Môj účet
Košík0
Spôsoby doručenia
Prepravca6 €
Osobný odber BrnoZadarmo

Tuhý vosk pre tmavé laky Dodo Juice Blue Velvet (250 ml)

tuhý vosk pre čierne, tmavomodré a ostatné tmavé laky, 250 ml
Viac o produkte
Pomôžeme vám s nákupom
Tuhý vosk pre tmavé laky Dodo Juice Blue Velvet (250 ml)
Posledné kusy

Tuhý vosk pre tmavé laky Dodo Juice Blue Velvet 250 ml

Tuhý vosk modrej farby vhodný na tmavé laky, špeciálne na čierne a tmavomodré odtiene. Okrem tmavého včelieho vosku a prírodnej brazílskej karnauby obsahuje aj čierny montanský vosk, ktorý dodá laku neskutočnú hĺbku a zľahka ho stmaví. Poznáte ho napríklad z voskov na topánky. Laku poskytne po dobu cca 3 mesiacov dokonalý lesk a ochráni ho pred poveternostnými vplyvmi a UV žiarením.

Vlastnosti Dodo Juice Blue Velvet 250 ml

  • Vhodný výhradne na tmavé laky, špeciálne na čierne, tmavomodré a tmavé metalízy.
  • Obsahuje prírodnú brazílsku karnaubu, tmavý včelí vosk a montanský vosk.
  • Chráni lak v priemere 3 mesiace.
  • Veľmi jednoduché nanášanie.
  • Podmanivá vôňa pre príjemnejšiu prácu s voskom.
  • Balenie 250 ml.

Ako vosk Dodo Blue Velvet používať

  • Lak sa musí pred voskovaním dôkladne pripraviť, musí byť čistý a dekontaminovaný.
  • Všetky informácie o príprave aj samotnom voskovaní sa dočítate v našom článku "ako navoskovať auto".
  • Vosk aplikujte na chladnú karosériu, ideálne v tieni bez priamych slnečných lúčov.
  • Naberte vosk v tenkej vrstve na penový aplikátor a následne ho naneste na lak auta.
  • Vosk nanášajte krúživými pohybmi alebo ideálne pohybmi v jednom smere.
  • Nevoskujte naraz celé auto, ale iba určitú časť, napríklad kapotu.
  • Nechajte vosk niekoľko minút zaschnúť (5-10 minút) a potom ho rozleštite kvalitnou mikrovláknovou utierkou.
Katalógové číslo:DJBV250
ZnačkaDodo Juice
Odkazy:Oficiálna webová prezentácia

Hodnotenie

Celkové hodnotenie
100 %
3 zákazníci hodnotili
Ohodnoťte produkt:
Spýtajte sa nás
Vaše údaje použijeme len pre zaslanie odpovede.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.