Môj účet

German Maestro Marina MRW 10008

subwoofer na loď, 150 W RMS
Viac o produkte
Predaj skončil
Vyberte si, prosím, podobný tovar z rovnakej kategórie
10" (250 mm)
German Maestro Marina MRW 10008
Predaj skončil

German Maestro Marina MRW 10008

Subwoofer, ktorý je určený do lodí. Jedná sa o exkluzívny produkt, s ktorým bude spokojný aj ten najnáročnejší moreplavec. Vysoká kvalita spracovania a ochrana voči vode. Vrátane dizajnové ochrannej mriežky, ktorá je vyrobená z UV odolného plastu, ktorý nebledne. Divoká párty na mori môže začať. Vyrobené v Nemecku.

Katalógové čísloMRW 10008
ZnačkaGerman Maestro
OdkazyOficiálna webová prezentácia
RMS výkon RMS výkon subwooferu je stály výkon nepretržitého používania subwoofera. Ak sa výkon na dlhšiu dobu prekročí, môže dôjsť k nevratnému poškodeniu, resp. k spáleniu kmitacej cievky subwoofera. 150 Watt
Citlivosť (SPL 2,83V/1m)Citlivosť, senzitivita čiže účinnosť subwoofera.
Citlivosť subwoofera sa udáva v decibeloch (dB) a zjednodušene povedané znamená, čím vyššia hodnota, tým menšie nároky na výkon zosilňovača. Ide de facto o hodnotení, ako subwoofer prevádza watty na zvuk. Hodnotenie citlivosti sú v úrovňou hluku merané na 1 meter od subwoofera pomocou 1 W (watt energie) alebo pomocou 2,83 voltu na zdroji na 1 meter.
Vyššia Decibelová úroveň znamená, že subwoofer je hlasnejší s nižším výkonom. Pre každý nárast o 3 dB citlivosti, subwoofer vyžaduje polovičnú silu pre reprodukciu rovnaké hlasitosti. Napríklad, ak 88 dB subwoofer potrebuje 300 Wattov na výrobu určitej hlasitosti, potom subwoofer s 91dB citlivosťou potrebuje len 150 wattov, aby sa dostal na rovnakú účinnosť.
90 dB
Impedancia Impedancia - meranie elektrického odporu. Pri nákupe subwooferu je veľmi dôležité, aby sa každý ubezpečil, že impedancia je v súlade so zosilňovačom, ktorý na neho zapájate. U subwooferov s dvojitou kmitacou cievkou sa doporučujeme riadiť podľa informácií v poradni!
Príklad:
2 Ohmový subwoofer nemožno pripojiť na zosilňovač, ktorý je stabilný len do 4 Ohmov. 4 Ohmový subwoofer možno bez problémov použiť na zosilňovač, ktorý je stabilný do 2 Ohmov. Zapojenie 4 Ohm subwoofera na zosilňovač, ktorý je stabilný do 4 Ohmov, tiež bez problémov. Najbežnejšie impedancia subwooferu sú 4 Ohm.
4 Ohm
Priemer subwooferaPriemer subwoofera je uvádzaný na skrutkovacie diery. Celkový vonkajší priemer subwooferu je zvyčajne o 1-2 cm širšie, podľa rozmerové kategórie subwoofera. U 30-tich cm subwooferu je vonkajší priemer vč. ochranné gumy 31,8 cm a u 25-tich cm subwooferu je to 26,5 cm vr. ochranné gumy. 250 mm (10")
Ostatnésubwoofer na lodě

Hodnotenie

Celkové hodnotenie
0 %
Nikto zatiaľ produkt nehodnotil
Ohodnoťte produkt:
Spýtajte sa nás
Vaše údaje použijeme len pre zaslanie odpovede.