Môj účet

Morel 2021 - nové high-end produkty pre nadchádzajúcu sezónu

Morel v tomto roku oslávil 45. výročie od založenia spoločnosti. Rok 2020 je pre nás všetkých veľmi náročným, ale pre "autohifíky" máme aspoň jednu pozitívnu správu - veľký rad noviniek na poli high-endového ozvučenia do auta. Morel predstavil evolúciu radov Elate Carbon Pro, Elate Carbon, Hybrid, Virtus Nano Carbon a inovovaný rad Tempo Ultra MKII a Maximo Ultra MKII. Na komplexnosť značky ide o úplne radikálny počet noviniek. Táto značka je bezpochyby na najvyššej priečke zo všetkých značiek, ktoré u nás môžete zakúpiť. Je našou milou úlohou vám tieto rady predstaviť, najskôr by sme vás ale radi zoznámili s patentovanými technológiami, ktoré Morel u svojich výrobkov používa.

Patentované technológie made by Morel

Technológia externej kmitacej cievky (EVC)™
Reproduktory Morel s technológiou EVC™ využívajú kmitacie cievky, ktoré sú až trikrát väčšie ako u bežných reproduktorov. Konštrukcia EVC™ presúva systém magnetického pohonu do kmitacej cievky, čím eliminuje bludný magnetický tok účinným smerovaním všetky magnetické energie do kmitacej cievky. Výsledkom je ultra efektívny a výkonný pohon, ktorý je vysoko kompaktný s účinným odvodom tepla a zníženým rozpadom membrány, čo je super pre menšie skreslenie.

Technológia Acuflex™
Špeciálne vyvinutá tlmiaca zmes, ktorá sa ručne aplikuje na kalotou špecifických výškových a stredových reproduktorov Morel. Kombinácia týchto materiálov vytvára membránu, ktorá vykazuje kontrolované rušenie rozpadu (presne - flexe), čo znamená, že každý režim rozpadu je potlačený iným v opačnom smere. Toto zrušenie režimov rozpadu nezanecháva nič iné ako čistý a prirodzený zvuk, ktorým sa preslávili výškové a stredové reproduktory Morel.

Lotus - unikátna krycia mriežka Morel
Nová krycia mriežka Morel má špecifický vzor otvorov v rôznych tvaroch a priemeroch navrhnutých tak, aby sa minimalizoval efekt "rohu" (vysokofrekvenčná špička spôsobená rezonančnou frekvenciou viac otvorov rovnakej veľkosti). Inovatívne spracovanie kovov umožnilo konštrukciu veľmi tenkej a takmer priehľadnej mriežky, ktorá len ťažko ovplyvňuje zvuk pri všetkých frekvenciách, pričom zachováva štrukturálnu integritu, aby chránila reproduktor. Mriežka Lotus je registrovaným dizajnom chrániacim duševné vlastníctvo spoločnosti Morel.

Filter C.A.R. - akustické chladenie
C.A.R. je riadený akustický odpor. Vo väčšine automobilových aplikácií sú reproduktory inštalované vo virtuálnom priestranstve, ako sú dvere, ktoré zaisťujú minimálne akustické zaťaženie. C.A.R. Filter™ zlepšuje akustické zaťaženie riadeným prúdením vzduchu vo vnútri reproduktora, čo má za následok zlepšenie ovládania výkonu až o 30%. To poskytuje väčšiu kontrolu nad pohybom membrány pre lepšiu dynamiku basov.

Hliníková kmitacia cievka HEXATECH™
Kmitacia cievka Hexatech™ je vyrobená zo 100% hliníkového drôtu v tvare voštiny, znižuje vzduchové medzery vo vinutí cievky, čím zvyšuje účinnosť až o 20%. Pretože sú ľahké, sú cievky Hexatech™ do značnej miery zodpovedné za mimoriadne rýchlu prechodnú odozvu, ktorou sú známe pohonné jednotky Morel.

Možnosti membrán stredobasov
Sila, tvar, hmotnosť a tlmenie - nájdenie správnej korelácie medzi týmito štyrmi aspektmi membrány vyžadujú technické skúsenosti a praktické know-how. Najnovšie generácie systému Morel posúvajú tieto starostlivo vyvážené parametre na novú úroveň a využívajú plytké jednodielne membránové konštrukcie pre široký rozptyl, presnosť a nízke skreslenie.

  1. Uhlíkové vlákno - ikonický dizajn, odvodený od reproduktorového systému Morel Fat Lady, sa skladá z dvoch vonkajších obalov z uhlíkových vlákien, ktoré obopínajú vrstvu vysoko pevnej peny Rohacell. Táto kombinácia tvorí membránu, ktorá je ľahká, pevná a správne tlmená pre prirodzene bezfarebnú reprodukciu zvuku.
  2. DPC - DPC čiže Damped Polymer Cone je priamym derivátom membrány, na ktorej si Morel vybudoval reputáciu. Vďaka vysokým charakteristikám automatického tlmenia poskytuje táto membrána výnimočnú kvalitu zvuku bez sfarbenia alebo drsnosti.
  3. Kompozitný papier je papier, ktorý sa používa od prvých historických reproduktorov, je aj dnes naďalej výnimočným materiálom. Najnovšie papierové kompozitné membrány spoločnosti Morel sú veľmi ľahké, čo z nich robí výnimočné párovanie pre reproduktory používajúce menší pohon a kmitacie cievky.

Technológia magnetov
Skúsenosti spoločnosti Morel s konštrukciou pohonu jej umožnili využiť magnetickú energiu mimoriadne účinným spôsobom. Typicky je však čím väčší magnet, tým viac energie; v automobiloch často nie je priestor pre fyzicky veľké magnety. Spoločnosť Morel ponúka rad riešení v problematike magnetov.

  1. DMM motor - systém 2 magnetov - systém dvojitého pohonu spoločnosti Morel generuje viac magnetickej energie ako jediný magnet podobnej veľkosti, čo zvyšuje účinnosť a dynamický rozsah. Poloha sekundárneho magnetu upevneného nad hornou doskou v motore je kľúčom k riadeniu rozptýleného magnetického toku, čím vytvára viac zamerané magnetické pole a zároveň prispieva k "tienenej" charakteristike reproduktorov.
  2. Hybridný magnetový pohon - systém hybridného pohonu používa feritový magnet spolu s veľmi výkonným neodymovým magnetom. V kombinácii vytvárajú kompaktný a ľahký systém, ktorý je až štyrikrát výkonnejší ako bežné konštrukcie rovnakej veľkosti. S hybridným systémom sa viac zosilneného výkonu prevádza na zvukovú energiu pre bezchybný výkon, a to aj v malom meniči.
  3. Noedymový Magnet - najsilnejší dostupný magnet, neodým, umožňuje spoločnosti Morel vytvárať fyzicky kompaktné reproduktory, ako sú výškové a stredové reproduktory, ktoré sa zmestia do veľmi obmedzeného priestoru, bez toho by to obmedzovalo kvalitu zvuku.

Geometria Grand Dome
Technológia membrány Grand Dome Geometry znamená tuhú, konvexnú membránu, ktorá poskytuje vynikajúci výkon mimo os, čo umožňuje viac možností umiestnenia reproduktorov vo vozidle. Dobre tlmený a tuhý kónický dizajn umožňuje reproduktoru produkovať vynikajúce stredobasové frekvencie.

Integra - tak trošku iný koaxiálny systém reproduktora
Integra (odvodené od slova "integrovať") je reproduktor, ktorý sa skladá z basového reproduktora aj výškového reproduktora, ktoré zdieľajú spoločné šasi. Na rozdiel od koaxiálneho reproduktora je jeho výškový reproduktor sústredne vyrovnaný s membránou basového reproduktora. To minimalizuje fázovú chybu a umožňuje konštantné zvukové pole vo všetkých smeroch, čo vytvára takmer dokonalé časové vyrovnanie.

Predstavenie modelových radov reproduktorov Morel

Morel vo svojej podstate ponúka 7 radov reproduktorov, a to od základného radu Morel Maximo, po referenčný rad Morel Supremo. Morel má vo svojej ponuke aj rad subwooferov a 3 zosilňovače, ktoré treba tiež spomenúť. Detailne si teraz ale ukážeme len modelové rady reproduktorov, ktoré tvoria hlavné jadro celej značky. Jednotliové rady reproduktorov vám predstavíme od toho najvyššieho - Supremo, po základný - Maximo.

Morel Supermo
Výroba reproduktorov s realistickými detailmi vyžaduje kreativitu a veľký rozsah vedomostí. Morel zdokonaľuje toto remeslo už 45 rokov a vlajkové lode a systémy Supremo posúvajú vysoké rozlíšenie na úrovne, aké v automobilovom svete nemajú obdobu. Recept je založený na nekompromisnom dizajne využívajúcim to najlepšie z technológie spoločnosti Morel. Basové reproduktory kombinujú silné neodymové magnety s topológiou motora Morel's EVC, hliníkovou kmitacou cievkou Hexatech s priemerom 3" a membrány z patentovaných uhlíkových vlákien, v sendvičovej forme s penou Rohacell. Vysokofrekvenčné detaily pochádzajú z nádherného výškového reproduktora Supremo Piccolo, schváleného po celom svete za bezkonkurenčnú otvorenú a detailnú odozvu. Dokonca aj tí najnáročnejší audiofilovia sa ocitnú vo svete, ktorý ešte nepočuli. Rad Morel Supremo obahuje dvojpásmové komponentné reproduktory Morel Supremo 602 a Morel Supremo 602A (bez výhybiek), samostatné stredobasy Morel Supremo MW6, výškové reproduktory Morel Piccolo a nový 9" subwoofer Morel SW9.

Elate Carbon Pro
Vývoj ikonického radu Elate naďalej posúva hranice výkonu a kvality zvuku. Od samého začiatku bol rad reproduktorov Morel Elate Carbon Pro vyvíjaný viac než len ako nová sada reproduktorov - bol navrhnutý tak, aby priaznivcom značky priblížil ich neustále hľadanie pohlcujúceho hudobného zážitku, ktorý vám zastaví dych. Morel Elate Carbon Pro nadväzuje na tradíciu vysoko výkonných a verných reproduktorových systémov Morel Elate, ale oproti pôvodnému radu Elate, sa posúva o level vpred v oblasti zvukového výkonu. Nový rad Pro je ozvláštnený výškovým reproduktorom Elate Alto s dutým chrbtom - dizajn s vysokým rozlíšením, ktorý si vypožičiava svoju architektúru od Supremo Piccolo. V kombinácii s membránami, ktoré sú z karbónu a stredotónovými a basovými reproduktormi Rohacell, je výkon dychberúci do detailov, a to aj pri extrémnych úrovniach hlasitosti. Žiadny iný systém reproduktorov na svete nedokáže veľmi vysoké rozlíšenie a vysoký výkon, ako nový Elate Carbon Pro! Tento rad obsahuje hlavne sety reproduktorov pre aktívne zapojenie, bez výhybky - Morel Elate Carbon Pro 53A, Morel Elate Carbon Pro 63A, Morel Elate Carbon Pro 93A, Morel Elate Carbon Pro 52A, Morel Elate Carbon Pro 62A a výškové reproduktory Morel Elate Carbon Alto + stredový Morel Elate Carbon MM3.

Elate Carbon
Elate Carbon zdieľa väčšinu svojich špičkových komponentov so svojimi súrodencami Elate Carbon Pro, napriek tomu zaberá o niečo rozumnejší prístup. Tieto dvojcestné a trojcestné systémy boli navrhnuté pre tých, ktorí chcú maximálny výkon, ale hľadajú diskrétny výškový reproduktor. Kompaktný dizajn výškového reproduktora MT450 umožňuje užívateľom umiestniť reproduktor na väčšinu výrobných miest alebo do obmedzeného priestoru, a to pomocou dodávaných plastových držiakov. Výškový reproduktor MT450 má síce menšie rozmery, ale hodvábna membrána potiahnutá Acuflexom, systém s otvorenou dutinou a motor s dvojitým neodymovým magnetom, mu dodávajú úžasné detaily a hodvábne hladkú, plochú frekvenčnú odozvu. Všetky trojpásmové systémy Elate Carbon dostávajú úplne nový stredový reproduktor MM3 3,5". Tento malý stredový reproduktor využíva to najlepšie z Morelovej technológie, vrátane motora EVC, vysoko výkonné kmitacie cievky s priemerom 2,1" a vysoko tlmené membrány z uhlíkových vlákien / Rohacell, čo mu umožňuje hrať s nižšou frekvenciou a lepšou kontrolou než väčšina 4,5" reproduktorov. Zvláda tak vážnu hudbu oveľa lepšie. Tieto atribúty drasticky zlepšujú výkon systému a umožňujú, aby sa reproduktor vošiel do väčšiny továrenských umiestnení. Elate Carbon by nebol úplný bez uplatnenia svojej sily. Či už zvolíte 5,25" / 6,5" alebo 9palcový systém, každý z basových reproduktorov je vybavený motormi EVC optimalizovanými spoločnosťou Klipple s kmitacími cievkami s priemerom 3" a sendvičovými membránami z uhlíkových vlákien / Rohacell pre extrémne nízke skreslenie a vysokú úroveň spracovania energie. Rozsiahla sada funkcií a dizajn nového systému Elate Carbon dokáže prekonať každé vaše očakávania. Tento rad tiež obsahuje hlavne sety reproduktorov pre aktívne zapojenie Morel Elate Carbon 53AMorel Elate Carbon 63AMorel Elate Carbon 93AMorel Elate Carbon 52AMorel Elate Carbon 62A a výškové reproduktory Morel MT 450.

Hybrid
Najnovší trojpásmový hybridný systém, ktorý sa vyznačuje legendárnym remeselným umením, inžinierstvom a inováciami spoločnosti Morel. Definujú stále sa vyvíjajúci koncept verného dizajnu reproduktorov Morel Hybrid. Inovovaný rad Hybrid a Hybrid Integra, ktoré sú teraz v už piatej generácii, poskytujú ešte dokonalejší zážitok z počúvania a podmaní si vás vďaka surovému počúvaniu živej hudby. Ich jemné vyvážené rozlíšenie, výkonu a efektivity bolo ďalej optimalizované, aby prekonalo očakávania bez ohľadu na to, aký žáner hudby vás baví. Teraz je Hybrid k dispozícii v dvojpásmovom a Integra koaxiálnom systéme, rovnako ako nový trojpásmový systém, ktorý vyhovuje takmer akejkoľvek požiadavke na vysokú kvalitu hudby. Tento rad ponúka ako komponentné systémy, tak koaxiálne systémy Integra. Ak by sme ich mali všetky vymenovať, ide o reproduktory Morel Hybrid 63, Morel Hybrid 52, Morel Hybrid 62, Morel Hybrid Integra 52, Morel Hybrid Integra 62 a výškové reproduktory Morel MT 300.

Virtus Nano Carbon
Virtus Nano Carbon premení vašu hudobnú aparatúru na Multisenzorický hudobný zážitok. Jeho dizajn predstavuje podstatu inovatívnej snahy posunúť akustické a mechanické hranice a ponúknuť praktické riešenia nadšencom automobilového zvuku. Virtus Nano Carbon poskytuje porovnateľný výkon ako bežné dvojpásmové alebo trojpásmové reproduktory. Špičkový dizajn spoločnosti Morel dáva systémom Virtus Nano Carbon a Virtus Nano Integra Carbon ultratenký profil, ktorý sa hodí aj tam, kde iné reproduktory nemôžu byť. Ako 4", tak 6,5" basové reproduktory majú na montážnu hĺbku menej než len 0,7 palca (17 mm), čo z nich robí najplytšie reproduktory do automobilu na svete. Ide o inžiniersky počin, ktorý využíva inovatívny dizajn odpruženia, vysoko výkonný systém neodymových magnetov, 2,1" hliníkovú kmitaciu cievku Hexatech a sendvičovú membránu z uhlíkových vlákien Grand Dome. Aj keď sú Virtus Nano Carbon plytké, v žiadnom prípade netrpí nedostatkom výkonu. Dynamický rozsah a bohaté basy vás vtiahnu do hudby, zatiaľ čo detailný a prirodzený zvuk vám umožní hudbu "vidieť". Táto séria reproduktorov ponúka dvojpásmové a trojpásmové komponentné + koaxiálne Integra. Morel Virtus Nano Carbon 42Morel Virtus Nano Carbon 62Morel Virtus Nano Carbon 63Morel Virtus Nano Carbon Integra 42Morel Virtus Nano Carbon Integra 62 a výškáče Morel MT 120N.

Tempo Ultra MKII
Inovovaný modelový rad Tempo Ultra druhej generácie sa oproti predchádzajúcej rade Tempo radí o triedu vyššie a ponúka ako dvojpásmové komponentné systémy, tak koaxiálne reproduktory najbežnejších rozmerov. Nové produkty série Tempo Ultra MKII sú ideálne pre všetkých hudobných nadšencov, ktorí očakávajú špičkový zvuk od Morela za dostupnú cenu. Stredobasové reproduktory disponujú upravenou papierovou membránou, veľkú 1,5" cievkou a silným magnetovým systémom, ktorý umožňuje o 30% vyšší výkon ako pôvodný rad Tempo, a to s nižšou úrovňou skreslenia a lepšou odozvou basovej zložky. Inovovaný výškový reproduktor s rozmerom 28 mm s hodvábnou kalotou poskytuje detailné a dynamické výšky pre verný hudobný zážitok. Sú dostupné v niekoľkých rozmeroch pre jednoduchú inštaláciu do väčšiny vozidiel.

Maximo Ultra MKII
Inovovaný rad Maximo Ultra MKII od spoločnosti Morel ponúka kvalitné spracovanie a zvukový výkon spolu s veľmi atraktívnou cenou. Spoločnosť Morel investovala rovnakú vášeň, techniku ​​a filozofiu, ako je tomu u reproduktorov v oveľa vyšších cenových reláciách. Modelový rad Maximo Ultra ponúka systémy vysokej kvality s novými technológiami aj dizajnovými vlastnosťami. Sú navrhnuté tak, aby ich inštalácia a výmena za továrenské reproduktory bola čo možno najjednoduchšia a zladená s originálnymi jednotkami. Maximo Ultra sa hrdo radí k tým najlepším reproduktorom, aké je možné v danej cenovej kategórii zakúpiť.

... a na záver - neprehliadnite obsiahly výpredaj!

S príchodom veľkého počtu noviniek sa dostalo aj na výpredaj modelového radu 2019. Máme skladom naozaj veľa tovaru Morel, ktorý patrí do cenníka na rok 2019 a ktorý je špičkový, ale predaj bol ukončený a tak tieto položky vypredávame. Ten, kto nemusí mať to najnovšie, má ojedinelú možnosť zakúpiť produkty Morel za likvidačné výpredajové ceny! V pomere cena / výkon ide o úplne unikátny výpredaj high-endových reproduktorov do auta. Produktov vo výpredaji máme veľa a vyberie si tak každý, podľa svojich potrieb. Pokiaľ ale napriek tomu chcete okúsiť len to najnovšie, väčšinu noviniek budeme mať skladom v prvej polovici novembra!

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Morel Virtus Nano Carbon MW6 Doprava zadarmoStredobasy Morel Virtus Nano Carbon MW6Rýchly náhľadstredobasové reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 17 mm399,00 EURSkladomMorel Elate Carbon 52A Doprava zadarmoReproduktory Morel Elate Carbon 52ARýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 130 mm, 160 W RMS, 4 Ω, 85 dB (2,83V/1m)1.499,00 EUR1 až 4 týždneMorel Elate Carbon 93A Doprava zadarmoReproduktory Morel Elate Carbon 93ARýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 220 mm, 200 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83V/1m)​2.449,00 EUR1 až 4 týždneMorel Elate Carbon 63A Doprava zadarmoReproduktory Morel Elate Carbon 63ARýchly náhľadØ 165 mm, 180/1000 W, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m)2.299,00 EURSkladomMorel Elate Carbon 53A Doprava zadarmoReproduktory Morel Elate Carbon 53ARýchly náhľadØ 130 mm, 160/1000 W, 4 Ω, 85 dB (2,83V/1m)2.299,00 EUR1 až 4 týždneMorel Elate Carbon Alto Doprava zadarmoVýškové reproduktory Morel Elate Carbon AltoTipRýchly náhľadvýškové reproduktory, Ø kaloty 28 mm, 220 W RMS, 6 Ω, 91 dB (2,83V/1m)839,00 EURSkladomMorel Elate Carbon Pro 62A Doprava zadarmoReproduktory Morel Elate Carbon Pro 62ARýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 180 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m)1.849,00 EURSkladomMorel Elate Carbon Pro 52A Doprava zadarmoReproduktory Morel Elate Carbon Pro 52ARýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 130 mm, 160 W RMS, 4 Ω, 85 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 60 mm1.859,00 EUR1 až 4 týždneMorel Elate Carbon Pro 93A Doprava zadarmoReproduktory Morel Elate Carbon Pro 93ARýchly náhľad3pásmové komponentné reproduktory, Ø 220 mm, 200 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83V/1m)​2.829,00 EUR1 až 4 týždneMorel Elate Carbon Pro 63A Doprava zadarmoReproduktory Morel Elate Carbon Pro 63ARýchly náhľad3-pásmové komponentné reproduktory, Ø 165 mm, 180 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m)2.649,00 EUR1 až 4 týždneMorel Elate Carbon Pro 53A Doprava zadarmoReproduktory Morel Elate Carbon Pro 53ARýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 130 mm, 160 W RMS, 4 Ω, 85 dB (2,83V/1m)2.649,00 EUR1 až 4 týždneMorel Supremo SW9 Woofer Doprava zadarmoSubwoofer Morel Supremo SW9 WooferRýchly náhľad9", 150 W RMS, 91 dB (SPL 2,83V/1m), 4 Ω929,00 EURSkladomMorel Supremo MW6 Woofers Doprava zadarmoStredobasové reproduktory Morel Supremo MW6 WoofersRýchly náhľadstredobasové reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 61 mm3.359,00 EUR1 až 4 týždneMorel Elate Carbon 62A Doprava zadarmoReproduktory Morel Elate Carbon 62ARýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 180 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m)​1.499,00 EURSkladomMorel Elate Carbon MW6 Doprava zadarmoStredobasové reproduktory Morel Elate Carbon MW6Rýchly náhľadstredobasové reproduktory, Ø 165 mm, 180 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 61 mm1.119,00 EURSkladomMorel Virtus Nano MM2 Doprava zadarmoStredové reproduktory Morel Virtus Nano MM2Rýchly náhľadstredové reproduktory, Ø 50 mm, 4 Ω199,00 EURSkladomMorel Virtus Nano Carbon Integra 62 Doprava zadarmoReproduktory Morel Virtus Nano Carbon Integra 62Rýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 17 mm589,00 EURSkladomMorel Virtus Nano Carbon Integra 42 Doprava zadarmoReproduktory Morel Virtus Nano Carbon Integra 42Rýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 100 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 17 mm559,00 EURSkladomMorel Virtus Nano Carbon 63 Doprava zadarmoReproduktory Morel Virtus Nano Carbon 63Rýchly náhľad3pásmové komponentné reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 17 mm839,00 EURSkladomMorel Virtus Nano Carbon 62 Doprava zadarmoReproduktory Morel Virtus Nano Carbon 62Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 17 mm639,00 EURSkladomMorel Virtus Nano Carbon 42 Doprava zadarmoReproduktory Morel Virtus Nano Carbon 42-47 %AkciaRýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 100 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 17 mm299,00 EUR559,00 EURSkladomMorel Hybrid MW 6 MKII Doprava zadarmoStredobasové reproduktory Morel Hybrid MW 6 MKIIRýchly náhľadstredobasové reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 61 mm509,00 EURSkladomMorel Hybrid Integra 62 Doprava zadarmoReproduktory Morel Hybrid Integra 62-48 %AkciaRýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 61 mm349,00 EUR669,00 EURSkladomMorel Hybrid Integra 52 Doprava zadarmoReproduktory Morel Hybrid Integra 52Rýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 135 mm, 120 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 60 mm669,00 EURSkladomMorel Hybrid 52 Doprava zadarmoReproduktory Morel Hybrid 52Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 130 mm, 120 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 61 mm869,00 EURSkladomMorel Hybrid 62 Doprava zadarmoReproduktory Morel Hybrid 62TipRýchly náhľadØ 165 mm, 140/600 W, 4 Ω, 91 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 61 mm869,00 EURSkladomMorel Elate Carbon MW9 Doprava zadarmoStredobasový reproduktor Morel Elate Carbon MW9Rýchly náhľadstredobasové reproduktory, Ø 220 mm, 200 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 71 mm​1.269,00 EUR1 až 4 týždneMorel Supremo 602 Active Doprava zadarmoReproduktory Morel Supremo 602 ActiveRýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 61 mm4.039,00 EUR1 až 4 týždneMorel Maximo Ultra Tweeter Doprava zadarmoVýškové reproduktory Morel Maximo Ultra TweeterRýchly náhľad (2 hodnotenia)výškové reproduktory, Ø kaloty 28 mm, 4 Ω119,00 EURSkladomMorel MPS 1.550 Doprava zadarmoZosilňovač Morel MPS 1.550Zapojené v demopaneliTipRýchly náhľad (1 hodnotenie)1kanálový zosilňovač, 1 x 350 / 550 W RMS (4 / 2 Ω), trieda D349,00 EURSkladomMorel Tempo Ultra Integra 502 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Tempo Ultra Integra 502 MKIIRýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 135 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 57 mm269,00 EURSkladomMorel Tempo Ultra Integra 402 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Tempo Ultra Integra 402 MKIIRýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 100 mm, 60 W RMS, 4 Ω, 85 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 57 mm249,00 EURSkladomMorel Tempo Ultra 692 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Tempo Ultra 692 MKIIRýchly náhľadkomponentné reproduktory, 6 x 9", 130 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 85 mm419,00 EURSkladomMorel Tempo Ultra 572 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Tempo Ultra 572 MKIIRýchly náhľadkomponentné reproduktory, 5 x 7", 110 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 62 mm419,00 EURSkladomMorel Tempo Ultra 602 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Tempo Ultra 602 MKIITipRýchly náhľad (5 hodnotení)komponentné reproduktory, Ø 165 mm, 120 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 64 mmmm419,00 EURSkladomMorel Tempo Ultra 502 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Tempo Ultra 502 MKIIRýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 135 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 57 mm​419,00 EURSkladomMorel Hybrid MW 5 MKII Doprava zadarmoStredobasové reproduktory Morel Hybrid MW 5 MKIIRýchly náhľadstredobasové reproduktory, Ø 135 mm, 120 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 60 mm509,00 EUR1 až 4 týždneMorel Hybrid 63 Doprava zadarmoReproduktory Morel Hybrid 63TipRýchly náhľad3pásmové komponentné reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 61 mm1.299,00 EURSkladomMorel Elate Carbon MW5 Doprava zadarmoStredobasové reproduktory Morel Elate Carbon MW5Rýchly náhľadstredobasové reproduktory, Ø 130 mm, 160 W RMS, 4 Ω, 85 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 60 mm1.099,00 EUR1 až 4 týždneMorel Elate Carbon MM3 Doprava zadarmoStredové reproduktory Morel Elate Carbon MM3TipRýchly náhľadstredové reproduktory, Ø 88 mm, 120 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 38 mm819,00 EURSkladomMorel Supremo Piccolo Lotus Doprava zadarmoVýškové reproduktory Morel Supremo Piccolo LotusTipRýchly náhľad (2 hodnotenia)Ø kaloty 28 mm, 220/1000 W, 93 dB (2,83V/1m), 6 Ω929,00 EURSkladomMorel Supremo 602 Doprava zadarmoReproduktory Morel Supremo 602TipRýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 61 mm4.619,00 EURSkladomMorel Tempo Ultra Integra 602 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Tempo Ultra Integra 602 MKIIRýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 165 mm, 110 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 64 mm​269,00 EURSkladomMorel Tempo Ultra Integra 572 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Tempo Ultra Integra 572 MKIIRýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, 5 x 7", 100 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 62 mm289,00 EURSkladomMorel MPS 5.950 Doprava zadarmoZosilňovač Morel MPS 5.950TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)5kanálový zosilňovač, 4 x 70 + 1 x 350 / 2 x 200 + 1 x 350 W RMS (4 Ω), 4 x 100 + 1 x 550 W RMS (2 Ω), trieda AB (D)589,00 EURSkladomMorel MPS 4.400 Doprava zadarmoZosilňovač Morel MPS 4.400Zapojené v demopaneliTipRýchly náhľad (1 hodnotenie)4kanálový zosilňovač, 4 x 70 / 2 x 200 (4 Ω) / 4 x 100 W RMS (2 Ω), trieda AB349,00 EURSkladomMorel Maximo Ultra Coax 692 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Maximo Ultra Coax 692 MKIIRýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, 6 x 9", 100 W RMS, 4 Ω, 92 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 81 mm179,00 EUR1 až 4 týždneMorel Maximo Ultra Coax 602 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Maximo Ultra Coax 602 MKIIRýchly náhľad (1 hodnotenie)koaxiálne reproduktory, Ø 165 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 63 mm169,00 EURSkladomMorel Maximo Ultra Coax 502 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Maximo Ultra Coax 502 MKIIRýchly náhľad (1 hodnotenie)koaxiálne reproduktory, Ø 135 mm, 70 W RMS, 4 Ω, 89,5 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 56 mm169,00 EURSkladomMorel Maximo Ultra Coax 402 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Maximo Ultra Coax 402 MKIITipRýchly náhľad (4 hodnotenia)koaxiálne reproduktory, Ø 100 mm, 45 W RMS, 4 Ω, 87,5 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 52 mm159,00 EURSkladomMorel Maximo Ultra 603A MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Maximo Ultra 603A MKIIRýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 90 W RMS, 4 Ω, 90,5 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 63 mm369,00 EURSkladomMorel Maximo Ultra 603 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Maximo Ultra 603 MKIIRýchly náhľad3pásmové komponentné reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 90,5 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 63 mm399,00 EURSkladomMorel Maximo Ultra 602 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Maximo Ultra 602 MKIITipRýchly náhľad (6 hodnotení)komponentné reproduktory, Ø 165 mm, 90 W RMS, 4 Ω, 90,5 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 63 mm249,00 EURSkladomMorel Maximo Ultra 502 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Maximo Ultra 502 MKIIRýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 135 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 56 mm249,00 EURSkladomMorel Tempo Ultra Integra 692 MKII Doprava zadarmoReproduktory Morel Tempo Ultra Integra 692 MKIIRýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, 6 x 9", 140 W RMS, 4 Ω, 92 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 85 mm289,00 EURSkladomMorel Virtus Nano Carbon MW4 Doprava zadarmoStredobasy Morel Virtus Nano Carbon MW4Rýchly náhľadstredobasové reproduktory, Ø 100 mm, 4 Ω369,00 EURSkladom

Podobné články

Dokážeme rozsvietiť priestor nielen pri práci - Unilite
Dobre nasvietený priestor je rovnako dôležitý ako vidieť v noci. Pre tieto účely ponúkame anglické svietidlá Unilite. Spoznáte ich podľa výraznej, pre Unilite typickej, žlto-zelenej farby.
Celý článok
Naša firemná BMW X5 s ozvučením Audison
Nie ste spokojní so zvukom vášho vozidla BMW, ale nechcete kupovať mačku vo vreci? Ozvučili sme naše firemné BMW X5 špičkovým ozvučením Audison, ktoré si môže každý vypočuť.
Celý článok
Novinky Purestar v znamení letných farieb
Obľúbený juhokórejský výrobca mikrovláknových utierok a sušiacich uterákov predstavil novinky pre sezónu 2020, ktoré už u nás môžete zakúpiť. Viac informácií v našej aktualite.
Celý článok
Nové produkty CarPro
Odo dneška u nás môžete zakúpiť všetky novinky CarPro, ktoré boli uvedené pre modelový rok 2021. Časť už máme skladom, ďalšie budú skladom 1. septembra.
Celý článok
Prípravky na kožu od Colourlock
Kožené interiéry sa v autách objavujú čoraz častejšie. Z toho dôvodu rozširujeme ponuku špeciálnej autokozmetiky zameranej na kožu od nemeckej značky Colourlock.
Celý článok
Prípravky na kožu Gliptone Liquid Leather
Rozširujeme ponuku produktov pre starostlivosť o kožené povrchy. Po novom u nás môžete zakúpiť prípravky Gliptone Liquid Leather. Globálne uznávaný výrobca prípravkov na kožu v aute.
Celý článok
Comfortmat - revolúcia v odhlučnení vozidiel
Technológie idú rýchlo dopredu a to platí aj pre odhlučnenie vozidiel. Preto sme museli prísť s novými hi-tech materiálmi a novou stratégiou pre nadchádzajúce roky. Určite čítajte ďalej, stojí to za to!
Celý článok
Nové modely autorádií JVC pre rok 2020
Dnes sme doplnili na e-shop novinky od JVC. Zaujímavou novinkou je 1DIN autorádio s LCD displejom za super cenu.
Celý článok