Môj účet

Vypočujte si BMW X5 so špičkovým ozvučením Audison

Ak vlastníte vozidlo značky BMW a nie ste spokojní s jeho ozvučením, ponúkame do všetkých moderných vozidiel tejto bavorskej značky špičkové ozvučenie Audison, ktoré výrazne predčí továrenské príplatkové ozvučenie Harman Kardon aj Bang & Olufsen. Riešenie od Audison vyniká nielen bezkonkurenčným zvukom a vysokým výkonom, ale aj montážou bez akéhokoľvek zásahu do pôvodnej elektroinštalácie vozidla. Ak vlastníte nový automobil, nemusíte sa báť straty záruky a môžete si užívať nové ozvučenie. Vďaka špecifickým reproduktorom totožného tvaru, ako majú továrenské reproduktory je inštalácia jednoduchá a rýchla. To isté platí aj o zosilňovači s DSP procesorom Audison, ktorý integrujeme na existujúci systém bez nutnosti dodatočných úprav. Každé vozidlo od nás odchádza s individuálnym zvukom, ktorý presne nastavíme pre daný automobil v softvéri DSP procesoru. V našom článku "ako na ozvučenie BMW" sa dozviete všetky informácie o ozvučení Audison aj jeho variantoch. Môžeme vymeniť len reproduktory, subwoofery, alebo nahradiť kompletne celý systém. Voľba je vždy len na vás.

Predvádzacie vozidlo BMW X5 s ozvučením Audison v maximálnej konfigurácii

Aby ste nekupovali mačku vo vreci a nedali len na naše slová, môžete si u nás ozvučenie od renomovaného talianskeho výrobcu Audison vypočuť a presvedčiť sa na vlastné uši o jeho kvalitách. Pre tieto účely sme ozvučili náš firemný automobil BMW X5 (F15), do ktorého sme nainštalovali maximálnu možnú konfiguráciu systému Audison. Pôvodné ozvučenie v tomto vozidle bol príplatkový variant BMW Hifi-Sound System, ktorá disponuje v rámci prémiovej triedy vozidla iba podpriemerným zvukom. Konkrétne sme vymenili predné a zadné reproduktory, centrálny reproduktor, oba subwoofery pod sedačkami a všetky tieto komponenty sme zapojili na organizáciu EISA ocenený osemkanálový zosilňovač s DSP procesorom. Do tohto vozidla sme teda inštalovali nasledujúce produkty od talianskeho výrobcu Audison:

A koľko ozvučenie od Audison stojí?

Ozvučenie Audison je veľmi variabilný a finálna cena sa odvíja od počtu reproduktorov, ktoré vymeníme a od typu zosilňovača. Zvoliť môžete len na výmenu reproduktorov, ktorá zvuk vo vozidle posunie na výrazne vyššiu úroveň, ale aj inštaláciu kompletného systému s až 12 reproduktormi a osemkanálovým zosilňovačom. Táto konkrétna inštalácia do nášho firemného vozidla v maximálnej konfigurácii vyjde na 2 050,- € a vozidlu sme sa venovali celkom 9 hodín. V cene je samozrejme práca, vrátane de-ekvalizacia továrenského systému a detailného naladenia zvuku na DSP procesoru. Či už počúvate tanečnú hudbu, jazz alebo klasiku, vďaka DSP procesoru vyladíte reproduktory Audison podľa vašich preferencií. Môžete sa tiež pozrieť na podrobnú fotogalériu z montáže do tohto konkrétneho vozidla BMW X5. V prípade záujmu o počúvanie ozvučenia, nás prosím vždy vopred kontaktujte e-mailom info@ahifi.sk, prípadne telefonicky zavolaním na +420 607 38 38 38. Len tak môžeme zaručiť, že dané vozidlo bude pre tieto účely k dispozícii na našej brnenskej predajni.

Na záver článku si zhrňme hlavné výhody ozvučenia Audison:

  • Ozvučenie, ktoré zvukovo aj výkonovo výrazne predčí ozvučenie od Harmann Kardon alebo Bang & Olufsen.
  • Úplná integrácia na továrenský systém a žiadny zásah do pôvodnej elektroinštalácie vozidla.
  • Jednoduchá montáž - nie je nutné nič rezať, strihať, spájkovať, alebo ťahať novú kabeláž.
  • Zvuk riadený špičkovým osemkanálovým zosilňovačom s DSP procesorom.
  • Vyladenie ozvučenia pre konkrétne vozidlo, žiadny automobil od nás neodchádza s rovnakým nastavením.
  • Neriskujete stratu záruky nového vozidla alebo zmenu dizajnu interiéru vozidla.
  • Možnosť všetky komponenty z vozidla kedykoľvek demontovať a vrátiť všetko do pôvodného stavu.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.