Môj účet

Nové modely autorádií JVC pre rok 2020

Autorádiá JVC modelový rok 2020

JVC prichádza síce trošku neskôr s novými modelmi autorádií pre rok 2020, ale o to je ponuka noviniek rozsiahlejšia. Teraz u nás nájdete 13 nových autorádií so svojím špecifickým dizajnom značky JVC - a za super cenu! Väčšina zákazníkov dnes vyhotovuje autorádiá Pioneer alebo Kenwood, ale s JVC rozhodne chybu neurobíte a budete sa aspoň odlišovať od ostatných. Tie najzaujímavejšie nové modely sme pre vás vybrali a doplnili k nim stručné informácie.

  • 1DIN autorádio s LCD displejom JVC KD-X560BT - dnes máloktorý značkový výrobca autorádií ponúka 1DIN autorádiá s LCD displejom. JVC pre rok 2020 uviedlo na trh práve túto zaujímavú novinku - rádio s 3" LCD displejom, na ktorom môžete mať napríklad aj obraz z cúvacej kamery. Veľmi zaujímavá možnosť, ako oživiť interiér vášho auta a navyše za super cenu!
  • Autorádio bez mechaniky JVC KD-X362BT - možnosť ovládať autorádio cez aplikáciu v chytrom telefóne, vstavané Bluetooth rozhrania - a opäť super cena!
  • Autorádio bez mechaniky JVC KD-X162 - základné autorádio bez CD mechaniky s červeným podsvietením. Autorádio pre nenáročných užívateľov za nízku cenu.
  • Autorádio bez mechaniky JVC KD-X161 - najzákladnejší model s modrým podsvietením za cenu 44,90 €.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.