Môj účet

Dokážeme rozsvietiť priestor nielen pri práci - Unilite

Dôvodov, prečo vlastniť kvalitné svietidlo je niekoľko. Môže sa Vám hodiť, keď v dome vypadne prúd, keď potrebujete v noci ísť na miesto, kde nie je verejné osvetlenie, pri behaní, pri práci alebo pri upratovaní doma alebo v aute. Kto raz vyskúšal fungovať s čelovkou, väčšinou na ňu potom už nedá dopustiť. Osvetlenie má zásadný vplyv na výsledok práce, ktorú vykonávame. Ak napr. upratujeme a čistíme interiér auta, verte, že osvetlenie interiéru v stropnici je totálne nedostačujúce a po vyjdení na slnko sa ukážu všetky miesta, ktoré zostali nevyčistené. Poďme si ukázať, že existujú svetlá, ktoré sú na vysokej kvalitatívnej úrovni, sú do detailu premyslené a nie sú drahé. Chceme Vám predstaviť anglické svietidlá Unilite.

Predstavenie značky Unilite

Unilite je rodinná značka, ktorá sa zrodila už v roku 1981 v Anglicku, čoskoro teda bude táto značka už 40 rokov na trhu. V roku 2020 má táto značka viac ako 6000 priamych odberateľov z celého sveta a jej tempo rastu je nezvyčajne vysoké. Produkty Unilite sa veľmi rýchlo stávajú obľúbenými v najrôznejších odvetviach. Medzi tých, ktorí svetlá Unilite používajú najviac sa radia elektrikári, inštalatéri, stavitelia, mechanici, diaľniční inžinieri, moreplavci a pracovníci na mori, hasiči, ambulancie, polícia, záchranári atd. U nás tieto svetlá budú vyhľadávať predovšetkým detaileri a športovci. Svietidlá Unilite sa dnes rozdeľujú do niekoľkých sekcií: čelovky, magnetické pracovné svetlá, inšpekčné svetlá, svetlá s možnosťou zmeny farebného spektra (super pre leštenie laku), ručné svietidlá a potrebné príslušenstvo k svietidlám všetkých typov. Čo nás ale najviac zaujalo je prepracovanosť a zmysel pre praktickosť a čo najideálnejšie použitie, myslené tým niekoľko praktických vychytávok ako sú magnetické úchyty, otočné hlavy, rozkladacie svetlá, úzke svetlá, pogumované plochy a super výrazné žlto-zelené prvky, podľa ktorých túto značku vždy ľahko identifikujete.

Čelovky Unilite

  • Čelovka Unilite PS-HDL1 dokáže ponúknuť maximálne 200 lúmenov bieleho svetla z LED Cree diód, keď je v nastavení zosilnenia. Tri nastavenia zosilnenia, vysoké a nízke sú k dispozícii z centrálneho bodového Cree LED a dve bočné SMD LED poskytujú možnosť ďalšieho osvetlenia. Váha 69 gramov a dosvit 90 metrov.
  • Čelovka Unilite PS-HDL2 je čelovka, ktorú je možné pripevniť na ochrannú helmu, s výkonom 200 lúmenov za použitia vysoko výkonnej LED CREE diódy. Ako napájanie slúži 3 x AAA batéria. Ponúka viac režimov osvetlenia, čo zahŕňa dve bočné LED diódy pre signalizáciu, núdzové použitie a nastavenie tlmenia, a jednu hlavnú LED diódu. Hlava je za všetkých podmienok úplne odolná proti poveternostným vplyvom, je malá a kompaktná, váži iba 88 g a je veľmi nízka. PS-HDL2 je viacúčelová čelovka pre všetky druhy práce aj pre voľný čas.
  • Čelovka Unilite HL-1R je nabíjateľná čelovka, ktorá ponúka zo svojej vysoko výkonnej bielej LED Cree maximálny výkon 125 lúmenov. Okrem bielej LED má HL-1R tiež dve 3 mm červené LED diódy, ktoré zaisťujú červené svetlo pre zachovanie nočného videnia a tiež blikajúce červené svetlo, ktoré priťahuje pozornosť a zvyšuje tak Vašu bezpečnosť. Váži iba 28 gramov a môže vám spadnúť s 1 metrovej výšky a nič sa jej nestane.
  • Čelovka Unilite HL-4R je nabíjacia čelovka, ktorá ponúka maximálny výkon 275 lúmenov z vysoko výkonnej bielej LED Cree diódy. Okrem bielej LED diódy má HL-4R tiež dve 5 mm červené LED diódy, ktoré poskytujú červené svetlo pre zachovanie nočného videnia a tiež blikajúce červené svetlo, ktoré priťahuje pozornosť a červené SOS svetlo pre prípad núdze. HL-4R je napájaná vstavanou lítiovo-polymérovou nabíjateľnou batériou s kapacitou 1800 mAh a má výdrž 6 hodín a 30 minút vo vysokom režime. Dosvit na 95 metrov.
  • Čelovka Unilite CRI-H200R túto čelovku môžete ovládať jednoduchým gestom, mávnutím ruky. Okrem tejto super funkcia je tiež nápomocná pre prácu v interiéri auta, kde je vždy ťažké získať dostatočne kvalitné osvetlenie. Farebné teploty je možné prepínať medzi 2500K / 4500K / 6500K. To poskytuje optimálne podmienky pre kontrolu, či už máte svetlú alebo tmavú farbu karosérie.
  • Čelovka Unilite HL-5R je nabíjateľná čelovka, ktorá ponúkne zo svojej vysoko výkonnej bielej LED COB diódy maximálny výkon 325 lúmenov. Je vybavená senzorovým ovládacím spínačom, ktorý umožňuje zapínanie a vypínanie mávnutím ruky pred čelovkou (vzdialenosť snímania približne 15 cm), čo je ideálne pre vykonávanie úloh, pri ktorých môžu byť vaše ruky špinavé alebo od oleja. Ak nechcete používať senzorové ovládanie, je tu tiež bežné tlačidlo pre ovládanie stlačením. Aby ste mohli svetlo ovládať senzorovým ovládaním, treba ho aktivovať stlačením ľavého tlačidla a potom, keď pred ním mávnete rukou, sa svetlo zapne / vypne na maximálnom výkone.
  • Čelovka Unilite PS-HDL6R poskytuje maximálny výkon 350 lúmenov bieleho svetla zo šiestich LED diód Samsung SMD v maximálnom nastavení. K dispozícii sú štyri nastavenia svietivosti: vysoké, stredné, nízke a blesk. Cyklicky sa medzi so sebou prechádza jediným stlačením tlačidla, ktoré je umiestnené na hornej strane čelovky, piatym stlačením zhasne svetlo. PS-HDL6R môže byť napájaná dvoma spôsobmi - buď priloženou lítiovo-polymérovou batériou 3,7 V 1800 mAh, alebo pomocou troch batérií AAA (nie sú súčasťou balenia), ktoré môžu byť vložené do puzdra na batérie typu AAA.
  • Čelovka Unilite HL-6R je nabíjateľná čelovka, ktorá ponúka maximálny výkon 450 lúmenov z bodovej LED Cree diódy a má tiež druhú LED s maximálnym výkonom 260 lúmenov. HL-6R je napájaná priloženou 18650 mAh lítiovo-iónovou nabíjateľnou batériou, ktorá je umiestnená v samostatnom obale na zadnej strane hlavového pásu. Okrem dobíjacej batérie môže HL-6R používať tiež dve alkalické batérie AA. Pri použití alkalických batérií AA sa zníži lumenový výkon, ale ak sa vám vybije a nemáte kde dobiť batériu, napríklad v kempe, poskytujú dobrú zálohu.
  • Čelovka Unilite PS-HDL9R  je nabíjateľná čelovka s bielou LED Cree diódou s maximálnym výkonom 750 lúmenov. Je vybavená funkciou plynulého stmievania, ktorá mení jas od 750 lúmenov až po 5 lúmenov pri najnižšom výkone. To dáva užívateľovi väčšiu flexibilitu ako bežné skokové nastavenie výstupov, pretože úroveň osvetlenia je možné nastaviť plynulo pre potrebu väčšiny prostredia. Otočný spínač má tiež vypnutú polohu, keď sa svetlo nepoužíva. Táto čelovka je navrhnutá pre rozptýlené osvetlenie s maximálnym dosahom lúčov 100 metrov a širokouhlým lúčom 70°. Hlava môže byť naklonená dopredu až o 45°, takže môžete svetlo nasmerovať tam, kde je to potrebné, navyše je možné vysunúť štít proti oslneniu, ktorý bude lúč mieriť dole, aby sa zabránilo ožiareniu proti osoby.
  • Čelovka Unilite HL-11R je nabíjateľná čelovka s bielou LED Cree diódou s maximálnym výkonom 1100 lúmenov. Je vybavená funkciou plynulého stmievania, ktorá mení jas od 1100 lúmenov až po 15 lúmenov pri najnižšom výkone. To dáva užívateľovi maximálnu flexibilitu oproti nastaveniu výstupov krokovo, pretože úroveň osvetlenia je možné nastaviť presne pre určité prostredie. Otočný spínač má tiež vypnutú polohu, keď sa svetlo nepoužíva. Táto čelovka je navrhnutá pre bodové a široké osvetlenie s maximálnym dosahom lúča 167 metrov pri najvyššom nastavení, ak je použitá ako bod bez štítu. Zaťahovací štít je možné pred lúčom stiahnuť dole, aby sa zabezpečilo rozptýlené širokouhlé šírenie svetla pre väčšie množstvo lúča, čo je užitočné pre prácu zblízka. Hlava môže byť naklonená dopredu až o 45°, takže môžete svetlo nasmerovať tam, kde je to potrebné. Dosah lúča má až 167 metrov.

Pracovné a inšpekčné svetlá Unilite

  • Svietidlo Unilite CT-2 je inšpekčné pracovné svetlo, kompaktné s výstupom 250 lúmenov. Silná konštrukcia z ABS plastu a odolnosť proti nárazom IK07 zaisťujú dokonalú ochranu svietidla. Pre umiestnenie v pracovnom prostredí má magnetický stojan otočný o 360° a zaťahovací závesný háčik. Svietidlo disponuje naviac užitočným 100 lúmenov horným svietidlom, ktoré sa hodí do úzkych priestorov.
  • Inšpekčné svetlo Unilite IL-175R je skladacie kompaktné nabíjací svetlo s maximálnym výkonom 175 lúmenov z hlavného bieleho COB LED svetlometu. Okrem hlavného svetlometu COB LED má IL-175R tiež zadné sekundárne biele svetlo COB s výkonom 150 lúmenov a tretie svetlo v hornej časti s maximálnym výkonom 70 lúmenov bieleho svetla z SMD LED diód. V základni svietidla je zabudovaný veľmi silný magnet a ďalšie dva magnety potom nájdete na zadnej strane, z ktorých jeden je na vreckovom spone. Magnety umožňujú pripevnenie svietidla ku kovovým povrchom pre použitie bez držania svietidla, zatiaľ čo vrecková spona poskytuje jednoduché prenášanie, keď sa nepoužíva.
  • Inšpekčné svetlo Unilite IL-275 je kompaktné dobíjacie svetlo s maximálnym výkonom 275 lúmenov z bieleho COB LED svietidla s možnosťou otočenia o 360°. Okrem svetlometu COB LED má IL-275R tiež ďalšiu funkciu svietidla v hornej časti s maximálnym výkonom 150 lúmenov bieleho svetla z SMD LED diód. Mimoriadne silný magnet je zabudovaný do základne otočného guľového kĺbu 360°, ktorý umožňuje pripevnenie svietidla k magnetickým povrchom a následné natočenie v ľubovoľnom smere.
  • Pracovné svetlo Unilite SLR-500 je kompaktné USB dobíjacie pracovné svetlo, ktoré má maximálny výkon 500 lúmenov z bieleho LED svetla COB LED. Okrem hlavného svetlometu má SLR-500 v hornej časti tiež prídavnú LED s maximálnym výkonom 300 lúmenov bieleho svetla z Cree LED. Jediným tlačidlom na boku sa ovládajú všetky svetelné funkcie. Jedným stlačením svetlo zapnete a prepínate medzi horným svetlom a hlavným svetlom.
  • Pracovné svetlo Unilite HX800R je kompaktné nabíjacie pracovné svetlo sa svetelným výstupom 800 lúmenov. Jeho duálny LED diódy poskytujú ako rozšírený, tak sústredený bodový lúč. Kompaktná konštrukcia svetelného zdroja je uložená v odolnom nylonovom polyméru a má 180° rotačnú magnetickú základňu. Stupeň krytia IP65 zabraňuje prenikaniu prachu aj vody.
  • Inšpekčné svetlo Unilite IL-850R je veľmi tenké dobíjacie svetlo s maximálnym výkonom 850 lúmenov z 6500 K bielej COB LED, so schopnosťou otočenia o 360°. Okrem svetlometu COB LED má IL-850R tiež ďalšiu funkciu svietidla v hornej časti s maximálnym výkonom 150 lúmenov bieleho svetla z SMD LED diód. Do základne 360° otočného guľového kĺbu je zabudovaný super silný magnet, ktorý umožňuje pripevnenie svietidla k magnetickým povrchom a jeho natočenie v ľubovoľnom smere. Na zadnej strane svetla sú duálne magnety, ktoré sú užitočné pre uloženie na kovovú stenu alebo na ďalšie možnosti použitia bez držania v ruke, v základni je navyše skrytý závesný háčik.
  • Svietidlo s reproduktorom Unilite SP-750 je inovatívne pracovné svetlo so zabudovaným Bluetooth reproduktorom. Svetlo disponuje sklopným stojanom v uhle 180°, užitočným závesným hákom, umožňuje montáž na statív a silné zadné integrálne magnety ponúkajú uchytenie na kovové povrchy. Dobíjacie batérie typu USB C, ktorá sa rýchlo dobíja, je poháňaná silným svetlom s výkonom 750 lúmenov a prídavným horným svietidlom s výkonom 300 lúmenov. SP-750 má tiež tri nastavenia tlmenia svetla, ktoré predlžujú dobu výdrže batérie.
  • Pracovné svetlo Unilite SLR-1000 je kompaktné USB dobíjacie pracovné svetlo, ktoré má maximálny výkon 1000 lúmenov LED svetla COB LED. Ponúka rýchle nabíjanie pomocou USB typu C. Okrem hlavného svetla má SLR-1000 v hornej časti tiež prídavné LED svietidlo s maximálnym výkonom 300 lúmenov svetla z Cree LED. Tlačidlom na boku sa ovládajú všetky svetelné funkcie jedným stlačením, čím sa rozsvieti svetlo, a prepínate medzi horným a hlavným svetlom.
  • Pracovné svetlo Unilite HX1500R je kompaktné nabíjacie pracovné svetlo so svetelným výstupom 1500 lúmenov. Jeho duálny LED diódy poskytujú ako rozšírený, tak bodový lúč. Kompaktná konštrukcia svetelného zdroja je uložená v odolnom nylonovom polyméru a má 180° rotačnú magnetickú základňu. Svetlo samotné je teda extrémne odolné. Stupeň krytia IP65 zabraňuje prenikaniu prachu aj vody.
  • Pracovné svetlo Unilite CRI-700R je kompaktné skladacie dobíjacie pracovné svetlo s LED CRI 96+ COB. Tri farebné teploty 2700K / 4500k / 6500K sú ideálne pre automobilový detailing a lakovanie. Ďalší, horný 395 nm UV bodový lúč je užitočný pre kontrolu malých miest. Robustné puzdro z kopolyméru a hliníka poskytuje špičkovú odolnosť, zatiaľ čo krytie IPX5 chráni pred prenikaním vody. Sklopný 180° stojan obsahuje užitočný karabínový závesný hák a silné integrálne magnety pre rýchle pripnutie ku kovu. CRI-700R má vstavanú výkonnú lítiovo-iónovú batériu 5200 mAh dobíjanou pomocou rýchlo nabíjaného USB typu C.
  • Pracovné svietidlo Unilite SLR-1750 je kompaktné nabíjacie pracovné svietidlo so svetelným výstupom 1750 lúmenov. Sklopný 180° stojan obsahuje závesný hák / statív a integrované magnety pre pripnutie na kovové povrchy. Pre núdzovú signalizáciu je možné použiť ďalšie červené LED diódy. Vďaka vstavanej batérii môžete nabíjať aj iné zariadenia, ako je napr. mobilný telefón - tzv. funkcia powerbanky. Svetlo je extrémne odolné voči poškodeniu alebo rozbitiu.
  • Prenosné pracovné svetlo Unilite SLR-3000 - nabíjacie veľké LED svietidlo Unilite SLR-3000 vyžaruje silné rozptýlené biele svetlo so svetelným výkonom 3000 lúmenov. Pre prevádzku sú použité dve tlačidlá, ktoré sú umiestnené vzadu. Ľavé tlačidlo rozsvieti svetlo a pravé tlačidlo prepína medzi 100% a 50% výstupom pri stlačení. Ukazovateľ napájania batérie je umiestnený vedľa tlačidiel a má štyri LED diódy pre zobrazenie zostávajúcej energie. Použitím lítiovo-iontovej dobíjacej batérie 7,4 V 6600 mAh, ktorá je dobíjaná priloženým sieťovým adaptérom, má SLR-3000 pri najvyššom nastavení doby prevádzky až 3 hodiny. Batéria môže byť vybratá zo svietidla pre ľahšie nabíjanie a tiež prenositeľnosť, pretože slúži aj ako powerbanka pre nabíjanie externých zariadení.
  • Pracovné svetlo so vstavaným reproduktorom Unilite SP-4500 je svetlo, ktoré prišlo na svet v apríli 2020 na základe dopytu od fanúšikov značky Unilite. Tento model pracovného osvetlenia disponuje vstavaným stereo Bluetooth reproduktorom, ktorý je možné ľahko pripojiť k šikovnému telefónu pomocou Bluetooth technológie. Dobré svetlo a hudba zvyšuje pracovné nasadenie aj náladu. SP-4500 disponuje super jasným 4500 lúmenovým svetlom a integrovaným výkonným 10 W Bluetooth reproduktorom.

High-endové hexagonálne svetlá na statív

  • Hexagonálne svetlo Unilite SLR-1300 je najmenší model v rade hexagonálnych dobíjacích LED svetiel Unilite s výstupom 1300 lúmenov z 10 W COB LED, s tromi výstupnými úrovňami výkonu svietenia, z ktorých si môžete vybrať. Vďaka vynikajúcemu rozptylu svetla a výkonu je SLR-1300 nepostrádateľným pomocníkom pri práci, kde je potreba kvalitné nasvietenie. Svetlo je ovládané pomocou tlačidla napájania umiestneného na zadnej strane, pričom každé stlačenie cykluje nízkym, stredným, vysokým a vypnutým.
  • Hexagonálne svetlo Unilite SLR-2500 je prostredným modelom radu hexagonálnych dobíjacích LED svetiel Unilite. Má výkon 2500 lúmenov zložených z 20 W COB LED diódy pri maximálnom nastavení, a má tri úrovne výstupu, z ktorých si môžete vybrať. SLR-2500 je možné ovládať pomocou tlačidla napájania (umiestneného na zadnej strane) pri každom stlačení, a to nízkym, stredným, vysokým a vypnutým. Využíva lítiovo-iónovú nabíjateľnú batériu 11,1V 4400 mAh. SLR-2500 má výdrž až 2 hodiny a 30 minút pri najvyššom nastavení. Vstavanú batériu je možné ľahko dobiť zdvihnutím protiprachového krytu na zadnej strane svetla a vložením nabíjacieho kábla do nabíjacieho portu na jednom konci a zasunutím druhého konca do sieťovej zásuvky.
  • Hexagonálne svetlo Unilite SLR-4750 je najvyšším modelom radu hexagonálnych dobíjacích LED svetiel Unilite. Má výkon 4750 lúmenov a má tri úrovne výstupu, z ktorých si môžete vybrať. SLR-4750 ovládané pomocou tlačidla napájania (umiestneného na zadnej strane) pri každom stlačení, a to nízkom, strednom, vysokom a vypnutom. Využíva lítiovo-iónovú nabíjateľnú batériu 5200 mAh. SLR-4750 má výdrž až 1,5 hodiny pri najvyššom nastavení. Batériu je možné ľahko dobiť zdvihnutím protiprachového krytu na zadnej strane svetla a vložením nabíjacieho kábla do nabíjacieho portu na jednom konci a zasunutím druhého konca do sieťovej zásuvky.
  • Hexagonálne svetlo Unilite CRI-2300 je výkonné svetlo (2300 lúmenov) s možnosťou prepínania farebného spektra v rozsahu od 2700K / 3500K / 4500K / 5500K do 6500K, čo je ideálne nielen pre automobilový detailing, ale aj veľa iných činnosti, kde je potreba meniť farebné spektrum. Duálne napájanie pomocou integrovanej dobíjacej batérie, alebo priamo pomocou 5 m dodávaného sieťového kábla. Krytie IP65 a IK07 odolnosť proti vode a nárazom zaisťujú vynikajúcu trvanlivosť a robustnosť. Pevne zabudovaný 180° nastaviteľný držiak umožní produkt nasmerovať do najrôznejších miest. Toto svetlo je možné použiť so všetkými tripodmi od Unilite.

Ručné svietidlá Unilite

  • Ručné svietidlo Unilite PL-3 je kompaktné svietidlo vyrobené z tlakovo liatej hliníkovej zliatiny. Produkuje 275 lúmenov bieleho svetla na najvyššej úrovni z vysoko výkonných SMD LED diód. K dispozícii sú tri svetelné režimy, ktoré sa cyklicky prepínajú v poradí: vysoký, stredný, nízky a vypnutý rýchlym stlačením fluorescenčného pogumovaného mikrospínača, ktorý je umiestnený na hornom konci svietidla. Pokiaľ je v akomkoľvek režime dlhšie ako 3 sekundy, ďalší stisk zhasne. PL-3 má niekoľko spôsobov použitia bez nutnosti držať svietidlo v ruke. Na zadnej strane má silný magnet, ktorý je ideálny pre prácu na aute alebo v dielni, môže sa tiež pripevniť k oblečeniu alebo batohu pomocou hliníkovej sponky na vrecká, čo je užitočné na prenášanie.
  • Svietidlo Unilite PS-PL4R je mini dobíjacie svietidlo s fluorescenčným telom pre vysokú viditeľnosť. Je vybavené dvoma bielymi LED Cree SMD a poskytuje maximálny výkon 125 lúmenov s výdržou 2 hodiny, a to vďaka vstavanej lítiovo-iontovej dobíjacej batérie s kapacitou 350 mAh. Jednotlivá úroveň jasu sa ovláda pomocou koncového spínača click press, ktorý sa ľahko a pohodlne ovláda jednou rukou. Nekĺzavý dizajn tela zase zaisťuje, že sa vám bude svietidlo pevne držať. Pre prípad, že sa PS-PL4R nepoužíva, je na tele zabudovaná praktická vrecková spona. Do tela je tiež zabudovaný silný magnet pre hands free použitie - svietidlo môžete uchytiť na ľubovoľný kovový predmet.
  • Ručné svietidlo Unilite PT-2 je ručné svietidlo, ktoré je vybavené bielou LED Cree, ktorá produkuje 275 lúmenov pri najvyššom nastavení. K dispozícii sú dva režimy vysokej a nízkej úrovne, ktoré sa ovládajú tlačidlom na konci svietidla, ktoré je fluorescenčné, takže ich v tme rýchlo nájdete. Jedno stlačenie sa rozsvieti na nízkej úrovni a potom sa vypne a znovu zapne na vysokej úrovni. Hlava svietidla má priemer 18 mm, čo umožňuje ľahkú kontrolu malých priestorov, a má vreckovú sponu pre jednoduché prenášanie. Napájanie prebieha dvoma alkalickými batériami AAA alebo jednou NiMH. Svietidlo je odolné proti vode / prachu podľa štandardov IP66.
  • Ručné svietidlo Unilite TL-5 je silné priemyselné svietidlo s výkonom 500 lúmenov. Vďaka puzdru odolnému proti korózii a hlave z tlakovo liateho hliníka má vysokú odolnosť proti prachu a vode v štandarde IP68, čo umožňuje ponorenie na 2 metre po dobu 30 minút. Má tiež integrovanú vreckovú sponu a je odolné proti pádu z 2 metrov.
  • Ručné svietidlo Unilite FL-2 je kompaktné, vysoko kvalitné LED svietidlo, ktoré využíva jednu AA alkalickú alebo NiMH batériu na zabezpečenie maximálneho výkonu 220 lúmenov pri vysokom nastavení. Vysoko výkonná LED Cree vyžaruje biele svetlo, ktoré ponúka tri úrovne jasu a režim blikania 8 Hz. Spínač na konci svietidla cykluje režimy v poradí nízky, stredný, vysoký, stroboskop s rýchlymi polovičnými stlačeniami a úplným stlačením vyberiete režim. Svetlo je možné tiež rýchlo zapínať a vypínať a prechádzať režimami, ale ak v akomkoľvek režime po dobu dlhšiu ako 3 sekundy pri ďalšom zapnutí a opätovnom zapnutí vráti späť na vysokú úroveň. Pogumovaný mikrospínač je neónovo žltý, takže je možné svetlo v tme ľahšie uvidieť, súčasťou balenia je šnúrka na zápästie, ktorá ju bezpečne drží na zápästí v prípade pádu. FL-2 je perfektné svetlo pre kempovanie, prechádzky so psom alebo uloženie v taške a priložené puzdro a šnúrka zaisťujúca bezproblémové prenášanie tohto svetla.
  • Ručné svietidlo Unilite IL-625R je kontrolné ručné svietidlo s výkonom 625 lúmenov. Je plne odolné voči poveternostným vplyvom a má krytie IP65. Je vyrobené z ultra tvrdého polykarbonátu a vysoko kvalitného liateho hliníka, takže ustojí drvivú väčšinu pádov na tvrdú zem. Má integrovaný magnetický klip a je rýchlo nabíjateľné pomocou USB typu C. Ďalšie svetlo v hlave svietidla vytvára 200 lúmenov ostrého chladného bieleho svetla. Skutočne univerzálne prenosné svetlo, ktoré je možno použiť pri všetkých typoch vnútorných aj vonkajších použitiach.
  • Ručné svietidlo Unilite FL-4R je kompaktné, vysoko kvalitné LED svietidlo, ktorá využíva dobíjacie lítiovo-iónovú batériu a poskytuje maximálny výkon 450 lúmenov pri vysokom nastavení. Vysoko výkonná LED Cree dióda vyžaruje biele svetlo, ktoré ponúka tri úrovne jasu a režim blikania 8 Hz. Koncový spínač cykluje jednotlivými režimami v poradí nízky, stredný, vysoký, stroboskop s každým stlačením. Priložená lítiovo-iónová batéria 14500 800 mAh sa vnútri nabíja pomocou priloženého kábla micro USB. Jednoducho otvoríte gumový protiprachový kryt na hlave svietidla a vložíte koniec micro USB kábla, potom ho zapojte priamo do USB portu počítača alebo do USB sieťového / automobilového adaptéra. Súčasťou je šnúrka na zápästie, ktorá ju bezpečne udrží na zápästí v prípade pádu. FL-4R je perfektné svetlo pre kempovanie, prechádzky so psom alebo uloženie v taške (priložené púzdro a šnúrka zaisťujúca bezproblémové prenášanie tohto svetla).
  • Ručné svietidlo Unilite FL-11R je vysoko výkonné dobíjacie ručné svietidlo pre každodenné použitie. Vďaka bielej LED Cree, ktorá poskytuje vynikajúci výkon, je maximálny výkon tohto svetla s vysokou viditeľnosťou 1100 lúmenov, s dobou behu 4 hodiny a 30 minút z priloženej 18650 2600 mAh lítiovo-iontovej dobíjacej batérie. K dispozícii sú tri úrovne jasu a nastavenia stroboskopu. Jediným stlačením koncového spínača sa cyklicky prepínajú režimy v poradí vysoký, stredný, nízky, stroboskop a vypnutie. Pokiaľ je v akomkoľvek režime dlhšie ako 10 sekúnd, ďalší stisk svetlo vypne.
  • Ručné svietidlo Unilite CRI-1250R je super jasné multifunkčné 1250 lúmenov kontrolné svietidlo s vysokým CRI 96+ a tromi rôznymi farebnými teplotami - 2500K teplé biele / 4500K chladné biele / 6500K denné svetlo. Využíva rýchlejšie dobíjanie USB typu C. Svietidlo je odolné voči poveternostným vplyvom a má krytie IP65, je vyrobené z vysoko pevného polykarbonátu a robustného, vysokokvalitného liateho hliníka. Vďaka integrálnemu zavesovaciemu háku a silným magnetom v základni a chrbte je svietidlo všestranné a ľahko ovládateľné za všetkých okolností. Vďaka ergonomickej konštrukcii s vybraním padne presne do dlane.
  • Ručné svietidlo Unilite IL-SIG1 má biele kontrolné svetlo, biele svetlo horné a červené, oranžové a zelené signálne svetlo. 10 LED diód Samsung na hlavnom tele svetla ponúkne dve nastavenia jasu. Vďaka reflektoru vyžaruje široké svetlo, a preto je ideálne pre detailné inšpekčné práce. Disponuje výkonnou LED v hlave, ktorá poskytuje koncentrovaný lúč s výkonom 200 lúmenov. Horná časť má 6 červených LED, stredná časť má 6 oranžových LED a spodná časť obsahuje 6 zelených LED. Možnosti prepínania farieb sú užitočné v priemyselných priestoroch ako spôsob signalizácie. Svetlo je ovládané štyrmi nezávislými tlačidlami - ľavým horným tlačidlom ovládajúcim biele výstupy a cyklovaním cez horné svetlo, vysoké hlavné, nízke hlavné a vypnuté rýchlym stlačením. Červené, žlté a zelené tlačidlá ovládajú svoje príslušné farebné LED diódy, cyklicky sa zapínajú konštantnými farbami. Farby blikajú a vypínajú rýchlym stlačením. Biele a farebné svetlá nie je možné zapnúť súčasne. Súčasne je možné zapnúť len jednu farbu. Pokiaľ je v akomkoľvek režime dlhšie ako 3 sekundy, ďalšie stlačenie sa zdeaktivuje.

V mesiaci september došlo k veľkej aktualizácii značky, ktorá zahŕňala nahranie nových fotiek, zlacnenie všetkých produktov a doplnenie noviniek. Budeme radi, keď vyskúšate kvalitu svietidiel Unilite a dáte nám potom k produktu hodnotenie. Sme presvedčení o tom, že budete maximálne a dlho spokojní.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Unilite HL-5RČelovka Unilite HL-5RRýchly náhľad (1 hodnotenie)výkonná čelovka so svetelným tokom 325 lúmenov, vstavaná dobíjacia batéria59,90 EURSkladomUnilite IL-175RInšpekčné svetlo Unilite IL-175RTipRýchly náhľadúzke inšpekčné svetlo so 175 lúmenmi a 180° zvislou skladacou hlavou44,90 EURSkladomUnilite Tripod-360 Site Light StandStatív Unilite Tripod-360 Site Light StandRýchly náhľadrobustný hliníkový statív až pre 4 pracovné svetlá Unilite89,90 EURSkladomUnilite Wheeled Tripod Doprava zadarmoStatív na kolieskach Unilite Wheeled TripodRýchly náhľadrobustný statív pre jedno pracovné svetlo Unilite SLR, na kolieskach109,90 EURSkladomUnilite HL-6RČelovka Unilite HL-6RRýchly náhľadvýkonná čelovka s výkonom 450 + 260 lúmenov, vstavaná batéria na zadnej strane hlavy94,90 EURSkladomUnilite PS-HDL9R Doprava zadarmoČelovka Unilite PS-HDL9RRýchly náhľad (2 hodnotenia)veľmi výkonná profesionálna čelovka so svetelným výstupom 750 lúmenov129,90 EURSkladomUnilite FL-11RRučné svietidlo Unilite FL-11RRýchly náhľadprofesionálne ručné svietidlo so svetelným výkonom 1100 lúmenov99,90 EURSkladomUnilite FL-4RRučné svietidlo Unilite FL-4R-62 %TipPosledné kusyRýchly náhľadručné svietidlo s výkonom 450 lúmenov, 109 gramov33,29 EUR87,08 EURSkladomUnilite FL-2Ručné svietidlo Unilite FL-2Rýchly náhľadručné svietidlo na AA batériu, výkon 220 lúmenov49,90 EURSkladomUnilite PT-2Ručné svietidlo Unilite PT-2Rýchly náhľadmalé ručné svietidlo s výkonom 275 lúmenov34,90 EURSkladomUnilite HL-11R Doprava zadarmoČelovka Unilite HL-11RRýchly náhľadsvetelný výkon 1100 lúmenov, výdrž 4 až 148 hodín169,90 EURSkladomUnilite Double Head TripodStatív na pracovné svetlo Unilite Double Head TripodPosledné kusyRýchly náhľadrobustný statív pre 2 pracovné hexagonálne svetlá Unilite97,88 EURSkladomUnilite Single Head TripodStatív na pracovné svetlo Unilite Single Head TripodRýchly náhľadrobustný statív pre jedno pracovné hexagonálne svetlo Unilite74,90 EUR1 až 4 týždneUnilite PS-HDL6RČelovka Unilite PS-HDL6RTipRýchly náhľadvýkonná čelovka s možnosťou 3x AAA batérií + vlastná nabíjacia batéria, 350 lúmenov79,90 EURSkladomUnilite HL-7RČelovka Unilite HL-7RRýchly náhľad (1 hodnotenie)vysoko výkonná čelovka s nabíjacou batériou, 475 lúmenov64,90 EURSkladomUnilite HL-4RČelovka Unilite HL-4RRýchly náhľadvýkonná čelovka s možnosťou pripnutia na helmu, 275 lúmenov, vstavaná dobíjacia batéria53,90 EURSkladomUnilite PS-HDL2Čelovka Unilite PS-HDL2Rýchly náhľadvýkonná čelovka s možnosťou pripnutia na helmu, 200 lúmenov39,90 EURSkladomUnilite CRI-H200RČelovka Unilite CRI-H200RTipRýchly náhľad (2 hodnotenia)výkonná čelovka s prepínaním svetelného toku, prepínanie gestom, bezdotyková, 200 lúmenov74,90 EURSkladomUnilite CRI-2300 Doprava zadarmoSvetelná lampa Unilite CRI-2300Rýchly náhľadvýkonné pracovné svetlo na nasvietenie pri leštení laku, 2300 lúmenov259,90 EURSkladomUnilite PL-3Ručné svietidlo Unilite PL-3TipRýchly náhľad (12 hodnotení)malé ručné svietidlo, 275 lúmenov14,90 EURSkladomUnilite IL-625RRučné svietidlo Unilite IL-625RRýchly náhľadvýkonné ručné svietidlo, 625 + 200 lúmenov64,90 EURSkladomUnilite SP-4500 Doprava zadarmoPracovné svetlo so vstavaným reproduktorom Unilite SP-4500Rýchly náhľadpracovné svetlo so vstavaným Bluetooth reproduktorom, 4500 lúmenov299,90 EURSkladomUnilite Beanie BE-02+Čiapka so svietidlom Unilite Beanie BE-02+Rýchly náhľadčiapka s integrovaným svetlom27,90 EUR1 až 4 týždneUnilite SLR-1750 Doprava zadarmoPracovné svietidlo Unilite SLR-1750Rýchly náhľad (4 hodnotenia)stredne veľké pracovné svetlo, 1750 lúmenov109,90 EURSkladomUnilite IL-SIG1Ručné svietidlo Unilite IL-SIG1Rýchly náhľadvýkonné ručné svietidlo s pripínateľnými farbami, 600 + 200 lúmenov99,90 EURSkladomUnilite CRI-1250RRučné svietidlo Unilite CRI-1250RTipRýchly náhľad (3 hodnotenia)výkonné ručné svietidlo s dokovacou nabíjacou stanicou, prepínanie teploty farby (2500K, 4500K, 6500K), 1250 + 300 lúmenov99,90 EURSkladom