Môj účet

Jesenná smršť noviniek od Nakamichi!

S pravidelným naskladnením produktov od japonského výrobcu Nakamichi už tradične predstavujeme niekoľko noviniek. V Nakamichi sa stále snažia prinášať na trh zaujímavé produkty, ktoré zaujmú najmä priaznivým pomerom ceny a kvality. Tentokrát sme naskladnili viac ako 30 nových produktov, ktoré rozšíria už aj tak rozsiahly sortiment Nakamichi. Medzi novinkami nájdete niekoľko nových autorádií, zosilňovačov, subwooferov a ďalších produktov. Na tie najzaujímavejšie sa môžete pozrieť nižšie.

Autorádiá a multimédiá

Značka Nakamichi je odjakživa spätá najmä s autorádiami a aj v dnešnej dobe patria práve autorádiá k jednoznačne najpredávanejším produktom tohto výrobcu. A nie je sa čomu diviť, pretože ponúka bohatú výbavu, ktorá je u konkurečných značiek často za výrazne vyššiu cenu. Tentokrát sme naskladnili najmä vyššie rady modelov s veľkými 9 a 10,1" displejmi a to vrátane vlajkovej lode autorádií Nakamichi postavenej na systéme Android. V ponuke však nájdete aj niekoľko noviniek z opačného konca ponuky.

  • Nakamichi NAM5730-A9 - najvyšší model autorádií Nakamichi. Vďaka prepracovanému operačnému systému spárovanému s 8jadrovým procesorom je autorádio Nakamichi NAM5730 pripravené poskytovať vynikajúci zvuk, svižný systém aj vynikajúce funkcie. Vďaka vstavanému DSP procesoru a podpore 5.1kanálového zvuku ozvláštnite každý posluchový zážitok a prispôsobíte ho podľa svojho vkusu pomocou výkonného ekvalizéra, predvolieb a nástrojov na spracovanie časového oneskorenia. Nakamichi NAM5730-A9 sa môže pochváliť obrovskou výbavou na čele s veľkým 9” HD dotykovým displejom a to v štandardnom 2 DIN šasi, Apple Carplay, Android Auto, Bluetooth, Hi-Res Audio, USB alebo Wi-Fi, 2GB RAM a 32 GB HDD.
  • Nakamichi NAM5630-A9Z - aktuálne druhý najvyšší model značky, postavený aj na systéme Android 11. Ponúkne taktiež veľký 9" displej v HD rozlíšení v štandardnom 2 DIN šasi, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, USB, Wi-Fi, DSP procesor, 4V RCA výstupy, a oproti vlajkovej lodi väčšej 128 GB HDD a 6 GB RAM. Rovnaký model s koncovým označením AXZ je možné zakúpiť aj s väčšou 10,1" obrazovkou.
  • Nakamichi NAM5510-A9Z - ďalší android model s veľkou obrazovkou 9" s HD rozlíšením, ktorý je možné zakúpiť aj vo verzii AXZ s 10,1" displejom. Tentokrát sa chváli 4 GB RAM a 64 GB HDD, ostatné funkcie zostávajú takmer totožné. Samozrejmosťou je teda Bluetooth, podpora Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, DSP procesor alebo 4V RCA výstupy.
  • Nakamichi NAM5210T-A9 - pri veľkých 9" a 10,1" stále zostávame, vrátane operačného systému Android. NAM5210T predstavuje základný model autorádií s Androidom, napriek tomu ponúkne bohatú výbavu na čele s Bluetooth handsfree, podporou Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, 4V RCA výstupmi, 1B RAM a 32 GB HDD. Oželieť musíte HD displej a vstavaný DSP procesor, plusom je však viac ako zaujímavá cena.
  • Nakamichi NAM5210T - posledným Android modelom v ponuke Nakamichi je NAM5210T, ktorý už ponúka štandardný rozmer 2DIN s displejom s uhlopriečkou 7". Ak teda uprednostňujete kvôli širokým možnostiam využitia operačný systém Android pred klasickým systémom Nakamichi, môže byť pre vás tento model zaujímavou voľbou. Výbava je totožná ako u vyššie uvedeného modelu.
  • Nakamichi NAM3510-M9 - k veľkým obrazovkám s uhlopriečkou 9 a 10,1" sa ešte vrátime pri modeloch NAM3510-M9 a MX. Tentokrát však s klasickým operačným systémom Nakamichi a bohatou výbavou, ktorá je odvodená od obľúbeného autorádia s Android Auto a Apple Carplay, konkrétne Nakamichi NAM350 M7 Výbava teda zahŕňa Bluetooth, USB, Apple CarPlay, Android Auto, DSP procesor alebo 3 x RCA (4V).
  • Nakamichi NAM1601 - nakoniec nové základné 2DIN autorádio so 7" displejom. Na čelnej strane nájdete USB vstup, cez ktorý môžete prehrávať obľúbenú hudbu alebo multimédiá. Na rovnaké účely môžete využiť aj druhý slot, ktorý umožní vloženie microSD karty. Samozrejmosťou je aj Bluetooth pre bezpečné telefonovanie a streamovanie hudby. Mikrofón je u tohto modelu integrovaný. Farbu tlačidiel môžete vyberať podľa ľubovôle vďaka variabilnému podsvieteniu.

Zosilňovače s DSP procesorom

Medzi tie najzaujímavejšie produkty Nakamichi patria DSP procesory a zosilňovače s DSP procesorom. Produkty na prvý pohľad zaujmú svojim luxusným designom, kvalitným zvukom aj poctivým výkonom. Oceňujeme aj prepracovaný program DSP procesora, ktorý patrí k tým najlepším naprieč trhom. Nechýbajú všetky bežné funkcie a potešia aj jednoduché a rýchle nastavenie. Pri vývoji skrátka v Nakamichi premýšľali a výsledkom sú procesory, ktoré radi inštalujeme do vozidiel našich zákazníkov. Zaujme aj dostupná cena, vďaka ktorej je možné dosiahnuť vynikajúci zvuk v automobile za prijateľné náklady. Medzi novinkami figurujú hneď tri zosilňovače s DSP procesorom, ktoré si bližšie popíšeme nižšie.

  • Nakamichi NDSR350A - najvyšší model medzi zosilňovačmi s DSP procesorom od Nakamichi. 10kanálový zosilňovač s celkom 12 spracovateľnými kanálmi umožní ľahkú integráciu na viackanálové továrenské systémy. Vďaka širokým možnostiam nastavenia pozdvihne zvuk aj výkon oproti továrenskej hlavnej jednotke na úplne inú úroveň. Nakamichi pri modeli NDSR350A skvele demonštruje svoje zameranie na vysokú kvalitu s veľkým dôrazom na jednoduché ovládanie. Veľmi intuitívny program DSP procesora zvládne nastaviť snáď každý šikovný užívateľ a k dispozícii je dokonca aj mobilná aplikácia pre jednoduché nastavenie na mobilnom telefóne. K zosilňovaču je možné pripojiť aj externý Bluetooth modul pre bezdrôtové streamovanie hudby alebo diaľkové ovládanie.
  • Nakamichi NDSK4185AU - štvorkanálový zosilňovač s poctivým výkonom 4 x 45 W RMS a vstavaným 8kanálovým DSP procesorom. Zosilňovač vyniká najmä jednoduchou možnosťou upgradovať továrenské autorádio, zvýšiť výkon pre reproduktory a detailne nastaviť zvuk v programe DSP procesora. Vďaka širokým možnostiam nastavenia pozdvihne zvuk aj výkon oproti továrenskej hlavnej jednotke na úplne inú úroveň. V prípade potreby môžete Nakamichi NDSK4185AU použiť ako plnohodnotný DSP procesor a systém doplniť výkonnejším zosilňovačom. Výbava zahŕňa 4 vysokoúrovňové vstupy, 8 RCA výstupov aj možnosť pripojenia Bluetooth modulu pre bezdrôtové streamovanie hudby. Zaujímavosťou je aj voliteľný diaľkový ovládač s farebným displejom a veľkou škálou funkcií, vrátane prehrávača s možnosťou prepínať skladby.
  • Nakamichi NDSK4165AU - štvorkanálový zosilňovač s výkonom 4 x 30 W RMS a integrovaným 6kanálovým DSP procesorom. NDSK4165AU predstavuje prakticky totožný zosilňovač ako vyššie uvedený NDSK4185AU s niekoľkými rozdielmi. Predovšetkým disponuje nižším výkonom, ďalej iba 6kanálovým DSP procesorom a zjednodušeným programom. Hlavným rozdielom je ekvalizér 15pásmovým ekvalizérom oproti 31pásmom, ktoré ponúka vyššie uvedený model. Inak je všetko prakticky totožné, okrem nižšej ceny.  

Reproduktory a subwoofery

V kategórii reproduktorov a subwooferov sa objavilo najviac noviniek. Naskladnili sme najvyšší rad reproduktorov Nakamichi, konkrétne trojpásmový systém zameraný na sound quality s karbónovou membránou stredových a basových reproduktorov, hlavné slovo však majú tentoraz subwoofery. Medzi novinkami nájdete nové modely aktívnych subwooferov pod sedačku, aktívne aj pasívne subwoofery v ozvučnici, ale subwoofer do rezervy alebo basové tuby za vynikajúcu cenu.

  • Nakamichi NSTO6530 - prvotriedny trojpásmový reproduktorový systém spoločnosti Nakamichi a zároveň vlajková loď reproduktorov tohto japonského výrobcu. Aj z toho dôvodu boli zvolené exkluzívne materiály, ktoré podčiarknu kvalitu tohto systému a nájdete ich obvykle u tých najdrahších a najkvalitnejších reproduktorov. Membránam basového a stredového reproduktora dominuje karbón, ktorý vyniká svojou tuhosťou a najmä ľahkosťou, čo zaručuje ideálne zvukové podmienky. Výškové reproduktory sú vyrobené z hodvábu pre prirodzený a muzikálny zvuk.
  • Nakamichi NSM-6528 - stredové reproduktory v netradičnom rozmere 165 mm. Zaujmú svojim zvukom, vysokým výkonom aj kvalitným spracovaním. Reproduktorom dominuje kompozitná papierová membrána s pevným fázovým vrchlíkom, ktorý prispieva k lepšiemu šíreniu stredných frekvencií. Súčasťou balenia sú aj dizajnové mriežky reproduktorov s logom Nakamichi. Rovnaký rad reproduktorov je možné zakúpiť aj v rozmere 200 mm.
  • Nakamichi NBW1100A - aktívny subwoofer v uzavretej ozvučnici určený do pozície namiesto rezervy v kufri. Zaujme nielen netradičným dizajnom, ale aj mohutnými basmi vďaka meniču s priemerom 280 mm (11"). Samozrejmosťou sú vysokoúrovňové vstupy, ovládací panel s možnosťou nastavenia gainu, fázy, filtra spodných frekvencií a v balení nájdete aj diaľkové ovládanie. Ideálne riešenie pre všetkých, ktorí si chcú podporiť basovú zložku ozvučenia a neprísť prakticky o žiadne miesto v interiéri vozidla.
  • Nakamichi NBF8.2A - aktívny subwoofer pod sedačku v inovovanom prevedení a modernom dizajne. Jeho montážou ľahko a rýchlo doplníte existujúci zvukový systém vo vašom vozidle o požadovanú dynamiku. Nakamichi NBF8.2A svojim ultratenkým profilom pasuje pod väčšinu moderných autosedačiek a umožní vám počúvanie aj nízkych frekvencií v nadštandardnej kvalite. S výkonom 120 W RMS si môžete užiť vylepšený basový výkon bez obmedzenia priestoru v interiéri.
  • Nakamichi NBF17A - nový aktívny subwoofer pod sedačku, ktorý zaujme predovšetkým svojimi veľmi malými rozmermi a štvorcovým meničom s priemerom 165 mm. Vďaka kompaktnej veľkosti ho umiestnite prakticky kamkoľvek, dostatočný výkon 100 W RMS však umožní aj napriek jeho malým rozmerom výraznú podporu dynamiky. Samozrejmosťou je ovládací panel s možnosťou nastaviť vstupnú citlivosť, dolnú pásmovú priepusť, Bass boost alebo Subsonic filter.
  • Nakamichi NBX255A - z nových aktívnych subwooferov spomenieme NBX255A v kompaktnej basreflex ozvučnici. Tá obsahuje menič s priemerom 250 mm s vysokým výkonom 300 W RMS, ktorý disponuje tvrdenou papierovou membránou, masívnym 450 OZ feritovým magnetom a gumovým závesom pre dlhodobú odolnosť. Na bočnej strane nájdete aj ovládací panel integrovaného zosilňovača, ktorý umožní nastaviť gain, dolnú pásmovú priepust, bass boost alebo fázu.
  • Nakamichi NBX305A - rovnaký subwoofer vo väčšom a výkonnejšom variante. Menič s priemerom 12" v basreflexovej ozvučnici a výkon 350 W RMS už dokáže poriadne zabasovať. V balení nájdete aj diaľkové ovládanie, s ktorým si výkon môžete nastavovať priamo z pozície vodiča. Subwoofer je chránený mriežkou s logom Nakamichi, ktoré nájdete aj na hornej strane ozvučnice.  
  • Nakamichi NBT-1206A - subwooferom NBT-1206A otvárame obľúbenú kategóriu subwooferov v tube, ktoré zaujmú predovšetkým priaznivú cenu. V podaní Nakamichi navyše ide o aktívne subwoofery, takže sa nemusíte starať o externý zosilňovač. Nakamichi NBT-1206A obsahuje menič s priemerom 12" s výkonom 120 W RMS v basreflexovej ozvučnici, ktorý disponuje tvrdenou papierovou membránou, výkonným feritovým magnetom a gumovým závesom pre dlhodobú odolnosť. Na zadnej strane nájdete aj ovládací panel integrovaného zosilňovača, ktorý umožní nastaviť dolnú pásmovú priepust. Kúpiť môžete aj variant s 10" a 8" meničmi, ktoré disponujú predovšetkým kompaktnejšími rozmermi.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Nakamichi NAM3510-M9 Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NAM3510-M9Rýchly náhľad2DIN, 9" displej, Bluetooth, USB, Apple CarPlay, Android Auto, DSP, 3 x RCA (4V) 374,58 EURSkladomNakamichi NAM3510-MX Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NAM3510-MXRýchly náhľad2DIN, 10,1" displej, Bluetooth, USB, Apple CarPlay, Android Auto, DSP, 3 x RCA (4V)416,25 EURSkladomNakamichi NAM5730-A9 Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NAM5730-A9Rýchly náhľad2DIN, 9" HD displej, Android OS, Apple Carplay, Android Auto, Bluetooth, Hi-Res Audio, USB, Wi-Fi, DSP procesor, 5.1 4V RCA výstupy, 32 GB pamäť, GPS, optický a koaxiálny výstup499,58 EURDočasne nedostupnéNakamichi NAM5630-A9Z-128GB Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NAM5630-A9Z-128GBRýchly náhľad2DIN, 9" HD displej, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, USB, Wi-Fi, DSP procesor, 4V RCA výstupy, 128 GB pamäť, GPS457,92 EURSkladomNakamichi NAM5630-AXZ Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NAM5630-A9XZRýchly náhľad2DIN, 10,1" HD displej, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, USB, Wi-Fi, DSP procesor, 4V RCA výstupy, 128 GB pamäť, GPS478,75 EURDočasne nedostupnéNakamichi NAM5210T Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NAM5210TRýchly náhľad (1 hodnotenie)2DIN, 7" displej, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, 4V RCA výstupy, 32 GB HDD, GPS157,92 EURDočasne nedostupnéNakamichi NAM5210T-A9 Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NAM5210T-A9Rýchly náhľad (2 hodnotenia)2DIN, 9" displej, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, 4V RCA výstupy, 32 GB HDD, GPS207,92 EURDočasne nedostupnéNakamichi NAM5210T-AX Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NAM5210T-AXRýchly náhľad (2 hodnotenia)2DIN, 10" HD displej, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, 4V RCA výstupy, 32 GB HDD, GPS249,58 EURSkladomNakamichi NAM1601 Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NAM1601Rýchly náhľad (2 hodnotenia)2DIN, 7" displej, Bluetooth, USB, SD, variabilné podsvietenie tlačidiel, 2x RCA, HiRes audio112,08 EURSkladomNakamichi ND19ADVR kamera Nakamichi ND19ARýchly náhľadpalubná DVR kamera, 2k rozlíšenie, uhol 145°70,42 EURSkladomNakamichi ND19MDVR kamera Nakamichi ND19MRýchly náhľadpalubná DVR kamera, HD rozlíšenie, uhol 120°53,75 EURSkladomNakamichi NDSR350A Doprava zadarmoZosilňovač s DSP procesorom Nakamichi NDSR350ARýchly náhľad10kanálový zosilňovač s DSP procesorom, 4 x 25 W + 4 x 40 W + 2 x 80 / 1 x 160 W RMS (4 Ω)832,92 EURDočasne nedostupnéNakamichi NDSK4165AU Doprava zadarmoZosilňovač s DSP procesorom Nakamichi NDSK4165AURýchly náhľad4kanálový zosilňovač s DSP procesorom / 6kanálový DSP procesor, 4 x 30 W RMS, vstupy: 4x Hi-level, výstupy: 6 x RCA, Bluetooth streaming241,25 EURSkladomNakamichi NDSK4185AU Doprava zadarmoZosilňovač s DSP procesorom Nakamichi NDSK4185AURýchly náhľad (2 hodnotenia)4kanálový zosilňovač s DSP procesorom / 8kanálový DSP procesor, 4 x 45 W RMS, vstupy: 4x Hi-level, výstupy: 8 x RCA, Bluetooth streaming270,42 EURSkladomNakamichi NSTO-6530 Doprava zadarmoReproduktory Nakamichi NSTO-6530Rýchly náhľad3pásmové komponentné reproduktory, Ø 165 mm, 115 W RMS, 88 dB, 4 Ω, montážna hĺbka stredobasu 67 mm916,25 EURDočasne nedostupnéNakamichi NSM-6528Reproduktory Nakamichi NSM-6528Rýchly náhľad (1 hodnotenie)stredové reproduktory, Ø 165 mm, 50 W RMS, 4 Ω, 92 dB, montážna hĺbka 65 mm74,58 EURDočasne nedostupnéNakamichi NSM-8517Reproduktory Nakamichi NSM-8517Rýchly náhľadstredové reproduktory, Ø 200 mm, 60 W RMS, 4 Ω, 93 dB, montážna hĺbka 84 mm82,92 EURDočasne nedostupnéNakamichi NBF8.2A Doprava zadarmoAktívny subwoofer Nakamichi NBF8.2ARýchly náhľad (2 hodnotenia)aktívny subwoofer pod sedačku, 8", 120 W RMS203,75 EURSkladomNakamichi NBF17A Doprava zadarmoAktívny subwoofer Nakamichi NBF17ARýchly náhľad (1 hodnotenie)aktívny subwoofer pod sedačku, 6,5", 100 W RMS162,08 EURSkladomNakamichi NBX251A Doprava zadarmoAktívny subwoofer Nakamichi NBX251ARýchly náhľad (1 hodnotenie)aktívny subwoofer 10", 150 W RMS, bassreflex ozvučnica207,92 EURDočasne nedostupnéNakamichi NBX255A Doprava zadarmoAktívny subwoofer Nakamichi NBX255ARýchly náhľad (1 hodnotenie)aktívny subwoofer 10", 300 W RMS, bassreflex ozvučnica237,08 EURSkladomNakamichi NBX305A Doprava zadarmoAktívny subwoofer Nakamichi NBX305ARýchly náhľadaktívny subwoofer 12", 350 W RMS, bassreflex ozvučnica270,42 EURSkladomNakamichi NBX30A Doprava zadarmoAktívny subwoofer Nakamichi NBX30ARýchly náhľadaktívny subwoofer 12", 150 W RMS, bassreflex ozvučnica270,42 EURSkladomNakamichi NBT-1006A Doprava zadarmoAktívny subwoofer Nakamichi NBT-1006ARýchly náhľadaktívny subwoofer 10", 100 W RMS, bassreflex ozvučnica137,08 EURDočasne nedostupnéNakamichi NBT-1206A Doprava zadarmoAktívny subwoofer Nakamichi NBT-1206ARýchly náhľadaktívny subwoofer 12", 120 W RMS, bassreflex ozvučnica153,75 EURDočasne nedostupnéNakamichi NBT-805A Doprava zadarmoAktívny subwoofer Nakamichi NBT-805ARýchly náhľad (1 hodnotenie)aktívny subwoofer 8", 80 W RMS, bassreflex ozvučnica103,75 EURDočasne nedostupnéNakamichi NBT-806A Doprava zadarmoAktívny subwoofer Nakamichi NBT-806ARýchly náhľadaktívny subwoofer 8", 100 W RMS, bassreflex ozvučnica112,08 EURDočasne nedostupnéNakamichi NCGPC-6Reproduktorový kábel Nakamichi NCGPC-6Rýchly náhľadnapájací kábel 16 mm², CCA meď5,38 EURSkladom

Podobné články

Predstavujeme produkty značky AudioControl
Po novom u nás môžete zakúpiť sortiment amerického výrobcu AudioControl, ktorý sa špecializuje na procesory, zosilňovače, integráciu na továrenské systémy a spracovanie zvuku.
Celý článok
Predstavujeme taliansku značku Harmony
Po novom u nás nájdete sortiment značky Harmony, ktorá spadá pod talianskeho high-end výrobcu ESB Audio. Produkty Harmony sú však výrazne lacnejšie, napriek tomu si zachovávajú vysokú kvalitu zvuku aj spracovania.
Celý článok
Niekoľko noviniek od Nakamichi
S pravidelným naskladnením produktov od japonského výrobcu Nakamichi predstavujeme niekoľko noviniek a inak tomu nie je ani tentoraz, v ponuke nájdete nové autorádiá a subwoofery.
Celý článok
Po novom dovážame sortiment značky Stinger
Ako novinku na našom e-shope nájdete sortiment amerického výrobcu Stinger, ktorý ponúka špičkovú kabeláž, montážny materiál a ďalšie produkty na ozvučenie vozidiel.
Celý článok
Harmonic Harmony - high-end z Indonézie
Špičkové signálové káble najvyššej kvality a ďalšie produkty pre audiofilný zvuk v automobile. Predstavujeme Harmonic Harmony.
Celý článok
Powerbass po rokoch opäť na Slovensku!
Pamätáte na Powerbass? V minulosti bol tento americký výrobca v SR a ČR extrémne populárny a teraz vám jeho zaujímavý sortiment prinášame späť! Nadviaže na vtedajší úspech?
Celý článok