Môj účet

Niekoľko nových produktov od japonského výrobcu Nakamichi

S pravidelným naskladnením produktov od japonského výrobcu Nakamichi už tradične predstavujeme niekoľko noviniek. A inak tomu nie je ani tentoraz, pretože sme zaradili do ponuky hneď niekoľko produktov, ktoré zaujmú predovšetkým zaujímavým pomerom kvality a ceny. Dnes spomenieme najmä prvú časť nových autorádií na rok 2022/2023 a tiež niekoľko nových subwooferov.

  • Nakamichi NQ523BD - nový základný model 1 DIN bezmechanikového autorádia s veľmi bohatou výbavou. Samozrejmosťou je Bluetooth handsfree, USB vstup, AUX alebo multicolor podsvietenie, zaujme však možnosť prehrávania FLAC súborov, 3 páry výstupov na zosilňovač (2V) a v danej cene predovšetkým integrovaný DSP procesor so širokými možnosťami nastavenia zvuku.
  • Nakamichi NQ723BD - vylepšený model 1 DIN bezmechanikového autorádia, ktorý prináša oproti vyššie uvedenému modelu niekoľko ďalších funkcií navyše. Zásadnou zmenou oproti modelu NQ523BD je odnímateľný čelný panel, druhý USB vstup, ktorý nájdete na zadnej strane autorádia a je možné cez neho aj dobíjať telefón a dotretice 4V výstupy pre pripojenie zosilňovača.
  • Nakamichi NAM1612 - 2 DIN autorádio bez mechaniky s 7" dotykovým displejom, Bluetooth handsfree, USB a AUX vstupom na čelnom paneli, variabilným podsvietením a možnosťou prehrávania videí vo FullHD. Poteší možnosť prehrávania FLAC súborov, 4V výstupy pre zosilňovač v konfigurácii 5.1 alebo možnosť pripojenia kamery. V balení nájdete aj diaľkový ovládač.
  • Nakamichi NAM1630 DSP - Dizajnovo rovnaké 2 DIN autorádio ako vyššie uvedený model NAM1612 s radom unikátnych vylepšení pre fanúšikov kvalitného zvuku. Autorádio obsahuje plnohodnotný profesionálny DSP procesor, ktorého základné funkcie môžete nastaviť priamo v autorádiu. Po pripojení k PC je možné spustiť rovnaký program, aký ponúkajú aj samostatné DSP procesory Nakamichi s plnohodnotnými funkciami a to vrátane časových korekcií alebo parametrického ekvalizéra. Zaujme aj dotykový displej s HD rozlíšením, 2x USB vstup, podpora Hi-Res Audia alebo osemkanálový výstup pre pripojenie zosilňovača.
  • Nakamichi NA2300 - nový základný model 2 DIN autorádia s CD/DVD mechanikou. Okrem toho ponúkne 6,2" dotykový LCD displej, Bluetooth pre telefonovanie aj streamovanie hudby, USB vstup na čelnej aj zadnej strane, možnosť prehrávania FLAC alebo pripojenie parkovacej kamery, výstupy pre zosilňovač v konfigurácii 5.1 a v balení nájdete aj diaľkový ovládač.
  • Nakamichi NBF20.0A - vlajková loď plochých subwooferov Nakamichi, ktorá bola pôvodne dostupná iba s rozmerom meniča 10" (250 mm) a teraz sme naskladnili aj menšie 8", teda 200 mm. V danej cenovej kategórii vynikajúci zvuk, malé rozmery a napriek tomu dostatočný výkon 100 W RMS. Zaujme aj podarený decentný dizajn.
  • Nakamichi NBF618S-II - najmenší aktívny subwoofer pod sedadlo od Nakamichi v novej verzii pre rok 2022. Výkon 100 W RMS, menič s rozmerom 6x8" a najmä veľmi malé rozmery 290 x 210 x 73 mm zaistí dostatočnú porciu basov aj v tom najmenšom priestore pod sedačkou. Samozrejmosťou je panel s možnosťou nastaviť vstupnú citlivosť, dolný pásmový priepust, Bass boost alebo Subsonic filter. V balení nájdete aj diaľkový ovládač pre jednoduché nastavenie výkonu.
  • Nakamichi NBX350 - Pripravte sa na poriadnu porciu basov so subwooferom Nakamichi NBX350. Vnútri tejto bassreflexovej ozvučnice sa totiž ukrýva subwoofer s výkonom 350 W RMS. Presne naladená štrbina spolu s výkonným 12" subwooferom umožní hlboké a úderné podanie basovej zložky. Dizajnová ozvučnica so zaoblenými hranami a vyšitým logom Nakamichi na hornej strane ozvučnice.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.