Môj účet

Predstavujeme produkty amerického výrobcu AudioControl

Po novom u nás môžete zakúpiť sortiment amerického výrobcu AudioControl, ktorý sa špecializuje na ozvučenie nielen vozidiel, ale aj domácností. Nás bude zaujímať samozrejme prvé spomínané, teda carhifi segment. Do neho AudioControl prináša pomerne unikátne produkty, ktoré majú vďaka svojej špecializácii a vysokej kvalite stabilnú pozíciu nielen na americkom trhu. Súčasným trendom v ozvučení vozidiel sú DSP procesory, ekvalizácia založená na meraní frekvenčnej odozvy reproduktorov a integrácia na továrenské audio systémy. A práve v tom AudioControl vyniká a prináša produkty, ktoré umožnia špičkový zvuk v automobile, bezproblémovú implementáciu na zložité systémy automobiliek a najmä riešenie problémov, na ktoré často narážame pri inštalácii ozvučení do moderných vozidiel. Všetky produkty si samozrejme predstavíme v tejto aktualite.

O značke AudioControl

Ako už názov napovedá, v spoločnosti AudioControl sa točí všetko okolo kontroly zvuku a to viac ako 40 rokov. Najmä v Spojených štátoch amerických patrí AudioControl k rešpektovaným a veľmi obľúbeným výrobcom nielen ozvučenia vozidiel, ale aj domácností. Sídlo spoločnosti, vrátane výskumných, vývojových, výrobných a školiacich zariadení, prekvitá v Mountlake Terrace v štáte Washington, v srdci dažďového pralesa na severozápade Pacifiku. Všetky produkty sú teda aj v dnešnej dobe navrhnuté a hrdo vyrábané v USA, čo zaručuje ich vysokú kvalitu a spoľahlivosť. O tom svedčí aj päťročná záruka, ktorú AudioControl na svoje produkty poskytuje. Inžinieri AudioControl majú na svedomí hneď niekoľko patentovaných technológií, ktoré vytvorili nový spôsob, ako zlepšiť ozvučenie v automobilovom prostredí. A práve na to sa v AudioControl zameriavajú. Sortiment je pomerne úzky so špecializáciou na špičkové digitálne zosilňovače, DSP procesory, ekvalizéry, predzosilňovače a predovšetkým škálu produktov na implementáciu nového sound systému na existujúce továrenské jednotky. K dizpozícii sú aj profesionálne meracie nástroje, ktoré pomáhajú splniť hlavný cieľ spoločnosti AudioControl, ktorý dokonale vystihuje ich slogan „Making good sound great“.

Produkty AudioControl 

Ako sme už v úvode spomenuli, v AudioControl sa zameriavajú na produkty, ktoré umožnia špičkový zvuk v automobile a uľahčia vďaka svojim technológiám implementáciu aftermarket ozvučenie na továrenské systémy moderných vozidiel. Počas našich inštalácií často narážame na problémy, ktoré sa dajú len veľmi ťažko vyriešiť bez určitých kompromisov. A keďže sme v Ahifi perfekcionisti, stále hľadáme riešenia, ktoré pomôžu s našou túžbou dosiahnuť v každom vozidle optimálny zvuk v danom rozpočte. Medzi problémy továrenských jednotiek, o ktorých sa u nás príliš nehovorí, patrí napríklad znižovanie úrovne nízkych frekvencií pri zvyšovaní hlasitosti. Továrenské systémy tak chránia málo kvalitné a nevýkonné reproduktory, táto funkcia však zostáva zachovaná aj pri ich výmene. Riešením je patentovaná technológia AccuBASS® od spoločnosti AudioControl, ktorá je schopná opraviť továrenskú ekvalizáciu a zaistiť silné a presné basy za všetkých okolností. Ďalší problém nastáva napríklad pri použití high/low prevodníkov a to ako externých, tak integrovaných v zosilňovačoch, ktoré pridávajú skreslenie aj šum a paradoxne odstraňujú zo signálu informácie o najnižších frekvenciách. A to je nežiaduce pri inštalácii subwoofera alebo výkonných subwoofrov. Aktívne prevodníky signálu od AudioControl tento problém samozrejme tiež riešia. Často sa tiež stretávame aj so slabým signálom z hlavnej jednotky, ktorý spôsobí malý výkon zosilňovača aj zníženú kvalitu zvuku alebo rušenie. Riešením sú opäť predzosilňovače AudioControl a produkty so schopnosťou zosilniť a korigovať signál. Funkcie ako AccuBASS®, MILC™ alebo GTO™ sú súčasťou väčšiny produktov AudioControl a pomáhajú tak s bezproblémovou integráciou na továrenské audio systémy. Viac o produktoch AudioControl sa dozviete nižšie.

Procesory

DSP procesory patria medzi hlavné produkty značky. Rozsiahle skúsenosti spoločnosti AudioControl so spracovaním signálu v kombinácii so špeciálne navrhnutými 24bitovými DSP procesormi ponúka hudobným nadšencom dokonalý zvukový zážitok. Vďaka mnohým funkciám ako presná ekvalizácia s RTA meraním, nastaviteľné výhybky, oneskorenie signálu, sčítanie/distribúcia signálu a AccuBASS® patria DSP procesory AudioControl k tým najkvalitnejším na trhu. V ponuke nájdete 2 špičkové DSP procesory a ďalšie produkty na spracovanie signálu.

  • AudioControl DM-810 - najvýkonnejší 10kanálový DSP procesor od AudioControl so všetkými dôležitými funkciami pre spracovanie signálu a jednoduchú integráciu na továrenský systém. Výbava obsahuje 8 x RCA vstup, 8 x Hi-level vstup, 1 x Toslink, 1 x koax alebo 10 x RCA výstup. Samozrejmosťou je v dnešnej dobe možnosť doplnenia Bluetooth modulu pre Hi-Res streamovanie hudby.
  • AudioControl DM-608 - druhý DSP procesor od AudioControl s mierne obmedzenejšou výbavou avšak s rovnakým PC softvérom pre nekompromisné nastavenie zvuku. Namiesto 10 spracovateľných kanálov ich DM-608 ponúkne 8 a výbavu dopĺňa 6 x RCA vstup, 6 x Hi-level vstup, 1 x Toslink, 1 x koax, 8 x RCA výstup, inak všetko zostáva totožné, vrátane voliteľného BT modulu.
  • AudioControl DQDX - tak trochu iný DSP procesor, než na ktorý ste zvyknutí. 6kanálový DSP procesor AudioControl DDX obsahuje totožné funkcie ako vyššie uvedené DSP, nastavenie a ekvalizáciu reproduktorov však môžete vykonať priamo na šasi procesora, čo sa v niektorých inštaláciách môže hodiť.
  • AudioControl Epicenter® - Procesory Epicenter® od Audiocontrol sú základným komponentom mnohých majstrovských zvukových inštalačných systémov. Patentovaný proces digitálne maximalizuje ultra nízke basy na všetkých typoch zdrojového materiálu. Epicenter detekuje nízke kmitočty a potom digitálne obnoví basové základy pre neuveriteľne presnú a čitateľnú basovú zložku ozvučenia.
  • AudioControl Epicenter® Micro - Epicenter Micro navyše kombinuje legendárnu digitálnu obnovu basov AudioControl so svetovo preslávenými integračnými schopnosťami OEM. Vďaka vstupom reproduktorov s voliteľnou impedančnou záťažou a tradičným linkovým vstupom prináša Epicenter Micro tie najlepšie basy v akomkoľvek systéme. Spúšťacie režimy zahŕňajú tradičný +12V diaľkový vstup, GTO™ Signal Sense a Audio Sense.

Zosilňovače s DSP procesorom

Ďalšou skupinou zaujímavých produktov značky AudioControl predstavujú zosilňovače s DSP procesorom. Oceňované zosilňovače Audiocontrol v kombinácii s výkonným procesorom, ktorý nájdete v samostaných DSP procesoroch Audiocontrol DM-608 a DM-810 vám poskytnú dokonalé riešenie v jednom produkte. Zosilňovače AudioControl Matrix DSP obsahujú množstvo funkcií pre ľahkú integráciu na továrenský systém ako je sčítanie signálu, AccuBASS® alebo MILC™ spolu s najlepšie znejúcim zosilnením triedy D na svete, ako v AudioControl skromne tvrdia. Prepracovaný program DSP procesora poskytuje úplnú kontrolu nad všetkými funkciami vrátane 30 pásiem ekvalizácie, oneskorenie signálu, oneskorenie vstupu, polarity, vstupné aj výstupné RTA a množstvo ďalších vychytávok v užívateľsky prívetivom prostredí. Vstavaný Option Port je budúcnosťou automobilového audia a umožní streamovanie vo vysokom rozlíšení priamo do DSP. Malou raritou je aj certifikát u každého zosilňovača s podpisom zamestnanca AudioControl, ktorý zosilňovač skompletizoval, otestoval, poslúchol aj zabalil. Detail, ktorý ale vzbudzuje veľkú dôveru.

  • AudioControl D-6.1200 - 6kanálový zosilňovač s integrovaným DSP procesorom, ktorý obsahuje všetky funkcie a rovnaký GUI ako samostatné DSP procesory AudioControl. Vysoký výkon 6 x 125 alebo 3 x 400 W RMS umožní zapojenie aj veľmi výkonných reproduktorov alebo subwoofera. Zosilňovače AudioControl Matrix DSP obsahujú množstvo funkcií pre jednoduchú integráciu na továrenský systém ako je sčítanie signálu, AccuBASS® alebo MILC™.
  • AudioControl D-5.1300 - druhý zosilňovač zo série Matrix DSP, ktorý diponuje 5 kanálmi a taktiež integrovaným DSP procesorom. Výkon 4 x 100 + 1 x 300 W RMS pri 4 Ω alebo 4 x 200 + 1 x 500 W RMS pri 2 Ω je optimálny na zapojenie predných reproduktorov v aktívnom režime a výkonný subwoofer. Veľa funkcií priateľských k integrácii aj možnosť Hi-Res streamovania hudby je u zosilňovačov AudioControl samozrejmosťou.
  • AudioControl D-4.800 - posledný zosilňovač s DSP procesorom od AudioControl ponúka 4 kanály s vysokým výkonom 4 x 125 alebo 2 x 400 W RMS pri 4 Ohmoch. Ideálne pre zapojenie výkonných reproduktorov v aktívnom režime. Okrem výkonu a skvelého zvuku zaujmú aj kompaktné rozmery vďaka digitálnej technológii. Audiocontrol D-4.800 v sebe spája výkon a inteligentnú flexibilitu do jedného krásneho hliníkového šasi.

Viackanálové a mono zosilňovače

V sortimente nájdete aj klasické digitálne zosilňovače, ktoré vynikajú skvelým zvukom, vysokým výkonom a kompaktnými rozmermi. Vďaka funkciám priateľským k OEM integrácii ako je sčítanie signálov a patentovaná funkcia AccuBASS® predstavujú viackanálové a subwooferové zosilňovače AudioControl ideálne riešenie pre integráciu na továrenský audio systém a ponúkajú flexibilné a užívateľsky prívetivé smerovanie a ovládanie signálu. Využijete aj integrované výhybky Linkwitz-Riley, aktívne vstupy na úrovni reproduktorov alebo voliteľný diaľkový ovládač ACR-3 pre vyvolanie predvolieb a ovládanie úrovne. Venujte menej času inštalácii a viac času počúvania hudby tak, ako bola interpretom zamýšľaná. K dizpozícii sú výkonné zosilňovače série ACM v miniatúrnom šasi, vďaka ktorému je možné zosilňovač umiestniť doslova kamkoľvek a to bez obmedzenia na výkone a kvalitnému zvuku AudioControl.

Produkty pre integráciu na továrenský systém

Každá automobilová značka a konkrétny model vozidla je iný, takže inštalácia vylepšeného zvukového systému môže byť často zložitá. Väčšina továrenských hlavných jednotiek plní v súčasnosti oveľa viac funkcií ako iba rádio. Sú riadiacim centrom pre informačný a zábavný systém vozidla a ich výmena je veľmi nákladná (pokiaľ je vôbec možná), navyše nedosiahnete obvykle veľké zlepšenie zvuku. Vďaka produktom pre upgrade továrenského systému od AudioControl bude váš továrenský systém znieť skvele za každých okolností! Chcete pridať do vášho ozvučenia subwoofer, alebo plánujete vymeniť celý systém? V oboch prípadoch získate s produktmi AudioControl najkvalitnejší možný signál z vášho továrenského zvukového systému do nových zosilňovačov. Prepínače pre výber zaťaženia znamenajú, že integrácia OEM nebola nikdy jednoduchšia a produkty AudioControl budú správne fungovať aj s tými najjemnejšími továrenskými zvukovými systémami. Vykompenzujete tiež továrenské kolísajúce a preekvalizované basy pomocou patentovanej funkcie AccuBASS® spoločnosti AudioContol a ovládajte subwoofer pomocou priloženého ovládania úrovne ACR-1.

  • AudioControl LC1i - aktívny 2kanálový high/low prevodník a predzosilňovač pre zosilnenie vstupného signálu.
  • AudioControl LC2i - aktívny 2kanálový high/low prevodník s funkciou AccuBASS® na korekciu poklesu basov.
  • AudioControl LC2i Pro - aktívny 2kanálový high/low prevodník s funkciou AccuBASS® pre korekciu poklesu basov a ovládaním subwoofera.
  • AudioControl LC6i - aktívny 6kanálový high/low prevodník.
  • AudioControl LC7i - aktívny 7kanálový high/low prevodník s funkciou AccuBASS® pre korekciu poklesu basov.
  • AudioControl LC8i - aktívny 7kanálový high/low prevodník s AUX vstupom.
  • AudioControl Matrix Plus - 6kanálový predzosilňovač pre zlepšenie dynamického rozsahu a silný signál bez šumu.

Nástroje na meranie a nastavenie zvuku

AudioControl ponúka ako jeden z mála výrobcov aj kompletné portfólio na meranie a nastavenie zvuku. Ostatne ide o hlavný smer, ktorému sa v AudioControl venujú. Zakúpiť môžete profesionálny RTA (Real Time Analyzer) na testovanie zvuku v reálnom čase, mikrofóny na meranie frekvenčnej odozvy reproduktorov a ďalšie príslušenstvo pre kompletné mobilné riešenie merania zvuku.

  • AudioControl DM-RTA - nástroj na testovanie zvuku v reálnom čase, ktorý vychádza z odkazu profesionálnych produktov na meranie zvuku. Prináša všetky nevyhnutné nástroje do jedného nenahraditeľného rozhrania. DM-RTA vám pomôže posunúť ozvučenie vášho auta, lode, alebo domáceho kina na novú úroveň dokonalosti.
  • AudioControl CM-20 - vynikajúci cenovo dostupný mikrofón na meranie zvuku s chvályhodnou frekvenčnou odozvou v danej cene za svoju cenu. CM-20 je elektretový kondenzátorový mikrofón so všesmerovým snímačom, phantomovým napájaním a XLR konektorom. Ideálny hlavný aj záložný mikrofón na každodenné použitie.
  • AudioControl Josephson C550H - presný všesmerový merací mikrofón od Josephson Engineering, ktorý je tepelne upravený pre stabilitu a vyrobený v Kalifornii. Tieto mikrofóny sú individuálne kalibrované a prispôsobené citlivosti v zariadeniach Josephson. Priemer špičky dokonale pasuje na nominálne ½” kalibrátory. Ide o vynikajúci produkt a skvelú hodnotu pre prístrojový mikrofón a je dodávaný s montážnou sponou a vinylovým puzdrom.
  • AudioControl DM-RTA PRO KIT - kompletná sada, ktorá obsahuje všetko, čo potrebujete pre kompletné mobilné riešenie merania zvuku. V pútavom modrom pevnom puzdre nájdete real time analyzer DM-RTA, AC napájací zdroj, merací mikrofón CM-20, všetky potrebné prepojenia a vlastné testovacie káble na meranie na úrovni linky a reproduktorov. Súčasťou je aj AC-BT24 Bluetooth Streamer, ktorý vám umožní pripojiť sa k DM-RTA pomocou vášho tabletu alebo telefónu.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

AudioControl AC-BT24 Doprava zadarmoBluetooth modul AudioControl AC-BT24Rýchly náhľadbluetooth modul pre streamovanie hudby v Hi-Res kvalite164,99 EURSkladomAudioControl ACM-1.300 Doprava zadarmoZosilňovač AudioControl ACM-1.300Rýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 175/300 W RMS (4/2 Ω), trieda D, miniatúrne rozmery289,99 EURSkladomAudioControl ACM-2.300 Doprava zadarmoZosilňovač AudioControl ACM-2.300Rýchly náhľad2kanálový zosilňovač, 2 x 75 / 1 x 300 W RMS (4 Ω), 2 x 150 W RMS (2 Ω), trieda D, miniatúrne rozmery369,99 EURSkladomAudioControl ACM-4.300 Doprava zadarmoZosilňovač AudioControl ACM-4.300Rýchly náhľad4kanálový zosilňovač, 4 x 50/2 x 150 W RMS (4 Ω), 4 x 75 W RMS (2 Ω), trieda D, miniatúrne rozmery369,99 EURSkladomAudioControl ACR-1AudioControl ACR-1Rýchly náhľaddiaľkové ovládanie pre zosilňovače a procesory Audiocontrol52,99 EURSkladomAudioControl ACR-3AudioControl ACR-3Rýchly náhľaddiaľkové ovládanie pre zosilňovače a procesory Audiocontrol52,99 EURSkladomAudioControl CM-20 Doprava zadarmoMikrofón AudioControl CM-20Rýchly náhľadmikrofón na meranie zvuku1.519,99 EUR1 až 4 týždneAudioControl D-4.800 Doprava zadarmoZosilňovač AudioControl D-4.800Rýchly náhľad4kanálový zosilňovač s DSP procesorom, 4 x 125/2 x 400 W RMS (4 Ω), 4 x 200 W RMS (2 Ω), trieda D949,99 EUR1 až 4 týždneAudioControl D-5.1300 Doprava zadarmoZosilňovač AudioControl D-5.1300Rýchly náhľad5kanálový zosilňovač s DSP procesorom, 4 x 100 + 1 x 300 W RMS (4 Ω), 4 x 200 + 1 x 500 W RMS (2 Ω), trieda D1.359,99 EUR1 až 4 týždneAudioControl D-6.1200 Doprava zadarmoZosilňovač AudioControl D-6.1200Rýchly náhľad6kanálový zosilňovač s DSP procesorom, 6 x 125/3 x 400 W RMS (4 Ω), 6 x 200 W RMS (2 Ω), trieda D1.359,99 EUR1 až 4 týždneAudioControl DM-608 Doprava zadarmoDSP procesor AudioControl DM-608-43 %AkciaRýchly náhľad8kanálový DSP procesor, 6 x RCA vstup, 6 x Hi-level vstup, 1 x Toslink, 1 x koax, 8 x RCA výstup374,96 EUR659,99 EURSkladomAudioControl DM-810 Doprava zadarmoDSP procesor AudioControl DM-810Rýchly náhľad10kanálový DSP procesor, 8 x RCA vstup, 8 x Hi-level vstup, 1 x Toslink, 1 x koax, 10 x RCA výstup739,99 EUR1 až 4 týždneAudioControl DM-RTA Doprava zadarmoAudioControl DM-RTARýchly náhľadnástroj pre analýzu zvuku v reálnom čase1.069,99 EUR1 až 4 týždneAudioControl DM-RTA PRO KIT Doprava zadarmoAudioControl DM-RTA PRO KITRýchly náhľadkompletná sada na meranie zvuku1.439,99 EUR1 až 4 týždneAudioControl DQDX Doprava zadarmoDSP procesor AudioControl DQDXRýchly náhľadDSP procesor s ekvalizérom, výhybkami a oneskorením signálu, 6 x RCA vstup, 6 x RCA výstup449,99 EUR1 až 4 týždneAudioControl Epicenter® Doprava zadarmoProcesor AudioControl Epicenter®Rýchly náhľadprocesor pre obnovu basov, 2 x RCA vstup, 2 x RCA výstup228,75 EURSkladomAudioControl Epicenter® Micro Doprava zadarmoProcesor AudioControl Epicenter® MicroRýchly náhľadprocesor pre obnovu basov a high/low prevodník, 2 x RCA vstup, 2 x RCA výstup399,99 EURSkladomAudioControl EQL Doprava zadarmoEkvalizér AudioControl EQLRýchly náhľaddvojkanálový ekvalizér, 2 x RCA vstup, 2 x Hi-Level vstup, 2 x RCA výstup289,99 EUR1 až 4 týždneAudioControl EQX Doprava zadarmoEkvalizér AudioControl EQXRýchly náhľaddvojkanálový ekvalizér s dvojpásmovou výhybkou, 2 x RCA vstup, 2 x Hi-Level vstup, 2 x RCA výstup409,99 EUR1 až 4 týždneAudioControl Josephson C550H Doprava zadarmoMikrofón AudioControl Josephson C550HRýchly náhľadšpičkový mikrofón na meranie zvuku779,99 EUR1 až 4 týždneAudioControl LC-1.1500 Doprava zadarmoZosilňovač AudioControl LC-1.1500TipRýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 850/1500 W RMS (4/2 Ω), trieda D829,99 EURSkladomAudioControl LC-1.800 Doprava zadarmoZosilňovač AudioControl LC-1.800TipRýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 500/800 W RMS (4/2 Ω), trieda D539,99 EURSkladomAudioControl LC-4.800 Doprava zadarmoZosilňovač AudioControl LC-4.800TipRýchly náhľad4kanálový zosilňovač, 4 x 125/2 x 400 W RMS (4 Ω), 4 x 200 W RMS (2 Ω), trieda D659,99 EURSkladomAudioControl LC-5.1300 Doprava zadarmoZesilovač AudioControl LC-5.1300TipRýchly náhľad5kanálový zosilňovač, 4 x 100 + 1 x 300 W RMS (4 Ω), 4 x 200 + 1 x 500 W RMS (2 Ω), trieda D949,99 EURSkladomAudioControl LC-6.1200 Doprava zadarmoZosilňovač AudioControl LC-6.1200TipRýchly náhľad6kanálový zosilňovač, 6 x 125 / 3 x 400 W RMS (4 Ω), 6 x 200 W RMS (2 Ω), trieda D949,99 EURSkladomAudioControl LC1i Doprava zadarmoHigh/low prevodník AudioControl LC1iTipRýchly náhľadaktívny 2kanálový high/low prevodník a predzosilňovač106,99 EURSkladomAudioControl LC2i Doprava zadarmoHigh/low prevodník AudioControl LC2iTipRýchly náhľadaktívny 2kanálový high/low prevodník s funkciou AccuBASS®135,99 EURSkladomAudioControl LC2i Pro Doprava zadarmoHigh/low prevodník AudioControl LC2i ProTipRýchly náhľadaktívny 2kanálový high/low prevodník s funkciou AccuBASS® a ovládaním subwoofera179,99 EURSkladomAudioControl LC6i Doprava zadarmoHigh/low prevodník AudioControl LC6iRýchly náhľadaktívny 6kanálový high/low prevodník221,99 EURSkladomAudioControl LC7i Doprava zadarmoHigh/low prevodník AudioControl LC7iRýchly náhľadaktívny 6kanálový high/low prevodník s funkciou AccuBASS®246,99 EURSkladomAudioControl LC8i Doprava zadarmoHigh/low prevodník AudioControl LC8iRýchly náhľadaktívny 8kanálový high/low prevodník s AUX vstupom309,99 EURSkladomAudioControl Matrix Plus Doprava zadarmoAudioControl Matrix PlusRýchly náhľad6kanálový predzosilňovač, 6 x RCA vstup, 6 x RCA výstup249,99 EURSkladomAudioControl Three.2 Doprava zadarmoEkvalizér AudioControl Three.2Rýchly náhľadzabudovateľný ekvalizér / predzosilňovač s výhybkou, 2 x RCA vstup, 2 x AUX vstup, 6 x RCA výstup379,99 EUR1 až 4 týždne

Podobné články

Novinky v sortimente značky Hifonics
Pred Vianocami sme doplnili na e-shop veľké množstvo noviniek od Hifonics. Kto má túto značku rád, nech spozornie. Nové zosilňovače, subwoofery a príslušenstvo.
Celý článok
Focal je prvý na svete v ... (viac v článku)
Focal v minulosti prinášal opakovane unikátne riešenie v technológiách a designe reproduktorov do auta. Teraz uvádza na trh ako prvú na svete kombinovanú membránu.
Celý článok
Predstavujeme taliansku značku Harmony
Po novom u nás nájdete sortiment značky Harmony, ktorá spadá pod talianskeho high-end výrobcu ESB Audio. Produkty Harmony sú však výrazne lacnejšie, napriek tomu si zachovávajú vysokú kvalitu zvuku aj spracovania.
Celý článok
Niekoľko noviniek od Nakamichi
S pravidelným naskladnením produktov od japonského výrobcu Nakamichi predstavujeme niekoľko noviniek a inak tomu nie je ani tentoraz, v ponuke nájdete nové autorádiá a subwoofery.
Celý článok
Po novom dovážame sortiment značky Stinger
Ako novinku na našom e-shope nájdete sortiment amerického výrobcu Stinger, ktorý ponúka špičkovú kabeláž, montážny materiál a ďalšie produkty na ozvučenie vozidiel.
Celý článok
Harmonic Harmony - high-end z Indonézie
Špičkové signálové káble najvyššej kvality a ďalšie produkty pre audiofilný zvuk v automobile. Predstavujeme Harmonic Harmony.
Celý článok