Môj účet

Kompletne prepracovaná kategória materiálov pre odhlučnenie vozidiel

Kompletne sme prepracovali e-shopovú kategóriu materiály pre odhlučnenie vozidiel a to najmä z dôvodu sprehľadnenia, doplnenia nových parametrov, filtrov aj nových produktov. V našej ponuke nájdete široký sortiment viac než 15 výrobcov odhlučnenia vozidiel a príslušenstva, vrátane tých bezkonkurenčne najkvalitnejších na dnešnom trhu. Aj preto bolo nevyhnutné sa na túto kategóriu dôkladne zamerať a na to, čo všetko sa zmenilo, sa môžete pozrieť v tejto aktualite.

Nové podkategórie a správne zaradenie materiálov všetkých výrobcov

Prvým krokom bolo skontrolovanie podkategórií, ich správne pomenovanie a vytvorenie úplne nových podkategórií. Tradičné podkategórie antivibračných, zvukovoizolačných alebo tepelnoizolačných materiálov boli doplnené o materiály pohlcujúce hluk, moderné membránové materiály, materiály proti vŕzganiu plastov a viacvrstvové materiály. V kategóriách nájdete aj odkazy na náš konfigurátor odhlučnenia, web odhlučnenia a rôzne články. Zároveň sme produkty všetkých výrobcov, ktorých je niekoľko stoviek, zaradili vždy do správnej podkategórie. Po novom teda môžete navštíviť nasledujúce podkategórie:

  • antivibračné materiály - široký sortiment materiálov, ktoré zamedzujú vibráciám a nízkofrekvenčnému hluku a aplikujú sa v prvej vrstve.
  • zvukovoizolačné materiály - materiály, ktoré znižujú hluk v interiéri vozidla aplikujú sa ako druhá vrstva pri odhlučnení.
  • zvuk pohlcujúce materiály - materiály, ktoré zvuk neizolujú, ale naopak absorbujú. Ide najmä o polyuretánové peny s pamäťovým efektom
  • tepelnoizolačné materiály - materiály nielen so zvukovoizolačnými, ale aj tepelnoizolačnými schopnosťami, ktoré oceníte ako v zime, tak v lete.
  • membránové materiály - moderné membránové materiály, ktoré umožňujú najúčinnejšie odhlučnenie súčasnosti.
  • materiály proti vŕzganiu plastov - ak vás trápi vŕzganie jednotlivých plastových dielov, v tejto kategórii nájdete riešenie.
  • viacvrstvové materiály - viacvrstvové materiály, ktoré uľahčujú inštaláciu. Sú zložené obvykle z antivibračnej a zvukovoizolačnej vrstvy.
  • príslušenstvo - príslušenstvo pre odhlučnenie vozidiel ako sú pritláčacie valčeky, rukavice, chémie na čistenie, a pod.
  • sety tlmiacich materiálov - nami vytvorené sady materiálov pre odhlučnenie jednotlivých oblastí vozidla.

Vytvorenie parametrov a filtrov pre všetky produkty a kategórie

Pri každom produkte sme vytvorili cez 20 parametrov, ktoré slúžia nielen pre presné informácie o produkte, ale v budúcnosti aj pre plánované porovnávanie podľa konkrétnych parametrov. Už teraz sme však spustili radenie produktov podľa filtrov, ktoré sú špecifické pre každú kategóriu a umožnia vám vybrať ten najvhodnejší produkt. Hľadáte antivibračný materiál s hrúbkou 2 mm do dverí svojho auta? Kliknite na antivibračné materiály, potom na filtre, vyberte hrúbku 2 mm, oblasť použitia dvere a zobrazia sa všetky vhodné materiály. A to nie je všetko, filtrovať môžete aj podľa značky, rozmeru, ale aj účinnosti na základe hodnôt akustického stratového činiteľa. A pokiaľ by ani také možnosti nestačili, prečítajte si náš nový článok "ako vybrať antivibračný materiál", ktorý nájdete v hornej časti stránky. U zvukovoizolačných materiálov je k dispozícii ešte viac možností a vybrať si môžete okrem už spomínaných filtrov aj ďalšie špecifické vlastnosti ako zloženie, schopnosť tepelnej izolácie, alebo účinnosť zvukovej izolácie. Teraz si teda môžete vybrať vhodný materiál pre odhlučnenie nielen vášho vozidla na základe svojich presných požiadaviek a to ďaleko jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

SGM - ďalšia prémiová značka v ponuke odhlučnenia

Materiály pre odhlučnenie Comfortmat sú momentálne najpredávanejšie a stabilne rastúcou značkou na celom našom e-shope a zároveň líder trhu s odhlučnením nielen u nás, ale aj v Rusku a okolitých krajinách. Odhlučnenie je fenomén poslednej doby a preto sme sa rozhodli dovážať do ČR a SR aj druhého vysoko konkurenčného výrobcu z Ruska - SGM. Títo odvekí rivali sa neustále predháňajú v nových technológiách a špičkových materiáloch a materiály SGM vďaka najvyššiemu modelovému radu Prime dokonca predčia svojou účinnosťou aj Comfortmat. Materiály z modelového radu SGM Prime disponujú momentálne najvyššou účinnosťou na dnešnom trhu a to ako antivibračné, tak hlavne zvukovoizolačné materiály. A to je hlavný dôvod, prečo sortiment tohto výrobcu nájdete po novom na e-shopu. Vždy sa totiž snažíme prinášať to najlepšie z odvetví, ktorým sa venujeme. Podľa našich zákulisných informácií Comfortmat čoskoro odhalí novú generáciu svojich antivibračných a membránových materiálov a my sme radi, že vám môžeme ponúknuť sortiment oboch týchto najviac inovatívnych spoločností na dnešnom trhu s odhlučnením. Viac o značke SGM a všetkých materiáloch sa už čoskoro dozviete na našom blogu.

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Nové hi-end reproduktory Morel pod lupou
Po dlhej dobe čakania sme konečne naskladnili všetky novinky izraelského výrobcu hi-end ozvučenia a spísali sme prvé dojmy o najzaujímavejších modeloch.
Celý článok
Comfortmat Premium Dark v minirecenzii
Pozreli sme sa detailnejšie na obľúbený antivibračný materiál Comfortmat z prémiového radu Dark, ktorý vyniká vysokou účinnosťou a extrémne nízkou hmotnosťou. Viac v našom článku.
Celý článok
Zaraďujeme do predaja novinky Auto Finesse
Novinky od anglických Auto Finesse konečne na Ahifi.sk! Presne 49 nových produktov, ktoré sme pre vás zaradili do predaja na e-shope.
Celý článok
Novinky Gladen & Mosconi Gladen
V Gladenu sa stále pracuje na nových produktoch a pre rok 2021 tu máme niekoľko zásadných noviniek v sortimente oboch značiek Gladen a Mosconi Gladen.
Celý článok
Novinky od Purestar pre nadchádzajúcu sezónu
S naskladnením produktov obľúbeného juhokórejského výrobcu Purestar sme doplnili sortiment o niekoľko zaujímavých produktov, na ktoré sa môžete pozrieť v našej aktualite.
Celý článok
Taliansky tovar - novinky STEG
Taliani vedia a vždy vedeli robiť hudbu, majú to v sebe hlboko zakorenené. My sme radi, že môžeme ponúkať značku Steg, ktorá si zaslúži Vašu pozornosť.
Celý článok
Comfortmat Blockshot - koniec hluku v aute
Výber vhodného a účinného protihlukového materiálu je základom pre úspešné odhlučnenie vozidla a my sa v tomto článku zameriame na ten najúčinnejší na dnešnom trhu.
Celý článok
Predstavujeme Comfortmat Integra
Predstavenie hlavných funkcií a výhod membránového protihlukového materiálu Comfortmat Integra, ktorý je určený špeciálne pre odhlučnenie dverí vozidla.
Celý článok
Comfortmat - revolúcia v odhlučnení vozidiel
Technológie idú rýchlo dopredu a to platí aj pre odhlučnenie vozidiel. Preto sme museli prísť s novými hi-tech materiálmi a novou stratégiou pre nadchádzajúce roky. Určite čítajte ďalej, stojí to za to!
Celý článok