Môj účet

Zaraďujeme do predaja novinky Auto Finesse

Na začiatku jarnej sezóny roku 2020 sme do našej ponuky zaradili anglickú autokozmetiku Auto Finesse a takmer po jednom roku bol najvyšší čas na ďalšiu aktualizáciu položiek. Odvtedy pribudlo do cenníka 49 nových produktov, ktoré už teraz môžete u nás zakúpiť. V budúcom týždni obdržíme novinky aj fyzicky, máme ich objednané u českého dodávateľa a čakáme na dodanie.

O značke Auto Finesse

Firma Auto Finesse vznikla v roku 1999, kedy sa malá skupinka detailerov rozhodla založiť vlastnú firmu. Pod názvom JB's Valeting Service sa starali najmä o autá vyššej triedy, ktorým dodávali kompletný detailingový servis. V roku 2005 došlo k premenovaniu pôvodného názvu firmy na marketingovo zaujímavejšie označenie Auto Finesse. Zmenilo sa aj zameranie, rozšírilo sa portfólio detailingových služieb a firma sa tak prispôsobila dopytu na trhu. Bez kvalitných produktov to však nejde, a preto v roku 2011 Auto Finesse predstavila svoj prvý rad produktov autokozmetiky, ktorý obsahoval 7 základných detailingových prípravkov, ktorých počet sa následne zdvojnásobil. Vďaka veľmi vysokému záujmu o značku Auto Finesse došlo v roku 2013 k rozšíreniu pôsobnosti, a okrem Anglicka je možné ich produkty zakúpiť prakticky po celom svete, vrátane Thajska, Mexika alebo Austrálie. V roku 2019 došlo k ďalšiemu míľniku značky v podobe založenia Akadémie pre milovníkov detailingu. V súčasnosti je Auto Finesse pravdepodobne najpopulárnejšou značkou na svete, a to nielen vďaka perfektnej skladbe sortimentu s kvalitnými produktmi, ale aj vďaka prepracovanému marketingu, skvelému dizajnu a podpory predaja.

Zoznámenie s hlavnými novinkami Auto Finesse

  • Sušiaci uterák Auto Finesse Aqua Deluxe XL - luxusný sušiaci uterák s ultra hlbokými vláknami s gramážou 1200 GSM. Vďaka tomuto uteráku usušíte automobil s neuveriteľnou ľahkosťou. Vďaka extrémne vysokej gramáži absorbuje abnormálne množstvo vody (až 5,5 l) a zároveň je šetrný k laku. Svojou konštrukciou uľahčuje sušenie aj leštenie.
  • Aktívna pena Auto Finesse Avalanche Bubblegum (1 L) a Auto Finesse Avalanche Bubblegum (5 L) - tento produkt vytvára hustú penu, tá sa dlhšie udrží na znečistenom laku vozidla a pomáha uvoľniť špinu. Vysoká efektivita s minimálnou spotrebou.
  • Autošampón s SiO₂ Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (1 L) a Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (500 ml) - extra koncentrovaný, pH neutrálny autošampón s obsahom SiO₂, ktorý je ideálny na starostlivosť o automobily s nanesenou keramickou ochranou. Caramics Enhancing Shampoo je hustý autošampón s obsahom SiO₂, ktorý udrží akúkoľvek keramickú ochranu v dokonalej kondícii. Caramics Shampoo bol vyvinutý pre hĺbkové čistenie cestnej špiny a pre zvýšenie úrovne lesku. Vďaka obsahu oxidu kremičitého obnovuje aj odvod vody a samočistiace schopnosti už nanesenej ochrany.
  • Čistič okien s SiO₂ Auto Finesse Caramics Glass Cleaner (1 L) a Auto Finesse Caramics Glass Cleaner (500 ml) - čistič okien s extrémne vysokou účinnosťou a obsahom SiO₂ pre udržanie 100% životnosti akejkoľvek už nanesenej keramickej ochrany, alebo pre vytvorenie ochrany ako takej. Caramics Glass Cleaner je jemne vyvážená zmes destilovaných rozpúšťadiel obohatených o SiO₂, ktorá vykazuje mimoriadnu efektivitu v rámci čistenia okien, a hoci je prioritne určený na udržanie efektivity už nanesenej keramické ochrany, poskytuje sám o sebe protekciu a odvod vody na dobu 2-3 mesiacov.
  • Detailer s SiO₂ Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer (1 L) a Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer (500 ml) - najnovší prírastok do kategórie produktov s keramickým základom. Vďaka obsahu SiO₂ zvyšuje lesk a výrazne zlepšuje hydrofóbne a samočistiace schopnosti všetkým keramickým povlakom a tým aj zásadne predlžuje ich životnosť. Po aplikácii pridáva vrstvu SiO₂, preto aj sám o sebe ponúka geniálnu protekciu až na niekoľko mesiacov. Vďaka obsahu SiO₂ sám o sebe poskytne ochranu laku po dobu minimálne 2-3 mesiacov.
  • Odstraňovač hmyzu a špiny Auto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover (500 ml) - šetrný a pH neutrálny čistič, ktorý umožní odstrániť špinu a hmyz bez nutnosti drhnutia a tým narušenia voskovej či nano vrstvy. Je bezpečný pre použitie na lak, sklo, plasty a ďalšie. Auto Finesse Citrus Power je ideálnym prípravkom na starostlivosť o ošetrený automobil v prípade, keď klasický autošampón jednoducho nie je dostatočne efektívny.
  • Clay lubrikácia Auto Finesse Clay Bar Kit - sada mäkkého claya 200 g a lubrikantu 500 ml pre dokonalú dekontamináciu laku. Sada jemného, mäkkého claya najvyššej kvality s funkciou stredne tvrdého. Je vhodný pre všetky typy lakov spoločne s extra lubrikujícím mazivom s možnosťou riedenia.
  • Sealant na plasty Auto Finesse Dressle All Purpose Dressing (1 L) - vysoko účinná impregnácia plastov a vinylových častí so suchým dizajnom. Dressle je skvelý produkt, ktorý vylepší vzhľad kokpitu vášho vozidla. Nezanecháva lepkavý a mastný povrch, ale príjemný a prirodzene matný vzhľad.
  • Sada štetcov Auto Finesse FeatherTip Brushes - sada štyroch najjemnejších a najprofesionálnejších detailingových štetcov balených v luxusnej kartónovej kazete pre bezpečné skladovanie.
  • Detailer Auto Finesse Finale Quick Detailer (1 L) - viacúčelový a lesk zvýrazňujúci detailer na použitie po umytí vozidla. Odstraňuje ľahké znečistenie, stopy po vode a odtlačky prstov z laku, skla a chrómu. Je založený na vodnej báze obohatený o carnaubský vosk. Ľahko sa používa a pomáha dlhšie udržať pekný vzhľad vozidla v čase medzi voskovaním.
  • Vosk Auto Finesse Glisten Spray Wax (1 L) - perfektný vosk v spreji. Ideálny pre tých, ktorí majú málo času, alebo chcú ošetriť zle prístupné miesta. Vhodný pre všetky typy laku, vrátane matnej farby.
  • Šampón Auto Finesse Lather Infusions Apple pH Neutral Car Shampoo (1 L) a Auto Finesse Lather Infusions Apple pH Neutral Car Shampoo (500 ml) - detailingový autošampón v limitovanej verzii s podmanivou vôňou zeleného jablka. Obsahuje pH neutrálne povrchovo aktívne látky a vysoko koncentrované mazivá. V kombinácii s dobrou umývacou technikou získate silný čistiaci výkon bez nutnosti oplachovania. To tiež znamená, že pena autošampónu nie je v rozpore s voskami alebo sealantmi, vďaka čomu maximalizuje ich výkon a životnosť. Lather je koncentrát, ktorý sa aplikuje v zriedenej formule.
  • Šampón Auto Finesse Lather Infusions Orange pH Neutral Car Shampoo (500 ml) a Auto Finesse Lather Infusions Orange pH Neutral Car Shampoo (1 L) - detailingový autošampón v limitovanej verzii s podmanivou vôňou pomarančov. Obsahuje pH neutrálne povrchovo aktívne látky a vysoko koncentrované mazivá. V kombinácii s dobrou umývacou technikou získate silný čistiaci výkon bez nutnosti oplachovania. To tiež znamená, že pena autošampónu nie je v rozpore s voskami alebo sealantmi, vďaka čomu maximalizuje ich výkon a životnosť. Lather je koncentrát, ktorý sa aplikuje v zriedenej formule.
  • Šampón Auto Finesse Lather Infusions Lemon pH Neutral Car Shampoo (500 ml) a Auto Finesse Lather Infusions Lemon pH Neutral Car Shampoo (1 L) - detailingový autošampón v limitovanej verzii s podmanivou vôňou citrónov. Obsahuje pH neutrálne povrchovo aktívne látky a vysoko koncentrované mazivá. V kombinácii s dobrou umývacou technikou získate silný čistiaci výkon bez nutnosti oplachovania. To tiež znamená, že pena autošampónu nie je v rozpore s voskami alebo sealantmi, vďaka čomu maximalizuje ich výkon a životnosť. Lather je koncentrát, ktorý sa aplikuje v zriedenej formule.
  • Dezinfekcia interiéru Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (1 L) a Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (500 ml) - veľmi efektívna dezinfekcia, prispôsobená pre bezpečné použitie v interiéri automobilu. Je vhodná pre použitie na akomkoľvek povrchu. Nejde teda o dezinfekciu obsahujúcu iba agresívne liehové zložky, ktoré by mohli poškodiť rad náchylných povrchov. Wipe Out je bezpečný pre všetky plastové či textilné povrchy, dokonca aj pre povrchy kožené. Obsahuje aj antistatickú prísadu, ktorá zabraňuje nadmernému usadzovaniu prachu.
  • Utierky Auto Finesse Work Cloth Trio - skvelé na čistenie okien a interiéru. Vďaka svojej twistovanej konštrukcii sú perfektné na stieranie keramických ochrán, kde nie je vyžadované, aby utierka púšťala svoje vlákna. Farebná trojkombinácia uľahčuje prehľad pri práci a zabraňuje tak miešanie jednotlivých prípravkov.
  • ... a dalšie.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Auto Finesse Spritz Interior Detail Spray (1 l)Interiérový detailer Auto Finesse Spritz Interior Detail Spray (1 l)-5 %Rýchly náhľad (4 hodnotenia)interiérový detailer, antistatický, 1000 ml21,84 EUR22,99 EURSkladomAuto Finesse Work Cloth TrioUtierky Auto Finesse Work Cloth Trio-5 %Rýchly náhľad (4 hodnotenia)jemné mikrovláknové utierky, 300 gsm, 40 x 40 cm, 3 kusy13,29 EUR13,99 EURSkladomAuto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (500 ml)Dezinfekcia interiéru Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (500 ml)-5 %Rýchly náhľaddezinfekcia interiéru automobilov, 500 ml13,29 EUR13,99 EURSkladomAuto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (1 l)Dezinfekcia interiéru Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (1 l)-5 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)dezinfekcia interiéru automobilov, 1 l20,89 EUR21,99 EURSkladomAuto Finesse Tripple All In One Polish (1 l)Leštidlo Auto Finesse Tripple All In One Polish (1 l)-5 %Rýchly náhľad (2 hodnotenia)leštidlo s prímesou glazúry a vosku, 1 l26,59 EUR27,99 EURSkladomAuto Finesse Total Interior Cleaner (1 l)Interiérový čistič Auto Finesse Total Interior Cleaner (1 l)-5 %Rýchly náhľad (2 hodnotenia)univerzálny čistič interiérových častí, 1 l21,84 EUR22,99 EURDočasne nedostupnéAuto Finesse Clay Bar KitClay lubrikácia Auto Finesse Clay Bar Kit-5 %Rýchly náhľad (7 hodnotení)mäkký clay s funkciou stredne tvrdého clay, 200 g, lubrikant 500 ml31,34 EUR32,99 EURSkladomAuto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover (500 ml)Odstraňovač hmyzu a špiny Auto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover (500 ml)-5 %Rýchly náhľad (9 hodnotení)predmytie, pH neutrálny odstraňovač hmyzu a špiny, 500 ml12,34 EUR12,99 EURDočasne nedostupnéAuto Finesse Caramics Gloss Enhancer (500 ml)Keramický detailer Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer (500 ml)-5 %Rýchly náhľad (9 hodnotení)detailer s obsahom SiO₂, životnosť 2-3 mesiace, 500 ml19,94 EUR20,99 EURSkladomAuto Finesse Caramics Gloss Enhancer (1 l)Keramický detailer Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer (1 l)-5 %Rýchly náhľad (5 hodnotení)detailer s obsahom SiO₂, životnosť 2-3 mesiace, 1 l31,34 EUR32,99 EURSkladomAuto Finesse Caramics Glass Cleaner (500 ml)Keramický čistič okien Auto Finesse Caramics Glass Cleaner (500 ml)-5 %Rýchly náhľad (12 hodnotení)čistič okien s obsahom kremíka, životnosť 2-3 mesiace, 500 ml19,94 EUR20,99 EURSkladomAuto Finesse Caramics Glass Cleaner (1 l)Keramický čistič okien Auto Finesse Caramics Glass Cleaner (1 l)-5 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič okien s obsahom kremíka, životnosť 2-3 mesiace, 1 l31,34 EUR32,99 EURSkladomAuto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (500 ml)Autošampón s SiO₂ Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (500 ml)-5 %Rýchly náhľad (2 hodnotenia)autošampón s obsahom s SiO₂, silne koncentrovaný, pH neutrálny, 500 ml22,79 EUR23,99 EURSkladomAuto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (1 l)Keramický autošampón Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (1 l)-5 %Rýchly náhľad (5 hodnotení)autošampón s obsahom SiO₂, silne koncentrovaný, pH neutrálny, 1 l35,14 EUR36,99 EURSkladomAuto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam (5 l)Aktívna pena Auto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam (5 l)-5 %Rýchly náhľadpH neutrálne aktívna pena, 5 l55,09 EUR57,99 EURSkladomAuto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam (1 l)Aktívna pena Auto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam (1 l)-5 %Rýchly náhľad (6 hodnotení)pH neutrálna aktívna pena, 1 l18,99 EUR19,99 EURSkladomAuto Finesse Dressle All Purpose Dressing (1 l)Sealant na plasty Auto Finesse Dressle All Purpose Dressing (1 l)-5 %Rýchly náhľad (6 hodnotení)impregnácia plastov, antistatický povrch, výrazné stmavnutie, 1 l, životnosť 6 mesiacov27,54 EUR28,99 EURSkladomAuto Finesse FeatherTip BrushesSada štetcov Auto Finesse FeatherTip Brushes-5 %Rýchly náhľadsada profesionálnych detailingových štetcov, 4 kusy36,09 EUR37,99 EURSkladomAuto Finesse Lavish Ceramic Foam (5 l)Keramická aktívna pena Auto Finesse Lavish Ceramic Foam (5 l)-5 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)keramická aktívna pena, životnosť až 4 týždne, 5 l81,69 EUR85,99 EURSkladomAuto Finesse Glisten Spray Wax (1 l)Vosk Auto Finesse Glisten Spray Wax (1 l)-5 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)rýchly vosk v spreji, 1 l26,59 EUR27,99 EURSkladomAuto Finesse Finale Quick Detailer (1 l)Detailer Auto Finesse Finale Quick Detailer (1 l)-5 %Rýchly náhľad (11 hodnotení)detailer s pravým T1 brazílskym voskom, 1 L26,59 EUR27,99 EURSkladomAuto Finesse Aqua Deluxe XLSušiaci uterák Auto Finesse Aqua Deluxe XL-5 %Rýchly náhľad (4 hodnotenia)sušiaci uterák, 1200 GSM, 57 x 94 cm37,99 EUR39,99 EURSkladom

Podobné články

Novinky od Purestar pre nadchádzajúcu sezónu
S naskladnením produktov obľúbeného juhokórejského výrobcu Purestar sme doplnili sortiment o niekoľko zaujímavých produktov, na ktoré sa môžete pozrieť v našej aktualite.
Celý článok
Novinky Tershine pre rok 2021
Tobias Ericson a jeho tím prináša do roku 2021 zaujímavé novinky, napr. svoju prvú keramickú ochranu Magnify Coating. Podarilo sa nám tiež vyjednať nižšie ceny.
Celý článok
Nové produkty od ValetPRO v ponuke
ValetPRO patrí medzi dlhodobo overené značky v našom sortimente. Máme tu niekoľko noviniek a plošné zníženie cien u všetkých produktov.
Celý článok
Typy mikrovláknových utierok a ich použitie
Mikrovláknové utierky sú nevyhnutnou pomôckou pri starostlivosti o autá a ich kvalita aj správne použitie môže ovplyvniť výsledok práce. Viac o utierkach a ich použitie v našom článku.
Celý článok