Môj účet

Nové produkty Purestar v našej ponuke

Začiatkom roka 2021 sme doplnili sklady produktmi od juhokórejského výrobcu Purestar a okrem už tradičných a veľmi obľúbených uterákov a mikrovláknových utierok sme naskladnili aj niekoľko noviniek. Tešiť sa môžete na nové modely utierok, zvýhodnené sady aj nové uteráky, aplikátory a kondicionér na obnovu mikrovlákien. Všetky novinky si zhrnieme na nasledujúcich riadkoch.

Mikrovláknové utierky

  • Purestar Premium Buffing Towel Orange - najvyšší modelový rad bol doplnený o utierku v krásnej jemne oranžovej farbe. Všetko ostatné zostáva rovnaké. Aj s touto utierkou si môžete užívať brutálnu gramáž a dokonalú jemnosť v novej farbe.
  • Purestar Plush Light Buffing Towel Gray - odľahčená varianta našej najpredávanejšej utierky v histórii Ahifi má našliapnuté stať sa naším novým bestsellerom. Ultrajemné načechrané mikrovlákna, vysoká odolnosť, gramáž 380 gsm a to všetko len za 4,87 €.
  • Purestar Brownie Buffing Towel - základná univerzálna utierka v hnedej farbe, s gramážou 320 gsm a rozmermi 40 x 40 cm. Ideálna základná utierka na vyleštenie keramiky, sealantu alebo čistenie plastov. Balené po 2 kusoch.
  • Purestar Speed Polish Multi Towel Light - cenovo zvýhodnená sada celkom 9 utierok v krásnych pastelových farbách, ktoré využijete ako ideálne základné utierky. Gramáž 320 gsm, vlákna s uzavretou slučkou a rozmery 33 x 33 cm.
  • Purestar Two Face Buffing Towel Yellow/Mint - Ďalšia zvýhodnená sada tentoraz 6 dvojstranných utierok v obľúbenej žltej a mentolovej farbe, s gramážou 320 gsm a rozmermi 32 x 32 cm.

Sušiace uteráky, aplikátory a ďalšie príslušenstvo

  • Purestar Duplex Drying Towel Blue S - Už ste si zvykli kupovať k veľkému uteráka Duplex aj malý pre usušenie horšie dostupných miest. Sivú, limetkovú a ružovú farbu teraz dopĺňa uterák v modrej farbe.
  • Purestar Duplex Drying Towel White S - a modrou nekončíme. Tento obľúbený mini uterák môžete zakúpiť po novom tiež v bielej farbe. Celkom teda je na výber z piatich rôznych odtieňov, z ktorých si už vyberie naozaj každý.
  • Purestar Soft Applicator Gray - extra jemný aplikátor z tých najjemnejších mikrovlákien poznáte už vo farebnej kombinácii fialová / zelená. Teraz tento obľúbený aplikátor môžete zakúpiť tiež v tradičnej sivej farbe. V balení nájdete hneď dva tieto aplikátory.
  • Purestar Soft Applicator White - totožný aplikátor len v bielej farbe. Svoje využitie nájde nielen na aplikáciu vosku, sealantu alebo glaze, ale aj na čistenie interiérových plastov alebo kožených povrchov. Taktiež balené po 2 kusoch v uzatvárateľnom obale.
  • Purestar Microfibre Restore - produkt, ktorý na našom trhu chýbal. Microfibre Restore nie je klasický prací prostriedok na mikrovlákna, ale kondicionér na obnovenie mikrovlákien, ktorý aj starým uterákom a utierkam vráti pôvodné vlastnosti.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Podobné články

Novinky Tershine pre rok 2021
Tobias Ericson a jeho tím prináša do roku 2021 zaujímavé novinky, napr. svoju prvú keramickú ochranu Magnify Coating. Podarilo sa nám tiež vyjednať nižšie ceny.
Celý článok
Nové produkty od ValetPRO v ponuke
ValetPRO patrí medzi dlhodobo overené značky v našom sortimente. Máme tu niekoľko noviniek a plošné zníženie cien u všetkých produktov.
Celý článok
Sam's Detailing novinky v ponuke
Jednotlivé značky autokozmetiky sa predháňajú, ktorá má najúčinnejší produkt, lepší obal alebo dlhšiu výdrž. Do tohto "súboja" prichádzajú novinky od Sam's Detailing. Väčšinu už máme na sklade.
Celý článok
Infinity Wax prichádza s grafénom
Začalo to voskom, potom sealantom, potom keramikou a teraz tu máme grafén. Nová technológia ochrany laku a vysokého lesku! Novinky od anglických Infinity Wax.
Celý článok
Novinky Purestar v znamení letných farieb
Obľúbený juhokórejský výrobca mikrovláknových utierok a sušiacich uterákov predstavil novinky pre sezónu 2020, ktoré už u nás môžete zakúpiť. Viac informácií v našej aktualite.
Celý článok
Prémiové mikrovláknové utierky a uteráky Purestar!
Neustále pracujeme na tom, aby sme prinášali zaujímavé produkty z celého sveta. S príchodom jesene vám predstavujeme prémiové utierky a sušiace uteráky PURESTAR.
Celý článok
Typy mikrovláknových utierok a ich použitie
Mikrovláknové utierky sú nevyhnutnou pomôckou pri starostlivosti o autá a ich kvalita aj správne použitie môže ovplyvniť výsledok práce. Viac o utierkach a ich použitie v našom článku.
Celý článok