Môj účet

Veľká vec sa podarila, sme výhradnými dovozcami značky Zapco!

Pokiaľ patríte medzi fanúšikov kvalitného zvuku, určite vám bude americký výrobca zosilňovačov Zapco minimálne povedomý. S produktmi Zapco sa môžete stretnúť v tých najkvalitnejších inštaláciách audiofilných nadšencov po celom svete a je jedno, či máte v úmysle súťažiť, alebo jednoducho len chcete vo svojom aute pravidelne zažiť atmosféru živého koncertu. Zapco vám to umožní a my máme veľkú radosť, že sa nám podarilo tieto nekompromisné produkty priniesť do Slovenskej a Českej republiky.

O značke Zapco

Zapco je najstaršou hi-endovou značkou car audio na svete, ktorá sa špecializuje na špičkové zosilňovače a DSP procesory do auta. Spoločnosť bola založená v USA už v roku 1974 a odvtedy zbiera jedno ocenenie za druhým. A to ako od prestížnych organizácií, ktoré hodnotia kvalitu produktov a inovácií, ale aj na celosvetových súťažiach zameraných najmä na "sound quality". Od roku 1993 Zapco spadá pod taliansku spoločnosť Apex Group, ktorá vyrába aj hi-endové talianske reproduktory ESB. Zosilňovače Zapco predstavujú audiofilnú kvalitu bez kompromisov, definujú štandard kvality a stanovujú kritériá, podľa ktorých sú posudzované ostatné produkty v tomto odvetví. Zaujímavosťou zosilňovačov Zapco sú aj hodnoty výkonu, ktoré sú reálne spravidla o 10 až 20 % vyššie, než tie uvedené na papieri. Excelentná je aj spoľahlivosť produktov, kedy si môžete byť takmer istí, že vám vydržia po mnoho rokov. Pre presné vyjadrenie filozofie Zapco sme sa rozhodli vypožičať si podarený úryvok z oficiálnych stránok výrobcu, pretože lepšie to snáď ani napísať nejde. Citujeme: "V spoločnosti Zapco už viac ako 45 rokov neustále hľadáme inovatívne spôsoby, ako priniesť lepší zvuk do automobilového prostredia a táto neúnavná snaha o absolútnu kvalitu zvuku prináša stále nové technológie a hi-end produkty. Pýtate sa prečo? Pretože nič iné nemôže chytiť za dušu a vhnať slzy do očí, tak ako hudba. Vďaka hudbe môžete tancovať pre radosť a zo všetkých umení má hudba najsilnejší a okamžitý účinok na vaše telo a myseľ. Reprodukcia hudby v celej jej kráse a jej jemnosti si nezaslúži nič menšieho, než najväčšie úsilie všetkých zamestnancov spoločnosti Zapco. A tiež preto... že na hudbe záleží!"

Zamerané na "SQ"

Pokiaľ vám táto skratka nič nehovorí, potom vedzte, že predstavuje dve anglické slová sound quality, teda po slovensky kvalita zvuku. Sound quality je o čistote, zrozumiteľnosti a vernosti zvuku, pričom je možné počuť každú jednotlivú frekvenciu presne a jasne. Je to zároveň smer, ku ktorému sa milovníci ozvučenia vozidiel môžu hlásiť, v ktorom môžu súťažiť. Kvalita zvuku sa totiž dá merať. A to nielen pomocou špeciálnych nástrojov, ale aj subjektívne, ľudským uchom. Kvalita zvuku závisí od mnohých faktorov a zďaleka nejde iba o správne zvolené komponenty, ktoré zvuk reprodukujú. Rovnako záleží aj na kvalite zdroja, spracovaní nahrávky a v neposlednom rade nastavenia celého systému aj v závislosti od priestoru, v ktorom hudbu počúvame. Cieľom SQ je obvykle dosiahnuť takú reprodukciu zvuku, ktorá sa čo najviac blíži originálu a aby v skladbách vynikol každý detail, ktorý interpret zanechal na nahrávke. Dosiahnuť taký zvuk v aute nie je jednoduché a môže znamenať strávenie niekoľkých desiatok aj stoviek hodín ladenia. Je to však smer, ktorým chceme momentálne ísť a venovať sa mu s maximálnym úsilím. Samozrejme vieme, že takú hodinovú nálož od našich zákazníkov nemôžeme požadovať a len ťažko by sme si cenu za inštaláciu obhájili. Napriek tomu sa iba nastavenie zvuku v prípade inštalácie kvalitnejšieho ozvučenia s DSP procesorom venujeme v priemere minimálne 4 hodiny, pri náročnejších však aj výrazne dlhšie. Za tú dobu však zvládneme zmerať pomocou kalibrovaného mikrofónu všetky nedostatky a prekážky daného vozidla a presne nastavíme priestorovú korekciu ekvalizéra pre každý reproduktor vo vozidle. Následne nastavíme časové korekcie, úrovne, pásmové priepusty alebo fázy a to všetko pre zaistenie maximálne verného zvuku, ktorý vyvolá pocit, že sedíte priamo pred interpretom. Práca je to náročná a znamená desiatky jednotlivých meraní. Výsledok však stojí za to a nadšený zákazník je tou najlepšou odmenou. A je to jediná cesta ku vytúženému SQ, ku ktorému sa vďaka produktom spoločnosti Zapco zase o niečo viac priblížime.

Sme výhradným distribútorom Zapco

Aby sme mohli realizovať všetky naše firemné ciele, museli sme pomaly poskladať všetky diely do pomyselnej mozaiky. Počas posledných rokov sa nám podarilo pod naše krídla získať také mená ako Morel, Audison alebo Mosconi, stále nám však chýbal posledný diel. A prakticky bola iba jediná cesta - kontaktovať spoločnosť Zapco. Cesta to nebola jednoduchá a bola plná prekážok, ale nakoniec sa nám po dlhých vyjednávaniach podarilo získať cenený kontrakt s výhradným zastúpením. Vďaka tomu budeme schopní ponúknuť naozaj hi-end riešenie zamerané na maximálnu kvalitu zvuku. Zároveň je to pre nás veľký záväzok hrdo reprezentovať produkty Zapco, o ktoré sme bojovali. Záväzok sa naďalej zlepšovať, skvalitňovať služby a byť prvou voľbou v Slovenskej a Českej republike pre naozaj špičkový zvuk. A ako už ste u nás zvyknutí, znamená to aj naskladnenie kompletného sortimentu, vrátane tých najdrahších modelových radov, aby sme mohli vždy uspokojiť všetok dopyt. Dobrou správou je aj to, že Zapco už od roku 1993 patrí pod taliansku spoločnosť Apex Group, ktorá má pod sebou aj ďalších špičkových výrobcov nielen z oblasti car hifi. Všetky produkty sú tak skladom nielen v USA, ale aj v Taliansku, z ktorej sú distribuované po celej Európe. V prípade vypredania produktov sme teda schopní rýchlo sklady doplniť. Zapco však nie sú iba audiofilné zosilňovače a DSP procesory najvyššej kvality, ktoré by sme využívali výhradne pre naše najkvalitnejšie inštalácie. Za posledné roky v Zapco predstavili aj základné zosilňovače za dostupné ceny určené pre bežných koncových zákazníkov, ktoré však nenesú iba meno Zapco, ale s ním spojenú aj vysokú kvalitu. Preto veríme, že si značka Zapco získa v Slovenskej a Českej republike veľa fanúšikov nielen medzi audiofilmi, ale aj medzi bežnými užívateľmi. A na aké produkty sa môžete tešiť?

Portfólio produktov Zapco

Zapco sa úzko špecializuje na audiofilné zosilňovače najvyššej kvality, ktoré sú určené ako pre súťažné účely, tak pre všetkých nadšencov kvalitného zvuku. V posledných rokoch však v portfóliu výrobcu nájdete aj cenovo dostupnejšie zosilňovače a kvalita produktov Zapco je vďaka tomu dostupná aj širšej verejnosti. Aktuálne sú k dostaniu zosilňovače celkom päť modelových radov a šiesty rad zameraný na veľmi kompaktné rozmery už bol nedávno predstavený. Zapco však nie sú len zosilňovače, ale aj DSP procesory tej najvyššej kvality, s ktorými váš audio systém vyladíte k úplnej dokonalosti. Na kompletné portfólio sa môžete pozrieť na ďalších riadkoch tejto aktuality.

Zosilňovače Zapco Studio-B

Zapco má povesť neprekonateľnej kvality reprodukcie zvuku a vysokej spoľahlivosti. Je to oddanosť zvukovej čistote a vášeň pre výkon, ktorá vybudovala povesť spoločnosti Zapco. Ani jeden novo predstavený zosilňovač Zapco nikdy nepredstavoval žiadne ohrozenie postavenia spoločnosti ako výrobca prémiových zosilňovačov a procesorov. Nie však každý potrebuje audiofilný zosilňovač či už pre súťaže, alebo pre vlastnú potrebu. Vznikla teda otázka, či by v Zapco mohli využiť 40 rokov skúseností so zvukom a vyvinúť zosilňovač na každodenné použitie. Zosilňovač, ktorý si všetci môžu dovoliť, ale ktorý zostane verný dedičstvu Zapco, pokiaľ ide o zvuk a spoľahlivosť. A odpoveď je rozhodne áno! Vďaka novým zosilňovačom ST-B (Studio-B) prináša Zapco vysokú kvalitu zvuku, ktorú si teraz môže dovoliť každý.

  • Zapco ST-1B - 1kanálový zosilňovač triedy A/B, 1 x 200 / 300 W RMS (4 / 2 Ω)
  • Zapco ST-2B - 2kanálový zosilňovač triedy A/B, 2 x 65 / 1 x 180 W RMS (4 Ω)
  • Zapco ST-4B - 4kanálový zosilňovač triedy A/B, 4 x 65 / 2 x 180 W RMS (4 Ω)

Zosilňovače Zapco Studio-X

Rad zosilňovačov Studio-X od spoločnosti Zapco bol navrhnutý špeciálne pre dnešný automobilový audio trh. Kompaktné šasi Studio-X umožňuje jednoduchú montáž do akéhokoľvek auta a vďaka modernému hranatému dizajnu v čiernej farbe zosilňovača vyzerajú skvele v každej inštalácii. Všetky zosilňovače používajú rovnaké bipolárne výstupné zariadenia, operačné zosilňovače a špičkové kapacitory, ktoré sú súčasťou vyšších modelových radov Zapco. Medzi prednosti patrí aj odolnosť a spoľahlivosť. Nie je vôbec neobvyklé vidieť, ako sa zosilňovače Zapco presúvajú z auta do auta a z generácie na generáciu. Zosilňovače Zapco vyrobené v 90. rokoch sú stále obchodované a nakupované na internete fanúšikmi kvality zvuku po celom svete. Pri rade Studio-X to nebude iné. A samozrejme najdôležitejšou funkciou zdieľanou všetkými zosilňovačmi ST-X je legendárna kvalita zvuku Zapco, vyvinutá s viac ako 40 rokmi skúseností.

  • Zapco ST-500XM II - 1kanálový zosilňovač triedy D, 1 x 200 / 300 / 500 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco ST-1000XM II - 1kanálový zosilňovač triedy D, 1 x 500 / 750 / 1000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco ST-1650XM II - 1kanálový zosilňovač triedy D, 1 x 750 / 1100 / 1650 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco ST-2000XM II - 1kanálový zosilňovač triedy D, 1 x 1000 / 1500 / 2000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco ST-2X SQ - 2kanálový zosilňovač triedy A/B, 2 x 65 / 1 x 190 W (4 Ω), zamerané na kvalitu zvuku
  • Zapco ST-4X II - 4kanálový zosilňovač triedy A/B, 4 x 50 / 2 x 160 W RMS (4 Ω)
  • Zapco ST-4X SQ - 4kanálový zosilňovač triedy A/B, 4 x 65 / 2 x 190 W RMS (4 Ω), zamerané na kvalitu zvuku
  • Zapco ST-4X DSP III - 4kanálový zosilňovač triedy A/B, 4 x 65 / 2 x 180 W RMS (4 Ω), integrovaný DSP procesor
  • Zapco ST-5X II - 5kanálový zosilňovač triedy A/B, 4 x 100 + 1 x 200 W RMS (4 Ω)
  • Zapco ST-6X SQ - 6kanálový zosilňovač triedy A/B, 6 x 100 / 3 x 300 W RMS (4 Ω), zamerané na kvalitu zvuku
  • Zapco ST-6X DSP III - 6kanálový zosilňovač triedy A/B, 6 x 100 / 3 x 250 W RMS (4 Ω), integrovaný DSP procesor

Zosilňovače Zapco Z II

V roku 2012 bola predstavená prvá generácia nového modelového radu Z, ktorý je zameraný výhradne na sound quality. Zosilňovače boli vytvorené na základe referencií audiofilov a fanatikov do ozvučenia vozidiel z celého sveta. Preto inžinieri v Zapco experimentovali s vnútornými súčiastkami a novými obvodmi, aby zistili, či je možné posunúť zosilňovače Zapco na ešte vyššiu úroveň kvality zvuku investovaním do audiofilných súčiastok. Výsledné zosilňovače radu Z boli produktom tejto jedinečnej vývojovej metódy. Teraz po niekoľkých úspešných rokoch bolo na čase vytvoriť druhú generáciu zosilňovačov série Z. Hlavným cieľom bolo znížiť cenu vďaka implementovaniu najnovších technológií a zvýšeniu efektivity výroby spoločne s vyššími modelovými radmi AP a SP, čo prinieslo úspory a možnosť udržať spotrebiteľské ceny na rozumnej úrovni. Súčasne bolo upgradovaných niekoľko dôležitých súčiastok a tak zosilňovače nového modelového radu Z II teraz poskytujú ešte vyššiu kvalitu zvuku a pritom nižšie koncové ceny. Dvojnásobná výhra pre fanúšikov špičkového zvuku!

  • Zapco Z-1KD II - 1kanálový zosilňovač triedy D, 1 x 450 / 700 / 1050 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco Z-2KD II - 1kanálový zosilňovač triedy D, 1 x 800 / 1400 / 2100 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco Z-3KD II - 1kanálový zosilňovač triedy D, 1 x 900 / 1800 / 3000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco Z-150.2 II - 2kanálový zosilňovač triedy A/B, 2 x 165 / 1 x 550 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-150.4 II - 4kanálový zosilňovač triedy A/B, 4 x 165 / 2 x 550 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-150.6 II - 6kanálový zosilňovač triedy A/B, 6 x 165 / 3 x 550 W RMS (4 Ω)

Zosilňovače Zapco Z-SP

Tento rad je určený pre majiteľov vozidiel, ktorí súťažia v kategórii nazývanej "Street Challenge", v niektorých súťažiach nazývaná "Street Demo". Alebo jednoducho pre všetkých, ktorí chcú počúvať hudbu dlhé hodiny na maximálny výkon a pri zachovaní špičkovej kvality. Zostavenie takéhoto zosilňovača je náročnejšie na odolnosť komponentov, pretože sa vytvára viac tepla ako pri audiofilných zosilňovačoch a to najmä z dôvodu vysokého výkonu a nepretržitej prevádzky. Zosilňovače musia produkovať najvyššiu možnú hlasitosť pri zachovaní veľmi čistého zvuku. Aby sa dosiahli tieto ciele, bolo nevyhnutné vyvinúť nový systém chladenia vzduchu vo vnútri zosilňovača s vnútornými rebrami chladiča a pridať ventilátory, ktoré odvádzajú teplo preč. To však bola len polovica úspechu. Podarilo sa nájsť nový hi-tech materiál na izoláciu výstupných tranzistorov, ktorý dokáže odvádzať teplo zo zosilňovača oveľa rýchlejšie, než štandardné izolátory. Teraz teda Zapco predstavuje zosilňovače, ktoré môžete nastaviť na plnú hlasitosť a hrať celý deň. A s niekoľkými vylepšeniami v obvodoch získate aj výhybky, prepínač rozsahu pre presný výber deliacej frekvencie, subsonic filter, bandpass filter, variabilný gain, pomocný RCA výstup aj voliteľné diaľkové ovládanie. Vo väčšine zosilňovačoch vám všetky tieto ovládacie prvky predzosilňovača poskytujú viac všestrannosti, ale aj vás okrádajú o kvalitu signálu. To však nehrozí u zosilňovačov Zapco. Aj so všetkými týmito funkciami získate cez 103 dB odstupu signálu od šumu, menej ako 0,1 % THD a väčší ako 60 dB odstup kanálov. Zosilňovače Z-SP získajú navyše 10% nárast výkonu vďaka zvýšenej tepelnej účinnosti, ktorá znižuje "de-rating" výstupných zariadení.

  • Zapco Z-150.2 SP - 2kanálový zosilňovač triedy A/B, 2 x 165 / 1 x 550 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-150.4 SP - 4kanálový zosilňovač triedy A/B, 4 x 165 / 2 x 550 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-150.6 SP - 6kanálový zosilňovač triedy A/B, 6 x 165 / 3 x 550 W RMS (4 Ω)

Zosilňovače Zapco Z-AP

Modelový rad Z-AP predstavuje vrchol ponuky zosilňovačov Zapco so zameraním na nekompromisný audiofilný zvuk. Kto je vlastne audiofil? Ide o zvukového fanatika, ktorého jedinou vášňou je presná reprodukcia zvuku, ktorá do nahranej hudby prináša všetku čistotu živého vystúpenia. S termínom audiofilného zvuku ste sa už možno stretli najmä u špičkového domáceho ozvučenia známych spoločností McIntosh alebo Bryston, vždy bol však považovaný za nedostihnuteľný v automobilovom prostredí. V Zapco však s týmto tvrdením nesúhlasili a začali pátrať po dokonalej zvukovej reprodukcii. V roku 2000 boli predstavené zosilňovače modelového radu C2K ​​Competition a následne v roku 2000 nový rad Z s high-end vnútornými komponentmi prispôsobenými čisto pre "sound quality". Išlo o prvé zosilňovače vyvinuté skôr počúvaním ako meraním a boli právom označené ako najlepšie zosilňovače Zapco všetkých čias. A ako na to v Zapco odpovedali? "Ďakujeme, ale myslíme si, že to môžeme urobiť ešte lepšie". A tiež tak urobili. Boli upgradované špičkové audiofilské kapacitory a operačné zosilňovače, došlo k prepracovaniu napájacieho zdroja a k niekoľkým úpravám dosky, aby bol vytvorený nový rad Z-LX. Ten nielen svojou kvalitou valcoval zosilňovače určené pre automobily, ale porážal pri testoch aj hi-end zosilňovače z oblasti home audio. A ako opäť Zapco odpovedalo? "Ďakujeme, ale myslíme si, že to môžeme urobiť ešte lepšie". A tento rok bol predstavený rad Z-AP, ktorý stanovuje nové štandardy kvality zvuku pre ozvučenie vozidiel aj domácností.

  • Zapco Z-150.2 AP - 2kanálový zosilňovač triedy A/B, 2 x 150 / 1 x 500 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-400.2 AP - 2kanálový zosilňovač triedy A/B, 2 x 400 / 1 x 1350 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-150.4 AP - 4kanálový zosilňovač triedy A/B, 4 x 150 / 2 x 500 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-150.6 AP - 6kanálový zosilňovač triedy A/B, 6 x 150 / 3 x 500 W RMS (4 Ω)

DSP procesory Zapco

Zapco nie sú iba audiofilné zosilňovače, ale aj DSP procesory. Je ťažké povedať, kde končí veda a začína vášeň, keď beží spoločne s rovnakým cieľom. Tak sa zrodili procesory spoločnosti Zapco. Vášeň stojí za týmto projektom a hnacou silou požadovaného výskumu bolo vytvoriť digitálny systém, ktorý by mal zvuk najlepších digitálnych a analógových systémov, ktoré sú dnes k dispozícii. Koniec-koncov, počúvanie živej hudby je úplne analógový zážitok. Cieľom projektu nie je len čo najčistejšia reprodukcia zvuku, ale skôr čo najčistejšia reprodukcia zvuku v počúvacom prostredí, bez ohľadu na to, či sa nachádza v aute, domácej miestnosti alebo koncertnej sieni. Dali sme dohromady vedcov z oblasti elektroniky, akustiky a digitálneho spracovania, ktorí sa spojili v snahe doviesť to k realizácii. Rad V HDSP prináša funkcie a kvalitu zvuku, ktorá zatiaľ nebola v automobilovom DSP umožnená. Až 16 kanálov znamená, že môžete postaviť aktívne systémy v každom rohu viackanálového zvukového systému. HD znamená, že súčasťou DSP procesora je aj HD prehrávač. Procesory Zapco HD v skutočnosti presahujú dnešný normálny 24-bitový štandard s vysokým rozlíšením 96/192 Khz. To znamená, že dnes môžete reprodukovať hudbu lepšie ako MP3 a dokonca lepšie ako CD. A keď príde ďalší krok v reprodukcii HD, Zapco HDSP bude pripravené na prehrávanie. Zahrnuté Wi-Fi a voliteľné APTX HD Bluetooth umožňujú HDSP pripojiť sa ku všetkým pomocným „chytrým“ zariadeniam.

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Zapco HDSP-Z16 V AD-16D Doprava zadarmoDSP procesor Zapco HDSP-Z16 V AD-16DTipRýchly náhľadDSP procesor s HD prehrávačom, BT streaming, 8 x RCA vstup, 8 x Hi-level vstup, 16 x RCA výstup2.449,99 EURSkladomZapco HDSP-Z16 V AD-8D Doprava zadarmoDSP procesor Zapco HDSP-Z16 V AD-8DTipRýchly náhľadDSP procesor s HD prehrávačom, BT streaming, 8 x RCA vstup, 8 x Hi-level vstup, 8 x RCA výstup2.159,99 EUR1 až 4 týždneZapco ST-1B Doprava zadarmoZosilňovač Zapco ST-1BTipRýchly náhľad (6 hodnotení)1kanálový zosilňovač, 1 x 200 / 300 W RMS (4 / 2 Ω), trieda AB153,99 EURSkladomZapco ST-2B Doprava zadarmoZosilňovač Zapco ST-2BTipRýchly náhľad (2 hodnotenia)2kanálový zosilňovač, 2 x 65 / 1 x 180 W RMS (4 Ω), 2 x 90 W RMS (2 Ω)109,99 EURSkladomZapco ST-4B Doprava zadarmoZosilňovač Zapco ST-4BTipAkciaRýchly náhľad (13 hodnotení)4kanálový zosilňovač, 4 x 65 / 2 x 180 W RMS (4 Ω) / 4 x 90 W RMS (2 Ω)153,99 EURSkladomZapco ST-4X DSP Doprava zadarmoZosilňovač Zapco ST-4X DSPTipPosledné kusyRýchly náhľad4kanálový zosilňovač s DSP, 4 x 65 / 2 x 180 W RMS (4 Ω), 4 x 90 W RMS (2 Ω)645,42 EURSkladomZapco ST-4X DSP III Doprava zadarmoZosilňovač Zapco ST-4X DSP IIITipAkciaRýchly náhľad (1 hodnotenie)4kanálový zosilňovač s DSP, 4 x 65 / 2 x 180 W RMS (4 Ω), 4 x 90 W RMS (2 Ω)599,00 EURSkladomZapco ST-6X DSP III Doprava zadarmoZosilňovač Zapco ST-6X DSP III-45 %TipAkciaRýchly náhľad (2 hodnotenia)6kanálový zosilňovač s DSP, 6 x 100 / 3 x 250 W RMS (4 Ω), 6 x 130 W RMS (2 Ω)439,99 EUR799,00 EURSkladomZapco Z-1100.1 AP Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-1100.1 APTipRýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 800 / 1200 W RMS (4 / 2 Ω), trieda A/B1.649,99 EURSkladomZapco Z-150.2 AP Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-150.2 APTipRýchly náhľad2kanálový zosilňovač, 2 x 150 / 1 x 500 W RMS (4 Ω), 2 x 250 W RMS (2 Ω)989,99 EURSkladomZapco Z-150.2 II Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-150.2 IITipRýchly náhľad2kanálový zosilňovač, 2 x 165 / 1 x 550 W RMS (4 Ω), 2 x 275 W RMS (2 Ω)659,99 EURSkladomZapco Z-150.2 SP Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-150.2 SPRýchly náhľad2kanálový zosilňovač, 2 x 165 / 1 x 550 W RMS (4 Ω), 2 x 275 W RMS (2 Ω)835,99 EURSkladomZapco Z-150.4 AP Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-150.4 APTipRýchly náhľad4kanálový zosilňovač, 4 x 150 / 2 x 500 W RMS (4 Ω), 4 x 250 W RMS (2 Ω)1.649,99 EURSkladomZapco Z-150.4 II Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-150.4 IITipRýchly náhľad4kanálový zosilňovač, 4 x 165 / 2 x 550 W RMS (4 Ω), 4 x 275 W RMS (2 Ω)1.055,99 EURSkladomZapco Z-150.4 SP Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-150.4 SPRýchly náhľad4kanálový zosilňovač, 4 x 165 / 2 x 550 W RMS (4 Ω), 4 x 275 W RMS (2 Ω)1.319,99 EURSkladomZapco Z-150.6 AP Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-150.6 APTipRýchly náhľad6kanálový zosilňovač, 6 x 150 / 3 x 500 W RMS (4 Ω), 6 x 250 W RMS (2 Ω)2.089,99 EURSkladomZapco Z-150.6 II Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-150.6 IITipRýchly náhľad6kanálový zosilňovač, 6 x 165 / 3 x 550 W RMS (4 Ω), 6 x 275 W RMS (2 Ω)1.199,00 EURSkladomZapco Z-150.6 SP Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-150.6 SPRýchly náhľad6kanálový zosilňovač, 6 x 165 / 3 x 550 W RMS (4 Ω), 6 x 275 W RMS (2 Ω)1.759,99 EURSkladomZapco Z-1KD II Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-1KD IITipRýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 450 / 700 / 1050 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), trieda D549,99 EURSkladomZapco Z-2KD II Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-2KD IITipRýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 800 / 1400 / 2100 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), trieda D1.099,99 EURSkladomZapco Z-3KD II Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-3KD IITipRýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 900 / 1800 / 3000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), trieda D1.649,99 EURSkladomZapco Z-400.2 AP Doprava zadarmoZosilňovač Zapco Z-400.2 APTipRýchly náhľad2kanálový zosilňovač, 2 x 400 / 1 x 1350 W RMS (4 Ω), 2 x 670 W RMS (2 Ω)1.759,99 EURSkladomZapco Z-BR IIDiaľkové ovládanie Zapco Z-BR IIRýchly náhľad (1 hodnotenie)diaľkové ovládanie pre zosilňovače Zapco27,99 EURSkladomZapco Z-PS220I P100A Doprava zadarmoMenič napätia Zapco Z-PS220I P100ARýchly náhľadmenič napätia z 220V AC to DC 9 V ~ 16 V549,99 EUR1 až 4 týždne

Podobné články

Predstavujeme novinku Hertz DPK 165.3
V našom novom článku sa zameriame na komponentné reproduktory Hertz DPK 165.3, ktoré zaujímajú miesto medzi radom Dieci a Cento. Poďme sa na ne pozrieť podrobnejšie.
Celý článok
Zvyšujeme účinnosť nášho odhlučnenia!
S naskladnením nových materiálov Comfortmat sme sa rozhodli všetky novinky implementovať do našich inštalácií a výrazne zvýšiť účinnosť nášho odhlučnenia!
Celý článok
Tradičný japonský výrobca Nakamichi teraz na Ahifi
Novo si môžete kúpiť sortiment japonského výrobcu Nakamichi, ktorý sa môže pochváliť viac ako 70-ročnou históriou. Zaujímavé produkty so skvelým pomerom cena/kvalita.
Celý článok
Tiež Hertz prichádza s niekoľkými novinkami
Cez víkend sme dokončili aktualizáciu značky Hertz, kde pribudlo niekoľko noviniek. Vzhľadom na rastúce ceny surovín, došlo aj k malému zdraženiu, ale nejde o nič dramatické.
Celý článok
Niekoľko noviniek z Talianska od Audisonu
Doplnili sme na e-shop niekoľko noviniek od Audisonu. Došlo tiež k miernemu navýšeniu cien vďaka rastúcim cenám surovín.
Celý článok
Nové hi-end reproduktory Morel pod lupou
Po dlhej dobe čakania sme konečne naskladnili všetky novinky izraelského výrobcu hi-end ozvučenia a spísali sme prvé dojmy o najzaujímavejších modeloch.
Celý článok
Kicker novinky pre modelový rok 2021
V spolupráci s naším českým dodávateľom sa nám podarilo zaradiť do ponuky novinky Kicker pre rok 2021. Táto značka stojí za vašu pozornosť.
Celý článok
Najočakávanejšia novinky tohto roka - Morel 2021
Morel tento rok oslávil 45. výročie od svojho založenia. Nadelil si veľké množstvo nových high-endových reproduktorov, ktoré musíte vidieť! Všetky novinky už môžete zhliadnuť u nás na e-shope.
Celý článok