Môj účet

Audison 2021 - nové produkty a mierne zdraženie

Audison je veľmi obľúbená značka de facto po celom svete. V súčasnosti sa teší najväčšej obľube Plug & Play reproduktory a subwoofery do BMW. Nedávno uvedený rad zosilňovačov Audison SR sa nám veľmi páči a záujem našich zákazníkov nás naozaj teší. Začiatkom apríla sme z Talianska dostali nový cenník na značky Hertz, Connection a Audison. Aktualizáciu sme zahájili Audisonom, a zvyšné dve značky budú nasledovať v priebehu mesiaca apríl. Kto si teda chce zaobstarať napríklad reproduktory Hertz ešte za staré ceny, odporúčame s tým príliš neotáľať! Vďaka neustálemu zdražovaniu surovín sa v Elettromedii rozhodli pre nepopulárny krok, a to k miernemu zdraženiu svojich produktov. U značky Audison sú už na e-shope nové, aktuálné a platné ceny nastavené. Zdraženie sa týka väčšiny sortimentu a je rádovo do 10%. OEM reproduktory Audison pre BMW naopak zlacneli, rovnako tak OEM subwoofery išli s cenou dole.

Pár slov o šiestich novinkách Audison

  • Audison AP F IN ADP - voliteľný a vysoko flexibilný adaptér vyrobený z dielov pre automobilový priemysel, ktorý umožňuje použitie predlžovacích káblov Audison Prima tiež pre bit zosilňovač AP F8.9 bez nutnosti spájkovania.
  • Audison C2O - prevodník, ktorý dokáže previesť signály prichádzajúce z koaxiálneho digitálneho vstupu a z analógového AUX-IN na optický digitálny výstupný signál TOSLINK (až 24 bitov / 192 kHz). Audison C20 umožňuje integráciu nových prenosných zariadení Hi-Res vybavených koaxiálnym digitálnym výstupom (75 Ω) a smartphonov s analógovým výstupom na 3,5 mm mini Jack s procesormi Audison s optickým digitálnym vstupom.
    Audison AP 1P - výškové reproduktory s exkluzívnou technológiou AIF (Any Install Faceplate), vďaka ktorej je možná inštalácia tromi rôznymi druhmi umiestnenia pre širokú univerzálnosť aplikácie a skrátenie doby inštalácie.
  • Audison AP 6.5P - 165 mm stredobasové reproduktory, ktoré boli navrhnuté tak, aby fungovali čo najlepšie v OEM umiestnení, kombinujúci vynikajúce ovládanie výkonu a efektivity s veľmi širokým výkmitom, aby zvládli dynamické špičky bez akejkoľvek kompresie.
  • Audison AP F1D - 1kanálový zosilňovač, ktorý bol navrhnutý pre pohon náročných subwooferov a je ideálnym rozšírením pre zosilňovač AP F8.9. Je stabilný na 1 Ohm a môže dodávať až 1000 W energie v extrémne kompaktnom rozmere.
  • Audison TH 3.0 II voce - referenčná trieda 70 mm reproduktorov pre ucelený 3pásmový systém Audison TH. Ľudský sluchový systém spracováva rozsah stredných frekvencií s maximálnou citlivosťou a selektivitou, pretože robí hlas zrozumitelnejším od zvyšku zvukového spektra. Team výskumu a vývoja firmy Elettromedia vychádzal z tohto jednoduchého princípu a od začiatku vyvíjal reproduktory VOCE TH 3.0 II tak, aby bol zvuk venovaný tomuto základnému rozsahu frekvencií s jednoduchým aj ambicióznym cieľom extrémnej linearity, aby nepridával ani nezakrýval nič zo signálu.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Aktualizácia kategórie odhlučnenia vozidiel
Kompletne sme prepracovali kategóriu materiály pre odhlučnenie vozidiel, doplnili nové podkategórie, filtre, parametre aj veľa nových produktov. Viac info v našej aktualite.
Celý článok
Nové hi-end reproduktory Morel pod lupou
Po dlhej dobe čakania sme konečne naskladnili všetky novinky izraelského výrobcu hi-end ozvučenia a spísali sme prvé dojmy o najzaujímavejších modeloch.
Celý článok
Comfortmat Premium Dark v minirecenzii
Pozreli sme sa detailnejšie na obľúbený antivibračný materiál Comfortmat z prémiového radu Dark, ktorý vyniká vysokou účinnosťou a extrémne nízkou hmotnosťou. Viac v našom článku.
Celý článok
Novinky Gladen & Mosconi Gladen
V Gladenu sa stále pracuje na nových produktoch a pre rok 2021 tu máme niekoľko zásadných noviniek v sortimente oboch značiek Gladen a Mosconi Gladen.
Celý článok