Môj účet

Tiež Hertz prichádza s niekoľkými novinkami pre rok 2021

V roku 2020 bola značka Hertz jednoznačne najpredávanejšou značkou v kategórii ozvučenia áut v našom obchode a odhadujeme, že aj na celom českom a slovenskom trhu. Je to logické, pretože ponúka super produkty, ktoré sa páčia, ich produkty fungujú a skvele vyzerajú a nie sú na túto značku de facto žiadne reklamácie. Nielen to prispelo k vysokej obľúbenosti tejto značky. 31.3.2021 sme dostali z Talianska nový cenník, kde došlo k miernemu navýšeniu cien vzhľadom k stále rastúcim cenám surovín a prepravy z Ázijských krajín. Aj my sme teda boli nútení zvýšenie cien premietnuť do slovenských cien, ale nejde o nič dramatické. Zdraženie je rádovo do 10%, v množstve prípadov o 5%. Bohužiaľ to nie je jediná značka, u ktorej dôjde v budúcnosti k zdraženiu.

Predstavenie niekoľkých noviniek Hertz

  • Výškové reproduktory Hertz MP 28.3 PRO - výškové reproduktory s priemerom kaloty 28 mm, ktoré zdedili všetky technologické vlastnosti Mille Legend ML28.3. Materiál kaloty Tetolon maximalizuje typické rozptýlenie počúvania mimo os. Zadná akustická komora s tlmiacim materiálom prispieva k predĺženiu odozvy na nižšie frekvencie a dosiahnutie rezonančnej frekvencie iba 900 Hz.
  • Hertz CPK 690 - 2pásmové komponentné reproduktory oválneho tvaru, ktoré obsahujú stredobasový reproduktor s veľkosťou 6 x 9" a výškový reproduktor CP 25 s kalotou z Tetolonu a 25 mm kmitaciu cievku, čo zaisťuje veľmi širokú a lineárnu frekvenčnú odozvu. CP 25 využíva technológiu "Center Tuning Duct"- tunel v strede silného magnetického obvodu neodýmu, čo zaisťuje nízkoteplotnú výmenu vzduchu medzi kalotou a zadnou komorou, a dokonale tak vyladí akustiku.
  • 10 cm mriežky Hertz CG 100 - voliteľné mriežky koaxiálneho alebo stredobasového reproduktora CG 100 Hertz Cento sú vyrobené z vysoko odolného ABS plastu s imitáciou kovového povrchu a dodávanou odnímateľnou kovovou sieťkou.
  • SPL výškové reproduktory Hertz ST 35A Neo - výškové reproduktory radu NEO sú úplne novým projektom, ľahším a kompaktnejším v porovnaní s predchádzajúcim modelom ST 35 a s vynikajúcim výkonom, vďaka použitiu neodýmu N38 H pre motorové jednotky a konštrukciu meniča optimalizovaného metódou FEM (metóda konečných prvkov) . „Aktívna“ verzia, ST 35A Neo, poskytuje iba výškový reproduktor.
  • SPL výškové reproduktory Hertz ST 35K Neo - výškové reproduktory radu NEO sú úplne novým projektom, ľahším a kompaktnejším v porovnaní s predchádzajúcim modelom ST 35 a s vynikajúcim výkonom, vďaka použitiu neodýmu N38 H pre motorové jednotky a konštrukciu meniča optimalizovaného metódou FEM (metóda konečných prvkov). „Pasívna“ verzia, ST 35A Neo, poskytuje iba výškový reproduktor.
  • Reproduktory na motocykel Hertz SX 165 Neo - úplne nový koaxiálny systém SX 165 NEO je vyrobený z odolného lisovaného papiera s vysokou tuhosťou a s inovatívnou úpravou odolnou proti vode / vlhkosti a proti UV žiareniu. Dvojvrstvová medená kmitacia cievka navinutá na polyamidovom výlisku zaisťuje bezkonkurenčné ovládanie výkonu. Nové magnety sú vyrobené zo špeciálneho neodýmu N38 H, aby sa dosiahlo minimálneho objemu a zvýšeného výkonu. SX 165 NEO je vybavený veľkým Hi-SPL 1,4" PEI kopulovitým výškovým reproduktorom s resetovateľným polovodičovým ochranným obvodom a ochranným gumovým tesnením pre vysoký výkon a bezpečné vonkajšie použitie.
  • Hertz SX 690 Neo - naozajstné "zviera" s výškovým reproduktorom Hi-SPL a Mid-Hi založeným na 1,4" kupolovom výškovom reproduktore a 1" kupolovom supertweetru s resetovateľným polovodičovým ochranným obvodom. Membrána je vyrobená z odolného lisovaného papiera s inovatívnou úpravou odolnou proti vode / vlhkosti, proti UV žiareniu a ďalším prírodným vplyvom. Dvojvrstvová medená kmitacia cievka navinutá na polyamidovom výlisku zaisťuje bezkonkurenčné ovládanie výkonu. Nové magnety sú vyrobené zo špeciálneho neodýmu N38 H, aby sa dosiahlo minimálneho objemu a zvýšeného výkonu.
  • To najlepšie nakoniec - 2pásmové komponentné reproduktory Hertz DPK 165.3 - Hertz DPK 165.3 vám umožnia vo vašom vozidle počúvať kvalitný audio systém. Reproduktory využívajú exkluzívny profil membrány stredobasu V-cone® pre špičkovú odozvu a detailný rozsah stredných hodnôt. Vysoko výkonné materiály, ako je napríklad neodymový magnet a membrána z Tetolonu u výškových reproduktorov, zaisťujú rozšírený rozsah vyšších frekvencií. Už sú zapojené v našom demopanelu pre možnosti porovnania s konkurenčnými výrobkami.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Niekoľko noviniek z Talianska od Audisonu
Doplnili sme na e-shop niekoľko noviniek od Audisonu. Došlo tiež k miernemu navýšeniu cien vďaka rastúcim cenám surovín.
Celý článok
Nové hi-end reproduktory Morel pod lupou
Po dlhej dobe čakania sme konečne naskladnili všetky novinky izraelského výrobcu hi-end ozvučenia a spísali sme prvé dojmy o najzaujímavejších modeloch.
Celý článok
Najočakávanejšia novinky tohto roka - Morel 2021
Morel tento rok oslávil 45. výročie od svojho založenia. Nadelil si veľké množstvo nových high-endových reproduktorov, ktoré musíte vidieť! Všetky novinky už môžete zhliadnuť u nás na e-shope.
Celý článok
Prichádza nový rad zosilňovačov Audison SR
Sme hrdí na to, že vám môžeme predstaviť inovovaný rad zosilňovačov Audison SR - veľmi úspešný rad zosilňovačov, ktorý bol predstavený už v roku 1988.
Celý článok