Môj účet

Predstavujeme nové balíčky odhlučnenia s materiálmi Comfortmat

Od apríla tohto roku pracujeme v rámci odhlučnenia vozidiel už výhradne so špičkovými materiálmi Comfortmat, o ktorých si môžete prečítať všetky informácie v našej skôr zverejnenej aktualite. Aj z toho dôvodu sme úplne prepracovali naše cenovo zvýhodnené balíčky odhlučnenia, ktoré sme pred 7 rokmi ako prvý v ČR a SR predstavili. Po novom ponúkame opäť 3 zvýhodnené balíčky, ktoré sa líšia v rozsahu odhlučnených plôch, ale aj zvolenými materiálmi. U týchto nových balíčkov garantujeme vďaka novým membránovým materiálom bezkonkurenčnú účinnosť odhlučnenia na trhu. Balíčky sme pomenovali rovnako ako názvy modelových radov tlmiacich materiálov Comfortmat, teda Standard, Premium a Expert. Nanovo ponúkneme aj špeciálne odľahčené varianty týchto balíčkov zamerané nielen na vysoko účinné odhlučnenie, ale najmä na hmotnosť materiálov. Teraz si poďme jednotlivé balíčky detailne predstaviť.

1) Balíček odhlučnenia Standard

Náš od základu prepracovaný základný balíček Standard zahŕňa odhlučnenie dôležitých plôch vozidla, cez ktoré preniká hluk do interiéru. Naším hlavným cieľom bolo vytvoriť základný balíček, ktorý by nebol iba o nízkej cene, ale aby dával zmysel aj z hľadiska celkového odhlučnenia vozidla. Po dôkladnej analýze predstavujeme balík odhlučnenia, ktorý disponuje nielen vysokou účinnosťou, ale zachováva aj prijateľnú cenu. V rámci tohto cenovo zvýhodneného balíčka teda odhlučňujeme kapotu, predné podbehy, predné a zadné dvere. Ide o orientačný balík, rozsah samotného odhlučnenia aj zvolené materiály je možné individuálne prispôsobiť podľa vašich preferencií. Celková hmotnosť použitých tlmiacich materiálov v tomto balíčku je cca 21,3 Kg. Na odhlučnenie v rámci tohto balíka používame výhradne materiály Comfortmat zamerané na maximálne možné odhlučnenie, ktoré nie je možné dosiahnuť so žiadnymi inými materiálmi na trhu. Pre zákazníkov, ktorí nechcú príliš navyšovať hmotnosť vozidla, ponúkame aj odľahčenú verziu tohto balíka Standard Light so zníženou hmotnosťou na cca 14,7 Kg pri zachovaní bezkonkurenčnej účinnosti.

2) Balíček odhlučnenia Premium

Balíček odhlučnenia Premium zahŕňa odhlučnenie hlavných plôch vozidla, cez ktoré preniká hluk do interiéru. Konkrétne v rámci tohto cenovo zvýhodneného balíčka odhlučňujeme kapotu, predné podbehy, predné dvere, zadné dvere a batožinový priestor, vrátane zadných podbehov z vnútornej strany. Oproti základnému balíčku Standard odhlučňujeme navyše batožinový priestor, cez ktorý preniká do interiéru veľmi vysoké percento hluku. Ide o orientačný balík, rozsah samotného odhlučnenia aj zvolené materiály je možné individuálne prispôsobiť podľa vašich preferencií. Celková hmotnosť použitých tlmiacich materiálov v tomto balíčku je cca 44,6 Kg. Pre tento balíček používame výhradne špičkové membránové materiály Comfortmat zamerané na maximálne možné odhlučnenie, ktoré nie je možné dosiahnuť so žiadnymi inými materiálmi na trhu. S balíčkom Premium získate výrazné zníženie hluku a zvukovú aj tepelnú izoláciu vozidla. Pre zákazníkov, ktorí nechcú príliš navyšovať hmotnosť vozidla ponúkame aj výrazne odľahčenú verziu tohto balíka Premium Light so zníženou hmotnosťou na cca 24,1 Kg pri zachovaní bezkonkurenčnej účinnosti.

3) Balíček odhlučnenia Expert

Balíček odhlučnenia Expert zahŕňa takmer kompletné odhlučnenie vozidla. Konkrétne v rámci tohto balíka odhlučňujeme kapotu, torpédo, predná podbehy, predné dvere, zadné dvere, piate dvere, podlahu, batožinový priestor vrátane zadných podbehov z vnútornej strany. Oproti balíčka Premium odhlučňujeme torpédo, piate dvere a najmä podlahu, cez ktorú preniká veľmi vysoké percento hluku. Napriek tomu ide o orientačný balíček a rozsah samotného odhlučnenia aj zvolené materiály je možné individuálne prispôsobiť podľa vašich preferencií. Celková hmotnosť použitých tlmiacich materiálov je cca 67 Kg. Pre tento balíček používame špičkové membránové materiály Comfortmat zamerané na maximálne možné odhlučnenie, ktoré nie je možné dosiahnuť so žiadnymi inými materiálmi na trhu. S balíčkom Expert získate rapídne zníženie hluku a zvukovú aj tepelnú izoláciu vozidla, ktoré v zime stráca menej tepla a v lete udrží chladnejšie teploty. Pre zákazníkov, ktorí nechcú výrazne navyšovať hmotnosť vozidla ponúkame aj odľahčenú verziu tohto balíka Expert Light so zníženou hmotnosťou na cca 37,5 Kg pri zachovaní bezkonkurenčnej účinnosti.

A aký je rozdiel medzi klasickými a odľahčenými balíkmi?

Po novom sme sa rozhodli zákazníkom, pre ktorých je prioritou minimálne navýšenie hmotnosti vozidla, ponúknuť aj odľahčené varianty klasických balíčkov. Rozdiely v hmotnosti môžu celkovo robiť aj desiatky kilogramov, čo napríklad u športových vozidiel môže hrať úlohu v rozhodovaní. A aké sú teda hlavné rozdiely? V klasických balíčkoch ponúkame svojou účinnosťou bezkonkurenčné materiály Comfortmat, ktoré obsahujú špeciálnu protihlukovú membránu a sú schopné znížiť hluk až o -31 dB. Len pre zaujímavosť ide priemerne o viac ako 15 dB viac, než u väčšiny konkurenčných materiálov na trhu. Okrem zvukovo izolačných vlastností disponujú tieto materiály aj veľmi účinnou tepelnou izoláciou, čo oceníte ako v zime, tak v lete. Konkrétne ide o Comfortmat Integra do dverí, Comfortmat Blockshot na podlahu, batožinový priestor a podbehy a Comfortmat Skyline na strechu a kapotu. Tieto materiály z modelového radu Premium majú spoločnú práve už spomínanú protihlukovú membránu, ktorá im poskytuje úplne unikátne schopnosti odhlučnenia. Vďaka svojmu viacvrstvovému zloženiu však majú logicky mierne vyššiu hmotnosť. Všetky spomínané materiály vieme nahradiť ultraľahkým materiálom Comfortmat Vision, ktorý váži takmer 10x menej a je teda ideálny pre inštalácie, kde hrá najdôležitejšiu úlohu hmotnosť. Spolu s prémiovým antivibračným materiálom Comfortmat radu Dark, ktorý disponuje najnižšou špecifickou hmotnosťou v danej hrúbke na svete, vieme poskytnúť odhlučnenie s veľmi nízkou hmotnosťou a to pri zachovaní bezkonkurenčnej účinnosti. Nezabúdajte, že naše balíčky sú veľmi variabilné a pre každú montáž sme schopní ponúknuť úplne individuálne riešenie. Prakticky každé vozidlo od nás odchádza s inými materiálmi, ktoré vyberáme nielen podľa preferencií zákazníka, ale je tiež šité na mieru danému vozidlu a jeho veľkosti alebo tvaru karosérie.

Prečo si vybrať odhlučnenie od Ahifi

Odhlučnením sa zaoberáme od začiatku roka 2013, kedy sme ako prví zaviedli zvýhodnené balíčky odhlučnenia. Od tej doby sme dokázali odhlučniť už vyše 800 vozidiel. Vďaka tomu sme nazbierali veľké množstvo skúseností, ktoré uplatňujeme pri rozkladaní áut aj správnom zvolení a umiestnení tlmiacich materiálov. Pozrite sa na už hotové realizácie odhlučnenia vozidiel, ktoré vykonávajú naši traja skúsení montážni technici pristupujúci ku každému autu s maximálnou starostlivosťou a profesionalitou. Vozidlá odhlučňujeme výhradne špičkovými materiálmi spoločnosti Comfortmat, ktorá je svetovým lídrom v oblasti odhlučnenia vozidiel a ponúka bezkonkurenčnú účinnosť pri odhlučnení vozidla.

  • Máme za sebou 7 rokov skúseností a cez 800 odhlučnených vozidiel.
  • Používame len bezkonkurenčné materiály Comfortmat, s ktorými garantujeme najúčinnejšie odhlučnenie na trhu.
  • Môžete si vybrať, či je pre vás prioritou maximálne možné odhlučnenie, alebo hmotnosť materiálov.
  • V balíčkoch používame zvukovo izolačné materiály s protihlukovou membránou, ktoré nemá v ponuke žiadny iný výrobca!
  • V odľahčených "Light" balíčkoch využívame špeciálny odľahčený materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčný pomer hmotnosti a schopnosti odhlučnenia.
  • Nerobíme žiadne kompromisy - nikdy nešetríme materiálom a volíme pre danú plochu vždy ten najúčinnejší.
  • Materiály Comfortmat vynikajú aj tepelnou izoláciou - v lete zaistí chladnejšie teploty v interiéri a v zime naopak udrží teplo.
  • Využívame nezameniteľné know-how spoločnosti Comfortmat a volíme postupy, ktoré vedú k maximálnemu odhlučneniu.
  • Máme dôkladne preškolených 3 technikov, ktorí pristupujú k vášmu auto s maximálnou starostlivosťou a profesionalitou.
  • Balíčky sú orientačné a je možné vytvoriť úplne individuálnu ponuku odhlučnenia podľa typu aj veľkosti vozidla, ceny, alebo hmotnosti.
  • V prípade nového vozidla sa nemusíte báť straty záruky, pretože predajcovia nemajú pochybnosti o kvalitne našej práce.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.