Môj účet

Naskladnili sme množstvo nových produktov od Nakamichi

Tento týždeň nám dorazila zatiaľ najväčšia zásielka od japonského výrobcu Nakamichi a medzi nimi aj produkty, ktoré ste si obľúbili a boli už vypredané, ale aj niekoľko zaujímavých noviniek. Úvodom spomenieme nové autorádiá, multimediálne jednotky, reproduktory, dva nové rady zosilňovačov, ale aj vysoko kvalitné napájacie a reproduktorové káble z bezkyslíkatej medi. V Nakamichi stále pracujú na nových produktoch a na tie najzaujímavejšie sa zameriame v tomto článku.

Autorádiá a multimédiá

Značka Nakamichi je odjakživa spätá najmä s autorádiami a aj v dnešnej dobe patria práve autorádiá k jednoznačne najpredávanejším produktom tohto výrobcu. A nie je sa čomu diviť, pretože ponúka kvalitu a bohatú výbavu, ktorá je u konkurečných značiek za pomerne výrazne vyššiu cenu. Čo je dané aj tým, že sme dovozcami Nakamichi a môžeme si dovoliť ceny oproti zabehnutým konkurenčným výrobcom mierne zvýhodniť. Naskladnili sme teda nové základné modely 1 DIN autorádií, ale aj pokročilejšie jednotky s veľmi nadštandardnou výbavou a funkciami.

  • Nakamichi NQ511B - síce nejde o novinku, ale chceme informovať, že najpredávanejšie základné autorádio je opäť skladom.
  • Nakamichi NQ711B - 1 DIN autorádio bez mechaniky, USB, Bluetooth, 2x RCA výstupy a multicolor podsvietenie.
  • Nakamichi NQ821B - 1 DIN autorádio s CD mechanikou, USB, Bluetooth, 3x RCA výstupy a multicolor podsvietenie.
  • Nakamichi NQ921B - 1 DIN autorádio s DVD/CD mechanikou, USB, Bluetooth, 3x RCA výstupy a multicolor podsvietenie.
  • Nakamichi NAM1712 - 2 DIN, 7" displej, 2x USB, Bluetooth, DSP, 3x RCA výstupy a multicolor podsvietenie.
  • Nakamichi NAM3510-M7 - 2 DIN, 7" displej, 2x USB, Bluetooth, DSP, Apple CarPlay, Android Auto, 3x RCA výstupy a multicolor podsvietenie.
  • Nakamichi NAM5420-A9 - 2 DIN, 9" displej, 2x USB, Bluetooth, GPS, Wi-Fi, DSP, Android, 3x RCA výstupy.
  • Nakamichi NAM5420-AX - 2 DIN, 10" displej, 2x USB, Bluetooth, GPS, Wi-Fi, DSP, Android, 3x RCA výstupy.

Zosilňovače a DSP procesory

Nakamichi má v ponuke aj veľmi zaujímavé zosilňovače, ktoré opäť ponúkajú v danej cene niečo navyše. Solídne spracovanie, kvalitný zvuk a predovšetkým reálne výkony, ktoré bývajú v zahraničných testoch obvykle vyššie ako udávané. Naskladnili sme dva nové rady zosilňovačov a to jeden základnejší za veľmi dostupnú cenu a druhý zameraný na vysoký výkon. Samostatnou kapitolou sú potom DSP procesory, v ktorých Nakamichi vyložene vyniká. Dokonalé spracovanie, kvalitné vnútorné súčiastky, veľmi intuitívny program a možnosť prepojenia s aplikáciou aj Bluetooth Streaming. To všetko zabehnutí výrobcovia ponúkajú za neporovnateľne vyššie ceny.

  • Nakamichi NGO-A80.2 - 2kanálový zosilňovač, výkon 2 x 80 / 1 x 210 W RMS (4 Ω), 2 x 105 W RMS (2 Ω).
  • Nakamichi NGO-A80.4 - 4kanálový zosilňovač, výkon 4 x 80 / 2 x 200 W RMS (4 Ω), 4 x 100 W RMS (2 Ω).
  • Nakamichi NGO-A100.4 - 4kanálový zosilňovač, výkon 4 x 100 / 2 x 260 W RMS (4 Ω), 4 x 130 W RMS (2 Ω).
  • Nakamichi NGO-D500.1 - 1kanálový zosilňovač, výkon 320 / 500 W RMS (4 / 2 Ω), trieda D.
  • Nakamichi NGO-D900.1 - 1kanálový zosilňovač, výkon 560 / 800 / 900 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), trieda D.
  • Nakamichi NRO-D1500.1 - 1kanálový zosilňovač, výkon 1 x 400 / 800 / 1500 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), trieda D.
  • Nakamichi NRO-D3000.1 - 1kanálový zosilňovač, výkon 1 x 1000 / 1600 / 3000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), trieda D.
  • Nakamichi NDS6831A-II - 6kanálový zosilňovač s DSP procesorom, výkon 4 x 50 + 2 x 120 W RMS, 6x vstup, 8x výstup, možnosť BT streaming.
  • Nakamichi NDS6120 - DSP procesor, 6x hi-level vstup, 6x RCA vstup, 12 x RCA výstup, Bluetooth streaming.

Reproduktory, subwoofery, káble a ďalšie novinky

Doskladnili sme takmer kompletné portfólio reproduktorov a medzi nimi aj najvyšší modelový rad NS zameraný na dostupnú kvalitu zvuku. Zaujímavé novinky nájdete aj medzi subwoofermi a to ako pasívnymi, tak aktívnymi. Veľmi kladne hodnotíme aj napájacie a reproduktorové káble najvyššej kvality vyrobené z OFC bezkyslíkatej medi a za zmienku stojí aj DVR palubná kamera so zaujímavým dizajnom a nahrávanie v QHD.

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

ESB Audio - high-end reproduktory z Talianska
Predstavujeme talianskeho výrobcu ESB Audio, ktorý sa pýši viac ako 50ročnou tradíciou. V ponuke nájdete niekoľko modelových radov na čele so zrejme najdrahšími reproduktormi do auta na trhu.
Celý článok
Gyeon novinky pre sezónu 2022
Kórejský Gyeon konečne uvádza na trh novú generáciu keramických povlakov EVO, ale aj mnoho ďalšieho. Ceny však zostávajú väčšinou pôvodné, alebo len mierne vyššie.
Celý článok
Doplnili sme na e-shop novinky od Auto Finesse
Najpopulárnejšia anglická značka autokozmetiky? To je Auto Finesse. Práve sme doplnili všetky aktuálne novinky od tejto značky na náš e-shop.
Celý článok
OEM reproduktory pre Teslu a ďalšie novinky Steg
Prinášame vám novinky od talianskej značky Steg, kde môžete nájsť nové Plug & Play reproduktory pre Teslu model 3 a model Y - a nielen to! Novinky už máme skladom!
Celý článok
Ohliadnutie za rokom 2021
Rok 2021 pomaly finišuje a prichádza čas na bilancovanie, plánovanie a zhrnutie všetkého, čo sa v Ahifi za posledný rok udialo. A napovieme, čo pre vás chystáme na nasledujúci rok.
Celý článok
Niekoľko zaujímavých noviniek od Nakamichi
Dnes sme po dlhej dobe naskladnili množstvo produktov od japonského výrobcu Nakamichi a medzi nimi aj niekoľko noviniek, na ktoré sa pozrieme v našej aktualite.
Celý článok
Sme výhradnými dovozcami značky Zapco!
Veľká vec sa podarila, stali sme sa dovozcami amerického výrobcu Zapco, ktorý sa špecializuje na audiofilné zosilňovače a DSP procesory tej najvyššej kvality. Viac info v našej aktualite.
Celý článok