Môj účet

Niekoľko noviniek od Nakamichi, ktoré by vám nemali uniknúť!

Keď sme tento rok v lete oznámili zaradenie sortimentu japonského výrobcu Nakamichi, vzbudila táto správa pomerne veľký ohlas. Prvá várka produktov bola takmer okamžite vypredaná a preto sme netrpezlivo čakali na opätovné naskladnenie. Kvôli pandémii a veľkému záujmu o produkty je doba dodania z Japonska bohužiaľ dlhá, avšak dnes zásielka dorazila a okrem už známych produktov sa objavilo aj niekoľko noviniek. Na tie najzaujímavejšie sa pozrieme v tejto aktualite.

Vaše obľúbené produkty Nakamichi opäť skladom!

Produkty tradičného japonského výrobcu Nakamichi ste si rýchlo obľúbili to najmä vďaka vysokej kvalite, poctivému spracovaniu a v neposlednom rade veľmi zaujímavým cenám. Samozrejme najväčší ohlas vzbudili základné modely autorádií, reproduktorov aj zosilňovačov, ktoré disponujú excelentným pomerom kvality a ceny. Vyššie modelové rady zase potešia vysoko kvalitným zvukom aj špičkovým spracovaním, na ktoré sme boli zvyknutí aj v bohatej minulosti tejto značky. Horšie je to s dostupnosťou produktov, pretože napriek obrovskému záujmu po celom svete a problémom s Covidom v Nakamichi nestíhajú dodávať produkty. Aj preto sa nám zatiaľ nepodarilo naskladniť kompletný sortiment, ale to by sa malo v roku 2022 zmeniť. Už máme na ceste ďalšiu veľkú objednávku a nasledujúcu vytvoríme čo nevidieť. Momentálne sa nám podarilo znova naskladniť aspoň tie najžiadanejšie produkty. Medzi tie najpopulárnejšie patria:
  • Nakamichi NQ511B - základné 1 DIN autorádio s Bluetooth handsfree za 59,60 € - bestseller značky.
  • Nakamichi NKTA75.4 - štvorkanálový zosilňovač s retro dizajnom, výkonom 4 x 75 W RMS na kanál a super cenovkou.
  • Nakamichi NSA-CS1711 - 165 mm komponentné reproduktory, po ktorých sa zaprášilo. Veľmi kvalitný zvuk a spracovanie za danú cenu.
  • Nakamichi NSA-CS1721 - 165 mm komponentné reproduktory zamerané na vyššiu kvalitu zvuku. Silný konkurent pre obľúbené Hertz CK 165!
  • Nakamichi NA3605-M9 - autorádio v netradičnom dizajne s obrovským 9" displejom a s množstvom funkcií vrátane Apple CarPlay a Android Auto.
  • Nakamichi NA3605-MX - podobný model ako NA3605-M9, ale s ešte väčším 10,1" displejom.

Naskladnili sme aj zaujímavé novinky

Sortiment Nakamichi sa neustále rozširuje o nové produkty, čo je jedine dobre pre našich zákazníkov. V Nakamichi na to idú veľmi múdro, ako by presne vedeli, čo trh v danej chvíli potrebuje. A preto aj teraz dorazilo niekoľko veľmi zaujímavých noviniek, ktorým predvídame veľký úspech. Aj v ďalšej objednávke, ktorá je už na ceste k nám, sa môžete tešiť na ďalšiu hromadu noviniek. Teraz sa ale poďme pozrieť na tie najzaujímavejšie nové produkty, ktoré sme aktuálne naskladnili.

  • Nakamichi NAM1610 - 2DIN autorádio, 7" dotykový displej, USB vstup, slot na microSD kartu a 3 páry RCA za super cenu. 
  • Nakamichi NAM1710 - dizajnovo rovnaké rádio, ale oveľa lepšie vybavené so zameraním na kvalitu zvuku. Vstavaný DSP procesor súčasťou!
  • Nakamichi NKMD60.4 - štvorkanálový zosilňovač s výkonom 4 x 60 W RMS a dĺžkou necelých 13 cm? S Nakamichi je to teraz možné.
  • Nakamichi NHMD100.4 - taktiež štvorkanálový zosilňovač, avšak s vyšším výkonom 4x 100 W RMS a moderným kompaktným dizajnom.
  • Nakamichi NHMD600.1 - monoblok pre subwoofer rovnakého modelového radu s výkonom 1 x 600 W RMS (2 Ω) v kompaktnom šasi.
  • Nakamichi NDS4610A-II - 4kanálový zosilňovač so 6kanálovým DSP procesorom, mobilnou aplikáciou a s Bluetooth streaming za neprekonateľnú cenu.
  • Nakamichi NDS4835AU - 4kanálový zosilňovač s 8kanálovým DSP procesorom, mobilnou aplikáciou a s možnosťou Bluetooth za podobne skvelú cenu.

História Nakamichi 

História značky Nakamichi patrí až do roku 1948, kedy ju založil v Japonsku Etsuro Nakamichi. Cesta k splneniu jeho snov začala založením malého výskumného ústavu Nakamichi Research Corporation v japonskom Tokiu, ktorý zaisťoval výskum sonarov a magnetov aj vývoj pre hlavné značky, vládne subjekty, univerzity a organizácie. Odvtedy sa etabloval ako dôveryhodný tvorca vysoko kvalitných produktov, ktoré sú výsledkom intenzívnej vedeckej práce, vášne pre zvuk a odhodlanie poskytnúť nekompromisnú kvalitu a výkon. V roku 1972 do Nakamichi Corporation nastúpil Takeshi Nakamichi, ktorý bol spätý s vtedajším rozmachom spoločnosti a bol hlboko zapojený do všetkých legendárnych audio produktov Nakamichi predávaných v Ázii, Amerike aj Európe a to vrátane prvého uvedenia Nakamichi 1000, prvého kazetového magnetofónu na svete. Bol považovaný za jedného z najlepších svetových akustických a zvukových technikov sveta, ktorý dokázal skĺbiť špičkový zvuk a prednosti geniálneho designu audioproduktov pána Koza Kobayashiho, vtedajšieho hlavného inžiniera značky. Vtedajšie zosilňovače, prehrávače, ale aj autorádiá patria dnes medzi legendy pre svoju neprekonateľnú kvalitu.

Nakamichi v súčasnosti

Aj napriek svojej bohatej histórii značka Nakamichi v posledných rokoch začala strácať na popularite, kým sa jej v roku 2018 ujala skupina nadšených audiofilov a zvukových inžinierov, ktorí sa snažia vrátiť zašlú slávu tohto legendárneho výrobcu. A bezprecedentne sa im to darí najmä v oblasti home hifi, kde ich produkty zbierajú jeden úspech za druhým. Najmä soundbary Nakamichi Shockwave sú vnímané v súčasnosti ako jedny z najkvalitnejších na svete a obsadzujú prvé priečky recenzií spoločne s vlajkovými loďami Samsungu, LG, alebo Sonos. Podľa užívateľských recenzií na Amazone alebo BestBuy sú zákazníkmi vnímané ako vôbec najlepšie! Spoločnosť Nakamichi je teda rozdelená, rovnako ako v minulosti, na dve divízie a to home audio a car audio. Na úspech z posledných rokov produktov domáceho hifi sa snaží nadviazať aj druhá odnož Nakamichi, teda ozvučenie vozidiel. Tá je zameraná nielen na "komerčnejšie" produkty, ktoré sú v dnešnej dobe populárne u zákazníkov, ale spomínajú aj na svoju históriu a najvyššie rady sú doslova audiofilnou záležitosťou. V ponuke môžete nájsť ako základné autorádiá, multimédiá, reproduktory alebo aj zosilňovače, ale aj hi-tech audio procesory alebo špičkové zosilňovače. Môžeme potvrdiť, že za dané peniaze ide o vynikajúce produkty, ktoré sú často kvalitnejšie, než oveľa populárnejšia konkurencia zabehnutá v Európe. Veľmi prekvapujúce pre nás bolo aj spracovanie vyšších modelových radov, od ktorého by sa mohli takmer všetky trhom preverené značky inšpirovať. Samozrejme v ponuke nájdete aj základné modely, ktoré sú zamerané na veľmi nízku cenu a zodpovedajúcu kvalitu. Ale to je presne smer, ktorý si dnešná doba vyžaduje. Odkaz Etsura Nakamichiho žije ďalej a my sme radi, že nejde iba o zvučné meno, ale premieta sa aj do kvality produktov Nakamichi.

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Nakamichi NHMD100.4 Doprava zadarmoZosilňovač Nakamichi NHMD100.4Rýchly náhľad (1 hodnotenie)4kanálový zosilňovač, 4 x 100 / 2 x 200 W RMS (4 Ω), 4 x 125 W RMS (2 Ω), trieda D207,92 EURDočasne nedostupnéNakamichi NHMD600.1 Doprava zadarmoZosilňovač Nakamichi NHMD600.1Rýchly náhľad (4 hodnotenia)1kanálový zosilňovač, 1 x 400 / 600 W RMS (4 / 2 Ω), trieda D270,42 EURSkladomNakamichi NKMD60.4 Doprava zadarmoZosilňovač Nakamichi NKMD60.4Rýchly náhľad (3 hodnotenia)4kanálový zosilňovač, 4 x 60 / 2 x 150 W RMS (4 Ω), 4 x 75 W RMS (2 Ω), trieda D157,92 EURDočasne nedostupnéNakamichi NA-MD1 Doprava zadarmoZosilňovač Nakamichi NA-MD1TipRýchly náhľad (5 hodnotení)1kanálový zosilňovač, 1 x 250 / 350 W RMS (4 / 2 Ω), trieda D166,25 EURSkladomNakamichi NAM1610 Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NAM1610Rýchly náhľad (13 hodnotení)2DIN, 7" displej, Bluetooth, USB, microSD, variabilné podsvietenie tlačidiel124,58 EURDočasne nedostupnéNakamichi NDS4835AU Doprava zadarmoDSP procesor Nakamichi NDS4835AURýchly náhľad (5 hodnotení)DSP procesor so vstavaným zosilňovačom 4 x 25 W RMS, vstupy: 4x Hi-level, 4x RCA, výstupy: 8 x RCA, Bluetooth streaming220,42 EURSkladomNakamichi NDS4610A-II Doprava zadarmoDSP procesor Nakamichi NDS4610A-IIRýchly náhľad (6 hodnotení)DSP procesor so vstavaným zosilňovačom 4 x 25 W RMS, vstupy: 4x Hi-level, 4x RCA, výstupy: 6 x RCA, Bluetooth streaming203,75 EURDočasne nedostupnéNakamichi NA3605-M9 Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NA3605-M9-44 %AkciaRýchly náhľad (1 hodnotenie)2DIN, 9" displej, Bluetooth, USB, biele podsvietenie tlačidiel, Android Auto a Apple CarPlay208,29 EUR374,58 EURSkladomNakamichi NA3605-MX Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NA3605-MX-40 %TipAkciaRýchly náhľad2DIN, 10,1" displej, Bluetooth, USB, biele podsvietenie tlačidiel, Android Auto a Apple CarPlay237,46 EUR395,42 EURSkladomNakamichi NAM1710 Doprava zadarmoAutorádio Nakamichi NAM1710Rýchly náhľad (5 hodnotení)2DIN, 7" displej, Bluetooth, 2x USB, microSD, DSP, variabilné podsvietenie tlačidiel132,92 EURDočasne nedostupné

Podobné články

Sme výhradnými dovozcami značky Zapco!
Veľká vec sa podarila, stali sme sa dovozcami amerického výrobcu Zapco, ktorý sa špecializuje na audiofilné zosilňovače a DSP procesory tej najvyššej kvality. Viac info v našej aktualite.
Celý článok
Refresh adaptérov na volant od Connects2
Budúci rok už by mala byť situácia s dostupnosťou autorádií lepšia a preto sme už teraz zaktualizovali a doplnili novinky v oddelení adaptérov na volant.
Celý článok
Ahifi club - náš nový vernostný systém!
Predstavujeme náš nový vernostný systém - Ahifi club. Členovia clubu sa môžu tešiť na zľavy podľa hodnoty objednávok, predĺženú záruku, špeciálne zľavy na vybrané produkty, zjednodušenie reklamácií a veľa ďalších výhod.
Celý článok
Tradičný japonský výrobca Nakamichi teraz na Ahifi
Novo si môžete kúpiť sortiment japonského výrobcu Nakamichi, ktorý sa môže pochváliť viac ako 70-ročnou históriou. Zaujímavé produkty so skvelým pomerom cena/kvalita.
Celý článok
Niektoré nové produkty od spoločnosti Purestar
Ako zvyčajne, spolu so zásobami vašich obľúbených produktov od juhokórejského výrobcu Purestar pribudne aj niekoľko noviniek. Na tie sa pozrieme v tejto aktualizácii.
Celý článok
SGM prichádza aj s niekoľkými novými funkciami
Zásobili sme sa množstvom nových výrobkov od ruského výrobcu zvukovej izolácie SGM, medzi ktorými sú obzvlášť zaujímavé koberce, syntetická koža a semiš. Zároveň spúšťame predaj modernizovaných produktov.
Celý článok
Nové modely OEM kamier do osvetlenia ŠPZ
Zaradili sme do ponuky nové OEM kamery, ktoré sú integrované do osvetlenia ŠPZ alebo madlá piatych dverí. Pri všetkých OEM kamier došlo k zníženiu cien.
Celý článok
Rupes - nové pasty a kotúče
Popredný svetový výrobca leštiacej techniky pre renováciu laku - Rupes predstavil nové leštiace pasty a kotúče. Ukážeme si tri nové pasty, ktoré konečne neprášia.
Celý článok