Môj účet

Doplnili sme na e-shop novinky od Auto Finesse

Pred príchodom jarnej sezóny sme do našej ponuky zaradili všetky novinky od anglickej značky Auto Finesse, a presne po jednom roku nastal najvyšší čas na aktualizáciu ponúkaných produktov v našom e-shope. Za rok (od minulej aktualizácie) pribudlo do nášho cenníka 28 nových položiek tejto značky, ktoré si už teraz môžete u nás zakúpiť. V budúcom týždni obdržíme novinky aj fyzicky na sklad, máme ich objednané u českého dodávateľa a čakáme len na dodanie.

O značke Auto Finesse

Firma Auto Finesse vznikla v roku 1999, kedy sa malá skupinka detailerov rozhodla založiť si vlastnú firmu. Pod názvom JB's Valeting Service sa starali najmä o autá vyššej triedy, ktorým dodávali kompletný detailingový servis. V roku 2005 došlo k premenovaniu pôvodného názvu firmy na marketingovo zaujímavejšie označenie Auto Finesse. Zmenilo sa aj zameranie, rozšírilo sa portfólio detailingových služieb a firma sa tak prispôsobila dopytu na trhu. Bez kvalitných produktov to však nejde, a preto v roku 2011 Auto Finesse predstavila svoj prvý rad produktov autokozmetiky, ktorý obsahoval 7 základných detailingových prípravkov, ktorých počet sa následne zdvojnásobil. Vďaka veľmi vysokému záujmu o značku Auto Finesse došlo v roku 2013 k rozšíreniu pôsobnosti a okrem Anglicka je možné ich produkty zakúpiť prakticky po celom svete, vrátane Thajska, Mexika alebo Austrálie. V roku 2019 došlo k ďalšiemu míľniku značky v podobe založenia Akadémie pre milovníkov detailingu. V súčasnosti je Auto Finesse pravdepodobne najpopulárnejšou značkou na svete, a to nielen vďaka perfektnej skladbe sortimentu s kvalitnými produktmi, ale aj vďaka prepracovanému marketingu, skvelému designu a podpory predaja.

Zoznámenie s hlavnými novinkami Auto Finesse

  • Vôňa Auto Finesse Yesteryear Retro Air Freshener - limitovaná edícia závesného osviežovača vzduchu s vôňou vanilky a fíg.
  • Vôňa Auto Finesse Signature Retro Air Freshener - limitovaná edícia závesného osviežovača vzduchu s vôňou kože.
  • Vedro Auto Finesse Detailing Bucket with Lid - najnovšie detailingové vedro s objemom 20 l vrátane ochrannej vložky Grit Guard a veka s tesnením. Toto vedro pre detailing bolo navrhnuté ako dokonalé príslušenstvo pre prácu za mokra a bolo skonštruované s použitím vysoko odolných materiálov priemyselnej kvality pre mimoriadnu odolnosť a istotu, že vydrží po celú dobu profesionálneho používania.
  • Utierka Auto Finesse Work Cloth White - ultra jemná mikrovláknová utierka s veľkosťou 40 x 40 cm s twistovanou konštrukciou vlákien. Vynikajúci výkon v prípade aplikácie voskov, lešteniek a glazúr. Ich extrémne hladký povrch zaisťuje hladký pohyb na povrchu a minimalizuje riziko nejednotnej aplikácie alebo poškriabania.
  • Čistiaca kefa na leštiace kotúče Auto Finesse Pad Cleaning Brush - čistiaca kefa na kotúče, efektívna kefa na čistenie akýchkoľvek penových kotúčov.
  • Mixovacia fľaša Auto Finesse Pro Polish Bottle (350 ml) - 350 ml ergonomická fľaša na dávkovanie leštiacich pást.
  • Dvojitý aplikátor Auto Finesse Dual Applicator - duálny aplikátor na leštenie a voskovanie. Duálny aplikátor je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí dávajú prednosť univerzálnym pomôckam. Čierna, mäkká strana je ideálna na nanášanie voskov a sealantov, zatiaľ čo biela, tvrdšia strana je ideálna na leštenie, čiže použitie spoločne s leštenkami Tripple či Rejuvenate.
  • Mikrovláknová utierka Auto Finesse Superior Waffle Cloth 40 x 60 - zmäkčená mikrovláknová utierka na okná vaflového designu s veľkosťou 40 x 60 cm. Bola vyvinutá ako najlepšia utierka na čistenie skla. Superior Waffle je ideálnym produktom pre najrýchlejšie čistenie všetkých vnútorných a vonkajších sklenených povrchov a dokonalým pomocníkom na použitie s úžasným čističom Auto Finesse Crystal, alebo čističom skla s obsahom SiO2 Caramics Glass Cleaner.
  • Lesk na pneumatiky Auto Finesse Gloss Tyre Dressing - extra lesklá impregnácia na báze silikónu ošetrujúcej pneumatiky. Tento všestranný finišer pneumatík s vysokým leskom vám dáva nielen možnosť voľby priameho nastriekania, ale aj použitie pomocou aplikátora.
  • Čistič pneumatík Auto Finesse Tread Tyre Cleaner - extra efektívny odmasťovač a čistič pneumatík a gumy, predlžujúci životnosť následných impregnácií. Tread Tyre Cleaner je extrémne výkonný čistič gumových častí pripravený na okamžité použitie, ktorý je špeciálne navrhnutý tak, aby pri kontakte s povrchom odstránil akékoľvek znečistenie. Tread je vyvinutý ako rýchlo pôsobiaci produkt, ktorý je tvorený jedinečnou zmesou vysoko účinných čistiacich prostriedkov a odmasťovačov schopných odstrániť usadené nečistoty, cestný film alebo aj len blato.
  • Interiérový čistič Auto Finesse Total Rhubarb and Custard Interior Cleaner (500 ml) - vysoko efektívny univerzálny čistič interiéru a interiérových častí automobilu. Skutočne špecializovaný univerzálny čistič Auto Finesse Total je prispôsobený zvládnuť vysoké požiadavky, a to ako pri čistení plastov, vinylu, gumy, tkanín alebo koberecov. Total je sofistikovaný a málo penivý prípravok s aktívnymi látkami, ktoré nesklamú. Vonia po rebarbore.
  • Kefa na pneumatiky Auto Finesse Rubber Scrubber - skvelá kefa pre efektívne čistenie pneumatík. Vďaka svojej extrémnej schopnosti odstraňovať nečistoty je Rubber Scrubber dokonalou kefou na pneumatiky pre použitie počas fázy umývania kolies. Ide o dokonale tvarovanú kefu pre zvládnutie ťažkej úlohy odstraňovania nečistôt a hlbokého čistenia bočníc pneumatík. Má špeciálne vyvinutú zakrivenú hlavu, ergonomickú rukoväť a veľmi tuhé syntetické štetiny schopné odrhnúť a odstrániť aj tie najtvrdšie nečistoty aj na všetkých pneumatikách.
  • Ochrana kože Auto Finesse Hide Leather Conditioner (500 ml) - luxusný kondicionér na ochranu a vyživenie všetkých typov kože. Auto Finesse Hide Leather Conditioner je založený na lanolíne a voskovej báze. Ponúka dve zreteľne dôležité funkcie. Znovuzavedenie esenciálnych olejov, zmäkčenie a obnovenie pôvodnej farby. Jeho druhou funkciou je pôsobenie ako ochranná bariéra proti ďalším poškodeniam a znečisteniam. Hide Leather Conditioner vytvára priedušnú vrstvu, ktorá chráni kožu pred vysušením a zabraňuje odfarbeniu na svetle. Je vhodný na všetky varianty kožených povrchov.
  • Odstraňovač asfaltu a lepidiel Auto Finesse ObliTARate GEL Tar&Glue Remover - extrémne silný odstraňovač smoly, dechtu, lepidiel a asfaltu z laku a okien automobilu. ObliTARate Gel je výnimočne účinný prípravok na báze rozpúšťadiel. Je navrhnutý tak, aby rozpúšťal odolné a lepkavé nečistoty pri okamžitom kontakte. Tento proces chemického odstraňovania je dôležitou súčasťou fázy dekontaminácie laku a je nevyhnutný pre minimalizáciu rizika poškodenia a poškriabania počas následných fáz dekontaminácie a leštenia. ObliTARate Gel bol vyvinutý ako vysoko viskózna kvapalina s vysokou užívateľskou prívetivosťou, ktorá zotrváva na povrchoch po maximálnu možnú dobu. Napomáha chemickému rozkladu kontaminantov a umožňuje aj tie najdrsnejšie lepkavé zvyšky bezpečne zotrieť handričkou z mikrovlákna. Okamžite po aplikácii začne rozpúšťadlo rozpúšťať ťažké nečistoty, ako je decht, lepidlo a gumové rozstreky, rozpúšťať znečisťujúce látky a umožňovať ich fyzické odstránenie z povrchu.
  • Kefa na podbehy Auto Finesse Arch Blaster - dokonalá kefa na odstránenie silného znečistenia podbehov kolies. Táto prémiová oblúková kefa, ktorá je vyrobená s mimoriadne veľkou hlavou a obsahuje stovky veľmi odolných štetín z polymérnych vlákien, umožňuje ľahkú prácu pri odstraňovaní nečistôt, ako je blato, soľ či cestná mastná špina. Pracuje hlboko v každom záhybe a odborne čistí oblúkové vložky alebo aj komponenty podvozku.
  • Vreckové inšpekčné svetlo Auto Finesse Swirl Seeker - vreckové inšpekčné svietidlo so svietivosťou 120 LUM. Auto Finesse Swirl Seeker je vreckové detailingové svetlo, ktoré je ideálne pre nadšencov a profesionálov, ktorí sú často na cestách. Tento výkonný nástroj, ktorý je nevyhnutný pre objavenie škvŕn, hologramov a drobných defektov laku pred aj počas fázy korekcie a vylepšenia laku, obsahuje 3W LED žiarovku, ktorá disponuje 120 lúmenov so super jasným, ostrým bielym svetlom. To je navrhnuté tak, aby presne napodobňovalo sústredené slnečné svetlo. Tým okamžite odhalia aj tie najmenšie nedokonalosti v akomkoľvek type laku, na svetlách a lesklých plastoch. Tento kompaktný pomocník je vyrobený z odolného hliníka a odolá bežnému profesionálnemu používaniu. Je ľahký (len 24 g), ľahko sa používa - jednoducho ideálny pre každodennú potrebu a nosenie.
  • Organizér Auto Finesse Bucket Buddy - doplnkový, voľne pretekajúci organizér umývacieho príslušenstva pre detailingové vedrá.
  • Tlakový postrekovač Auto Finesse Pressure Sprayer - ručný tlakový postrekovač s 2000 ml nádobou.
  • Detailingová taška Auto Finesse Deluxe Holdall.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Auto Finesse Yesteryear Retro Air FreshenerVôňa Auto Finesse Yesteryear Retro Air Freshener-5 %Rýchly náhľadzávesná vôňa do auta, vôňa vanilky a figy3,79 EUR3,99 EURSkladomAuto Finesse Signature Retro Air FreshenerVôňa Auto Finesse Signature Retro Air Freshener-5 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)závesná vôňa do auta, limitovaná edícia3,79 EUR3,99 EURSkladomAuto Finesse Work Cloth WhiteMikrovláknová utierka Auto Finesse Work Cloth White-5 %Rýchly náhľad (2 hodnotenia)jemná mikrovláknová utierka, 300 gsm, 40 x 40 cm3,79 EUR3,99 EURSkladomAuto Finesse Pro Polish Bottle (350 ml)Mixovacia fľaša Auto Finesse Pro Polish Bottle (350 ml)-5 %Rýchly náhľadfľaša na leštiace pasty, 350 ml9,49 EUR9,99 EURSkladomAuto Finesse Dual Foam ApplicatorDvojitý aplikátor Auto Finesse Dual Foam Applicator-5 %Rýchly náhľadduálny aplikátor na leštenie a voskovanie, 150 x 90 x 30 mm9,49 EUR9,99 EURDočasne nedostupnéAuto Finesse Superior Waffle Glass ClothAuto Finesse Superior Waffle Glass Cloth mikrovláknová utierka na okná-5 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)zmäkčená mikrovláknová utierka na okná, 60 x 40 cm11,39 EUR11,99 EURSkladomAuto Finesse Gloss Tyre Dressing (250 ml)Lesk na pneumatiky Auto Finesse Gloss Tyre Dressing (250 ml)-5 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)lesklá impregnácia pneumatík, 250 ml13,29 EUR13,99 EURSkladomAuto Finesse Tread Tyre Cleaner (500 ml)Čistič pneumatík Auto Finesse Tread Tyre Cleaner (500 ml)-5 %Rýchly náhľad (2 hodnotenia)čistič a odmasťovač pneumatík a gumy, 500 ml13,29 EUR13,99 EURSkladomAuto Finesse Rubber ScrubberKefa na pneumatiky Auto Finesse Rubber Scrubber-5 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)kefa na hĺbkové čistenie pneumatík14,24 EUR14,99 EURSkladomAuto Finesse Avalanche Christmas Edition Snow Foam (1 l)Aktívna pena Auto Finesse Avalanche Christmas Edition Snow Foam (1 l)-5 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)pH neutrálna aktívna pena, 1000 ml17,09 EUR17,99 EURSkladomAuto Finesse Hide Leather Conditioner (500 ml)Ochrana kože Auto Finesse Hide Leather Conditioner (500 ml)-5 %Rýchly náhľad (7 hodnotení)kondicionér na kožené povrchy, 500 ml17,09 EUR17,99 EURSkladomAuto Finesse ObliTARate GEL Tar&Glue Remover (500 ml)Odstraňovač asfaltu a lepidiel Auto Finesse ObliTARate GEL Tar&Glue Remover (500 ml)-5 %Rýchly náhľad (2 hodnotenia)extrémne silný odstraňovač asfaltu, živice a lepidiel, 500 ml17,09 EUR17,99 EURSkladomAuto Finesse Tread Tyre Cleaner (1 l)Čistič pneumatík Auto Finesse Tread Tyre Cleaner (1 l)-5 %Rýchly náhľadčistič a odmasťovač pneumatík a gumy, 1000 ml20,89 EUR21,99 EURSkladomAuto Finesse Gloss Tyre Dressing (500 ml)Lesk na pneumatiky Auto Finesse Gloss Tyre Dressing (500 ml)-5 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)lesklá impregnácia pneumatík, 500 ml21,84 EUR22,99 EURSkladomAuto Finesse Arch BlasterKefa na podbehy Auto Finesse Arch Blaster-5 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)veľká odolná kefa na podbehy22,79 EUR23,99 EURSkladomAuto Finesse Swirl SeekerVreckové inšpekčné svetlo Auto Finesse Swirl Seeker-5 %Rýchly náhľadvreckové detailingové inšpekčné svietidlo23,74 EUR24,99 EURSkladomAuto Finesse ObliTARate GEL Tar&Glue Remover (1 l)Odstraňovač asfaltu a lepidiel Auto Finesse ObliTARate GEL Tar&Glue Remover (1 l)-5 %Rýchly náhľadextrémne silný odstraňovač asfaltu, smoly a lepidiel, 1 l31,34 EUR32,99 EURSkladomAuto Finesse Pressure SprayerTlakový postrekovač Auto Finesse Pressure Sprayer-5 %Rýchly náhľad (2 hodnotenia)ručný tlakový postrekovač, objem 2 l46,54 EUR48,99 EURSkladomAuto Finesse Deluxe Holdall Doprava zadarmoDetailingová taška Auto Finesse Deluxe Holdall-5 %Rýchly náhľadluxusná sektorová detailingová taška123,49 EUR129,99 EURSkladom

Podobné články

Gyeon novinky pre sezónu 2022
Kórejský Gyeon konečne uvádza na trh novú generáciu keramických povlakov EVO, ale aj mnoho ďalšieho. Ceny však zostávajú väčšinou pôvodné, alebo len mierne vyššie.
Celý článok
Flexipads nové produkty
Špecialisti na príslušenstvo pre detailing Flexipads razantne zväčšujú svoju ponuku produktov. My sme práve na e-shop zaradili všetky novinky na rok 2022.
Celý článok
Prémiové lampy Unilite - novinky pre rok 2022
Práve sme rozšírili našu ponuku o všetky novinky od spoločnosti Unilite pre rok 2022. Unilite vyrába extrémne odolné, prémiové svetlá, čelovky, lampy atď. Po novom bezdrôtové nabíjanie.
Celý článok
Leštiace pasty Scholl Concepts
Rozširujeme našu ponuku o produkty na strojové leštenie laku. Ide o nemeckú značku Scholl Concepts, ktorá ponúka prémiové pasty a leštiace kotúče.
Celý článok