Môj účet

Aqua Car Cosmetics najnovšie na Ahifi

Najnovšie môžete v našej ponuke naraziť na sortiment Aqua Car Cosmetics. Hoci u nás môžete zakúpiť už viac ako štyridsať značiek autokozmetiky, stále hľadáme nové a zaujímavé produkty. Momentálne sme sa zamerali predovšetkým na keramickú ochranu laku, ktorá u našich zákazníkov zaznamenáva rýchly rast v obľúbenosti. Po značke Ewocar sme sa rozhodli dovážať do Slovenskej a Českej republiky aj produkty poľského výrobcu Aqua, ktorý ponúka špičkové keramické povlaky ako pre profesionálnych, tak začínajúcich detailerov. Vďaka vysokej kvalite produktov a dostupným cenám v Ahifi veríme, že Aqua nadviaže na obrovskú popularitu ďalšieho poľského výrobcu ADBL, ktorého produkty ste si pre svoju kvalitu a dostupnú cenu veľmi obľúbili.

O značke Aqua Car Cosmetics

Spoločnosť Aqua na trhu pôsobí od roku 2014, jej zakladateľ sa však detailingu profesionálne venuje výrazne dlhšiu dobu. Svoje skúsenosti tiež po mnoho rokov odovzdáva ostatným detailerom nielen ako moderátor najväčšieho poľského detailingového fóra, ale aj v rámci špecializovaných školení, ktoré pravidelne organizuje. Aj vďaka tomu pôvodne vznikol nápad začať vyrábať vysoko kvalitnú autokozmetiku, ako sám hovorí, od detailera detailérom. Vysoká náročnosť zakladateľa, neustále zlepšovanie receptúry produktov a túžba ukázať, že aj poľské výrobky môžu byť rovnako kvalitné a predovšetkým aj kvalitnejšie ako tie zahraničné, nezostala dlho bez odozvy. V súčasnosti má Aqua viac ako 100 veľkoobchodných partnerov z radov detailingových spoločností a ich počet rýchlo rastie nielen v domácom Poľsku, ale aj v zahraničí. Je to najmä vďaka kvalite produktov Aqua, dostupným cenám a v neposlednom rade zaujímavým sortimentom, o ktorom si napíšeme nižšie. Stali sme sa výhradným dovozcom Aqua pre Slovenskú a Českú republiku, môžete teda očakávať rozsiahle skladové zásoby aj zodpovedajúcu podporu našim zákazníkom a samozrejme aj veľkoobchodným partnerom. Tí môžu využiť nielen zaujímavé zľavy na kompletný sortiment Aqua, ale aj sprostredkovanie certifikácie pre aplikáciu profesionálneho keramického povlaku Aqua Coating 9H Pro.

Keramická ochrana Aqua

Najdôležitejším sortimentom Aqua Car Cosmetics je keramická ochrana laku. V ponuke nájdete hneď štyri modelové rady keramických ochrán, z toho jednu výhradne pre certifikovaných detailerov a tiež špičkový keramický povlak s obsahom Grafenu, jedným z najpevnejších materiálov na svete. Mimochodom ide o prvú keramiku s Graphenom vytvorenú v Európe s dobou ochrany po dobu dlhých 4 rokov. Všetky povlaky dodajú laku vysoký lesk a hydrofóbne účinky, zvýraznia farby a sú extrémne odolné voči chemikáliám aj prírodným vplyvom. Vďaka vysokej tvrdosti si poradí aj s drobnými škrabancami a v ponuke nájdete aj dva samoregeneračné povlaky. Sortiment Aqua obsahuje aj keramický povlak na sklá a kolesá s dobou ochrany na dva roky alebo keramickú ochranu na fólie. Samozrejmosťou je v dnešnej dobe u tých kvalitnejších výrobcov keramik aj tzv. booster alebo top coating pre maximálnu efektivitu a dlhú životnosť. Jedným z hlavných lákadiel všetkých produktov Aqua je aj cenová politika, vďaka ktorej keramické povlaky svoju konkurenciu drvia nielen svojimi vlastnosťami a odolnosťou, ale aj viac než zaujímavou cenou.

Keramická ochrana Aqua Coating One

Aqua Coating One je základná keramická ochrana laku od Aqua s dobou ochrany na 12 mesiacov a skvelou cenou. One sa pravdepodobne stane aj budúcim bestsellerom značky na Ahifi. Vďaka veľmi jednoduchej aplikácii je produkt určený aj začínajúcim hobby detailerom a všeobecne všetkým fanúšikom čistých a lesklých áut. Aqua Coating One vyplní drobné škrabance, dodá laku hĺbku, zdôrazní farbu a zároveň zaistí dokonalý lesk. Je vysoko hydrofóbny, vďaka čomu chráni lak pred vodou, vodným spotom a nečistotami. Poskytuje ochranu proti UV žiareniu a dobre si poradí aj s agresívnymi chemikáliami. Ideálna celoročná ochrana dostupná v 30 ml a 100 ml balení.

Keramická ochrana Aqua Coating 9H

Aqua Coating 9H je špičkový keramický povlak vyvinutý nielen pre profesionálov, ale aj pre všetkých nadšencov do detailingu. Aqua Coating 9H dodá laku extrémny lesk a hydrofóbne vlastnosti, chráni pred nečistotami, chemikáliami a prírodnými vplyvmi a vďaka tvrdosti 9H minimalizuje vznik drobných škrabancov. To všetko s dlhodobým efektom s ochranou na 2 až 3 roky. Obliečka lak mierne stmaví, vyzdvihne farby a zvýrazní metalické zrná. Vďaka svojim hydrofóbnym vlastnostiam účinne bráni usadzovaniu nečistôt, vďaka čomu bude umývanie a údržba automobilu výrazne jednoduchšia aj menej častá. Aqua Coating 9H vyniká aj svojimi samoregeneračnými schopnosťami, ktorých aktiváciu spôsobí teplá voda prípadne vzduch. Keramický povlak sa tým obnoví a opätovne zacelí drobné škrabance. K dostaniu v troch veľkostiach balenia - 15 ml, 30 ml a 100 ml.

Keramická ochrana s Graphenem Aqua Graphene Coating

Aqua Graphene Coating predstavuje úplne novú dimenziu keramických povlakov vďaka obsahu s grafénom, ktorý patrí medzi najpevnejšie materiály na svete. Táto revolučná prísada bola do keramickej ochrany laku pridaná vôbec po prvýkrát v Európe práve do povlakov Aqua. Grafén zaisťuje nebývalú odolnosť a v porovnaní s bežnými keramickými povlakmi ponúka Aqua Graphene Coating niekoľkonásobne vyššiu odolnosť voči chemikáliám, UV žiareniu alebo pôsobeniu vonkajších faktorov, ako sú kyslé dažde, sedimenty alebo organické zlúčeniny. Výnimočná je aj doba ochrany, ktorá hravo dosiahne 4 roky. Samozrejmosťou je extrémny lesk, vynikajúce hydrofóbne vlastnosti a beading. Vycibrené zloženie prípravku s využitím inovatívnych technológií zaručuje navyše veľmi jednoduchú aplikáciu. Keramický povlak je po nanesení extrémne klzký a lak nadobúda trojrozmernú hĺbku. K dostaniu v troch veľkostiach balenia - 15 ml, 30 ml a 100 ml.

Aqua Coating 9H Pro

Aqua Coating 9H Pro je profesionálny keramický povlak vyvinutý špeciálne pre certifikovaných detailerov. Aqua Coating 9H dodá laku extrémny lesk a hydrofóbne vlastnosti, chráni pred nečistotami, chemikáliami a prírodnými vplyvmi a vďaka tvrdosti 9H minimalizuje vznik drobných škrabancov. To všetko s dlhodobým efektom s ochranou na 3 až 4 roky. Obliečka lak mierne stmaví, vyzdvihne farby a zvýrazní metalické zrná. Vďaka svojim hydrofóbnym vlastnostiam účinne bráni usadzovaniu nečistôt, vďaka čomu bude umývanie a údržba automobilu výrazne jednoduchšia aj menej častá. Aqua Coating 9H vyniká aj svojimi samoregeneračnými schopnosťami, ktorých aktiváciu spôsobí teplá voda prípadne vzduch. Keramický povlak sa tým obnoví a opätovne zacelí drobné škrabance. K dostaniu v troch veľkostiach balenia - 15 ml, 30 ml a 100 ml.

Aqua Top Coating

Aqua Top Coating je veľmi ľahko aplikovateľná keramická ochrana laku, ktorá dodá laku úžasný sklenený lesk a neuveriteľné hydrofóbne vlastnosti. Aqua Top Coating je skvelým doplnkom keramických povlakov Aqua, prípravok však je možné použiť aj ako samostatnú ochranu laku. Tento inovatívny povlak sa vyznačuje predovšetkým veľmi vysokou klznosťou chráneného povrchu, vysokým stupňom hydrofóbnosti, menším znečistením (antistatické vlastnosti, znížené usadzovanie prachu, odolnosť proti škvrnám) a minimálnou trvanlivosťou po dobu 1 roka. Keramický povlak Aqua Top Coating účinne ochráni nielen lak vášho vozidla, ale aj jeho kovové a plastové časti. 5 ml prípravku vystačí na plné pokrytie stredne veľkého osobného automobilu. Na dizpozíciu v 10 ml a 100 ml balení.

Aqua Glass Protection

Aqua Glass Protection je vysoko účinný keramický povlak na sklá, ktorý pôsobí ako neviditeľná ochrana. Má veľmi vysoký stupeň hydrofóbnosti a rýchlo odvádza vodu zo skiel vozidla. Navyše znižuje priľnavosť nečistôt, hmyzu a námrazy k povrchu skla. Po aplikácii Aqua Glass Protection zaistí oveľa lepšiu viditeľnosť bez ohľadu na vonkajšie počasie. Trvanlivosť povlaku je až 2 roky (20-30 tisíc km) od aplikácie, ktorá je veľmi jednoduchá. Postarajte sa o svoju bezpečnosť aj bezpečnosť spolucestujúcich - vyberte si inovatívny, osvedčený keramický povlak čelného skla Aqua Glass Protection a môžete sa tak cítiť za volantom sebaisto a pohodlne za všetkých podmienok. K dostaniu v troch veľkostiach balenia - 15 ml, 30 ml a 100 ml.

Aqua PPF Shield

Aqua Coating Shield PPF predstavuje vysoko hydrofóbny ochranný keramický povlak pre transparentné PPF a vinylové fólie. Fólia je po nanesení ochrany extrémne klzká a odpudzuje vodu aj nečistoty, čo uľahčuje následnú údržbu. Keramická ochrana tiež chráni fóliu pred usadzovaním vzdušnej hrdze, žltnutím a praskaním. Životnosť povlaku je udávaná na približne tri roky alebo 60 tisíc km. Ideálna ochrana na fólie dostupná v 15 ml, 30 ml a 100 ml balení.

Aqua Coating Booster

Aqua Coating Booster je prípravok na údržbu keramického povlaku Aqua Coating 9H aj ostatných keramických povlakov iných výrobcov. Predlžuje ochranu laku a obnovuje všetky dôležité vlastnosti - zvyšuje lesk, hydrofóbne vlastnosti aj ochranu pred chemikáliami a prírodnými vplyvmi. Aqua Coating Booster je možné použiť aj ako samostatnú ochranu laku s odolnosťou 3 až 6 mesiacov. Medzi jeho prednosti patrí aj veľmi jednoduchá aplikácia, pred ktorou nie je nutné lak pripravovať. Coating Booster je teda vhodný aj pre všetkých, ktorí chcú rýchly a dokonalý vzhľad auta bez najmenšej námahy.

Aqua Wheel Coating

Aqua Wheel Coating je revolučný, vysoko odolný a hydrofóbny keramický povlak určený na ochranu hliníkových, chrómových, lakovaných a leštených kolies. Po jeho použití sa kolesá oveľa menej špinia a na umývanie už nepotrebujete silné alkalické alebo kyslé prípravky. Receptúra Aqua Wheel Coating bola vyvinutá tak, aby bol povlak po aplikácii okom neviditeľný a zároveň dokonale chránil ráfiky. Aplikácia prípravku poskytuje ochranu na 24 mesiacov. Vysoká hydrofóbnosť spôsobuje, že povrchy chránené prípravkom odrážajú molekuly vody a zabraňujú tvorbe škvŕn. Čistenie ráfikov je tiež oveľa jednoduchšie vďaka zníženej priľnavosti nečistôt. Aqua Wheel Coating je inovatívny prípravok, ktorý nerobí kompromisy. Vďaka zníženej priľnavosti nečistôt (napríklad posypovej soli, prachu alebo blata) je čistenie ráfikov oveľa jednoduchšie, vyžaduje menej úsilia a nemusí sa vykonávať tak často ako pred aplikáciou Aqua Wheel Coating. Veľkou výhodou povlaku je tiež jednoduchá aplikácia. K dostaniu v troch veľkostiach balenia - 15 ml, 30 ml a 100 ml.

Ostatné produkty Aqua a príslušenstvo

Hoci sa Aqua úzko špecializuje na keramické povlaky, v ponuke má aj ďalšie produkty na bežnú údržbu automobilu. Sortiment je navyše postupne rozširovaný a zahŕňa aj niekoľko zaujímavých noviniek. Zakúpiť teda môžete klasické prípravky ako čistič skiel, univerzálny čistič interiéru aj exteriéru, odstraňovač vzdušnej hrdze, ochranu na pneumatiky, čistič displejov aj bohaté príslušenstvo. Všetky produkty majú spoločného menovateľa v podobe skvelého pomeru ceny a kvality, vďaka čomu sú produkty Aqua dostupné pre širokú verejnosť a pritom si zachovávajú mnohokrát vyššiu kvalitu, než v prípade zavedených svetových výrobcov. Väčšina produktov je možné zakúpiť aj vo veľmi výhodnom päťlitrovom balení s bezkonkurenčnou cenou.

  • Aqua Glass Cleaner - klasický produkt, ktorý nemôže chýbať v garáži žiadneho detailera. U Aqua sa môžete spoľahnúť na vysokú účinnosť a zároveň šetrnosť k povrchu aj ochrane skiel. Aqua Glass Cleaner vyčistí sklá od nečistôt, prachu a mastnoty a nezanecháva žiadne šmuhy vďaka rýchlemu odparovaniu. K dostaniu v 250 ml, 500 ml, 1000 ml a 5000 ml balení.
  • Aqua No Streaks - u skiel ešte zostaneme, pretože Aqua má v ponuke veľmi zaujímavý produkt, ktorý rýchlo zbaví skla a predovšetkým dotykové displeje obrazoviek odtlačkov prstov. Skvelý nápad a malé balenie pre ľahké uschovanie v priehradke. K dostaniu v 100 ml a 250 ml balení.
  • Aqua Bloody Iron - jeden z ďalších produktov, ktoré musíte vlastniť. Bloody Iron rýchlo zbaví lak a kolesá vzdušnej hrdze, brzdového prachu a všetkých nečistôt. Rýchla reakcia, šetrnosť k povrchu a skvelá cena. Tomuto produktu veštíme pre jeho vlastnosti skvelú budúcnosť. K dostaniu v 500 ml, 1000 ml a 5000 ml balení.
  • Aqua APC - klasický univerzálny čistič v ponuke Aqua nesmie chýbať. Neuveriteľne účinný a zároveň veľmi bezpečný na použitie na všetky čistené povrchy. Podľa stupňa riedenia ho môžete použiť na čistenie interiéru vozidla, na umývanie karosérie, ráfikov a motorového priestoru. 1000 ml a 5000 ml balenie.
  • Aqua Tire & Plastic Dressing - ľahko a rýchlo použiteľný prípravok na pneumatiky a plasty, ktorý dokonale chráni ich povrch a navracia im pôvodnú farbu s elegantným saténovým efektom. Vysoká odolnosť vďaka pridaným polymérom a jednoduchá aplikácia. K dostaniu celkom v 4 veľkostiach balenia - 250 ml, 500 ml, 1000 ml a 5000 ml balení.
  • Aqua Applicator - spoločne s malou mikrovláknovou utierkou Aqua Suede nepostrádateľný pomocník pre aplikáciu všetkých keramických povlakov Aqua. Umožňuje precíznu a rýchlu aplikáciu na všetky oblasti automobilu.
  • Aqua Microfiber - základná univerzálna mikrovláknová utierka od Aqua. Uzavretá štruktúra vlákien zaručuje ich nepúšťanie a zamedzuje poškriabaniu laku. Utierka je ideálna pre univerzálne použitie, využijete ju na čistenie všetkých povrchov alebo vyleštenie ochrany laku alebo zvyškov leštiacich pást.
  • Aqua Microfiber Pro - mikrovláknová utierka z extra jemných vlákien na profesionálne použitie. Bezokrajový design a laserom rezané hrany pre maximálnu šetrnosť ku všetkým druhom laku. Ideálne na univerzálne použitie vďaka rôzne dlhým vláknam na každej strane. Utierku využijete pre vyleštenie keramickej ochrany, sealantu, tekutých stieračov, ale aj vosku alebo pre prácu s detailerom.
  • Aqua Microfiber Glass - vynikajúca mikrovláknová utierka určená na čistenie skiel a zrkadiel. Rozmery 40 x 40 cm a gramáž 300 g/m² predurčujú túto utierku k vysokej absorbcii vody a schopnosti utrieť rýchlo okná bez toho, aby na nich zostali akékoľvek kvapky a šmuhy. Dokonale odstráni nečistoty, vodný spot, šmuhy, mastnotu, odtlačky prstov.

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Aqua APC (1 l)Univerzálny čistič Aqua APC (1 l)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)vysoko účinný univerzálny čistič, 1 l9,99 EURSkladomAqua APC (5 l)Univerzálny čistič Aqua APC (5 l)Rýchly náhľadvysoko účinný univerzálny čistič, 5 l35,99 EURSkladomAqua APC Sour (1 l)Vysoko účinný čistič Aqua APC Sour (1 l)Rýchly náhľadextrémne účinný alkalický čistič, 1 l11,99 EURSkladomAqua APC Sour (5 l)Vysoko účinný čistič Aqua APC Sour (5 l)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)extrémne účinný kyslý čistič, 5 l37,99 EURSkladomAqua ApplicatorAqua ApplicatorRýchly náhľad (4 hodnotenia)aplikátor na nanášanie keramických povlakov2,99 EURSkladomAqua Bloody Iron (1000 ml)Odstraňovač vzdušnej hrdze Aqua Bloody Iron (1000 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)odstraňovač vzdušnej hrdze (1000 ml)12,99 EUR1 až 4 týždneAqua Bloody Iron (500 ml)Odstraňovač vzdušnej hrdze Aqua Bloody Iron (500 ml)Rýchly náhľad (6 hodnotení)odstraňovač vzdušnej hrdze (500 ml)7,99 EURSkladomAqua Bloody Iron (5000 ml)Odstraňovač vzdušnej hrdze Aqua Bloody Iron (5000 ml)Rýchly náhľadodstraňovač vzdušnej hrdze (5000 ml)46,99 EURSkladomAqua BrushKefa Aqua BrushRýchly náhľadkefa na čistenie kože, textilu a ďalších povrchov5,99 EURSkladomAqua Coating 9H (100 ml) Doprava zadarmoKeramická ochrana laku Aqua Coating 9H (100 ml)Rýchly náhľadkeramický povlak, ochrana 2 až 3 roky, samoregeneračné schopnosti, tvrdosť 9H, 100 ml219,99 EURSkladomAqua Coating 9H (15 ml)Keramická ochrana laku Aqua Coating 9H (15 ml)TipRýchly náhľad (2 hodnotenia)keramický povlak, ochrana 2 až 3 roky, samoregeneračné schopnosti, tvrdosť 9H, 15 ml44,99 EURSkladomAqua Coating 9H (30 ml)Keramická ochrana laku Aqua Coating 9H (30 ml)TipRýchly náhľad (4 hodnotenia)keramický povlak, ochrana 2 až 3 roky, samoregeneračné schopnosti, tvrdosť 9H, 30 ml87,99 EURSkladomAqua Coating Booster (100 ml)Ochrana laku Aqua Coating Booster (100 ml)Rýchly náhľadvyživenie keramického povlaku / samostatná ochrana laku, ochrana 3 až 6 mesiacov, 100 ml25,99 EURSkladomAqua Coating Booster (250 ml)Ochrana laku Aqua Coating Booster (250 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)vyživenie keramického povlaku / samostatná ochrana laku, ochrana 3 až 6 mesiacov, 250 ml53,99 EURSkladomAqua Coating One (100 ml)Keramická ochrana laku Aqua Coating One (100 ml)Rýchly náhľadkeramický povlak, doba ochrany 1 rok, 100 ml45,99 EUR1 až 4 týždneAqua Coating One (30 ml)Keramická ochrana laku Aqua Coating One (30 ml)TipRýchly náhľad (2 hodnotenia)keramický povlak, doba ochrany 1 rok, 30 ml21,99 EUR1 až 4 týždneAqua Coating Shield PPF (100 ml) Doprava zadarmoKeramická ochrana na PPF fólie Aqua Coating Shield PPF (100 ml)Rýchly náhľadkeramický povlak na PPF fólie, doba ochrany 36 mesiacov alebo 60 000 km, 100 ml153,99 EURSkladomAqua Coating Shield PPF (15 ml)Keramická ochrana na PPF fólie Aqua Coating Shield PPF (15 ml)TipRýchly náhľadkeramický povlak na PPF fólie, doba ochrany 36 mesiacov alebo 60 000 km, 15 ml34,49 EURSkladomAqua Coating Shield PPF (30 ml)Keramická ochrana na PPF fólie Aqua Coating Shield PPF (30 ml)TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)keramický povlak na PPF fólie, doba ochrany 36 mesiacov alebo 60 000 km, 30 ml61,49 EURSkladomAqua Glass Cleaner (1 l)Čistič na sklá Aqua Glass Cleaner (1 l)Rýchly náhľadčistič na okná, 1 l7,49 EURSkladomAqua Glass Cleaner (250 ml)Čistič na sklá Aqua Glass Cleaner (250 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)čistič na okná, 250 ml4,54 EURSkladomAqua Glass Cleaner (5 l)Čistič na sklá Aqua Glass Cleaner (5 l)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič na okná, 5 l17,99 EURSkladomAqua Glass Cleaner (500 ml)Čistič na sklá Aqua Glass Cleaner (500 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)čistič na okná, 500 ml5,79 EURSkladomAqua Glass Protection (100 ml)Keramický povlak na sklo Aqua Glass Protection (100 ml)Rýchly náhľadkeramický povlak na okná, doba ochrany 2 roky alebo 20 000 až 30 000 km, 100 ml60,99 EURSkladomAqua Glass Protection (15 ml)Keramický povlak na sklo Aqua Glass Protection (15 ml)TipRýchly náhľad (6 hodnotení)keramický povlak na okná, doba ochrany 2 roky alebo 20 000 až 30 000 km, 15 ml14,99 EURSkladomAqua Glass Protection (30 ml)Keramický povlak na sklo Aqua Glass Protection (30 ml)TipRýchly náhľad (15 hodnotení)keramický povlak na okná, doba ochrany 2 roky alebo 20 000 až 30 000 km, 30 ml23,99 EURSkladomAqua Graphene Coating (100 ml) Doprava zadarmoKeramická ochrana laku Aqua Graphene Coating (100 ml)Rýchly náhľadkeramický povlak s grafénom, doba ochrany 4 roky, 100 ml245,99 EURSkladomAqua Graphene Coating (15 ml)Keramická ochrana laku Aqua Graphene Coating (15 ml)TipRýchly náhľadkeramický povlak s grafénom, doba ochrany 4 roky, 15 ml53,49 EURSkladomAqua Graphene Coating (30 ml)Keramická ochrana laku Aqua Graphene Coating (30 ml)TipRýchly náhľad (2 hodnotenia)keramický povlak s grafénom, doba ochrany 4 roky, 30 ml94,99 EURSkladomAqua MicrofiberMikrovláknová utierka Aqua MicrofiberRýchly náhľadmikrovláknová utierka, 60 x 50 cm, gramáž 240 gsm, modrá farba3,49 EURSkladomAqua Microfiber GlassMikrovláknová utierka na sklá Aqua Microfiber GlassRýchly náhľad (5 hodnotení)mikrovláknová utierka na sklá, 40 x 40 cm, gramáž 300 gsm, modrá farba3,19 EURSkladomAqua Microfiber ProMikrovláknová utierka Aqua Microfiber ProRýchly náhľad (2 hodnotenia)dvojstranná mikrovláknová utierka, 40 x 40 cm, gramáž 340 gsm, modrá farba3,99 EURSkladomAqua No Streaks (100 ml)Čistič displeja Aqua No Streaks (100 ml)TipRýchly náhľad (4 hodnotenia)prípravok na čistenie displejov, 100 ml2,69 EURSkladomAqua No Streaks (250 ml)Čistič displeja Aqua No Streaks (250 ml)TipRýchly náhľad (3 hodnotenia)prípravok na čistenie displeja, 250 ml5,49 EURSkladomAqua SuedeMikrovlákno Aqua SuedeRýchly náhľad (4 hodnotenia)10 x 10 cm, 1 ks0,49 EUR1 až 4 týždneAqua Tire & Plastic Dressing (1 l)Prípravok na pneu Aqua Tire & Plastic Dressing (1 l)Rýchly náhľadochrana na pneumatiky a plasty, 1 l16,99 EURSkladomAqua Tire & Plastic Dressing (250 ml)Prípravok na pneu Aqua Tire & Plastic Dressing (250 ml)Rýchly náhľadochrana na pneumatiky a plasty, 250 ml8,99 EURSkladomAqua Tire & Plastic Dressing (5 l)Prípravok na pneu Aqua Tire & Plastic Dressing (5 l)Rýchly náhľadochrana na pneumatiky a plasty, 5 l75,99 EUR1 až 4 týždneAqua Tire & Plastic Dressing (500 ml)Prípravok na pneu Aqua Tire & Plastic Dressing (500 ml)Rýchly náhľadochrana na pneumatiky a plasty, 500 ml9,49 EURSkladomAqua Top Coating (10 ml)Keramická ochrana laku Aqua Top Coating (10 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)keramický povlak, doba ochrany 12 mesiacov, 10 ml24,49 EUR1 až 4 týždneAqua Top Coating (100 ml) Doprava zadarmoKeramická ochrana laku Aqua Top Coating (100 ml)Rýchly náhľadkeramický povlak, doba ochrany 12 mesiacov, 100 ml216,25 EURSkladomAqua Wheel Coating (100 ml)Keramická ochrana na alu kolesá Aqua Wheel Coating (100 ml)Rýchly náhľadkeramický povlak na kolesá, doba ochrany 2 roky, 100 ml79,99 EURSkladomAqua Wheel Coating (15 ml)Keramická ochrana na alu kolesá Aqua Wheel Coating (15 ml)TipRýchly náhľad (5 hodnotení)keramický povlak na kolesá, doba ochrany 2 roky, 15 ml16,99 EURSkladomAqua Wheel Coating (30 ml)Keramická ochrana na alu kolesá Aqua Wheel Coating (30 ml)TipRýchly náhľad (2 hodnotenia)keramický povlak na kolesá, doba ochrany 2 roky, 30 ml30,49 EURSkladom

Podobné články

Niekoľko noviniek od Stjärnagloss
Doplnili sme pre našich zákazníkov všetky novinky od Stjärnagloss do virtuálnych poličiek nášho e-shopu. Došlo tiež k miernej korekcii cien, niekde smerom dole, niekde bohužiaľ hore.
Celý článok
Vždy svetlo, hlavne na prácu!
Bez nasvietenia nie je možné dosiahnuť kvalitné výsledky pri leštení alebo čistení auta. Pri práci vždy používajte kvalitný zdroj svetla, napríklad ten od Scangrip.
Celý článok
Milujeme poriadok v garáži
V poriadku sa lepšie pracuje a príjemnejšie trávi čas. K tomu nám dopomáhaj Poka Premium - vysoko kvalitné kovové držiaky nielen na leštičky! Novinky pre rok 2023 na e-shope!
Celý článok
Talianske kúzla so značkou RUPES
Rozširujeme ponuku produktov značky RUPES a zároveň znižujeme ceny. Poďte s nami objavovať kúzelné možnosti renovácie laku.
Celý článok
Novinky Infinity Wax
Uznávaný anglický výrobca autokozmetiky Infinity Wax prináša do sveta detailingu sedem nových produktov, ktoré sú už na ceste na Slovensko a do Česka. Navyše došlo k zlacneniu celého sortimentu!
Celý článok
Ewocar - autokozmetika (nielen) pre profesionálov
Po novom na našom e-shope nájdete autokozmetiku Ewocar, ktorá je zameraná najmä na vysoko odolnú keramickú ochranu, prípravky na leštenie laku a bohaté príslušenstvo.
Celý článok
Koch Chemie - nemecký detailing
Prehľad noviniek a ukážka toho najlepšieho, čo sa nám za 2 roky podarilo ponúknuť. Navyše nedošlo ani k výraznejšiemu zdraženiu značky Koch Chemie.
Celý článok