Môj účet

Niekoľko noviniek od Infinity Wax

Infinity Wax je uznávaná a inovatívna značka, ktorá na trh uvádza produkty, ktoré dlhodobo testuje, a s ktorými vnáša do sveta detailingu vždy niečo nové. So značkou Infinity Wax spolupracujeme už 3 roky a bol teda najvyšší čas „zapracovať“ na sortimente, ktorý si u nás každý zákazník môže zakúpiť. Na jeseň tohto roku sme teda do našich virtuálnych poličiek na e-shope zaradili sedem noviniek tejto značky. Pri dopĺňaní nových produktov sme vymenili fotky produktov za lepšie, a tiež sme pridali do detailu video s popisom, ako sa daný prípravok správne používa. Novinky sú už na ceste do nášho skladu a čoskoro budú dostupné. (Pri aktualizácii sme tiež plošne zlacnili všetky produkty, a to rádovo od 1 do 12% !!!)

O značke Infinity Wax

Táto značka vznikla v roku 2013 v Edinburgu, v meste, kde sa nakrúcal kultový film Trainspotting. Zakladateľom značky je Michael Cipriani, ktorý prežíva svoj americký sen, a ako on sám hovorí: „Nikdy by som neveril, že je možné vybudovať v dnešnej dobe autokozmetikou presýteného trhu novú značku a preraziť s ňou.“ Značku založil vďaka vlastnej potrebe kvalitných voskov, ktoré mu na vtedajšom trhu chýbali. Preto si ich sám začal vyrábať a testovať. Po prekvapivo výborných výsledkoch sa rozhodol "ísť do toho naplno" a do sveta autokozmetiky priniesť niečo nové, vysoko kvalitného a s nadstavbou netradičných výsledkov. No povedzte sami, už ste niekedy videli vosk, ktorý je zložený z piatich druhov prírodných voskov a k tomu navyše s prímesou SiO2? Dá sa povedať, že Infinity Wax Primo je v podstate bezkonkurenčný vosk.

Predstavenie noviniek od Infinity Wax

  • Dekontaminačný autošampón Infinity Wax WAX OFF Shampoo - silný alkalický šampón určený na odstránenie voskov a sealantov z vozidla. Tento produkt sa používa buď na odstránenie starých voskov alebo iných ochranných produktov, alebo na obnovenie funkčnosti skôr aplikovaných keramických povlakov. Môžete ho zakúpiť v 500 ml alebo 5 litrovom balení.
  • Umývanie bez vody Infinity Wax Zero Water - bezvodný čistiaci prípravok 3 v 1, ktorý umožňuje "bezpečne" čistiť a chrániť vaše vozidlo v oblastiach s obmedzením prítoku vody alebo zákazom používania vody na umývanie áut. Produkt je možné použiť troma rôznymi spôsobmi, vďaka čomu je úplne unikátny! Ponúka sa v 500 ml alebo 5 litrovom balení.
  • Šampón na ALU kolesá Infinity Wax Wheel Shampoo - vysoko koncentrovaný alkalický šampón navrhnutý špeciálne k bezpečnému rozkladu brzdového prachu a nečistôt, ktoré zostávajú na ALU kolesách. Stačí naliať iba 25 až 50 ml šampónu do vedra so studenou vodou, aby ste vytvorili skutočne napenený roztok a mohli ste kolesá umývať rýchlo a efektívne. Šampón na kolesá je vhodný pre citlivé laky kolies a je ideálnym produktom na použitie na vozidlách s keramickými brzdami. Je možné zakúpiť v 500 ml alebo 5 litrovom balení.
  • Povlak na pneumatiky Infinity Wax Tyre Candy - super hustý, ochranný povlak na pneumatiky s vôňou sladkej maškrty. Tyre Candy je vhodný aj na nelakované plasty a gumu ako krátkodobá ochrana. Po aplikácii zasychá do lesklého, nemastného povrchu, ktorý nelepí. Na pneumatike dokáže vydržať až 6 týždňov.
  • Keramická ochrana laku Infinity Wax Synergy 2 Year Coating Kit - povlak, ktorý nadväzuje na Lite, čo je jednoročný striekací ochranný povlak. Synergy 2 zvyšuje výkon vo všetkých oblastiach! Dvakrát odolnejšie, ešte jednoduchšie aplikácie, neuveriteľný lesk a samozrejme legendárne kvapôčkovanie a špičková ochrana laku. Pokiaľ hľadáte vysoko výkonný keramický povlak, ktorý môžete aplikovať doma, potom už ďalej nehľadajte. Tento set je dodávaný v praktickej aplikačnej sade, ktorá obsahuje 1 x 30 ml ochranný povlak a obojstranný aplikátor. Set je schopný pokryť 2 vozidlá priemernej veľkosti alebo 1 väčšie vozidlo plus ALU kolesá, čo z neho robí jeden z najvýhodnejších povlakov na trhu.
  • Vosk v spreji Infinity Wax Supergloss+ Spray Wax - pokračovanie pôvodného vosku SuperGloss, ktorý prvýkrát zaznamenal popularitu už v roku 2013. Jeho obrovskou výhodou je vynikajúci lesk, ľahká aplikácia a výborné hydrofóbne vlastnosti. Výdrž je vďaka obsiahnutým polymérom 6 až 8 mesiacov s maximálnym efektom. To je to, čo zo SuperGloss+ robí jasnú voľbu pri výbere vosku.
  • Čistič kože Infinity Wax Leather Cleanser - bezpečný čistič kože s luxusnou toskánskou vôňou kože, ktorá prevonia celý interiér vášho vozidla. Leather Cleanser je prémiový sprej na čistenie automobilovej kože, ktorý je navrhnutý špeciálne na prácu s pigmentovanými a umelými koženými povrchmi, ktoré sa obvykle vyskytujú v dnešných vozidlách. Nie je ale vhodný pre alcantaru, semiš / nubuk. Kombináciou modifikovaných, povrchovo aktívnych zložiek s inovatívnymi polymérmi sa Infinity Wax podarilo vyvinúť novú generáciu čistiacich prostriedkov na kožu. Leather Cleanser nastavuje nový štandard a zvyšuje účinnosť čistenia minimálne o 20% v porovnaní s existujúcimi prípravkami na čistenie kože na trhu. Leather Cleanser neobsahuje APEO, je biologicky odbúrateľný a chráni životné prostredie. Môžete ho zaobstarať v 500 ml fľaši s rozprašovačom alebo v ekonomickom 5litrovom kanistri.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Infinity Wax WAX OFF Shampoo (5 l)Dekontaminačný autošampón Infinity Wax WAX OFF Shampoo (5 l)-30 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)silný alkalický šampón určený na odstránenie voskov a tesnení z vášho vozidla, 5 l38,49 EUR54,99 EURSkladomInfinity Wax WAX OFF Shampoo (500 ml)Dekontaminačný autošampón Infinity Wax WAX OFF Shampoo (500 ml)-30 %AktualizovanéRýchly náhľadsilný alkalický šampón určený na odstránenie voskov a tesnení z vášho vozidla, 500 ml9,79 EUR13,99 EUR1 až 4 týždneInfinity Wax Zero Water (5 l)Umývanie bez vody Infinity Wax Zero Water (5 l)-30 %AktualizovanéRýchly náhľadprípravok 3 v 1, umývanie bez vody, 5 l33,59 EUR47,99 EURSkladomInfinity Wax Zero Water (500 ml)Umývanie bez vody Infinity Wax Zero Water (500 ml)-30 %AktualizovanéRýchly náhľad3 v 1, umývanie bez vody, 500 ml9,09 EUR12,99 EUR1 až 4 týždneInfinity Wax Tyre Candy (250 ml)Povlak na pneumatiky Infinity Wax Tyre Candy (250 ml)-30 %AktualizovanéRýchly náhľadhustý povlak na pneumatiky s lesklým povrchom, výdrž až 6 týždňov, 250 ml11,89 EUR16,99 EURSkladomInfinity Wax Synergy 2 Year Coating KitKeramická ochrana laku Infinity Wax Synergy 2 Year Coating Kit-30 %TipAktualizovanéRýchly náhľadkompletný set keramickej ochrany laku a ALU kolies na 2 roky, 30 ml55,99 EUR79,99 EURSkladomInfinity Wax SuperGloss+ Spray Wax (500 ml)Keramický vosk v spreji Infinity Wax SuperGloss+ Spray Wax (500 ml)-30 %AktualizovanéRýchly náhľadhybridný vosk v spreji s vysokým leskom s obsahom SiO2, ochrana 6 až 8 mesiacov, 500 ml33,59 EUR47,99 EURSkladomInfinity Wax Leather Cleanser (5 l)Čistič kože Infinity Wax Leather Cleanser (5 l)-30 %TipAktualizovanéRýchly náhľadprofesionálny čistič kože s luxusnou toskánskou vôňou kože, 5 l44,79 EUR63,99 EUR1 až 4 týždneInfinity Wax Leather Cleanser (500 ml)Čistič kože Infinity Wax Leather Cleanser (500 ml)-30 %TipAktualizovanéRýchly náhľadprofesionálny čistič kože s luxusnou toskánskou vôňou kože, 500 ml9,79 EUR13,99 EURSkladomInfinity Wax Wheel Shampoo (5 l)Šampón na ALU kolesá Infinity Wax Wheel Shampoo (5 l)-30 %AktualizovanéRýchly náhľadalkalický šampón na alu kolesá, super pre keramické brzdy, 5 l38,49 EUR54,99 EURSkladomInfinity Wax Wheel Shampoo (500 ml)Šampón na ALU kolesá Infinity Wax Wheel Shampoo (500 ml)-30 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)alkalický šampón na ALU kolesá, super pre keramické brzdy, 500 ml9,79 EUR13,99 EURSkladom

Podobné články

Poďme vyskúšať nové produkty od Cleantle
Prišiel čas na nové, svieže značky z kategórie starostlivosti o auto. Jedna z ďalších nových značiek u nás je Cleantle. Značka, ktorá vyrástla z veľmi známej značky Cleantech. Čoskoro skladom!
Celý článok
Aqua Car Cosmetics najnovšie na Ahifi
Novinkou v našej ponuke je sortiment Aqua Car Cosmetics, v ktorom nájdete najmä špičkové keramické ochrany pre začínajúcich aj profesionálnych detailerov. Viac info v článku.
Celý článok
Talianske kúzla so značkou RUPES
Rozširujeme ponuku produktov značky RUPES a zároveň znižujeme ceny. Poďte s nami objavovať kúzelné možnosti renovácie laku.
Celý článok
Ewocar - autokozmetika (nielen) pre profesionálov
Po novom na našom e-shope nájdete autokozmetiku Ewocar, ktorá je zameraná najmä na vysoko odolnú keramickú ochranu, prípravky na leštenie laku a bohaté príslušenstvo.
Celý článok