Môj účet

Niekoľko noviniek od Stjärnagloss

Stjärnagloss zažíva v Anglicku, kde je centrum diania tejto značky, stabilný rast záujmu o túto jedinečnú značku. Značka vznikla pred mnohými rokmi, v roku 2010 ukončila svoju činnosť, ale v roku 2019 sa zrodila znova, a to pod novým majiteľom. Vzniklo nové logo a celý rad nových produktov, ktoré v Českej a Slovenskej republike ešte nie sú úplne objavené, a preto je potrebné si túto skvelú značku pripomenúť. Pri tej príležitosti sme doplnili aj všetky aktuálne novinky, ktoré budú skladom na prelome roku 2022/2023. Dnes je veľmi populárne sledovať dianie na sociálnych sieťach, a preto vás odkážeme na Instagram Stjärnagloss, kde sa blížime 50 000 sledujúcich, dajte sledovať. Hlavnou tvárou značky je kapitán Stjärnagloss, aspoň tak si hovorí sympatický chlapík, ktorého môžete vidieť vo všetkých videách. Stjärnagloss nájdete aj na Youtube, kde si rozhodne pridajte odber a zvonček - Youtube kanál Stjärnagloss.

Zoznam noviniek Stjärnagloss pre sezónu 2023

  • Kefa na pneu Stjärnagloss Skrubba - pevná kefa navrhnutá s ohľadom na bočnice pneumatík. Odolná na čistenie bočníc pneumatík. Vyrobená zo syntetického nylonu. V spojení s prípravkom na predumytie Först by nemala existovať žiadna pneumatika, z ktorej by ste nemohli odstrániť staré lesky a ochrany.
  • Detailingové štetce Stjärnagloss Borsta Kit - set dvoch detailingových štetcov, kde jeden je dlhý a úzky a druhý krátky a široký, ideálne kombo.
  • Set utierok Stjärnagloss Kantlös Twin Pack - dve utierky s rozmerom 40 x 40 cm, ktoré sa vyznačujú jedinečnosťou v prevedení. Jedna strana utierky má krátky vlas a druhá vlas dlhý. Ideálne na aplikáciu detailera a potom na zotretie!
  • Detailingové vedro Stjärnagloss Hjul Wheel Cleaning Bucket - nové detailingové vedro, ktoré je určené na umývanie kolies, ale nie je v ničom iné ako ostatné, čiže ho môžete smelo používať aj na umývanie auta. V balení nájdete aj mriežku, cez ktorú sa hrubé nečistoty nedostanú späť do umývacej rukavice!
  • Čistič karosérie - koncentrát Stjärnagloss Först X (1 l) - Forst je jeden z najobľúbenejších prípravkov na predumytie, ktorý si teraz môžete zaobstarať za ekonomicky výhodnejšiu cenu v koncentrovanom prevedení.
  • Glazúra​​​​​​​ Stjärnagloss Glasyr (500 ml) a Stjärnagloss Glasyr (100 ml) - maslovo mäkká dokončovacia glazúra, ktorá sa ľahko aplikuje pomocou mikrovláknového aplikátora (Gnugga). Vyplnením ľahkých škrabancov vizuálne zlepší poškodenie a jemné škrabance až o 90%. Aj keď nejde o trvalú opravu defektov laku, dramaticky zlepší celkový lesk. Ďalšou výhodou je, že používa rovnakú technológiu tmelu ako je v prípravku Pärla, takže zanechá dlhotrvajúci hydrofóbny povlak pre neuveriteľné správanie vody a schnúce schopnosti. Od Glasyru očakávajte približne 4 mesiace životnosti.
  • Hydrofóbny sealant​​​​​​​ Stjärnagloss Glatt (1 l) - oplachovací prostriedok pre rýchlu ochranu vášho automobilu. Je možné naniesť pomocou rozprašovacej fľaše, prípadne pomocou napeňovača a "wapky". Prípravok aplikujte na umyté a mokré vozidlo. Tento prípravok eliminuje vodný spot, a nielen to, po aplikácii sa môžete tešiť na kavpôčkovanie a rýchly odtok vody z karosérie. Nové 1litrové prevedenie, ktoré je presne nariedené na okamžité použitie!
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Poďme vyskúšať nové produkty od Cleantle
Prišiel čas na nové, svieže značky z kategórie starostlivosti o auto. Jedna z ďalších nových značiek u nás je Cleantle. Značka, ktorá vyrástla z veľmi známej značky Cleantech. Čoskoro skladom!
Celý článok
Podmanivé parfumy do auta i domácností - FOEN
Máme 5 zmyslov, jedným z nich je čuch. Vôňa v našom podvedomí zostáva natrvalo a pre lepšiu náladu si môžete jednoducho prevoňať interiér auta podmanivou vôňou od Foen!
Celý článok
Novinky Infinity Wax
Uznávaný anglický výrobca autokozmetiky Infinity Wax prináša do sveta detailingu sedem nových produktov, ktoré sú už na ceste na Slovensko a do Česka. Navyše došlo k zlacneniu celého sortimentu!
Celý článok
Ewocar - autokozmetika (nielen) pre profesionálov
Po novom na našom e-shope nájdete autokozmetiku Ewocar, ktorá je zameraná najmä na vysoko odolnú keramickú ochranu, prípravky na leštenie laku a bohaté príslušenstvo.
Celý článok