Môj účet

Ewocar - autokozmetika (nielen) pre profesionálov

Po novom na našom e-shope nájdete autokozmetiku Ewocar, ktorá je zameraná najmä na vysoko odolnú keramickú ochranu, prípravky na leštenie laku a bohaté príslušenstvo. Ewocar pochádza z Litvy, väčšinu svojich produktov však vyvíja a vyrába v Nemecku a vďaka svojej kvalite si rýchlo získava na popularite v celej Európe. A to nielen u profesionálnych detailerov, pre ktorých je k dispozícii napríklad špičková keramická ochrana laku s odolnosťou 60 mesiacov dostupná iba pre certifikovaných detailerov, ale aj u začínajúcich nadšencov, ktorí ocenia vysokú kvalitu produktov a veľmi jednoduchú aplikáciu. Ahifi je výhradným dovozcom produktov Ewocar do Slovenskej a Českej republiky, viac informácií sa dozviete v našej aktualite.

Produktové portfólio Ewocar 

Ponuka produktov Ewocar nie je taká rozsiahla ako u tradičných a viacerých "komerčných" značiek, ako napríklad Dodo Juice alebo Auto Finesse. Ewocar sa zameriava predovšetkým na detailerov, ktorí pri práci ocenia vysokú kvalitu produktov a zároveň nadštandardnú odolnosť, životnosť a spoľahlivosť. Tieto benefity potom môžu čerpať aj bežní detailingoví nadšenci, ktorých zaujme aj bonus v podobe veľmi jednoduchej aplikácie. Portfólio Ewocar sa skladá predovšetkým z produktov na ochranu laku a ďalších povrchov, na leštenie laku a veľmi kvalitné príslušenstvo potrebné na prácu každého detailera.

1) Ochrana laku, skiel a textilu

Keramická ochrana je hlavným lákadlom Ewocaru. V ponuke nájdete vysoko odolnú keramiku na 60 mesiacov, ktorá je určená iba pre certifikovaných detailerov, pre bežných užívateľov potom Ewocar ponúka keramickú ochranu laku na 36 mesiacov s obdobnými vlastnosťami. K dizpozícii je aj keramika s odolnosťou jedného roka, ale ochrana na textil alebo tekuté stierače, ktoré na skle vydržia po dobu 24 mesiacov.

  • Ewocar PRO60 - profesionálna keramická ochrana dostupná iba pre autorizovaných a certifikovaných detailerov. PRO60 vyniká najmä odolnosťou na 5 rokov pri aplikácii iba jednej vrstvy, veľmi hladkým povrchom, excelentnými hydrofóbnymi vlastnosťami alebo vysokou chemickou odolnosťou. Na maximalizáciu mechanickej odolnosti je možné aplikovať druhú vrstvu. Na ďalšie zvýšenie aj tak úchvatných hydrofóbnych vlastností je možné aplikovať Boost+ od rovnakého výrobcu. Prekvapí aj veľmi jednoduchá aplikácia, dostatočný čas na rozleštenie povlaku a krátka doba vytvrdnutia. Skrátka ideálny produkt pre všetkých detailerov.
  • Ewocar Hydro36 - Hydro 36 je už keramika určená bežným používateľom. Napriek tomu zdieľa najdôležitejšie vlastnosti s PRO60 - ponúkne tvrdosť 9H, extrémne hydrofóbne vlastnosti a lesk, chemickú odolnosť 2 až 12 pH a ešte jednoduchšiu aplikáciu iba v jednej vrstve. Povrch Hydro 36 je tiež výrazne hladší ako u PRO60 a nie je potrebné aplikovať druhú vrstvu v podobe Boostu. Hlavným rozdielom je zníženie doby ochrany zo 60 na 36 mesiacov, čo predstavuje stále nadštandardne dlhú odolnosť.
  • Ewocar Boost+ - zaujímavý produkt, ktorý môže slúžiť buď ako základná keramická ochrana s odolnosťou 1 roku, alebo ako vylepšenie existujúcej keramickej ochrany. Boost však vyniká predovšetkým extrémne klzkým a hydrofóbnym povrchom a veľmi jednoduchou aplikáciou. Ľahko sa nanáša, rozlešťuje a môže byť aplikovaný na lak, chróm, kolesá a dokonca aj plasty. K tomu všetkému umožní neskutočné kvapôčkovanie a ochranu celého auta do 45 minút.
  • Ewocar GlassPRO - tekutých stieračov máme v ponuke množstvo, Ewocar GlassPRO však tipujeme na veľmi obľúbený produkt v budúcnosti. A to najmä kvôli dobe ochrany. GlassPRO totiž dokáže chrániť sklá vášho auta pred vodou, ľadom, hmyzom a nečistotami až 24 mesiacov. Zaujme však aj tradične veľmi jednoduchá aplikácia, nízka spotreba aj dostupná cena.
  • Ewocar Cabrio - hydrofóbna a úplne priedušná impregnácia nielen na strechy kabrioletov, ale aj na všetky ďalšie textilné povrchy. Ewocar Cabrio môžete teda použiť aj na textilné koberčeky, sedačky alebo napríklad vaše obľúbené plátené tenisky. Produkt vytvára na povrchu bariéru, ktorá je odolná pred vodou a ďalšími tekutinami, odolá však aj nečistotám. Stačí nastriekať, nechať zaschnúť a už po 4 hodinách si môžete užívať chránený textil.

2) Leštiace pasty a kotúče

Samostatnou kapitolou v sortmente Ewocar sú špičkové leštiace pasty, ktoré patria bezpochyby k tomu najlepšiemu na súčasnom trhu. Ewocar sa chváli vlastným dvojkrokovým systémom leštenia, ktorý si rýchlo medzi detailermi získava svojich fanúšikov. V ponuke nájdete teda dve leštiace pasty, ktoré sú určené ako pre rotačné, tak aj Dual Action leštičky. Pasty zaručujú profesionálne výsledky, veľmi nízku prašnosť a sú dostupné v dvoch rôznych objemoch balenia. K pastám Ewocar ponúka profesionálne leštiace kotúče, ktoré sú dostupné vždy v niekoľkých rozmeroch a skvele podčiarknu výsledok vašej práce.

  • Ewocar Heavy Cut - Brúsna pasta Ewocar Heavy Cut Compound bola navrhnutá na odstránenie ťažkých defektov laku pri zachovaní výnimočného lesku. Vysoko účinné zloženie brúsnej pasty v kombinácii s Ewocar Wool White Aggressive pad alebo Ewocar Premium Wool pad môže bezpečne odstrániť až P1000 brúsne stopy a ďalšie ťažké nedokonalosti z laku. Funguje na vodnej báze s nízkou prašnosťou vo vnútri, ktorá umožňuje dlhšie cykly leštenia bez toho, aby na vás predčasne vyschla ako iné komerčné zmesi.
  • Ewocar Fine Cut - Pasta Ewocar Fine Cut Compound bola navrhnutá na použitie s Ewocar Burgundy Special Finishing Pad na bezpečné odstránenie hologramov a zákalu z počiatočného ťažkého brúsenia laku, ale vďaka svojmu jedinečnému zloženiu abrazívnej pasty je schopná odstrániť hologramy a ľahké škrabance a zanecháva extrémne hlboký lesk a povrch bez zákalu. Aby ste dosiahli lepšiu rýchlosť brúsenia laku, kombinujte Ewocar Fine Cut Compound s Ewocar Red Medium alebo kotúčmi z mikrovlákna. Pasta je na vodnej báze, neobsahuje silikón a má nízku prašnosť, ktorá umožňuje dlhé cykly leštenia a ľahké zotretie na mäkšom laku.
  • Ewocar Premium Wool Pad - prémiový kotúč, ktorý je vhodný na použitie výhradne s rotačnými leštičkami. Poskytne najrýchlejšiu a najúčinnejšiu kombináciu kotúča a pasty na odstránenie stôp po brúsení, hlbokých škrabancov, oxidácie a vodných škvŕn na povrchu laku. Tento kotúč je optimálne používať so zmesou Ewocar Heavy Cut.
  • Ewocar Wool Aggresive Pad - najagresívnejší kotúč od Ewocar vyrobený z vlny, ktorá predstavuje ideálny materiál pre fázu silného brúsenia. Tento kotúč je určený najmä pre DA (Dual Action) leštičky, môžete ho však použiť aj pre leštičky rotačné. Ide o veľmi odolný a účinný kotúč s dlhou životnosťou, odporúča sa používať s Ewocar Heavy Cut Compound.
  • Ewocar Microfibre Pad - špičkový mikrovláknový kotúč, ktorý je veľmi obľúbený pre silnejšie brúsenie laku, funguje však perfektne aj v rámci jednokrokového leštenia laku. Zložené kotúče je stredne mäkké a na hranách funguje skvele. Kotúč má navyše neuveriteľnú odolnosť a výdrž a je možné ho samozrejme používať opakovane. Tak ako všetky kotúče Ewocar je dostupný v niekoľkých rozmeroch.
  • Ewocar Burgundy Special Finish Pad - ultra mäkký leštiaci kotúč, ktorý má perfektnú štruktúru buniek, vďaka ktorej je tento kotúč doslova exkluzívny. Burgundy Speacial Finish Pad je ideálny na odstraňovanie zákalu (pre dokonalý finish) alebo malých hologramov, ale aj na aplikáciu vosku alebo glazúry. Ide o najodolnejšiu finišovaciu podložku na trhu. Perfektný na použitie s pastou Ewocar Fine Cut Compound.
  • Ewocar Hard Blue Pad - penový kotúč Hard Blue bol navrhnutý na odstránenie hlbokých škrabancov z lakovaných povrchov. Vhodný na použitie s Dual Action aj rotačnými leštičkami. Skvele si rozumie s pastou Ewocar Heavy Cut Compound. Jemnejší kotúč Red Medium Pad je zase určený na odstraňovanie ľahkých škrabancov a hologramov. Kotúč však dokáže odstrániť aj tie najvýraznejšie hologramy vďaka svojej skvelej reznej sile, zanecháva navyše perfektne lesklý povrch.

3) Mikrovláknové uteráky, utierky a príslušenstvo

V Ewocare sa zamerali aj na mikrovláknové utierky a uteráky, ktorých kvalita je pre bezpečnú a efektívnu prácu absolútne nevyhnutná. Aj preto sú všetky produkty vyrábané v Južnej Kórei, ktorá je svojimi kvalitnými mikrovláknami preslávená. V ponuke tak nájdete sušiace uteráky s aktuálne najmodernejšími technológiami výroby - zo špeciálnych mikrovlákien "twisted loop fiber", ktoré sú schopné absorbovať obrovské množstvo vody s maximálnou šetrnosťou k laku. Mikrovláknové utierky s laserom rezanými hranami a dvojstranným dizajnom vám uľahčia prácu a môžete sa taktiež spoľahnúť na ich vynikajúcu kvalitu. K dizpozícii sú aj mikrovlánkové aplikátory, rukavice a ďalšie produkty.

  • Ewocar Microfibre Drying - sušiaci uterák Ewocar z ultra jemného plyšového mikrovlákna, ktoré je šetrné ku všetkým druhom laku. Vysoká savosť vďaka gramáži 800 GSM zaručuje perfektné usušenie každého auta. Uterák má bielu farbu s modrými lemami a je dostupný v rozmere 40 x 60 cm a 60 x 90 cm. Okrem toho oceníte aj velmi dostupnú cenu.
  • Ewocar Twisted Loop Drying Towel - pokročilý sušiaci uterák vyrobený zo špeciálnych mikrovlákien "twisted loop fiber", ktoré sú schopné absorbovať obrovské množstvo vody s maximálnou šetrnosťou k laku. Gramáž 600 a rozmery 50 x 70 cm hravo vysuší automobil stredných rozmerov. K dostaniu v tmavomodrej farbe s oranžovými lemami.
  • Ewocar Special Drying Towel - v súčasnosti najpopulárnejší a najmodernejší dizajn uteráka, ktorý sa snažia ponúknuť všetci kvalitnejší výrobcovia a Ewocar samozrejme nechce byť pozadu. Vyrobený z mikrovlákien "twisted loop fiber", dvojstranný dizajn, vysoká gramáž 1200 gsm a tmavosivá farba. K tomu super cena a dva rozmery na výber (40 x 60 cm a 60 x 90 cm).
  • Ewocar Microfiber Cloth - kvalitná mikrovláknová utierka s bezokrajovým designom, laserom rezané hrany a dvojstranné prevedenie, ktoré využijete ako pre prácu v exteriéri, tak v interiéri. K dostaniu v rozmere 40 x 40 cm a celkom v 4 farebných prevedeniach. Vybrať si môžete čiernu, tmavomodrú, fialovú a červenú farbu.
  • Ewocar Microfibre Cloth Set - sada dvoch mikrovláknových utierok Ewocar v dvoch rôznych farbách, konkrétne tmavomodrej a oranžovej. Opäť sa môžete spoľahnúť na vysokú kvalitu, bezokrajový dizajn, laserom rezané hrany a dvojstranné prevedenie na univerzálne použitie. Samozrejmosťou je výroba v Južnej Kórei a zloženie vlákien 80% polyester 20% polyamid.
  • Ewocar Microfibre Basic320 - veľká sada mikrovláknových utierok, v balení ich nájdete hneď 20! Bezokrajový dizajn a laserom rezané hrany pre maximálnu šetrnosť ku všetkým druhom laku. Uzavretá štruktúra vlákien zaručuje ich nepúšťanie a zamedzuje poškriabaniu laku. Utierka je ideálna na univerzálne použitie, využijete ju však najmä na vyleštenie keramickej ochrany, tekutých stieračov, sealantu alebo vosku.
  • Ewocar Coating Finger Applicator - sada 3 mikrovláknových aplikátorov, ktoré sú určené pre efektívnu prácu s ochrannými povlakmi Ewocar Hydro36, PRO60, Ewocar Glass Pro. Aplikátor nedovolí náteru presiaknuť povrchom, pretože je vo vnútri paralon, ktorý prebytok odpudzuje a nedovolí mu dostať sa na ruky. Gramáž 310 gsm a tmavomodrá farba.
  • Ewocar Microfiber Wheel Brush - vysoko kvalitná kefa na čistenie kolies vyrobená z veľmi jemných a odolných mikrovlákien. Vlákna sú nielen šetné ku kolesám vášho auta, ale zároveň chemicky odolné pre dlhodobú životnosť. Mäkká plastová rukoväť zaisťuje praktické uchytenie aj vo vlhkých podmienkach.
  • Ewocar Wash Mitt - profesionálna umývacia rukavica z veľmi jemných mikrovlákien, ktoré zaistia umývanie auta na najvyššej úrovni. Rukavica je extrémne ľahká a váži iba 95 g, veľkosť 28 x 20 cm. Mäkký povrch tejto rukavice odstráni nečistoty bez poškodenia karosérie auta, navyše má výborné absorpčné vlastnosti.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Ewocar Application SpongeMikrovláknový aplikátor Ewocar Application SpongeAktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)kruhový mikrovláknový aplikátor2,45 EURSkladomEwocar Boost+Keramická ochrana laku Ewocar Boost+TipAktualizovanéRýchly náhľadľahko aplikovateľná keramická ochrana na všetko, výdrž 12 mesiacov, 100 ml44,95 EURSkladomEwocar Burgundy Finish Special Pad 150/125 mmLeštiaci kotúč Ewocar Burgundy Finish Special Pad 150/125 mmAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)jemný leštiaci kotúč, 150/125 mm11,50 EURSkladomEwocar Burgundy Finish Special Pad 175/150 mmLeštiaci kotúč Ewocar Burgundy Finish Special Pad 175/150 mmAktualizovanéRýchly náhľadjemný leštiaci kotúč, 175/150 mm12,95 EURSkladomEwocar Burgundy Finish Special Pad 45/35 mmLeštiaci kotúč Ewocar Burgundy Finish Special Pad 45/35 mmAktualizovanéRýchly náhľadjemný leštiaci kotúč, 45/35 mm, 1 ks3,59 EURSkladomEwocar Burgundy Finish Special Pad 95/75 mmLeštiaci kotúč Ewocar Burgundy Finish Special Pad 95/75 mmAktualizovanéRýchly náhľadjemný leštiaci kotúč, 95/75 mm9,95 EURSkladomEwocar CabrioKeramická impregnácia na kabriolety Ewocar CabrioTipAktualizovanéRýchly náhľadúčinná impregnácia na strechy kabrioletov a textil, trvanlivosť 1 rok, 200 ml24,99 EURSkladomEwocar Coating Finger Applicator (3 ks)Aplikátor na prsty Ewocar Coating Finger Applicator (3 ks)AktualizovanéRýchly náhľad3 ks aplikátorov na aplikáciu keramického povlaku9,99 EURSkladomEwocar Fine Cut (1 l)Jemná pasta Ewocar Fine Cut (1 l)TipAktualizovanéRýchly náhľadjemná leštiaca pasta, 1 l41,95 EURSkladomEwocar Fine Cut (250 ml)Jemná pasta Ewocar Fine Cut (250 ml)TipAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)jemná leštiaca pasta, 250 ml16,45 EURSkladomEwocar GlassPROTekuté stierače Ewocar GlassPROTipAktualizovanéRýchly náhľadtekuté stierače, trvanlivosť 2 roky, od 60 km/h, 50 ml24,95 EURSkladomEwocar Hard Blue 150/125 mmLeštiaci kotúč Ewocar Hard Blue 150/125 mmAktualizovanéRýchly náhľadabrazívny leštiaci kotúč, 150/125 mm8,95 EUR1 až 4 týždneEwocar Hard Blue 175/150 mmLeštiaci kotúč Ewocar Hard Blue 175/150 mmAktualizovanéRýchly náhľadleštiaci kotúč, 175/150 mm11,95 EURSkladomEwocar Hard Blue 45/35 mmLeštiaci kotúč Ewocar Hard Blue 45/35 mmAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)leštiaci kotúč, 45/35 mm, 1 ks3,59 EURSkladomEwocar Hard Blue 95/75 mmLeštiaci kotúč Ewocar Hard Blue 95/75 mmAktualizovanéRýchly náhľadabrazívny leštiaci kotúč, 95/75 mm, 1 ks7,95 EURSkladomEwocar Heavy Cut (1 l)Brúsna pasta Ewocar Heavy Cut (1 l)TipAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)brúsna pasta, 1 l41,95 EURSkladomEwocar Heavy Cut (250 ml)Brúsna pasta Ewocar Heavy Cut (250 ml)TipAktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)brúsna pasta, 250 ml16,45 EURSkladomEwocar Hydro36Keramická ochrana laku Ewocar Hydro36TipAktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)36 mesiacov, 9H tvrdosť, 50 ml89,99 EURSkladomEwocar Microfiber Cloth BlackUtierka Ewocar Microfiber Cloth BlackAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)mikrovláknová utierka, 40 x 40 cm, 400 gsm, čierna farba3,29 EURSkladomEwocar Microfiber Cloth Dark BlueUtierka Ewocar Microfiber Cloth Dark BlueAktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)mikrovláknová utierka, 40 x 40 cm, 400 gsm, tmavomodrá farba3,29 EURSkladomEwocar Microfiber Cloth RedUtierka Ewocar Microfiber Cloth RedAktualizovanéRýchly náhľadmikrovláknová utierka, 40 x 40 cm, 400 gsm, červená farba3,29 EURSkladomEwocar Microfiber Cloth Ultra VioletUtierka Ewocar Microfiber Cloth Ultra VioletAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)mikrovláknová utierka, 40 x 40 cm, 400 gsm, fialová farba3,29 EURSkladomEwocar Microfiber Wheel BrushKefa na kolesá Ewocar Microfiber Wheel BrushAktualizovanéRýchly náhľad45 cm dlhá kefa na kolesá z mikrovlákna24,95 EURSkladomEwocar Microfiber Basic320 (20 ks)Sada utierok Ewocar Microfiber Basic320 (20 ks)TipAktualizovanéRýchly náhľad (6 hodnotení)20 ks mikrovláknových utierok, 40 x 40 cm, 320 gsm, praktická sivá farba29,95 EURSkladomEwocar Ultrasoft Microfiber Cloths PackUtierky Ewocar Ultrasoft Microfiber Cloths PackAktualizovanéRýchly náhľad (11 hodnotení)2 mikrovláknové utierky, 40 x 40 cm, 400 gsm, oranžová + modrá farba5,95 EURSkladomEwocar Special Microfiber Drying Towel 40 x 60 cmSušiaci uterák Ewocar Microfiber Drying Towel 40 x 60 cmAktualizovanéRýchly náhľadsušiaci uterák, 40 x 60 cm, gramáž 800 gsm12,95 EURSkladomEwocar Special Microfiber Drying Towel 60 x 90 cmSušiaci uterák Ewocar Microfiber Drying Towel 60 x 90 cmAktualizovanéRýchly náhľadsušiaci uterák, 60 x 90 cm, gramáž 800 gsm17,95 EURSkladomEwocar Fiber Cut 140/125 mmLeštiaci kotúč Ewocar Fiber Cut 140/125 mmAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)mikrovláknový leštiaci kotúč, 140/125 mm8,95 EURSkladomEwocar Fiber Cut 165/150 mmLeštiaci kotúč Ewocar Fiber Cut 165/150 mmAktualizovanéRýchly náhľadmikrovláknový leštiaci kotúč, 165/150 mm11,95 EURSkladomEwocar Fiber Cut 45/35 mmLeštiaci kotúč Ewocar Fiber Cut 45/35 mmAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)mikrovláknový leštiaci kotúč, 45/35 mm, 1 ks3,59 EURSkladomEwocar Fiber Cut 85/75 mmLeštiaci kotúč Ewocar Fiber Cut 85/75 mmAktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)mikrovláknový leštiaci kotúč, 85/75 mm7,95 EURSkladomEwocar Premium Woolpad 125 mm softpadLeštiaci kotúč Ewocar Premium Woolpad 125 mm softpadAktualizovanéRýchly náhľadleštiaci kotúč z vlny, 125 mm14,95 EURSkladomEwocar Premium Woolpad 150 mm softpadLeštiaci kotúč Ewocar Premium Woolpad 150 mm softpadAktualizovanéRýchly náhľadleštiaci kotúč z vlny, 150 mm16,95 EURSkladomEwocar Premium Woolpad 180 mm softpadLeštiaci kotúč Ewocar Premium Woolpad 180 mm softpadAktualizovanéRýchly náhľadleštiaci kotúč z vlny, 180 mm21,95 EURSkladomEwocar Premium Woolpad 80 mm softpadLeštiaci kotúč Ewocar Premium Woolpad 80 mm softpadAktualizovanéRýchly náhľadleštiaci kotúč z vlny, 80 mm9,85 EURSkladomEwocar PRO60 Doprava zadarmoKeramická ochrana laku Ewocar PRO60AktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)profesionálna keramická ochrana, odolnosť 60 mesiacov, iba pre certifikovaných a autorizovaných detailerov, 50 mlSkladomEwocar Medium Red 150/125 mmLeštiaci kotúč Ewocar Medium Red 150/125 mmAktualizovanéRýchly náhľadstredne tvrdý leštiaci kotúč, 150/125 mm8,95 EURSkladomEwocar Medium Red 175/150 mmLeštiaci kotúč Ewocar Medium Red 175/150 mmAktualizovanéRýchly náhľadstredne tvrdý leštiaci kotúč, 175/150 mm11,95 EURSkladomEwocar Medium Red 45/35 mmLeštiaci kotúč Ewocar Medium Red 45/35 mmAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)stredný leštiaci kotúč, 45/35 mm, 1 ks3,59 EURSkladomEwocar Medium Red 95/75 mmLeštiaci kotúč Ewocar Medium Red 95/75 mmAktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)stredne tvrdý leštiaci kotúč, 95/75 mm7,95 EURSkladomEwocar Special Twisted Loop Drying Towel - Dark Gray (40 x 60 cm)Sušiaci uterák Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Dark Gray (40 x 60 cm)TipAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)dvojitý sušiaci uterák, 40 x 60 cm, gramáž 1200 gsm19,95 EURSkladomEwocar Special Twisted Loop Drying Towel - Dark Gray (60 x 90 cm)Sušiaci uterák Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Dark Gray (60 x 90 cm)TipAktualizovanéRýchly náhľaddvojitý sušiaci uterák, 60 x 90 cm, gramáž 1200 gsm27,95 EURSkladomEwocar Twisted Loop Drying Towel - Blue (50 x 70 cm)Sušiaci uterák Ewocar Twisted Loop Drying Towel - Blue (50 x 70 cm)AktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)sušiaci uterák, 50 x 70 cm, gramáž 600 gsm13,95 EURSkladomEwocar Wash MittUmývacia rukavica Ewocar Wash MittAktualizovanéRýchly náhľadumývacia rukavica z mikrovlákna, 28 x 20 cm14,95 EURSkladomEwocar Wool White 140/125 mmLeštiaci kotúč Ewocar Wool White 140/125 mmAktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)najagresívnejší brúsny kotúč, 140/125 mm9,95 EURSkladomEwocar Wool White 165/150 mmLeštiaci kotúč Ewocar Wool White 165/150 mmAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)najagresívnejší brúsny kotúč, 165/150 mm11,95 EURSkladomEwocar Wool White 45/35 mmLeštiaci kotúč Ewocar Wool White 45/35 mmAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)najagresívnejší brúsny kotúč, 45/35 mm, 1 ks3,59 EURSkladomEwocar Wool White 85/75 mmLeštiaci kotúč Ewocar Wool White 85/75 mmAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)najagresívnejší brúsny kotúč, 85/75 mm8,95 EURSkladom

Podobné články

Po novom dovážame sortiment značky Stinger
Ako novinku na našom e-shope nájdete sortiment amerického výrobcu Stinger, ktorý ponúka špičkovú kabeláž, montážny materiál a ďalšie produkty na ozvučenie vozidiel.
Celý článok
Harmonic Harmony - high-end z Indonézie
Špičkové signálové káble najvyššej kvality a ďalšie produkty pre audiofilný zvuk v automobile. Predstavujeme Harmonic Harmony.
Celý článok
Horúce novinky a zníženie cien u značky Eton
Sme presťahovaní do nového a konečne sa môžeme venovať novinkám! Prvý na rade je nemecký výrobca autohifi Eton, kde je rad noviniek a došlo k malému zázraku – zníženie cien.
Celý článok
Plexiclick rámčeky pod ŠPZ, ktoré sa nedajú vidieť
Odhoďte s nami široké, odstávajúce a drnčiace plastové podložky pod ŠPZ a kúpte si vysoko kvalitné, miniatúrne a priehľadné držiaky, ktoré nie sú vidieť. Vyzerá to super!
Celý článok
Nové produkty Pioneer pre tohtoročnú sezónu
Konečne sa situácia s dostupnosťou autorádií začína zlepšovať a pri tejto príležitosti zaraďujeme do ponuky všetky novinky pre tohtoročnú sezónu od značky Pioneer.
Celý článok
Antivibračné materiály Comfortmat Cobra a Viper
Po troch rokoch sme sa dočkali inovácie veľmi obľúbených antivibračných materiálov Comfortmat modelového radu Dark. Predstavujeme Comfortmat Cobra a Viper!
Celý článok
Autokozmetika s vôňou parfumu
Včera prebehla svetová premiéra dlho očakávaných noviniek od Fresso. Po dlhom období testovania Fresso uvádza na trh svoju vlastnú autokozmetiku s vôňou parfumu.
Celý článok