Môj účet

Predstavenie noviniek Koch Chemie

V posledných mesiacoch prebiehajú veľké aktualizácie na našom e-shope, a to hlavne u značiek z kategórie autokozmetiky. Tentokrát ide o nemeckú značku Koch Chemie, kde popisy a návody neboli až tak prehľadné a zrozumiteľné, akoby sme si to predstavovali. Dali sme si preto veľa práce s prepracovaním týchto nedostatkov a texty sme pretvorili tak, aby ponuka tejto značky bola aktuálna a zrozumiteľná pre každého. Pri produktoch naviac nájdete aj logicky priradené alternatívne produkty, ktoré si v prípade záujmu môžete k danému produktu prikúpiť. V súvislosti s aktualizáciou sme zaradili do našej ponuky všetky dostupné novinky na našom trhu, ktoré sme už minulý týždeň objednali. Očakávame ich každý dňom!

Predstavenie noviniek Koch Chemie

  • Leštidlo Koch Chemie Lack-Polish Grün P1.03 - pasta určená na finálne leštenie karosérie do vysokého lesku. Lack Polish Grün sa veľmi jednoducho nanáša a šetrí čas.
  • Rukavica na umývanie auta Koch Chemie Exterior Wash Mitt - táto rukavica na umývanie vás zaujme svojím vysokokvalitným mikrovláknom. Je mimoriadne šetrná k laku. Vnútorný centrálny šev aj elastický lem umožňujú efektívne a ergonomické umývanie karosérie.
  • Dávkovač Koch Chemie Dosing Cap - praktický dávkovač s dĺžkou dávkovacej trubice 270 mm, dokonale vhodný pre fľaše Koch Chemie. Po skrátení dávkovacej trubice ho možno použiť aj na menšie fľaše. Prehľadná stupnica po 5 ml zabezpečuje čo najpresnejšiu prácu pri riedení produktov.
  • Detailingové vedro Koch Chemie Detailing Bucket - konečne aj Koch má svoje kvalitné detailingové vedro určené na umývanie vozidiel, kolies alebo motocyklov. Vyznačuje sa čiernym designovým prevedením s veľkým logom značky Koch Chemie a kovovým úchopom.
  • Detailingové vedro Koch Chemie Detailing Bucket Set - to isté kvalitné detailingové vedro. Súčasťou balenia je ale naviac aj horné uzatvárateľné veko a mriežka, ktorá zabraňuje nečistotám sa dostať do rukavice na umývanie.
  • 3 brúsne šmirglové kotúče - Abralon P1000, Abralon P2000 a Abralon P4000.
  • Leštiaci kotúč Koch Chemie Thermo Pad Ø 76 x 23 mm - vysokokvalitný kotúč s tepelne citlivými vlastnosťami na odstraňovanie ľahkých škrabancov, hologramov a stôp po brúsení. Thermo Pad sa odporúča najmä na leštenie svetlometov z akrylového skla, pretože sú citlivé na teplotu (teplota pri brúsení a leštení nesmie presiahnuť 40 - 45 °C). Na základe tepelne citlivých vlastností farebných pigmentov v kotúči sa Thermo Pad od teploty 45 °C mení z oranžovej na žltú, zmena farby tak slúži ako indikátor. Po opätovnom poklese teploty podložka opäť získa svoju pôvodnú farbu.
  • 2 vysokokvalitné maskovacie pásky - Koch Chemie Masking Tape (19 mm)Koch Chemie Masking Tape (25 mm) - bezozbytkové. vysokokvalitné lepiace pásky pre praktické oddelenie chráneného povrchu pri brúsení laku.
  • Sada detailingových štetcov na interiér Koch Chemie Interior Brush Set - inovatívna sada štetcov kombinuje vysokokvalitné interiérové čistiace prostriedky Koch Chemie so špeciálne vyvinutými štetcami na čistenie interiérov. Sada sa skladá z troch štetcov, ktoré vďaka rôznym možnostiam použitia umožňujú jednoduché čistenie interiéru vozidla.
  • Mriežka do vedra Koch Chemie Grit Guard - plastová mriežka pre vedro Koch Chemie, ktorá zachytáva nečistoty na dne vedra.
  • Oddeľovač nečistôt Koch Chemie Washboard - bočná mriežka, ktorá odstraňuje všetky nečistoty a piesok z umývacej rukavice. Tento separátor sa pripína na spodnú mriežku a spoločne fungujú skvele.
  • Sada utierok Koch Chemie Glass Towel Set - vysokokvalitné utierky na čistenie a sušenie sklenených povrchov bez šmúh. Jedinečné zloženie utierky zabezpečuje vynikajúce uvoľňovanie nečistôt a sušenie bez šmúh. Utierky sú farebne označené, aby ste vedeli, s ktorou ste začali pri čistení okien. Veľkosť 40 x 40 cm.
  • Set ručníkov na okná Koch Chemie Drying Towel - savé vaflové utierky na rýchle sušenie sklenených, plastových a lakovaných povrchov bez stôp. Výhodné balenie po dvoch kusoch. 80 x 55 cm.
  • Veko na vedro Koch Chemie Lid - veko na uzavretie vedra Koch Chemie, keď potrebujete vedro s vodou prepraviť. V prípade potreby možno veko použiť aj na vytvorenie jednoduchého sedadla z vedra.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Koch Chemie Lack-Polish Grün P1.03 (1 l)Leštidlo Koch Chemie Lack-Polish Grün P1.03 (1 l)Rýchly náhľadleštidlo na novolakované povrchy, 1 l20,65 EURSkladomKoch Chemie Exterior Wash MittRukavica na umývanie auta Koch Chémia Exterior Wash MittRýchly náhľadmikrovláknová umývacia rukavica na exteriér25,90 EURSkladomKoch Chemie Dosing CapDávkovač Koch Chemie Dosing CapRýchly náhľaddávkovacia pomôcka na riedenie kvapalín4,50 EURSkladomKoch Chemie Detailing BucketDetailingové vedro Koch Chemie Detailing BucketRýchly náhľadvedro na umývanie vozidiel, 20 l27,50 EURSkladomKoch Chemie Detailing Bucket SetDetailingové vedro Koch Chemie Detailing Bucket SetRýchly náhľadvedro na umývanie vrátane mriežky a veka, 20 l51,90 EURObvykle naskladňujeme za 1-2 dniKoch Chémia Abralon P1000Brúsny kotúč Koch Chémia Abralon P1000Rýchly náhľadbrúsny kotúč, zrnitosť P1000, priemer 77 mm4,38 EURSkladomKoch Chémia Abralon P2000Brúsny kotúč Koch Chémia Abralon P2000Rýchly náhľadbrúsny kotúč, zrnitosť P2000, priemer 77 mm3,92 EURSkladomKoch Chémia Abralon P4000Brúsny kotúč Koch Chémia Abralon P4000Rýchly náhľadbrúsny kotúč, zrnitosť P4000, priemer 77 mm4,04 EURObvykle naskladňujeme za 1-2 dniKoch Chemie Masking Tape (19 mm)Maskovacia páska Koch Chemie Masking Tape (19 mm)Rýchly náhľadMaskovacia páska, 19 mm šírka, 50 m dĺžka6,65 EURSkladomKoch Chemie Masking Tape (25 mm)Maskovacia páska Koch Chemie Masking Tape (25 mm)Rýchly náhľadmaskovacia páska, 25 mm šírka, 50 m dĺžka7,70 EURSkladomKoch Chémia Interior Brush SetSada detailingových štetcov na interiér Koch Chémia Interior Brush SetRýchly náhľadsada detailingových štetcov na interiér24,46 EURSkladomKoch Chemie Grit GuardKoch Chemie Grit Guard mriežka do vedraRýchly náhľadochranná mriežka do vedra22,00 EURSkladomKoch Chemie WashboardOdlučovač špiny Koch Chemie WashboardRýchly náhľadodlučovač špiny do vedra29,70 EURObvykle naskladňujeme za 1-2 dniKoch Chemie Thermo Pad Ø 76 x 23 mmLeštiaci kotúč Koch Chemie Thermo Pad Ø 76 x 23 mmRýchly náhľadšpeciálny kotúč s tepelne citlivými vlastnosťami na odstránenie ľahkých škrabancov, vhodný na leštenie svetlometov13,25 EURSkladomKoch Chemie Drying TowelKoch Chemie Drying Towel utierka na oknáRýchly náhľadutierka na sušenie okien, 80 x 55 cm9,95 EURSkladomKoch Chemie LidVeko na vedro Koch Chemie LidRýchly náhľadveko na uzavretie vedra Koch Chemie, 20 l8,10 EURObvykle naskladňujeme za 1-2 dni

Podobné články

Nečakané zníženie cien a novinky Gliptone Liquid Leather
Medzi zvýšenými cenami sú aj značky, ktoré dokážu znížiť cenu. Výrobky Gliptone Liquid Leather si teraz môžete kúpiť s takmer o polovicu nižšími cenami!
Celý článok
Tershine - To najlepšie na Štedrý deň
Inflácia porazená. Po zľave značiek Gliptone a Dodo Juice dochádza aj k zníženiu cien značky Tershine, a to až o 20 %! A môžete sa tešiť na množstvo zaujímavých noviniek.
Celý článok
Zaujímavé novinky Ewocar
Presne pred rokom sme spustili predaj litovskej autokozmetiky Ewocar a teraz je čas na aktualizáciu a ukážku nových produktov na sezónu 2024.
Celý článok
Sam's Detailing - nové produkty pre sezónu 2024
V našom e-shope práve teraz nájdete poriadnu dávku nových produktov od Sam's Detailing! Kto ich ako prvý vyskúša na svojom aute?
Celý článok