Môj účet

Nečakané zníženie cien a novinky Gliptone Liquid Leather

Vo všeobecnosti patria produkty na čistenie a údržbu kože medzi naše najpredávanejšie, preto sme radi, že môžeme ponúknuť kvalitnú značku Gliptone Liquid Leather za de facto polovičnú cenu v porovnaní s rokom 2023. Pre nadchádzajúci rok 2024 prišla značka s drastickým znížením cien, čo sa v našom obchode po aktualizácii mimoriadne prejavilo - väčšinu produktov teraz môžete kúpiť za takmer polovicu pôvodnej ceny! Pri aktualizácii značky sme už tradične pridali nové výrobky, z ktorých tri uvádzame nižšie. Niektoré výrobky sme opäť zaradili do nášho sortimentu, predtým sme ich skrývali, pretože ich cena nebola konkurencieschopná. Dúfame, že sme vás touto novinkou potešili a veríme, že tých značiek, ktoré znižujú svoje ceny, bude viac. Musíme dodať, že so značkou Dodo Juice pracujeme na lepších podmienkach - takže uvidíme, ako to s cenami nakoniec dopadne.

Novinky Gliptone Liquid Leather

  • Gliptone Liquid Leather GT21 Gloss Enhancer - pridaním GT21 do pigmentu alebo tmelu možno zvýšiť lesk výslednej farby. Na dosiahnutie 100 % lesku je možné na záver naniesť GT21 na prelakovaciu vrstvu.
  • Gliptone Liquid Leather GT22 Matt Enhancer - pridaním GT22 do pigmentu alebo tmelu možno zvýšiť matnosť výslednej farby. Ak chcete dosiahnuť 100 % matný efekt, GT22 sa môže naniesť nakoniec cez prelakovaciu vrstvu.
  • Gliptone Liquid Leather GT23 Precoat Leather Dye Foundation - prípravok na vodnej báze, ktorý narúša štruktúru pôvodného sfarbenia kože a zvyšuje tak priľnavosť farbiacich tmelov Scuffmaster. Pridaním 10 % GT23 Precout do prípravku Scuffmaster Dye sa výrazne zvýši priľnavosť tmelu, a tým sa zníži jeho spotreba.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.