Môj účet

Novinky Tershine a výrazné zníženie cien na rok 2024

V roku 2024 už neočakávame zdražovanie produktov! Myslíme tým produkty, ktoré môžete zakúpiť na "ahifi.sk". Pokiaľ sa niečo bude zdražovať, tak toho nebude veľa a navýšenie bude iba malé. Naopak - posledné mesiace dochádza ku zľacneniu niektorých značiek. V decembri sme obdržali nový cenník značky Gliptone, kde došlo k brutálnemu zniženiu cien, a to až o 50%. Nasledovala značka Dodo Juice, kde došlo minulý týždeň k miernemu zľacneniu v rade jednotiek percent. Práve teraz dochádza k výraznejšiemu zľacneniu u značky Tershine, kde u väčšiny ich produktov sú ceny znížené o 20%. Týmto sa táto prémiová značka autokozmetiky so svojimi špičkovými produktmi dostáva do cenových vôd klasických značiek, ako sú práve Dodo Juice alebo Auto Finesse. Značka Tershine patrí k tomu najlepšiemu na trhu a sme radi, že práve my ju môžeme ponúkať. Všetky novinky budeme mať skladom v priebehu januára, ihneď po Novom roku sa bude zo Švédska expedovať k nám do Brna.

Predstavenie novinek Tershine na rok 2024

Máme radi, keď sa jednotlivý výrobcovia snažia a postupne prichádzajú s novými produktmi, ktoré dokážu osloviť širokú masu zákazníkov. Množstvo noviniek Tershine je veľmi príjemné, zoznámte sa s nimi.
  • Rozšírená rada super univerzálnych čističov na interiér Tershine APC o nové vône: Tershine APC - Interior Cleaner Cedertra (cedrové drevo), Tershine APC - Interior Cleaner Viol (fialka), Tershine APC - Interior Cleaner Eukalyptus (eukalyptus), Tershine APC - Interior Cleaner Jordgubb (jahoda), Tershine APC - Interior Cleaner Bergamott (citrus). APC je vysokoúčinný univerzálny čistič na interiér auta, ktorý je určený k použitiu na textil, kožu, alcantaru, plasty, gumu a iné časti interiéru. Čistič je primárne určený pre použitie na interiér vozidla, ale dá sa s ním čistiť aj vonkajšiu časť alebo interiér domácnosti alebo kancelárie. Čistí jedným ťahom a nezanecháva za sebou žiaden lepkavý film. Jeho zloženie dokonca dokáže odstrániť nežiadúci zápach, ktorý blokuje a ničí, udržuje tak interiér auta dlho voňavý a svieži. Čistič Tershine APC naviac môžete riediť v závislosti od stupňa znečistenia.
  • Aktívna pena Tershine Elevate - Snow Foam - super schopný prípravok na predmytie - aktívna pena, ktorá je prispôsobená pre použitie s Foam Lance (napenovač) / Foam Gun (penovacia pištoľ). Elevate je aktívna pena vyrobená k odstráneniu všetkých foriem organických nečistôt. Vytvára krásnu hustú penu a má fantastickú čistiacu schopnosť. Elevate je 100% biologicky odbúrateľný produkt od Tershine a úplme bez označenia nebezpečnosti. Super ľahké použitie a veľmi šetrný ako k laku, tak k životnému prostrediu.
  • Ochrana na interiér Tershine Enhance - Interior Dressing - produkt, ktorý ľahko obnoví a ochráni interiér vášho vozidla. Funguje skvelo na plastoch, gume a koži. Dokáže stmavniť plast a následne vytvorí ochranný film, ktorý odolá nečistotám, UV žiareniu a zanecháva antistatický povrch. Skvelo hydratuje a chráni kožu, dokonca aj vegánsku. Enhance zanecháva saténový povrch bez čmúh alebo zanechaniu lesklého filmu. Veľmi ľahko sa používa a naviac za sebou zanecháva sviežu vôňu Linalool.
  • Leštiaca pasta v spreji Tershine Spray Polish - Prototype V0.8 - nový prototyp leštiacej pasty od Tershine - 2 v 1. Tershine Polish V0.8 dokáže odstrániť škrabance az do zrnitosti P1000, ale stále ho môžete použiť aj ako dokončovaciu pastu pre vysoký lesk. Má super ľahké použitie vďaka tomu, že pasta je v spreji, zaujímavé, že? Na začiatku môžete používať brusný tvrdý kotúč a pre dokončovacie fázy jemný, mäkký leštiaci kotúč. Pri práci vás bude doprevádzať podmanivá vôňa lesa.
  • Napeňovač Tershine Foam Lance - kompletná sada napeňovacej fľaše, do ktorej môžete naliať produkty, ako sú Tershine Extract, Tershine Elevate alebo Tershine Disslove. Sada obsahuje rozprašovacie čerpadlo - alkalocké na 1,5 litra a rozprašovacie čerpadlo proti kyselinám na 1,5 litra.
  • Kohútik Tershine Tappkran - kohútik, ktorý sa hodí do všetkých "štvorcových" päťlitrových kanystrov Tershine. Tieto kanystre majú trochu špeciálny závit, takže je skvelé mať tento kohútik vo svojej dielne alebo garáži. Nalievanie autokozmetiky to výrazne zjednoduší. Naklopíte, nalejete a uzavriete kohútik.
  • Penový aplikátor Tershine Wax Applicator - vysokokvalitný penový aplikátor vyrobený nielen pre Magnigy vost. Vďaka ideálnej veľkosti a tvrdému držadlu hore sa tento aplikátor stáva jedným z najlepších na trhu. Spodná časť je mäkká pre aplikáciu vosku, horná s logom T je určená pre dokonalý úchop.
  • Kefky Tershine Drill Brushes - balenie 6 nylonovách kefiek, ktoré je možné namontovať priamo na vrtačku alebo aku šrobovák. Perfektný nástroj pre čistenie sedadiel alebo kobercov. Sada je vrátane 15cm nástavca (bit), ktorý vám umožní prístup do miest, ktoré by inak boli ťažko dostupné. Skvelé kombo spoli s Tershine APC na interiér auta aj do domácnosti, alebo spolu s Tershine Extract na "zažrané" nečistoty na bálkone/fasáde/lodi atď.

Príbeh značky Tershine - Tobias Ericson

Tobias Ericson je zakladateľom značky Tershine, je to milovník legendárnych áut, ktoré majú dušu. Je to sympaťák, ktorý rád predvádza funkčnosť autokozmetiky Tershine, ktorá je vo Švédku v obľúbenosti na prvom mieste. Je to nesmierne kreatívny a pracovitý človek. Hlavne je to ale profesionálny detailer, ktorý sa dlhé roky venoval lešteniu svojich vlastných áut, následne áut svojich kamarátov, až sa vypracoval na profesionálneho detailera, u ktorého si svoje autá nechali leštiť a renovovať majitelia veľmi drahých a vzácnych značiek. Z toho vzišla potreba mať produkty, ktoré budú fungovať podľa jeho predstáv a ktoré na trhu ťažko hľadal. Preto si založil svoju vlastnú značku - značku Tershine, ktorä my pre vás dovážame do Českej republiky a na Slovensko, a neostáva len dodať, že je to pre nás veľká česť. Ak vás zaujíma celý príbeh Tobiasa Ericsona, doporučujeme si ho prečítať na oficiálnych stránkach Tershine, je nutné použiť Google prekladač.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Tershine Wax ApplicatorPenový aplikátor Tershine Wax ApplicatorRýchly náhľaddokonalý penový aplikátor na nanášanie vosku3,90 EURSkladomTershine APC - Interior Cleaner Bergamott (500 ml)Čistič na interiér Tershine APC - Interior Cleaner Bergamott (500 ml)Rýchly náhľadnajuniverzálnejší čistič na interiér s vôňou bergamotu, 500 ml15,90 EURSkladomTershine APC - Interior Cleaner Cedertra (500 ml)Čistič na interiér Tershine APC - Interior Cleaner Cedertra (500 ml)-50 %AkciaRýchly náhľadnajuniverzálnejší čistič na interiér s vôňou cédra, 500 ml7,99 EUR15,90 EURSkladomTershine APC - Interior Cleaner Eukalyptus (500 ml)Čistič na interiér Tershine APC - Interior Cleaner Eukalyptus (500 ml)Rýchly náhľadnajuniverzálnejší čistič na interiér s vôňou eukalyptu, 500 ml15,90 EURSkladomTershine APC - Interior Cleaner Jordgubb (500 ml)Čistič na interiér Tershine APC - Interior Cleaner Jordgubb (500 ml)Rýchly náhľadnajuniverzálnejší čistič na interiér s vôňou jahody, 500 ml15,90 EURDočasne nedostupnéTershine APC - Interior Cleaner Viol (5 l)Čistič na interiér Tershine APC - Interior Cleaner Viol (5 l)Rýchly náhľadnajuniverzálnejší čistič na interiér s vôňou fialiek, 5 l79,90 EURSkladomTershine APC - Interior Cleaner Viol (500 ml)Čistič na interiér Tershine APC - Interior Cleaner Viol (500 ml)Rýchly náhľadnajuniverzálnejší čistič na interiér s vôňou fialiek, 500 ml15,90 EURSkladomTershine Elevate - Snow Foam (1 l)Aktívna pena Tershine Elevate - Snow Foam (1 l)-53 %AkciaRýchly náhľadbiologicky odbúrateľná a šetrná aktívna pena, riedenie 1:5 až 1:20, 1000 ml7,99 EUR16,90 EURSkladomTershine Elevate - Snow Foam (5 l)Aktívna pena Tershine Elevate - Snow Foam (5 l)Rýchly náhľadbiologicky odbúrateľná a šetrná aktívna pena, riedenie 1:5 až 1:20, 5 l53,90 EURSkladomTershine Enhance - Interior Dressing (500 ml)Ochrana na interiér Tershine Enhance - Interior Dressing (500 ml)Rýchly náhľadochrana na interiérové plasty, gumu a kožu, 500 ml17,90 EURSkladomTershine Foam LanceNapeňovač Tershine Foam LanceRýchly náhľadnapeňovač - sada53,90 EURSkladomTershine TappkranKohút Tershine TappkranRýchly náhľadvýpustný kohút na 5litrové balenie prípravkov Tershine4,90 EURSkladomTershine Spray Polish - Prototype V0.8 (500 ml)Leštiaca pasta v spreji Tershine Spray Polish - Prototype V0.8 (500 ml)Rýchly náhľadjednokroková leštiaca pasta v spreji, 500 ml26,90 EURDočasne nedostupnéTershine Drill BrushesKefy Tershine Drill BrushesRýchly náhľadsada 6 kief na aku vŕtačku26,90 EURDočasne nedostupné

Podobné články

Nečakané zníženie cien a novinky Gliptone Liquid Leather
Medzi zvýšenými cenami sú aj značky, ktoré dokážu znížiť cenu. Výrobky Gliptone Liquid Leather si teraz môžete kúpiť s takmer o polovicu nižšími cenami!
Celý článok
Zaujímavé novinky Ewocar
Presne pred rokom sme spustili predaj litovskej autokozmetiky Ewocar a teraz je čas na aktualizáciu a ukážku nových produktov na sezónu 2024.
Celý článok
Sam's Detailing - nové produkty pre sezónu 2024
V našom e-shope práve teraz nájdete poriadnu dávku nových produktov od Sam's Detailing! Kto ich ako prvý vyskúša na svojom aute?
Celý článok
Expert na kožu - Leather Expert
Starostlivosť o kožu môže byť teraz oveľa efektívnejšia. Po novom sme do ponuky zaradili špičkové produkty Leather Expert. Prípravky na čistenie, ochranu a renováciu kože.
Celý článok