Môj účet

Sam's Detailing - nové produkty pre sezónu 2024

Sam's Detailing je tak trochu "crazy" značka z Anglicka, ktorá sa nebojí a hlavne sa nehanbí robiť svoj marketing naozaj bláznivo. Niekedy je to až za hranou, a práve to sa mnohým ich fanúšikom páči. Túto značku vám dovážame na Slovensko od roku 2020. Radi by sme vám predstavili ich nové produkty, ktoré boli vytvorené pre sezónu 2024 a ktoré by vás mohli zaujímať. Ak túto značku ešte nepoznáte a nemáte ju vo svojom hľadáčiku alebo sledovaní na Instagrame, posielame vám Instagram Sam's Detailing, ktorý určite stojí za vašu pozornosť. Produkty tejto značky patria medzi prémiové a veríme, že si ich čoskoro obľúbite aj vy.

Predstavenie noviniek Sam's Detailing

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Sam's Detailing Wheel Wash MittSam's Detailing Wheel Wash Mitt rukavica na umývanie alu koliesRýchly náhľad (2 hodnotenia)malá umývacia rukavica určená pre umývanie alu kolies12,90 EURSkladomSam's Detailing Ceramic Spray Wax (500 ml)Vosk v spreji Sam's Detailing Ceramic Spray Wax (500 ml)Rýchly náhľadkeramický vosk v spreji, ktorý poskytuje ochranu laku a kolies až na 6 mesiacov, 500 ml25,90 EURSkladomSam's Detailing Cherry AerosolOsviežovač vzduchu Sam's Detailing Cherry AerosolRýchly náhľadvysoko koncentrovaný osviežovač vzduchu určený na okamžitú neutralizáciu pachov8,90 EURSkladomSam's Detailing Citrus AerosolOsviežovač vzduchu Sam's Detailing Citrus AerosolRýchly náhľadvysoko koncentrovaný osviežovač vzduchu určený na okamžitú neutralizáciu pachov8,90 EURSkladomSam's Detailing Sandalwood AerosolOsviežovač vzduchu Sam's Detailing Sandalwood AerosolRýchly náhľadvysoko koncentrovaný osviežovač vzduchu určený na okamžitú neutralizáciu pachov8,90 EURSkladomSam's Detailing Signature AerosolOsviežovač vzduchu Sam's Detailing Signature AerosolRýchly náhľadvysoko koncentrovaný osviežovač vzduchu určený na okamžitú neutralizáciu pachov8,90 EURSkladomSam's Detailing Finishing Microfibre PK5Utierky Sam's Detailing Finishing Microfibre PK5Rýchly náhľadinteriérová mikrovláknová utierka bez okrajov, 40 x 40 cm, 5 ks33,90 EUR1 až 4 týždneSam's Detailing Flagged Tip Wheel BrushJemná kefa na kolesá Sam's Detailing Flagged Tip Wheel BrushTipRýchly náhľadkefa na kolesá s krátkou rukoväťou, ideálna na čistenie jemných povrchov22,90 EURSkladomSam's Detailing Interior Scrub Pad PK2Aplikátor Sam's Detailing Interior Scrub Pad PK2Rýchly náhľadaplikátor s dvoma odlišnými plochami, 2 ks14,90 EURSkladomSam's Detailing One Step Polish (250 ml)Leštiaca pasta Sam's Detailing One Step Polish (250 ml)Rýchly náhľadjednokroková leštiaca pasta, 250 ml22,90 EURSkladomSam's Detailing Polishing Pad SetSet kotúčov na strojné leštenie laku Sam's Detailing Polishing Pad SetRýchly náhľadsada leštiacich kotúčov, 3 ks33,90 EURSkladomSam's Detailing Pump SprayerTlakový postrekovač Sam's Detailing Pump SprayerRýchly náhľadtlakový postrekovač s čerpadlom odolným voči chemikáliám, ktorý je určený na aplikáciu predumytia a čističov kolies36,90 EURDočasne nedostupnéSam's Detailing Spray Sealant (250 ml)Ochrana laku Sam's Detailing Spray Sealant (250 ml)Rýchly náhľadnanopolymérová ochrana laku, ochrana až 12 mesiacov, 250 ml34,90 EURSkladomSam's Detailing Tyre BrushKefa na pneu Sam's Detailing Tyre BrushTipRýchly náhľadkefa určená na bezpečné čistenie pneumatík14,90 EURSkladomSam's Detailing Wheel Arch BrushKefa na podbehy Sam's Detailing Wheel Arch BrushTipRýchly náhľadkefa určená na bezpečné čistenie podbehov33,90 EURSkladomSam's Detailing Detailing BucketVedro Sam's Detailing Detailing BucketRýchly náhľad (4 hodnotenia)kvalitné detailingové vedro vrátane mriežky, objem 20 l36,90 EURSkladom

Podobné články

Expert na kožu - Leather Expert
Starostlivosť o kožu môže byť teraz oveľa efektívnejšia. Po novom sme do ponuky zaradili špičkové produkty Leather Expert. Prípravky na čistenie, ochranu a renováciu kože.
Celý článok
CARMODO - chytré príslušenstvo na umývanie auta
Chytré príslušenstvo na umývanie auta doma, ale aj vychytávky na umývanie v samooblsužnej atuomumyvárni. To sú nové produkty nemeckého výrobcu CARMODO.
Celý článok
Nová značka v ponuke - autokozmetika Nasiol
Nasiol - to je po celom svete uznávaná, vysoko rešpektovaná autokozmetika so zameraním na keramické povlaky nielen pre profesionálov, s tvrdosťou až 10H.
Celý článok