Môj účet

Produktové novinky Ewocar pre sezónu 2024

Od 1.9.2022 si môžete v našom e-shope zakúpiť autokozmetiku Ewocar, ktorá sa zameriava najmä na vysoko odolnú keramickú ochranu, špičkové leštiace pasty a bohaté príslušenstvo v podobe utierok, uterákov a niekoľkých druhov prémiových leštiacich kotúčov a teraz aj detailerov či šampónov. Spoločnosť Ewocar pochádza z Litvy, ale väčšinu svojich produktov vyvíja a vyrába v Nemecku a vďaka svojej kvalite si rýchlo získala popularitu v celej Európe. A to nielen u profesionálnych detailistov, pre ktorých je k dispozícii napríklad špičková keramická ochrana laku s trvanlivosťou 60 mesiacov pre certifikovaných detailistov, ale aj u začínajúcich nadšencov, ktorí oceňujú vysokú kvalitu výrobkov a veľmi jednoduchú aplikáciu.

Nové produkty Ewocar

  • Set utierok Ewocar Microfiber Basic320 (3 ks) - Basic320 sú utierky, ktoré spoločnosť Ewocar ponúka v balení po 20 kusoch, čo je skvelá ponuka. 20 kusov je však pre mnohých zákazníkov príliš veľa, preto spoločnosť Ewocar prišla s výhodnou sadou 3 utierok Basic320, ktoré sú stále veľmi výhodné.
  • Sušiaci ručník Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Orange (40 x 60 cm) - spoločnosť Ewocar ponúka prémiové dvojité ručníky v modrej a najobľúbenejšej sivej farbe, ale pre sezónu 2024 uvádza na trh tretiu farebnú kombináciu - oranžovú.
  • Sušiaci ručník Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Orange (60 x 90 cm) - rovnaký ručník, ale vo väčšej veľkosti, ktorý ľahko vysuší celé auto "jedným ťahom".
  • Detailer Ewocar Q-Seal - keramický detailer - mimoriadne rýchlo a ľahko aplikovateľný prípravok, ktorý dokáže dodať karosérii skvelý lesk a spoľahlivo ju ochrániť pred znečistením. Prípravok sa jednoducho nastrieka priamo na lak, rovnomerne sa rozotrie handričkou z mikrovlákna a potom sa druhou handričkou z mikrovlákna vyleští do vysokého lesku.
  • Sealant Ewocar W-Coat - dokonalý keramický tmel, ktorý môže úplne zmeniť rutinnú údržbu vášho vozidla. Vďaka okamžitému a ľahko použiteľnému zloženiu nebolo nikdy jednoduchšie dosiahnuť výnimočný lesk, hydrofóbnosť a jemnosť. Napriek jednoduchému použitiu poskytuje W-Coat bezkonkurenčnú trvanlivosť a chemickú odolnosť.
  • Nová rada leštiacich kotúčov Ewocar Flexi Wool - Ide o pokročilé kotúče, ktoré majú väčší brúsny výkon a väčšiu pružnosť vďaka kombinácii vlny a burgundskej peny, čo umožňuje dosiahnuť oveľa lepšie výsledky na zaoblených častiach karosérie. Tieto kotúče sú ideálnou voľbou na strojové brúsenie laku v kombinácii s leštiacou pastou Ewocar Heavy Cut.
  • Čistiace hubky Ewocar Scrub Sponge (3 ks) - každá hubka je na jednej strane pokrytá mäkkými vláknami a na druhej strane povrchom z mikrovlákna. Mäkké vlákna poskytujú správnu štruktúru na hĺbkové čistenie čalúnenia alebo kože pri bodovom čistení alebo detailnom čistení. Strana z mikrovlákna je mäkká a absorpčná, aby zachytila všetky voľné nečistoty. Aplikátor je tiež skvelý na nanášanie kondicionéru alebo ochrany na kožu - vlákna zapracujú prípravok do kože a druhá strana z mikrovlákna sa používa na zotretie prebytočného prípravku.
  • Brúsné pasty Ewocar Heavy Cut+ - dve veľkosti objemu novej extra abrazívnej pasty, ktoré sa ponúkajú v tradičných objemoch 250 ml a 1 liter. Ide o vylepšenú brúsnu pastu so zvýšenou rýchlosťou pri strojovom brúsení laku a predĺženými leštiacimi cyklami pri použití rotačných a dvojčinných strojových leštičiek pri vyšších rýchlostiach. Nové zdokonalené zloženie na báze vody dokáže odstrániť defekty rýchlejšie a pri nižšej teplote laku, bez prachu.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Podobné články

Gumové vane Rigum - novinka v sortimente
Pred príchodom zimy sme rozšírili náš sortiment o kvalitné, české gumové vane do kufra značky Rigum. Tieto vane sú totižto číslo 1 v Českej republike! Určite ich poznáte aj vy.
Celý článok
Sam's Detailing - nové produkty pre sezónu 2024
V našom e-shope práve teraz nájdete poriadnu dávku nových produktov od Sam's Detailing! Kto ich ako prvý vyskúša na svojom aute?
Celý článok
Expert na kožu - Leather Expert
Starostlivosť o kožu môže byť teraz oveľa efektívnejšia. Po novom sme do ponuky zaradili špičkové produkty Leather Expert. Prípravky na čistenie, ochranu a renováciu kože.
Celý článok