Môj účet

Novinky z ekologického Cleantle

V Cleantle sa budúcnosť začína už dnes. Cleantle je poľská značka, ktorá sa zameriava na kvalitu výrobkov a ich bezpečné používanie. Vytvárajú vysoko účinné produkty, ktoré sú zložené bez nebezpečných chemických látok, a dbajú na všestrannosť svojich výrobkov. Autokozmetika Cleantle spĺňa očakávania automobilových nadšencov a profesionálov. Výrobky tejto značky sú zamerané na moderný dizajn. Je to prvá poľská značka autokozmetiky, ktorá sa zameriava na výrobky maximálne bezpečné pre používateľov. Dbajú na biologický pôvod svojich výrobkov. V Cleantle dokazujú, že účinnosť autokozmetiky nezávisí od nebezpečných a korozívnych látok, vyvíjajú autokozmetiku, ktorá je maximálne účinná a ľahko biologicky odbúrateľná. Každý výrobok Cleantle má rôzne spôsoby použitia. Nenájdete rovnaký výrobok s iným označením. Vždy nájdete jedinečné výrobky, ktoré vyčistia alebo ochránia mnoho rôznych povrchov vášho vozidla súčasne. Na rok 2024 je k dispozícii množstvo nových výrobkov, ktoré vám tu chceme predstaviť.

Predstavenie novinek Cleantle 

  • Prací prostriedok Cleantle Fabriclean+ - moderný výrobok určený na pranie látkového čalúnenia, Alcantary a kobercov. Je bezpečný pre mnohé druhy tkanín. Vďaka modernému a ekologickému zloženiu sa môže používať aj ako prací prostriedok a prať pri teplotách do 30 °C, čím sa znižuje riziko poškodenia jemnejších materiálov. Fabriclean+ je vysoko koncentrovaný, takže ľahko odstraňuje odolné nečistoty bez zanechania šmúh alebo škvŕn. Prípravok možno použiť aj na silne znečistené plastové prvky.
  • Čistič skel a tekuté stěrače Cleantle Hydro Glass+ - prípravok, ktorý kombinuje vlastnosti čističa skla a takzvaných "neviditeľných stieračov". Ľahko a rýchlo sa nanáša, nezanecháva šmuhy a hydrofóbny efekt umožňuje udržať okná dlhšie čisté. Je ideálny ako samostatný prostriedok na ochranu okien a ako prostriedok na údržbu okien. Zloženie tohto výrobku je prírodného pôvodu (98 %), je ľahko biologicky odbúrateľný.
  • Impregnace na pneumatiky Cleantle Tire Dressing - prípravok s pokročilým zložením určený na účinnú starostlivosť a ochranu pneumatík, gumových prvkov, vonkajších plastových prvkov a tesnení automobilov. Lesklý finiš.
  • Rychlá ochrana laku Cleantle EasyOne QD - prípravok na jednoduchú starostlivosť o karosériu. Vytvára hydrofóbny a antistatický povlak, lak je po aplikácii hladký a neuveriteľne lesklý, vďaka čomu sa pomalšie špiní a ľahšie čistí. Obsahuje UV filtre na ochranu laku pred vyblednutím.
  • Sealant Cleantle Glossify - pokročilý produkt na báze polymérov a polysiloxánu, ktorý výrazne stmavuje a zvyšuje lesk farby a dodáva jej neuveriteľnú hĺbku. Okrem toho dokonale maskuje mikroškrabance a robí lak klzkým, čím poskytuje úžasný vizuálny efekt. Na laku vytvára hydrofóbny povlak, ktorý zabraňuje nadmernému usadzovaniu nečistôt a špiny.
  • Detailer na kůži Cleantle Leather QD² - výrobok na rýchle a nepretržité čistenie, starostlivosť a údržbu koženého čalúnenia. Účinne odstraňuje bežné nečistoty z čalúnenia a zanecháva povrch mäkký a pružný. Leather QD² je 98 % prírodný a ľahko biologicky odbúrateľný výrobok. Ak uprednostňujete pohodlie, Leather QD² je to, čo udrží vaše kožené čalúnenie čisté, vyživené a mäkké. Výrobok plní svoju úlohu v každej kategórii. S týmto jediným výrobkom vyčistíte drobné škvrny na vašom čalúnení a zároveň ochránite celý povrch. Účinok? Čistá, mäkká a hydratovaná koža. Na rýchle a jednoduché osvieženie koženého čalúnenia nepotrebujete nič iné.
  • Ochrana na kůži Cleantle Leather Protector² - výrobok určený na starostlivosť a ochranu koženého čalúnenia. Odstraňuje znečistenie z čalúnenia a znižuje náchylnosť povrchu na zašpinenie. Jeho zloženie je zmesou polymérov a prírodných voskov, ktoré kožu hydratujú a vyživujú. Po aplikácii povrch mierne stmavne, kĺže a je jemný na dotyk. Prípravok obsahuje UV filtre, ktoré chránia kožu pred vyblednutím. S ohľadom na bezpečnosť používateľa a čalúnenia vytvorila spoločnosť Cleantle najlepšie možné zloženie výrobku. Pozostáva zo zmesi polymérov a prírodných voskov, ktoré zanechávajú kožené čalúnenie dokonale pružné a vyživené. Aby ste mohli Leather Protector² správne aplikovať, musíte najprv pripraviť povrch. Oplatí sa siahnuť po čistiacom prostriedku Leather Cleaner² a kožené čalúnenie účinne vyčistiť profesionálnou kefou na kožu a textílie. Aplikovaný na takýto základ bude mať prípravok predĺžený účinok a efekt hydratovaného, stmaveného a pred nečistotami či UV žiarením chráneného povrchu - vydrží teda dlhšie.
  • Set na kůži Cleantle Leather Care Kit - kompletná sada na účinné a bezpečné čistenie, starostlivosť a ochranu koženého čalúnenia v interiéri vášho vozidla. Táto súprava vám umožní dôkladne vyčistiť kožené čalúnenie pomocou čistiaceho prostriedku Leather Cleaner² a kefy na kožu, potom ho zjemniť a ochrániť pomocou ochranného prostriedku Leather Protector² a aplikátora Pinky Pad alebo mäkkej utierky z mikrovlákna Daily Cloth.
  • Aplikátory Cleantle Pinky Applicator Pad (5 pack) - aplikátory určené na aplikáciu všetkých keramických a grafénových povlakov. Sú ideálne na nanášanie povlakov Admire a Inspire spoločnosti Cleantle. Sú tiež skvelé na starostlivosť a ochranu interiéru vášho vozidla. Možno ich použiť pri aplikácii všetkých typov ochranných prostriedkov do interiéru, kondicionérov na kožené čalúnenie atď. Vďaka svojej štruktúre dokonale rozotierajú prípravok na povrchu a zanechávajú rovnomernú ochrannú vrstvu.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Cleantle EasyOne QD (1 l)Ochrana laku Cleantle EasyOne QD (1 l)NovinkaRýchly náhľadrýchla ochrana na lak, detailer, 1 l12,99 EURSkladomCleantle EasyOne QD (5 l)Ochrana laku Cleantle EasyOne QD (5 l)NovinkaRýchly náhľadrýchla ochrana na lak, detailér, 5 l41,99 EURSkladomCleantle EasyOne QD (500 ml)Ochrana laku Cleantle EasyOne QD (500 ml)NovinkaRýchly náhľadrýchla ochrana na lak, detailer, 500 ml9,49 EURSkladomCleantle Fabriclean+ (1 l)Prací prostriedok Cleantle Fabriclean+ (1 l)NovinkaRýchly náhľadprací prostriedok, 1 l12,99 EURSkladomCleantle Fabriclean+ (5 l)Prací prostriedok Cleantle Fabriclean+ (5 l)NovinkaRýchly náhľadprací prostriedok, 5 l39,99 EURSkladomCleantle Glossify (1 l)Sealant Cleantle Glossify (1 l)NovinkaRýchly náhľadpolymérový sealant, 1 l18,99 EURSkladomCleantle Glossify (5 l)Sealant Cleantle Glossify (5 l)NovinkaRýchly náhľadpolymérový sealant, 5 l52,99 EURSkladomCleantle Glossify (500 ml)Sealant Cleantle Glossify (500 ml)NovinkaRýchly náhľadpolymérový sealant, 500 ml11,99 EURSkladomCleantle Hydro Glass+ (1 l)Čistič skiel a tekuté stierače Cleantle Hydro Glass+ (1 l)NovinkaRýchly náhľadčistič skiel a tekuté stierače, 1 l12,99 EURSkladomCleantle Hydro Glass+ (5 l)Čistič skiel a tekuté stierače Cleantle Hydro Glass+ (5 l)NovinkaRýchly náhľadčistič skiel a tekuté stierače, 5 l32,99 EURSkladomCleantle Hydro Glass+ (500 ml)Čistič skiel a tekuté stierače Cleantle Hydro Glass+ (500 ml)NovinkaRýchly náhľadčistič skiel a tekuté stierače, 500 ml7,99 EURSkladomCleantle Leather Care KitSet na kožu Cleantle Leather Care KitNovinkaRýchly náhľadkompletný set na údržbu koženého čalúnenie34,99 EURSkladomCleantle Leather Protector² (200 ml)Ochrana na kožu Cleantle Leather Protector² (200 ml)NovinkaRýchly náhľadochranný prípravok na kožené čalúnenie, 200 ml9,49 EURSkladomCleantle Leather Protector² (500 ml)Ochrana na koži Cleantle Leather Protector² (500 ml)NovinkaRýchly náhľadochranný prípravok na kožené čalúnenie, 500 ml14,99 EURSkladomCleantle Leather QD² (1 l)Detailer na kožu Cleantle Leather QD² (1 l)NovinkaRýchly náhľadrýchly detailer na koži, 1 l17,99 EURSkladomCleantle Leather QD² (500 ml)Detailer na kožu Cleantle Leather QD² (500 ml)NovinkaRýchly náhľadrýchly detailer na koži, 500 ml11,99 EURSkladomCleantle Pinky Applicator Pad (5 pack)Aplikátory Cleantle Pinky Applicator Pad (5 pack)NovinkaRýchly náhľadset 5 mikrovláknových aplikátorov na aplikáciu keramiky10,99 EURSkladomCleantle Tire Dressing (1 l)Impregnácia na pneumatiky Cleantle Tire Dressing (1 l)NovinkaRýchly náhľadlesklá impregnácia na pneumatiky, 1 l29,99 EURSkladomCleantle Tire Dressing (5 l) Doprava zadarmoImpregnácia na pneumatiky Cleantle Tire Dressing (5 l)NovinkaRýchly náhľadlesklá impregnácia na pneumatiky, 5 l124,99 EUR1 až 4 týždneCleantle Tire Dressing (500 ml)Impregnácia na pneumatiky Cleantle Tire Dressing (500 ml)NovinkaRýchly náhľadlesklá impregnácia na pneumatiky, 500 ml17,99 EURSkladom

Podobné články

Nové produkty Gyeon
Obľúbená značka Gyeon pridáva do sortimentu niekoľko nových výrobkov, ktoré budeme mať na sklade v priebehu apríla. Už teraz sa s nimi však môžete zoznámiť a tešiť sa na ne.
Celý článok
Nové výrobky Fictech a plošné zľavy
Nové výrobky od spoločnosti Fictech k nám prichádzajú z Francúzska. Teraz tu nájdete rozšírený sortiment výrobkov na starostlivosť o motocykle a kompletný inovatívny rad keramických náterov XPERT.
Celý článok
Nové prípravky, ktoré prídu vhod na jarnú sezónu
Michael Cipriani a jeho značka Infinity Wax uvádzajú na trh množstvo nových zaujímavých produktov, ktoré už máme v našej ponuke. Nenechajte si ich ujsť - odporúčame vám kliknúť!
Celý článok
Nové leštiace pasty a sady od Auto Finesse
Pre priaznivcov spoločnosti Auto Finesse máme dobrú správu. Zaradili sme ich nové profesionálne leštiace pasty, ktoré mali vo Veľkej Británii veľký úspech.
Celý článok