Môj účet

Nové produkty Infinity Wax, ktoré sa budú hodiť na jarnú sezónu

Niektoré značky sú svetoznáme a ľudia ich kupujú buď zo zotrvačnosti, alebo na základe silného mena, ale nie vždy je to stávka na istotu. Veľkí hráči sa často spoliehajú na silu svojej značky a nezáleží im až tak na funkčnosti a kvalite svojich výrobkov - ide im len o silný marketing. Potom sú tu značky, ktoré nemajú také zázemie a silný marketing, ale idú míľovými krokmi a tvrdo pracujú na kvalite a jedinečnosti svojich výrobkov. A práve to je typické pre britskú značku Infinity Wax. Táto značka funguje už šiesty rok a za ten čas urobili jej výrobky veľký pokrok. Na rok 2024 sa sortiment značky opäť rozšíril o viac ako desať výrobkov. Prichádza aj s novým dizajnom obalov, ktorý je neuveriteľne veselý a moderný. Výrobky "v novom" budeme mať v sortimente počas roka 2024 (väčšina fotografií s novým obalom je už na e-shope). Na sklade máme ešte malé množstvo výrobkov v pôvodnom balení, ktoré budeme postupne dopĺňať a nahrádzať novými. (Ak dostanete výrobok v pôvodnom balení, nehnevajte sa na nás, obsah je identický - ďakujeme!)

Predstavenie novinek Infinity Wax pre sezónu 2024

  • Detailer Infinity Wax Millions Strawberry Detailer - najrýchlejší spôsob, ako dodať vášmu autu okamžitý lesk, hladkosť a veľmi rýchle odstránenie vody. Strawberry detailer používa makro emulziu modifikovaného siloxánu, ktorá je kombinovaná s piatimi ďalšími kľúčovými zložkami na podporu odstraňovania odtlačkov a produktov s minimálnym úsilím. Jeho ďalšie zložky dodávajú výrazný lesklý mokrý vzhľad, ktorý sa podobá na karnaubský vosk. Ponúka tiež veľmi jednoduchú aplikáciu a vytvára vodné guľôčky podobné keramickému povlaku s Si02. Strawberry Detailer je radosť používať a stále neuveriteľne príjemne vonia.
  • Predumývanie Infinity Wax Millions Apple Pre-Wash - nový predumývací prípravok, ktorý má vybrané zloženie s úplne odlišným chemickým zložením ako podobné výrobky na trhu. Kombinuje bezpečnosť s vyváženým pH s čistiacou silou, a to všetko umocnené vôňou Apple Millions. Používa jedinečné zloženie neiontového čistiaceho prostriedku, ktoré bolo vyvinuté s použitím najlepších materiálov z Nemecka pred zmiešaním v Infinity Wax. Zabudované povrchovo aktívne látky na báze cukru tiež pochádzajú z udržateľných zdrojov a ponúkajú výnimočný výkon. Zároveň poskytujú istotu, že sú bezpečné aj pre ten najjemnejší lak, dokonca aj pre vozidlá s PPF fóliou (vrátane matnej).
  • Autošampón Infinity Wax Millions Cola Car Shampoo - je všetko, čo by mal autošampón mať. Hustý, s osviežujúcou vôňou coca coly, ktorá nielenže krásne vonia v obale, ale vôňa sa prenáša aj do vedra s vodou pri umývaní. Úctyhodný pomer riedenia poskytuje stabilnú krémovú penu s vynikajúcim mazaním pri umývaní. Šampón Cola je vyrobený s použitím najnovších povrchovo aktívnych látok a lubrikačných zložiek, ktoré poskytujú vysoko účinný čistiaci účinok čo najbezpečnejším spôsobom. Obsah fľaše si vyslúžil prezývku "tekutý hodváb". Jednoducho povedané, tento šampón je absolútna radosť používať! Šampón Cola sa vyznačuje skvelými pomermi riedenia, pri ktorých môžete z 500 ml urobiť 75 bezpečných umytí vášho vozidla, a to všetko s vôňou, ktorá je okamžite rozpoznateľná.
  • Odstraňovač cestného filmu Infinity Wax Big Red - vysoko účinný odstraňovač cestného filmu a mastnoty, ktorý sa dodáva vo forme ultrakoncentrátu. Z piatich litrov prípravku možno zriediť 200 litrov roztoku pripraveného na použitie, ktorý sa potom preženie cez vstrekovací systém alebo sa aplikuje pomocou ručného postrekovača s čerpadlom, nástavca na snehovú penu atď. Jeho zloženie je šetrné k životnému prostrediu a z 89 % biologicky odbúrateľné. Po zriedení nie je korozívny ani žieravý a je bezpečný pre väčšinu materiálov s výnimkou neošetrených alebo nelakovaných surových kovov a hliníka.
  • Autošampón Infinity Wax Synergy Refresh Shampoo - mierne kyslý šampón na hĺbkové čistenie - ideálny autošampón na renováciu vozidiel, na ktorých je použitá keramická ochrana laku. Synergy Refresh je jemný, ale neuveriteľne silný šampón, ktorý je určený na obnovu vrstvy predtým aplikovanej keramickej ochrany laku, ktorá sa zanesla a už nemusí fungovať tak, ako by mala. Receptúra je bohatá na mazacie, povrchovo aktívne látky, ktoré sa nachádzajú na spodnej hranici stupnice pH. Výsledkom je šampón, ktorý je nielen bezpečný na použitie na jemný lak, ale aj šampón, ktorý je výkonný aj v oblastiach s tvrdou vodou, kde sa niektoré šampóny márne snažia vytvoriť požadovanú úroveň peny a klzkosti. Synergy Refresh je viac než len obyčajný šampón, jeho schopnosť ľahko odstraňovať vodné škvrny a minerálne usadeniny z neho robí nevyhnutný nástroj pre každého.
  • Zmes do ostrekovačov Infinity Wax Screen Wash - pripravenosť na zimu bez námahy. Prekonajte zimu s inovatívnou umývačkou a odmrazovačom 2 v 1! Je navrhnutý na boj s najtuhšou zimou a rozlúčte sa s ránami, keď musíte škrabať ľad - toto riešenie funguje až do -15 °C! Stačí zriediť, nastriekať a sledovať, ako ľad rozmŕza a odkvapkáva. Prečo plniť garáž rôznymi prípravkami na každé ročné obdobie? Infinity Wax Screen Wash je roztok 2 v 1 a je veľmi univerzálny a šikovný na odstraňovanie letnej alebo zimnej špiny počas celého roka. Infinity Wax Screen Wash zabezpečí, že vaše čelné sklo bude vždy čisté, bez ohľadu na ročné obdobie. Nie je to len tak hocijaký čistič okien, jeho bezpečné zloženie odporúča napríklad BMW. Či už ide o rozmrazovač alebo čistič okien, očakávajte špičkový výkon s minimálnou námahou.
  • Detailer na interiér Infinity Wax Interior Detailer - antistatický čistič a prípravok na čistenie interiéru v jednom. Osviežuje a čistí všetky povrchy interiéru vrátane kože a Alcantary. Interior Detailer je jemný až stredne silný čistiaci prostriedok, ktorý je vhodný na všetky povrchy v interiéri vášho vozidla. Poskytuje antistatický účinok, ktorý minimalizuje budúce odtlačky prstov na dotykových obrazovkách a lakovaných častiach interiéru. Jeho zloženie na báze vody a izopropylalkoholu poskytuje vynikajúce čistenie mastnoty, lepkavých zvyškov a iných bežných nečistôt z vozidla. Keďže sa rýchlo odparuje, môžete Interior Detailer používať medzi hĺbkovými čisteniami na osvieženie interiéru, najmä volantov a bežných dotykových plôch. Obnoví dokonale čistý a matný povrch s osviežujúcou vôňou citróna a limetky. Keďže sa Interior Detailer používa tak jednoducho, má mnoho možností použitia. Tento výrobok vyniká najmä pri bežnej údržbe interiéru a antistatický povlak, ktorý zanecháva, je obzvlášť užitočný pre majiteľov vozidiel s veľkými obrazovkami infotainmentu a dotykovými panelmi.
  • Ochrana na plasty Infinity Wax Plastic Coat - moderný ochranný a revitalizačný prípravok na vonkajšie plasty. Dokáže okamžite obnoviť vzhľad vonkajších plastových častí vozidla, ako sú nárazníky, lišty atď. Po aplikácii zanecháva silnú ochrannú a vysoko odolnú vrstvu, ktorá odpudzuje vodu. Obzvlášť pôsobivá je skutočnosť, že náter Plastic Coat môže v niektorých prípadoch vydržať až 6 mesiacov, čo z neho robí ideálny stred medzi produktom s krátkou životnosťou a keramickým náterom, ktorý zvyčajne vydrží 1 rok. Zloženie náteru Plastic Coat je založené na technickej zmesi troch prémiových rozpúšťadiel pochádzajúcich zo špecializovanej chemickej divízie spoločnosti Shell. Tie sa pri vysokých teplotách miešajú s pevným polymérom a viacerými tekutými polymérmi, aby sa vytvoril tento ľahko aplikovateľný výrobok. Nakoniec, malý citrónový parfum príjemne dopĺňa používateľský zážitok.
  • Osviežovač vzduchu Infinity Wax Air Freshener Watermelon Crush (250 ml) & Infinity Wax Air Freshener Inspired By Creed Aventus (250 ml) - tekuté osviežovače vzduchu v spreji sú namiešané tak, aby zlepšili projekciu vône, odolnosť voči textíliám a boli bezpečné na všetkých povrchoch v interiéri. Infinity Wax Air Freshener vône sú vyrobené z technickej zmesi izopropylu, fixačných látok, emulgátorov a malého množstva destilovanej vody. Vďaka tomu sú neuveriteľne silné a zároveň bezpečné na použitie v uzavretom priestore, akým je vaše vozidlo. Neobsahujú etanol, živočíšne produkty ani enzýmy. Sú to vône, ktoré vydržia vo vašom aute týždeň alebo viac. Tekuté osviežovače vzduchu nielenže spĺňajú tieto kritériá, ale ponúkajú aj úžasnú hodnotu s až 367 strekmi na fľašu. Osviežovače vzduchu Infinity Wax môžete používať kedykoľvek, ale najúčinnejšie sú pri použití na čistých tkaninách alebo po hĺbkovom čistení interiéru. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov nastriekajte trochu na koberce, obloženie strechy alebo bezpečnostné pásy vášho vozidla.
  • Keramická ochrana na karbón Infinity Wax Synergy Carbon Coat - Carbon Ceramic Coating - diely z uhlíkových vlákien na vozidlách sú drahé a náchylné na poškodenie UV žiarením. Infinity Wax Synergy Carbon Coat používa termoplastické a keramické živice na správne spojenie so živicou používanou pri výrobe karbónových/kompozitných dielov. Na rozdiel od keramických ochranných prostriedkov na lak je Infinity Wax Synergy Carbon Coat vhodnejší špeciálne pre karbónové diely. Synergy Carbon Coat je dokonalý náter pre tieto povrchové úpravy, ktoré dokáže chrániť až 5 rokov (Je tiež úplne šetrný k domácim podmienkam).
  • Keramická ochrana na kolesá Infinity Wax Synergy Revolution - Wheel Coating - nový keramický povlak na kolesá, ktorý bol špeciálne navrhnutý tak, aby prekonal všetky ostatné povlaky, ktoré sú v súčasnosti dostupné vo Veľkej Británii. Ľahko sa používa a je vhodný na samostatnú aplikáciu, čo znamená, že ho môžete použiť, aj keď nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti s inštaláciou alu ochranných náterov kolies. Ak ste profesionál, môžete Revolution ľahko začleniť do svojho pracovného postupu a uvidíte lepšie výsledky a rýchlejšie časy aplikácie. Revolution je zmes 7 kľúčových zložiek a technických rozpúšťadiel, z ktorých väčšina pochádza z Nemecka. V Infinity Wax používajú organickú polysilazánovú živicu, akú nájdete vo väčšine keramických náterov, ale napúšťajú ju oveľa odolnejšou anorganickou možnosťou. Vzniká tak nepreniknuteľná bariéra, ktorá odoláva teplotám až do 1400 stupňov Celzia a cyklickému ochladzovaniu vplyvom tepla a chladu, ktoré bežné nátery rýchlo ničia. Čerešničkou na torte je prísada diaminosiloxán, ktorá zvyčajne tvrdej a krehkej štruktúre povlaku dodáva tepelnú stabilitu, chemickú odolnosť a prekvapivú úroveň pružnosti. Takéto prísady sa najčastejšie vyskytujú v leteckom priemysle, kde sa vyžaduje odolnosť voči extrémnym teplotám a poveternostným vplyvom. Synergy Revolution využíva najpokročilejšie vedecké poznatky o materiáloch a zahŕňa ich do ľahko použiteľného výrobku, s ktorým sa môže stotožniť každý a dosiahnuť skvelé výsledky. Na vozidlách s každodennou prevádzkou je odolný 2 roky a viac.
  • Keramická ochrana na okná Infinity Wax Synergy Clarity - Glass Coating - nová generácia ochranného náteru na okná z keramickej sol-gélovej živice. Tento povlak sa nepodobá na nič, čo ste doteraz používali. Jeho hustejšia konzistencia a mimoriadne ľahké odlupovanie bez námahy z neho robia skvelú alternatívu k tekutým stieračom novej generácie a jeho hydrofóbne vlastnosti z neho robia jednu z najlepších volieb vo svojej triede.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Infinity Wax Millions Apple Pre-Wash (500 ml)Predumývanie Infinity Wax Millions Apple Pre-Wash (500 ml)Rýchly náhľadpH neutrálne predumytie, koncentrát, 500 ml15,99 EURSkladomInfinity Wax Millions Cola Car Shampoo (500 ml)Autošampón Infinity Wax Millions Cola Car Shampoo (500 ml)Rýchly náhľadvysoko penivý šampón s pridanou lubrikáciou, 500 ml17,99 EURSkladomInfinity Wax Millions Strawberry Detailer (500 ml)Detailer Infinity Wax Millions Strawberry Detailer (500 ml)TipRýchly náhľadokamžitý lesk a hebkosť so skvelou ochranou, rýchly detailer, 500 ml17,99 EURSkladomInfinity Wax Synergy Carbon Coat - Carbon Ceramic Coating (15 ml) Doprava zadarmoKeramická ochrana na karbón Infinity Wax Synergy Carbon Coat - Carbon Ceramic Coating (15 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)keramická ochrana na karbónové časti auta, 15 ml119,99 EURDočasne nedostupnéInfinity Wax Synergy Revolution - Wheel Coating (15 ml)Keramická ochrana na kolesá Infinity Wax Synergy Revolution - Wheel Coating (15 ml)Rýchly náhľadpokročilá keramická ochrana na alu kolesá a brzdiče, výdrž 2 roky, 15 ml39,99 EURSkladomInfinity Wax Synergy Clarity - Glass CoatingKeramická ochrana na okná Infinity Wax Synergy Clarity - Glass CoatingRýchly náhľadpokročilá keramická ochrana na okná39,99 EURDočasne nedostupnéInfinity Wax Air Freshener Inspired By Creed Aventus (250 ml)Osviežovač vzduchu Infinity Wax Air Freshener Inspired By Creed Aventus (250 ml)Rýchly náhľadluxusný vónny sprej s pridanými fixačnými látkami pre dlhú životnosť, Creed Aventus, 250 ml11,99 EURSkladomInfinity Wax Air Freshener Watermelon Crush (250 ml)Osviežovač vzduchu Infinity Wax Air Freshener Watermelon Crush (250 ml)Rýchly náhľadluxusný vónny sprej s pridanými fixačnými látkami pre dlhú životnosť, vôňa melónu, 250 ml11,99 EURSkladomInfinity Wax Plastic Coat (500 ml)Ochrana na plasty Infinity Wax Plastic Coat (500 ml)Rýchly náhľadpokročilý oživovač a ochrana na plasty, výdrž až 6 mesiacov, 500 ml22,99 EURSkladomInfinity Wax Interior Detailer (5 l)Detailer na interiér Infinity Wax Interior Detailer (5 l)Rýchly náhľadantistatický čistič a interierový detailer, 5 l79,99 EURSkladomInfinity Wax Interior Detailer (500 ml)Detailer na interiér Infinity Wax Interior Detailer (500 ml)Rýchly náhľadantistatický čistič a interierový detailer, 500 ml13,99 EURSkladomInfinity Wax Screen Wash (5 l)Zmes do ostrekovačov Infinity Wax Screen Wash (5 l)Rýchly náhľadceloročná zmes do ostrekovačov a rozmrazovač v jednom, koncentrát, bezpečný pre vosk a keramiku, 5 l23,99 EURSkladomInfinity Wax Screen Wash (500 ml)Zmes do ostrekovačov Infinity Wax Screen Wash (500 ml)Rýchly náhľadceloročná zmes do ostrekovačov a rozmrazovač v jednom, koncentrát, bezpečný pre vosk a keramiku, 500 ml9,99 EURSkladomInfinity Wax Synergy Refresh Shampoo (5 l)Autošampón Infinity Wax Synergy Refresh Shampoo (5 l)Rýchly náhľadvysoko kvalitný šampón na obnovu keramických náterov a voskov bez použitia agresívnych chemikálií, 5 l79,99 EURSkladomInfinity Wax Synergy Refresh Shampoo (500 ml)Autošampón Infinity Wax Synergy Refresh Shampoo (500 ml)Rýchly náhľadvysoko kvalitný šampón na obnovu keramických náterov a voskov bez použitia agresívnych chemikálií, 500 ml16,99 EURSkladomInfinity Wax Big Red (5 l)Odstraňovač dopravného filmu Infinity Wax Big Red (5 l)Rýchly náhľadvysoko účinný odstraňovač dopravného filmu a mastnoty, ultra koncentrát, 5 l47,99 EURSkladom

Podobné články

Nové leštiace pasty a sady od Auto Finesse
Pre priaznivcov spoločnosti Auto Finesse máme dobrú správu. Zaradili sme ich nové profesionálne leštiace pasty, ktoré mali vo Veľkej Británii veľký úspech.
Celý článok
Koch Chemie, Made in Germany
Od základu sme prepracovali popisy produktov Koch Chemie a pridali všetky nové produkty na rok 2024. Doporučené ceny zostali nezmenené.
Celý článok
Tershine - To najlepšie na Štedrý deň
Inflácia porazená. Po zľave značiek Gliptone a Dodo Juice dochádza aj k zníženiu cien značky Tershine, a to až o 20 %! A môžete sa tešiť na množstvo zaujímavých noviniek.
Celý článok
Zaujímavé novinky Ewocar
Presne pred rokom sme spustili predaj litovskej autokozmetiky Ewocar a teraz je čas na aktualizáciu a ukážku nových produktov na sezónu 2024.
Celý článok