Môj účet

Nové produkty Gyeon na rok 2024

Juhokórejská značka Gyeon je jednou z najobľúbenejších značiek autokozmetiky nielen v Českej republike, ale na celom svete. Neustále prichádza na trh s novými produktmi, neustále sa zdokonaľuje ako v oblasti produktov, ktoré neustále inovuje, tak aj v oblasti marketingu, ktorý hodnotíme ako jeden z najlepších. Takmer každý pozná svoje špecifické hranaté fľaše. Na túto sezónu je pripravených niekoľko noviniek a veríme, že do konca roka pribudnú ďalšie. V priebehu apríla budeme tovar naskladňovať, čakáme už len na nášho dodávateľa, ktorý nám bude tovar expedovať do Brna každým dňom.

Gyeon - predstavenie noviniek

  • Rukavica na umývanie Gyeon Q2M Smoothie EVO - EVO je vylepšená verzia legendárnej syntetickej pracej rukavice od firmy Gyeon. Teraz ponúka výber z troch rôznych typov vlákien, pričom gramáž je 1250. Bezokrajová úprava, praktický lem a funkčné šitie vo vnútri z nej robia ergonomický nástroj vhodný na umývanie akéhokoľvek vozidla.
  • Uterák na sušenie Gyeon Q2M SilkDryer EVO (90 x 70 cm) a Gyeon Q2M SoftDryer EVO (80 x 60 cm) - vylepšený uterák na sušenie, ktorý absorbuje viac vody ako kedykoľvek predtým! Twist-loop syntetické vlákna na pôsobivé sušenie povrchu bez šmúh. Gyeon Q²M SilkDryer EVO je aktualizovaná a vylepšená verzia jednej z najinovatívnejších sušiacich utierok na svete. V porovnaní s verziou uvedenou ešte v roku 2015 má variant EVO zvýšenú gramáž na 530. Celková savosť je dokonca až o 50 % vyššia ako predtým. Okrem toho si môžete všimnúť znížené okraje na absolútne minimum, aby bol uterák ešte funkčnejší a bezpečnejší na paneloch zložitých tvarov a dokonca aj na tých najjemnejších lakoch.
  • Uterák na sušenie Gyeon Q2M SilkDryer EVO Classic (90 x 70 cm) - vylepšený a vodu absorbujúci uterák na sušenie. Twist-loop syntetické vlákna pre pôsobivé sušenie povrchu bez akýchkoľvek šmúh. Q²M SilkDryer EVO Classic je aktualizovaná a vylepšená verzia jedného z najinovatívnejších uterákov na sušenie na svete. V porovnaní s verziou uvedenou ešte v roku 2015 má variant EVO zvýšenú gramáž na 530. Celková savosť je dokonca až o 50 % vyššia ako predtým.
  • Mikrovláknová utierka Gyeon Q2M SoftWipe EVO (40 x 40 cm) - mimoriadne jemná utierka z mikrovlákna Gyeon Q²M SoftWipe EVO je určená na aplikáciu detailerov a tmelov v spreji.
  • Mikrovláknová utierka Gyeon Q2M Suede EVO (40 x 40 cm) - semišová, extra mäkká utierka z mikrovlákna s rozmermi 40 x 40 cm.
  • Mikrovláknové utierky Gyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (10 x 10 cm) - balenie semišových, extra mäkkých utierok z mikrovlákna s rozmermi 10 x 10 cm.
  • Mikrovláknové utierky Gyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (20 x 20 cm) - balenie semišových, extra mäkkých utierok z mikrovlákna s rozmermi 20 x 20 cm.
  • Mikrovláknové utierky Gyeon Q2M Suede EVO 2-Pack (40 x 40 cm) - balenie semišových, extra mäkkých utierok z mikrovlákna s rozmermi 40 x 40 cm.
  • Mikrovláknové utierky na okná Gyeon Q2M GlassPack EVO (40 x 40 cm) - nízky vlas a bez okrajov, to je Gyeon Q²M GlassWipe EVO - jemná, ale veľmi účinná utierka z mikrovlákna na starostlivosť o okná. Q²M GlassWipe EVO je najúčinnejšia utierka a spôsob, ako vyčistiť sklo bez šmúh a možných škrabancov. So svojou gramážou 390 gsm absorbuje nečistoty a spolu s vybraným čistiacim prostriedkom na sklo zanecháva za sebou len čisté a priehľadné sklo.
  • Sada utierok Gyeon Q2M InteriorPack EVO (40 x 40 cm) - sada utierok z mikrovlákna, v ktorej nájdete celkom 3 typy utierok na starostlivosť o interiér vozidla. Kvalita mikrovlákna, jeho okrajov alebo prešitia, savosť a odolnosť voči desiatkam umývacích cyklov rozhoduje o výsledkoch každého detailingového procesu - kvalita príslušenstva používaného pri starostlivosti o auto je všetko! Výrobky z mikrovlákna sa používajú pri umývaní, dekontaminácii, sušení, leštení, aplikácii ochranných prostriedkov a následnej starostlivosti o každý jeden prvok vozidla. Môžu urýchliť a zefektívniť akúkoľvek činnosť alebo v konečnom dôsledku zničiť konečný výsledok.
  • Mikrovláknové utierky do interiéru Gyeon Q2M InteriorWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm) - ideálna voľba na čistenie všetkých typov obloženia interiéru vozidla. Plyšové obojstranné mikrovlákna sú absorpčné a účinne odstraňujú všetky typy prachu, nečistôt alebo zvyškov čistiacich prostriedkov. Vďaka novému ultrazvukovému strihu sú okraje utierok ešte hladšie ako kedykoľvek predtým.
  • Mikrovláknové utierky do interiéru Gyeon Q2M InteriorWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm) - utierky Gyeon Q²M LeatherWipe EVO s nízkym vláknom a bez okrajov sú mäkké, ale maximálne savé. Sú ideálne na odstraňovanie nečistôt a zvyškov čistiacich prostriedkov z akéhokoľvek typu koženého čalúnenia alebo povrchu sedadiel. Utierky sú veľmi účinné aj na Alcantaru. Ultrazvukovo rezané okraje poskytujú presnú a bezpečnú bezokrajovú úpravu.
  • Mikrovláknová utierka na okná Gyeon Q2M GlassWipe EVO (40 x 40 cm) - nízky vlas a bez okrajov, to je Gyeon Q²M GlassWipe EVO - jemná, ale veľmi účinná utierka z mikrovlákna na starostlivosť o okná. Q²M GlassWipe EVO je najúčinnejšia utierka a spôsob, ako vyčistiť sklo bez šmúh a možných škrabancov. So svojou gramážou 390 gsm absorbuje nečistoty a spolu s vybraným čistiacim prostriedkom na sklo zanecháva za sebou len čisté a priehľadné sklo.
  • Čistiaci aplikátor Gyeon Q2M ScrubPad EVO (8 x10 cm) - obojstranný nástroj na čistenie interiéru vozidla. Biela strana je ideálna na čistenie kože alebo odstraňovanie usadených nečistôt na plastovom obložení. Čierna penová strana účinne zachytáva prach. Plne syntetické materiály zostávajú po mnohých použitiach ako nové. Veľkosť a tvar sú vhodné na čistenie zložito tvarovaných prvkov alebo štrbín v interiéri vozidla.
  • Keramická vrstva na okná Gyeon Q2 View EVO (20 + 20 ml) - ochranný náter na okná s dlhotrvajúcim vodoodpudivým účinkom. Na trhu je k dispozícii mnoho hydrofóbnych náterov, ale ich silnou stránkou nie je trvanlivosť. Q2 View EVO spája dve najžiadanejšie vlastnosti tohto typu výrobkov. Na najviac používanom čelnom skle vydrží až 12 mesiacov, pričom stále poskytuje rovnakú vodoodpudivosť. Na bočných oknách vydrží až 36 mesiacov. Príprava povrchu je však absolútne nevyhnutná. Sada Gyeon Q² View EVO pozostáva z dvoch produktov, a to Q² Cleanse (leštidlo na sklo) a Q² Repel EVO (samotný hydrofóbny povlak). Nikdy nevynechávajte proces odmastenia pomocou Q² Cleanse, ktorý je nielen čistiacim prostriedkom, ale vytvára aj spojovaciu vrstvu, ktorá zabezpečuje dokonalé priľnutie ochrany k sklu. Predpokladáme, že čím horšie sú podmienky na ceste, tým viac by sa mal vodič sústrediť na riadenie vozidla. View Q² poskytuje oveľa lepší výhľad na cestu tým, že udržiava sklá čisté, odpudzuje vodu, nečistoty a zvyšuje viditeľnosť. Hlavným cieľom systému Q² View je preto zvýšiť vašu bezpečnosť a pohodlie pri jazde v sťažených cestných podmienkach (jazda v daždi, v noci...), pretože vodič si oveľa skôr všimne rôzne prekážky a nebezpečenstvá a môže rýchlejšie reagovať.
  • Keramická vrstva na kolesá Gyeon Q2 Rim EVO (30 ml) - špeciálny keramický nanopovlak na disky kolies, ktorý odoláva vysokým teplotám. Na trhu sú k dispozícii rôzne typy ráfikov, napr. lakované, eloxované alebo leštené. Q² Rim EVO je ten správny produkt na ochranu každého z nich. Dokonca aj majitelia modelov s leštenými límcami zistia, že po aplikácii Q2 Rim EVO je potreba renovácie pre tzv. zrkadlový efekt podstatne menej častá. Q² Rim EVO sa nanáša len v jednej hrubšej vrstve. Ak si želáte predĺžiť jeho životnosť, ochrana sa dá aj vrstviť. Medzi jednotlivými vrstvami by sa mali dodržať minimálne 4 hodiny. Náter je možné aplikovať na všetky povrchy ráfikov, lesklé aj matné. Kolesá, ktoré sa nachádzajú v blízkosti motorového priestoru alebo vedľa výfuku, sú komponenty najviac vystavené vysokým teplotám. Q² Rim EVO má odolnosť presahujúcu 800 °C bez toho, aby sa narušili jeho pôvodné vlastnosti. Skutočnosť, že tento keramický náter je zameraný výlučne na disky kolies, je výhodou a predstavuje novú úroveň kvality ochrany kolies. Podobne ako iné nátery na báze SiO₂, aj Q² Rim EVO ponúka vynikajúce samočistiace schopnosti. Výsledkom je skrátenie času potrebného na údržbu kolies, najmä tých so zložitým dizajnom. Q² Rim EVO chráni kolesá pred nadmerným usadzovaním prachu z brzdového obloženia a uľahčuje pravidelné tlakové umývanie kolies. Navyše pomocou pH neutrálneho čistiaceho prostriedku na kolesá bude celý proces oveľa jednoduchší. Q² Rim EVO je odolný aj voči agresívnejším čistiacim prostriedkom.
  • Keramická ochrana na plasty Gyeon Q2 Trim EVO (30 ml) - zloženie, ktoré umožňuje jeho aplikáciu na širokú škálu dielov vozidla, ako sú plasty s vlastnou štruktúrou, nelakované plasty, tzv. klavírne čierne povrchy, ktoré sú najproblematickejšie na údržbu, a kryty zadných a predných svetiel. Q² Trim nie je len ochranný náter, ale predstavuje veľmi silné regeneračné vlastnosti pre povrchy, na ktoré sa aplikuje. Ide o vysoko pokročilú ochranu plastov s dlhotrvajúcim účinkom - až 24 mesiacov. Pomerne často sa stretávame s vyblednutím alebo zmenou farby plastových častí automobilov v dôsledku UV žiarenia alebo chemikálií používaných v umývacích linkách. Q² Trim EVO zachováva dlhotrvajúcu sýtosť farieb, čo sa prejavuje na vzhľade matných aj saténových plastových povrchov. Účinok sýtosti farieb sa neznižuje ani po 12 mesiacoch, čím často presahuje životnosť tradičných ochranných prostriedkov. Hlavným rozdielom medzi Q² Trim EVO a rôznymi inými produktmi na obnovu plastových povrchov je jeho čistá SiO₂ báza. Nezanecháva na povrchu olejový film, ale pevne sa viaže na jeho štruktúru a zanecháva silnú ochrannú vrstvu. Q² Trim poskytuje silný a dlhotrvajúci obnovovací účinok.
  • Keramická ochrana na kožu Gyeon Q2 LeatherShield EVO - pokročilý keramický náter špeciálne vyvinutý pre automobilovú kožu. Q² LeatherShield EVO je vhodný pre všetky typy vyrobenej kože. Nemení vzhľad vášho čalúnenia. Veľmi ľahko sa nanáša len v jednej vrstve. Pred aplikáciou sa uistite, že ste kožu dobre očistili a odstránili všetky zvyšky čistiaceho prostriedku. Odporúčame (!) použiť jeden z vysoko účinných čistiacich prostriedkov Q²M LeatherCleaner. Q² LeatherShield EVO je ochranný prípravok na báze SiO₂, ktorý je špeciálne vyvinutý pre všetky typy moderného koženého čalúnenia automobilov. Poskytuje vynikajúcu ochranu pred znečistením, UV žiarením a požiadavkami každodenného používania. Bol testovaný na všetkých typoch kože, poskytuje vynikajúcu ochranu a zanecháva úplne matný povrch. Koža po aplikácii ochrany netvrdne ani sa nestáva klzkou, ale zachováva si svoje pôvodné vlastnosti.
  • Sada nástrojov na aplikáciu PPF fólie Gyeon Q2M PPF Installer Kit - sada, ktorá bola vytvorená s cieľom poskytnúť novým baličom všetko, čo potrebujú na úspešnú a presnú aplikáciu fólií Gyeon PPF a zabezpečiť optimálne výsledky a dokonalý povrch. Táto sada je navrhnutá tak, aby vybavila každého profesionálneho baliča správnymi nástrojmi pre každú fázu aplikácie fólie, od prípravy povrchu až po konečnú úpravu. Každá súčasť sady bola vybraná tak, aby uľahčila prácu a zlepšila kvalitu inštalácie. Dodané nástroje sú ideálne na manipuláciu, rezanie a presné umiestnenie fólie, čím sa znižuje riziko chýb a poškodenia materiálu. Táto súprava vyniká kompletnosťou a kvalitou priložených nástrojov, ktoré boli špeciálne vybrané a navrhnuté na inštaláciu fólie PPF. Predstavuje komplexné riešenie pre montážne firmy. Poskytuje všetko potrebné na začatie práce s fóliami PPF, čím zvyšuje efektivitu práce a kvalitu konečného výsledku. Investícia do inštalačnej súpravy Gyeon PPF je dôležitým krokom pre profesionálnych wrapperov, ktorí chcú zabezpečiť maximálnu spokojnosť zákazníkov.
  • Lubrikant na aplikáciu PPF folií Gyeon Q2M PPF Slip (4 l) - najnovší prírastok do špecializovaného sortimentu PPF spoločnosti Gyeon. Prichádza ako dokonalé riešenie navrhnuté špeciálne na prácu „ruka v ruke“ s ochrannými fóliami PPF Gyeon. Samozrejme, môžete ho použiť aj s akoukoľvek inou fóliou na trhu. Jeho vysoká koncentrácia umožňuje riedenie až do pomeru 1:100. Stačí pridať 10 až 15 ml na liter demineralizovanej (destilovanej) vody - získate dostatočné množstvo klzného roztoku pripraveného na okamžité použitie. V prípade potreby môžete pomer upraviť podľa vlastných preferencií.
  • Odmasťovač Gyeon Q2M Degrease Tabs 10-pack - príprava povrchu je kľúčovou činnosťou pre správnu funkčnosť akejkoľvek ochrany. Bez ohľadu na to, či ošetrujete lak, plast alebo sklo, povrch musí byť pred aplikáciou ochrany riadne odmastený a zbavený predtým aplikovanej ochrany a akejkoľvek mastnoty. Q2M Degrease Tabs boli navrhnuté tak, aby zbavili povrch všetkých leštiacich pást alebo predtým aplikovaných ochranných prostriedkov a zanechali povrch dokonale odmastený, čistý a pripravený na novú ochranu. Gyeon Q2M Degrease Tabs 10-pack je koncentrovaný odmasťovací roztok v tabletách. Zloženie Q²M Degrease Tabs zabezpečuje účinné a silné odstránenie všetkých olejov a pást, ktoré mohli zostať na povrchu laku po fáze leštenia, bez vedľajších účinkov a potreby dlhodobého odparovania. Jednoducho umyte vozidlo týmito tabletami a môžete si byť istí 100 % výsledkom.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Gyeon Q2M Smoothie EVOUmývacia rukavica Gyeon Q2M Smoothie EVO-10 %NovinkaRýchly náhľad (6 hodnotení)mikrovláknová umývacia rukavica20,59 EUR22,88 EURSkladomGyeon Q2M SilkDryer EVO (90 x 70 cm)Sušiaci uterák Gyeon Q2M SilkDryer EVO (90 x 70 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľad (8 hodnotení)sušiaci uterák, rozmery 90 x 70 cm, gramáž 600 gsm22,46 EUR24,96 EURSkladomGyeon Q2M SilkDryer EVO Classic (90 x 70 cm)Sušiaci uterák Gyeon Q2M SilkDryer EVO Classic (90 x 70 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľadsušiaci uterák, rozmery 90 x 70 cm, gramáž 530 gsm19,84 EUR22,04 EURSkladomGyeon Q2M SoftDryer EVO (80 x 60 cm)Sušiaci uterák Gyeon Q2M SoftDryer EVO (80 x 60 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľad (8 hodnotení)sušiaci uterák, rozmery 80 x 60 cm13,09 EUR14,54 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2 View EVO (20 + 20 ml)Keramický povlak na okná Gyeon Q2 View EVO (20 + 20 ml)-10 %NovinkaRýchly náhľadtekuté stierače, životnosť 1 rok, 20 + 20 ml35,59 EUR39,54 EURSkladomGyeon Q2 Rim EVO (30 ml)Keramický povlak na kolesá Gyeon Q2 Rim EVO (30 ml)-10 %NovinkaRýchly náhľadkeramická ochrana kolies, životnosť 12 mesiacov, 30 ml45,71 EUR50,79 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2 Trim EVO (30 ml)Keramická ochrana na plasty Gyeon Q2 Trim EVO (30 ml)-10 %NovinkaRýchly náhľadkeramická ochrana na plasty, životnosť 24 mesiacov, 30 ml44,96 EUR49,96 EURSkladomGyeon Q2M SoftWipe EVO (40 x 40 cm)Mikrovláknová utierka Gyeon Q2M SoftWipe EVO (40 x 40 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľad (8 hodnotení)ultrajemná mikrovláknová utierka, rozmery 60 x 40 cm, gramáž 350 gsm5,97 EUR6,63 EURSkladomGyeon Q2M PPF Installer Kit Doprava zadarmoSada nástrojov pre aplikáciu PPF fólie Gyeon Q2M PPF Installer Kit-10 %NovinkaRýchly náhľadsada profesionálnych nástrojov navrhnutých špeciálne pre aplikáciu PPF fólií215,22 EUR239,13 EURSkladomGyeon Q2M PPF Slip (4 l)Lubrikant pre aplikáciu PPF fólií Gyeon Q2M PPF Slip (4 l)-10 %NovinkaRýchly náhľadkoncentrovaný PPF lubrikant určený na umiestnenie a aplikáciu PPF fólií74,96 EUR83,29 EURSkladomGyeon Q2M Degrease Tabs 10-packOdmasťovač Gyeon Q2M Degrease Tabs 10-pack-10 %NovinkaRýchly náhľadefektívny inšpekčný odmasťovač povrchu pred aplikáciou keramických ochrán9,71 EUR10,79 EURSkladomGyeon Q2M Suede EVO (40 x 40 cm)Mikrovláknová utierka Gyeon Q2M Suede EVO (40 x 40 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľadextra jemná semišová utierka z mikrovlákna, rozmery 40 x 40 cm, gramáž 200 gsm3,72 EUR4,13 EURSkladomGyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (10 x 10 cm)Mikrovláknové utierky Gyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (10 x 10 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľadextra jemná semišová utierka z mikrovlákna, rozmery 10 x 10 cm, gramáž 200 gsm, cena za 10 ks7,84 EUR8,71 EURSkladomGyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (20 x 20 cm)Mikrovláknové utierky Gyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (20 x 20 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľadextra jemná semišová utierka z mikrovlákna, rozmery 20 x 20 cm, gramáž 200 gsm, cena za 10 ks13,46 EUR14,96 EURSkladomGyeon Q2M Suede EVO 2-Pack (40 x 40 cm)Mikrovláknové utierky Gyeon Q2M Suede EVO 2-Pack (40 x 40 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľadextra jemná semišová utierka z mikrovlákna, rozmery 40 x 40 cm, gramáž 200 gsm, cena za 2 ks7,46 EUR8,29 EURSkladomGyeon Q2 LeatherShield EVO (100 ml)Keramická ochrana na koži Gyeon Q2 LeatherShield EVO (100 ml)-10 %NovinkaRýchly náhľadkeramická ochrana na koži, 100 ml83,96 EUR93,29 EURSkladomGyeon Q2 LeatherShield EVO (50 ml)Keramická ochrana na koži Gyeon Q2 LeatherShield EVO (50 ml)-10 %NovinkaRýchly náhľadkeramická ochrana na koži, 50 ml47,21 EUR52,46 EURSkladomGyeon Q2M ScrubPad EVO (8 x10 cm)Čistiaci aplikátor Gyeon Q2M ScrubPad EVO (8 x10 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľadčistiaci aplikátor, 8 x 10 cm7,46 EUR8,29 EURSkladomGyeon Q2M GlassPack EVO (40 x 40 cm)Mikrovláknové utierky na okná Gyeon Q2M GlassPack EVO (40 x 40 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľadsada utierok pre efektívnu starostlivosť o okná, rozmery 40 x 40 cm, 2 ks10,84 EUR12,04 EURSkladomGyeon Q2M InteriorPack EVO (40 x 40 cm)Súprava utierok Gyeon Q2M InteriorPack EVO (40 x 40 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľadsada 4 kusov mikrovláknových utierok na údržbu interiéru automobilu, koženého čalúnenie a čistenie okien19,47 EUR21,63 EURSkladomGyeon Q2M InteriorWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm)Mikrovláknové utierky do interiéru Gyeon Q2M InteriorWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľadmikrovláknová utierka na interiér, rozmery 40 x 40 cm, 2 ks10,84 EUR12,04 EURSkladomGyeon Q2M LeatherWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm)Mikrovláknové utierky do interiéru Gyeon Q2M LeatherWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľadmikrovláknová utierka na starostlivosť o kožu, rozmery 40 x 40 cm, 2 ks10,09 EUR11,21 EURSkladomGyeon Q2M GlassWipe EVO (40 x 40 cm)Mikrovláknová utierka na okná Gyeon Q2M GlassWipe EVO (40 x 40 cm)-10 %NovinkaRýchly náhľadutierka pre efektívnu starostlivosť o okná, rozmery 40 x 40 cm7,09 EUR7,88 EURDočasne nedostupné

Podobné články

Nové výrobky Fictech a plošné zľavy
Nové výrobky od spoločnosti Fictech k nám prichádzajú z Francúzska. Teraz tu nájdete rozšírený sortiment výrobkov na starostlivosť o motocykle a kompletný inovatívny rad keramických náterov XPERT.
Celý článok
Nové prípravky, ktoré prídu vhod na jarnú sezónu
Michael Cipriani a jeho značka Infinity Wax uvádzajú na trh množstvo nových zaujímavých produktov, ktoré už máme v našej ponuke. Nenechajte si ich ujsť - odporúčame vám kliknúť!
Celý článok
Nové leštiace pasty a sady od Auto Finesse
Pre priaznivcov spoločnosti Auto Finesse máme dobrú správu. Zaradili sme ich nové profesionálne leštiace pasty, ktoré mali vo Veľkej Británii veľký úspech.
Celý článok
Koch Chemie, Made in Germany
Od základu sme prepracovali popisy produktov Koch Chemie a pridali všetky nové produkty na rok 2024. Doporučené ceny zostali nezmenené.
Celý článok