Môj účet

Nové leštiace pasty a sady autokozmetiky od Auto Finesse

Značka Auto Finesse je jednou z najobľúbenejších značiek najmä na českom a slovenskom trhu. Už niekoľko rokov vyvíja a testuje nové leštiace pasty, ktoré sú teraz v predaji a o ktorých sa v rodnom Anglicku hovorí len v superlatívoch. Nové leštiace pasty sú určené na profesionálne použitie, ale môžu ich používať aj skúsení amatéri, ktorí už mali v rukách leštičku a vedia, čo leštenie obnáša. V rámci aktualizácie značky Auto Finesse sme do e-shopu pridali aj nové zvýhodnené sady Auto Finesse, ktoré ocení každý, kto rád získa komplexný balík starostlivosti o auto - a navyše za zvýhodnenú cenu. Odporúčané ceny produktov Auto Finesse zostali nezmenené a pevne dúfame, že v tomto roku už nedôjde k ich zvyšovaniu. Pre prvých 50 zákazníkov, ktorí si objednajú čokoľvek od spoločnosti Auto Finesse (od uverejnenia tejto aktualizácie), ponúkame obmedzený kód na zľavu 25 %. Stačí pri pokladni zadať tento zľavový kód do políčka "Mám zľavový kód": "AF2024".

Predstavenie noviniek Auto Finesse

  • Hrubá leštiaca pasta Auto Finesse Heavy Cutting Compound No:36 (1 l) - hrubá leštiaca pasta na leštenie stredne poškodených lakov.Táto nová leštiaca zmes bola vyvinutá špeciálne na strojové leštenie čírych lakov. Dokáže odstrániť stopy po brúsení so zrnitosťou P1500. Inovatívna technológia redukcie abrazíva umožňuje úplne bezpečné odstránenie defektov. Pasta No:36 neobsahuje plnidlá ani nosiče bohaté na olej. Ak vyleštíte svoje auto touto pastou, máte zaručený povrch bez maskovania a umelého lesku.
  • Stredne hrubá leštiaca pasta Auto Finesse Medium Polishing Compound No:23 (1 l) - leštiaca pasta na leštenie stredných defektov laku je tiež ideálna na jednostupňové leštenie. Vďaka rozsiahlemu testovaniu bola vytvorená pasta s dostatočným rozsahom rezov a povrchových úprav, ktorá funguje ako finálna pasta aj na jednostupňovú korekciu laku v spojení so stredne tvrdými kotúčmi. Zároveň umožňuje aj odstránenie závažných chýb laku v spojení s tvrdými kotúčmi.
  • Jemná leštiaca pasta Auto Finesse Fine Finishing Compound No:15 (1 l) - jemná leštiaca pasta na konečné leštenie a dosiahnutie maximálneho lesku a hĺbky laku. Ide o záverečnú fázu procesu leštenia nového radu leštiacich zmesí. Dokončovacia pasta No:15 je výrobok, ktorý poskytuje mimoriadnu hĺbku a lesk. Okrem toho má No:15 nulovú prašnosť.
  • Tvrdý leštiaci kotúč Auto Finesse Heavy Cutting Pad No:36 (140 mm) - leštiaci kotúč pre orbitálne leštičky s priemerom 140 mm. Ideálny na použitie na silne zvetraný lak so schopnosťou odstrániť najťažšie defekty, ako sú hlboké škrabance a silné hologramy. Skvelé na počiatočnú fázu obnovy laku. Priemer 140 mm.
  • Stredne tvrdý leštiaci kotúč Auto Finesse Medium Polishing Pad No:23 (140 mm) - Stredne tvrdý leštiaci kotúč s priemerom 140 mm pre orbitálne leštičky s 5" (125 mm) unášačom. Ideálne na použitie na silne zvetrané laky. Kotúč sa výborne hodí aj na jednostupňové leštenie.
  • Mäkký finišujúci kotúč Auto Finesse Fine Finishing Pad No:15 (140 mm) - mäkký leštiaci kotúč pre orbitálne leštičky s priemerom 140 mm. Vysokokvalitný leštiaci kotúč pre bezchybný, vysoko lesklý povrch. Skvelý na záverečnú fázu renovácie laku pred nanesením ochranných náterov, ako sú vosky, tmely alebo keramické nátery.
  • Tvrdý leštiaci aplikátor Auto Finesse Heavy Cutting Puck No:36 - leštiaci aplikátor s tvrdým leštiacim kotúčom. Vysokokvalitný ručný leštiaci kotúč na použitie na silne zvetraných lakoch, ktorý dokáže odstrániť aj tie najťažšie defekty laku, ako sú silné hologramy a hlboké škrabance, bez použitia leštičky. Je to špičkový nástroj na rýchlu opravu laku. Je to najlepší výrobok na dosiahnutie profesionálnych výsledkov pri náročných opravách ručným leštením. S leštiacou plochou (priemer 100 mm), ktorá je vyrobená z rovnakej prémiovej peny s otvorenými bunkami ako profesionálny leštiaci kotúč Heavy Cutting Pad, je Heavy Cutting Pad navrhnutý tak, aby rýchlo a efektívne spracoval brúsnu pastu a zároveň aktívne zachytával a uzatváral zvyšky použitej pasty.
  • Stredne tvrdý leštiaci aplikátor Auto Finesse Medium Polishing Puck No:23 - leštiaci aplikátor so stredne tvrdým leštiacim kotúčom. Je to dokonalý nástroj na rýchle leštenie laku. S profesionálnym leštiacim kotúčom No:23 dosiahnete profesionálne výsledky aj pri ručnom leštení. Ideálny ručný leštiaci kotúč na použitie na zvetraný a zoxidovaný lak. Tento profesionálny výrobok dokáže odstrániť najbežnejšie defekty laku, ako sú stredne ľahké škvrny a hologramy, silná oxidácia a škrabance, a to všetko bez potreby použitia strojovej leštičky. Vďaka leštiacej ploche (100 mm), ktorá je vyrobená z rovnakej prémiovej otvorenej peny ako profesionálny kotúč No:23 Medium Polishing Pad, je Medium Polishing Pad navrhnutý tak, aby rýchlo a účinne spracoval abrazívne zmesi a zároveň aktívne zachytával a uzatváral zvyšky použitej pasty.
  • Mäkký leštiaci aplikátor Auto Finesse Fine Finishing Puck No:15 - leštiaci aplikátor s mäkkým leštiacim kotúčom. Ide o špičkový nástroj na ručné leštenie profesionálnej kvality. Jemný leštiaci kotúč Professional Series No:15 je výrobok na dosiahnutie bezchybného povrchu a dokončenie laku do vysokého lesku po strojovom leštení laku. Profesionálny aplikátor na ručné dokončovanie, ktorý dokáže odstrániť drobné hologramy, oxidáciu a nedokonalosti spôsobené rôznymi fázami leštenia. Je ideálny na poslednú fázu obnovy laku pred nanesením ochranných náterov, ako sú vosky, tmely a keramické nátery. Vďaka leštiacej ploche (100 mm) vyrobenej z rovnakej prémiovej peny s otvorenými bunkami ako profesionálny kotúč No:15 Fine Finishing Pad je Fine Finishing Puck navrhnutý tak, aby rýchlo a účinne spracoval ľahké abrazívne zmesi a zároveň aktívne zachytával a fixoval použité zvyšky pasty. Tento pokročilý penový materiál ponúka najvyššiu pevnosť v ťahu a zvýšenú pružnosť pre veľmi vysokú odolnosť, čo zaručuje, že tento výrobok je dostatočne silný na opakované profesionálne použitie.
  • Sada autokozmetiky pre kabriolety Auto Finesse Ultimate Convertible Kit.
  • Sada autokozmetiky na okná Auto Finesse Ultimate Crystal Kit.
  • Sada na umývanie a impregnáciu motorového priestoru Auto Finesse Ultimate Engine Kit.
  • Sada autokozmetiky na interiér Auto Finesse Ultimate Interior Kit.
  • Sada autokozmetiky na vyleštenie laku Auto Finesse Ultimate Interior Kit.
  • Sada autokozmetiky na umývanie auta Auto Finesse Ultimate Wash Kit.
  • Sada autokozmetiky na umývanie kolies Auto Finesse Ultimate Wheel Kit.
  • Malá sada na rýchlo vyleštený a navoskovaný lak od Auto Finesse.
  • Malá sada pre rýchlo navoskovaný lak nového auta od Auto Finesse.
  • Sada na čistenie a oživenie interiéru od Auto Finesse.
  • Sada na umývanie auta s keramickou ochranou od Auto Finesse.
  • Sada na pravidelné čistenie kože v automobile od Auto Finesse.
  • Veľká sada na umývanie auta od Auto Finesse.
  • Veľká sada na rýchlo vyleštený a navoskovaný lak od Auto Finesse.
  • Veľká sada pre rýchlo navoskovaný lak nového auta od Auto Finesse.
  • Základná malá sada na čistenie interiéru od Auto Finesse.
  • Základná veľká sada na čistenie interiéru od Auto Finesse.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Auto Finesse Ultimate Convertible KitSet autokozmetiky pre kabriolety Auto Finesse Ultimate Convertible Kit-11 %Rýchly náhľadset na vyčistenie a impregnáciu striech kabrioletov57,99 EUR64,99 EUR1 až 4 týždneAuto Finesse Ultimate Crystal KitSúprava autokozmetiky na okná Auto Finesse Ultimate Crystal Kit-11 %Rýchly náhľadzvýhodnená sada autokozmetiky na okná39,99 EUR44,99 EURSkladomAuto Finesse Ultimate Engine KitSada na umývanie a impregnáciu motorového priestoru Auto Finesse Ultimate Engine Kit-6 %Rýchly náhľadsada pre umývanie a impregnáciu motorového priestoru79,99 EUR84,99 EURSkladomAuto Finesse Ultimate Interior KitSada autokozmetiky na interiér Auto Finesse Ultimate Interior Kit-9 %Rýchly náhľadzvýhodnená sada autokozmetiky na interiér57,99 EUR63,99 EUR1 až 4 týždneAuto Finesse Ultimate Shine KitSúprava autokozmetiky na vyleštenie laku Auto Finesse Ultimate Interior Kit-7 %Rýchly náhľadzvýhodnená sada autokozmetiky na vyčistenie, vyleštenie a navoskovanie laku automobilu38,99 EUR41,99 EUR1 až 4 týždneSada na čistenie a oživenie interiéru od Auto FinesseSada na čistenie a oživenie interiéru od Auto Finesse-5 %Rýchly náhľad500 ml čistič, 500 ml sealant, utierka, mikrovláknový aplikátor36,09 EUR37,99 EURDočasne nedostupnéZákladná malá sada na čistenie interiéru od Auto FinesseZákladná malá sada na čistenie interiéru od Auto Finesse-5 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)250 ml čistič, 250 ml detailer, dvojica utierok23,74 EUR24,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaZákladná veľká sada na čistenie interiéru od Auto FinesseZákladná veľká sada na čistenie interiéru od Auto Finesse-5 %Rýchly náhľad500 ml čistič, 500 ml detailer, dvojica utierok31,34 EUR32,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaVeľká sada na rýchlo vyleštený a navoskovaný lak od Auto FinesseVeľká sada na rýchlo vyleštený a navoskovaný lak od Auto Finesse-5 %Rýchly náhľad250 ml leštenka s glazúrou a voskom, 500 ml rýchly vosk, aplikátor, 2x utierka36,09 EUR37,99 EURSkladomVeľká sada pre rýchlo navoskovaný lak nového auta od Auto FinesseVeľká sada pre rýchlo navoskovaný lak nového auta od Auto Finesse-5 %Rýchly náhľad250 ml čistiaca leštenka, 500 ml rýchly vosk, aplikátor, 2x utierka43,69 EUR45,99 EURSkladomMalá sada na rýchlo vyleštený a navoskovaný lak od Auto FinesseMalá sada na rýchlo vyleštený a navoskovaný lak od Auto Finesse-5 %Rýchly náhľad250 ml leštenka s glazúrou a voskom, 250 ml rýchly vosk, aplikátor, 2x utierka31,34 EUR32,99 EURSkladomMalá sada pre rýchlo navoskovaný lak nového auta od Auto FinesseMalá sada pre rýchlo navoskovaný lak nového auta od Auto Finesse-5 %Rýchly náhľad250 ml čistiaca leštenka, 250 ml rýchly vosk, aplikátor, 2x utierka37,99 EUR39,99 EURSkladomAuto Finesse Ultimate Wash KitSúprava autokozmetiky na umývanie automobilu Auto Finesse Ultimate Wash Kit-11 %Rýchly náhľadzvýhodnená sada autokozmetiky na šetrné umývanie auta79,99 EUR89,99 EURSkladomAuto Finesse Ultimate Wheel KitSúprava autokozmetiky na umývanie bicyklov Auto Finesse Ultimate Wheel Kit-8 %Rýchly náhľadzvýhodnená sada autokozmetiky na šetrné umývanie a následnú ochranu bicyklov69,99 EUR75,99 EUR1 až 4 týždneAuto Finesse Medium Polishing Compound No:23 (1 l)Stredne hrubá leštiaca pasta Auto Finesse Medium Polishing Compound No:23 (1 l)-5 %Rýchly náhľadstredne hrubá leštiaca pasta, 1 l55,09 EUR57,99 EURSkladomAuto Finesse Medium Polishing Pad No:23 (140 mm)Stredne tvrdý leštiaci kotúč Auto Finesse Medium Polishing Pad No:23 (140 mm)-5 %Rýchly náhľadstredne tvrdý leštiaci kotúč, priemer 140 mm18,99 EUR19,99 EURSkladomAuto Finesse Medium Polishing Puck No:23Stredne tvrdý leštiaci aplikátor Auto Finesse Medium Polishing Puck No:23-5 %Rýchly náhľadaplikátor s integrovaným stredne tvrdým leštiacim kotúčom16,14 EUR16,99 EURSkladomAuto Finesse Heavy Cutting Compound No:36 (1 l)Hrubá leštiaca pasta Auto Finesse Heavy Cutting Compound No:36 (1 l)-5 %Rýchly náhľadhrubá leštiaca pasta, 1 l55,09 EUR57,99 EURSkladomAuto Finesse Heavy Cutting Pad No:36 (140 mm)Tvrdý leštiaci kotúč Auto Finesse Heavy Cutting Pad No:36 (140 mm)-5 %Rýchly náhľadtvrdý leštiaci kotúč, priemer 140 mm18,99 EUR19,99 EURSkladomAuto Finesse Heavy Cutting Puck No:36Tvrdý leštiaci aplikátor Auto Finesse Heavy Cutting Puck No:36-5 %Rýchly náhľadaplikátor s integrovaným tvrdým leštiacim kotúčom16,14 EUR16,99 EURSkladomAuto Finesse Fine Finishing Compound No:15 (1 l)Jemná leštiaca pasta Auto Finesse Fine Finishing Compound No:15 (1 l)-5 %Rýchly náhľadjemná leštiaca pasta, 1 l55,09 EUR57,99 EURSkladomAuto Finesse Fine Finishing Pad No: 15 (140 mm)Mäkký finišujúci kotúč Auto Finesse Fine Finishing Pad No:15 (140 mm)-5 %Rýchly náhľadmäkký leštiaci kotúč, priemer 140 mm18,99 EUR19,99 EURSkladomAuto Finesse Fine Finishing Puck No:15Mäkký leštiaci aplikátor Auto Finesse Fine Finishing Puck No:15-5 %Rýchly náhľadaplikátor s integrovaným mäkkým finišujúcim leštiacim kotúčom16,14 EUR16,99 EURSkladom

Podobné články

Koch Chemie, Made in Germany
Od základu sme prepracovali popisy produktov Koch Chemie a pridali všetky nové produkty na rok 2024. Doporučené ceny zostali nezmenené.
Celý článok
Nečakané zníženie cien a novinky Gliptone Liquid Leather
Medzi zvýšenými cenami sú aj značky, ktoré dokážu znížiť cenu. Výrobky Gliptone Liquid Leather si teraz môžete kúpiť s takmer o polovicu nižšími cenami!
Celý článok
Tershine - To najlepšie na Štedrý deň
Inflácia porazená. Po zľave značiek Gliptone a Dodo Juice dochádza aj k zníženiu cien značky Tershine, a to až o 20 %! A môžete sa tešiť na množstvo zaujímavých noviniek.
Celý článok
Zaujímavé novinky Ewocar
Presne pred rokom sme spustili predaj litovskej autokozmetiky Ewocar a teraz je čas na aktualizáciu a ukážku nových produktov na sezónu 2024.
Celý článok