Môj účet

Nové produkty Fictech a plošné zľavy na súčasné produkty

Pokračujeme v zimnej jazde s novinkami produktov z kategórie autokozmetiky. Vo februári prišlo na rad prehodnotenie a doplnenie nových produktov od francúzskeho výrobcu autokozmetiky Fictech. Podarilo sa nám vyjednať lepšie nákupné ceny, čo sa premietlo do koncových cien, ktoré sú teraz až o 20 % nižšie ako v januári! Fictech ponúka výrobky pre lode, lietadlá a samozrejme autá. Na rok 2024 spoločnosť Fictech tiež kompletne aktualizovala svoj rad výrobkov na starostlivosť o motocykle a uviedla na trh vysokokvalitný keramický náter Fictech EXPERT. V rodnom Francúzsku patrí tejto značke prvé miesto v obľúbenosti a predaji a určite stojí za pozornosť aj vám, ak chcete mať v garáži niečo iné ako všetci ostatní.

Predstavenie noviniek Fictech pre sezónu 2024

  • Keramická ochrana na sklo Fictech Car Lift XPERT Windshield - keramický povlak, ktorý poskytuje účinnú ochranu skla pred agresívnymi vplyvmi prostredia. Ponúka mimoriadne odolný keramický povlak, ktorý chráni sklenené povrchy pred kyslým dažďom, škodlivým UV žiarením a vtáčím trusom. Jeho hlavnou výhodou je vynikajúca schopnosť odvádzať vodu a predovšetkým dlhá životnosť - až 1 rok. Tento výrobok sa skvele hodí ako tekutý stierač.
  • Keramická ochrana na kolesá Fictech Car Lift XPERT Rims - ochranný povlak, ktorý zabezpečuje trvalú ochranu proti všetkým vonkajším vplyvom, s ktorými sa kolesá stretávajú (odoláva teplotám až do 900 °C!). Vďaka rovnakému zloženiu ako iné keramické ochranné prostriedky na autá (SiO2 a TiO2) zabráni Car Lift Rims prenikaniu prachu z horúcich bŕzd hlboko do laku ráfika. Car Lift Rims zabráni priľnutiu ďalších nečistôt na kolesá, ktoré tak zostanú dlhšie čisté a pravidelná údržba bude oveľa jednoduchšia. Výrazne sa zvýši aj lesk ráfikov ošetrených týmto výrobkom. 
  • Keramická ochrana Fictech Car Lift XPERT - účinná ochrana, ktorá bola navrhnutá tak, aby ponúkla používateľovi všetko know-how spoločnosti Fictech s cieľom ponúknuť ľahko inštalovateľné výrobky s trvalým výsledkom. Ak dávate prednosť veľmi odolnej ochrane (cca 24 mesiacov), ktorá ochráni váš lak pred oxidáciou, priľnavosťou rôznych nečistôt a zároveň zaručí budúcu jednoduchú údržbu, Lift XPERT je tou správnou voľbou.
  • Keramická ochrana Fictech Car Lift XPERT Crystal - ochrana, ktorá bola navrhnutá tak, aby používateľovi ponúkla všetko know-how spoločnosti Fictech v oblasti pokročilých technológií ochrany laku a ponúkla výrobky, ktoré sa ľahko aplikujú s pôsobivými a odolnými výsledkami. Crystal ponúka ešte trvanlivejšiu ochranu (až 3 roky / 35 000 km) a vylepšenú tvrdosť povrchu (7H+ na stupnici MOHS). S Car Lift Crystal si pre svoje vozidlo vyberiete to najlepšie z užívateľského sortimentu. Tento keramický povlak ochráni váš lak pred oxidáciou, zabráni prenikaniu rôznych nečistôt do laku a zaručí aj jednoduchú budúcu údržbu. Ochrana a výsledný lesk sú na veľmi vysokej úrovni. Ďalším rozdielom medzi Car Lift Classic a Crystal je zvýšená teplotná odolnosť (až do 600 °C). Môžete ho použiť aj na výfuky alebo disky. Pre vyššiu ochranu a lesk je možné (a odporúčané) naniesť minimálne dve vrstvy Car Lift Crystal. Maximálne je možné naniesť 4 vrstvy.
  • Keramický povlak na plasty Fictech Car Lift XPERT Restorer -  produkt, ktorý bol vyvinutý s cieľom ponúknuť dvojité riešenie. Prvým je schopnosť brániť sa proti agresívnemu vplyvu prostredia. Car Lift Restorer umožní anti UV ochranu ošetrených dielov vďaka keramickej báze zloženej z oxidu kremičitého (SiO2) a oxidu titaničitého (TiO2). Druhým riešením je schopnosť vysporiadať sa s vyblednutím. Takto ošetrené povrchy skutočne získajú pôvodnú čiernu sýtu farbu bez mastného vizuálneho vzhľadu a s dlhou trvanlivosťou. Je tiež odolný voči vode a opakovanému umývaniu.
  • Keramická ochrana pre lesklé autofólie Fictech Car Lift XPERT Wrap Bright - keramická ochrana určená pre lesklé ochranné fólie. Veľmi ľahko sa aplikuje, je to jednovrstvový náter pre všetky typy PPF a vinylových fólií. Je určený na zlepšenie samočistiaceho účinku a zvýšenie hydrofóbnych vlastností akéhokoľvek automobilového povrchu a navyše zvyšuje odolnosť povlaku.
  • Keramická ochrana pre matné autofólie Fictech Car Lift XPERT Wrap Mat - keramická ochrana určená pre matné ochranné fólie. Veľmi ľahko sa aplikuje, je to jednovrstvový náter pre všetky typy PPF a vinylových fólií. Je určený na zlepšenie samočistiaceho účinku a zvýšenie hydrofóbnych vlastností akéhokoľvek automobilového povrchu a navyše zvyšuje odolnosť povlaku.
  • Keramická ochrana pre motocykly Fictech Car Lift XPERT Motorbike - prvá keramika série Moto. V tejto oblasti je keramická ochrana veľmi dôležitá, ale je málo využívaná. Spoločnosť Fictech vyvinula hybridnú keramickú ochranu, ktorú možno aplikovať na všetky časti motocykla, ako sú lakované, lesklé, matné, karbónové, chrómové povrchy, ako aj motory, prilby, kolesá atď. Spoločnosť Fictech ponúka jeden výrobok na ošetrenie celého motocykla. Ak je to možné, na motocykel vždy naneste dve ochranné vrstvy, aby ste dosiahli vyššiu ochranu a lesk.
  • Prípravok pre umývanie bez vody Fictech Moto Matt (500 ml) - vďaka tomuto výrobku je možné čistiť znečistené povrchy motocyklov bez použitia vody. Obsahuje vysokokvalitné mazacie zložky, ktoré zabraňujú poškriabaniu laku. Okrem toho zanecháva hladký povrch a ochranu pred UV žiarením. Určený na matné povrchy.
  • Motošampón Fictech Moto Bubble (500 ml) - šampón s neutrálnym pH, ktorý je určený na umývanie motocyklov. Fictech Orange Bubble sa môže používať na lesklé aj matné laky. Po opláchnutí zanecháva povrch motocykla lesklý a vďaka svojmu vodoodpudivému zloženiu výrazne skracuje čas schnutia.
  • Ochranný povlak na motocykel Fictech Moto Coat (500 ml) - výnimočná ochrana v spreji, ktorý nie je potrebné zotierať. Je vyrobený z SiO2, ktorý odpudzuje vodu. Môže sa aplikovať na všetky povrchy motocykla - lakované povrchy, sklo, plast, karbón, ráfiky atď. Poskytuje lepšiu hydrofóbnu ochranu a trvalý lesk. Moto Coat predstavuje revolúciu v spôsobe ochrany vášho motocykla. S týmto výrobkom nie je potrebná zdĺhavá aplikácia. Všetko, čo musíte urobiť - umyť a opláchnuť motocykel, potom nastriekať prípravok na suchý alebo mokrý povrch, potom motocykel opláchnuť pod vysokým tlakom a vysušiť. To je všetko! Výhodou prípravku Moto Coat je, že ho možno bez rizika nastriekať na akýkoľvek povrch. Jeho zloženie na báze SIO2 poskytne dlhotrvajúcu ochranu na niekoľko týždňov. Moto Coat po aplikácii zanechá na vašom motocykli lesklý vzhľad.
  • Čistič motorov motocyklov Fictech Moto Engine (1 l) - výkonný odmasťovač na jednoduché čistenie motorového priestoru nielen na motocykli. Motorový priestor je vždy veľmi ťažké udržiavať v čistote kvôli prachu, olejom a rôznym nečistotám prítomným vo veľkom množstve. Moto Engine bol vyvinutý na uľahčenie čistenia týchto povrchov. Jeho čistiaca sila je totiž taká, že po jeho použití spolu s detailingovou kefou bude motor čistý - ako nový. Dodáva sa pripravený na použitie v litrovej fľaši Odporúča sa nastriekať motor a celý motorový priestor (vyhnite sa elektrickým konektorom a iným citlivým súčiastkam) a pred čistením kefou ho nechať pôsobiť 2-3 minúty.
  • Prípravok pre umývanie bez vody Fictech Moto Shine (500 ml) - tento výrobok možno použiť na čistenie znečistených povrchov motocyklov bez použitia vody. Obsahuje vysokokvalitné mazacie zložky, ktoré zabraňujú poškriabaniu laku. Okrem toho zanecháva lesklý povrch a ochranu pred UV žiarením. Obnovuje, oživuje a chráni lakované časti motocykla.
  • Čistič motocyklu Fictech Moto Wash (1 l) - prípravok, ktorý umožňuje odstrániť zvyšky hmyzu, cestný film a rôzne nečistoty bez rizika poškodenia predtým aplikovanej ochrany. Možno ho použiť na lesklé alebo matné motocykle. Je mimoriadne účinný, môžete ho použiť kdekoľvek bez rizika (lak, kovy, disky, kolesá, pneumatiky, rám, plasty, prevodovka). Nenapáda lak, chráni pred koróziou a poskytuje ochranu, ktorá odpudzuje tvorbu nových nečistôt.
  • Dezoxidátor Fictech Acidizer - koncentrovaný prípravok, ktorý rozpúšťa vápenaté usadeniny a oxidy kovov (zoxidované povrchy), prach z brzdových doštičiek, cestný prach a karbónové usadeniny, ktoré sa prilepia na hliníkové ráfiky. Renovuje, uvoľňuje nečistoty a umožňuje obnoviť čistý vzhľad a nový lesk vyčistených povrchov. Je obzvlášť aktívny proti mastnote, cestnej špine atď. Penivý charakter umožňuje získať renovovaný povrch s lesklým vzhľadom pri oplachovaní. Používa sa najmä na čistenie a renováciu hliníkových diskov.
  • Šampón na lode Fictech Lagoon - Boat Soft Shampoo - multifunkčný šampón na rôzne povrchy pre lode. Je pH neutrálny a viac ako 90 % biologicky odbúrateľný. Môže sa riediť morskou vodou a obsahuje bakteriostatické látky. Znižuje agresivitu soli z morskej vody.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Fictech Car Lift XPERT (100 ml) Doprava zadarmoKeramická ochrana Fictech Car Lift XPERT (100 ml)Rýchly náhľadkeramická ochrana až na 2 roky, 100 ml134,99 EURDočasne nedostupnéFictech Car Lift XPERT (30 ml)Keramická ochrana Fictech Car Lift XPERT (30 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)keramická ochrana s výdržou až 2 roky, 30 ml71,99 EURSkladomFictech Car Lift XPERT (50 ml)Keramická ochrana Fictech Car Lift XPERT (50 ml)Rýchly náhľadkeramická ochrana s výdržou až 2 roky, 50 ml94,99 EURSkladomFictech Car Lift XPERT Airplane (100 ml) Doprava zadarmoKeramická ochrana pre lietadlá Fictech Car Lift XPERT Airplane (100 ml)Rýchly náhľadkeramická ochrana pre lietadlá s výdržou na 1 rok, 100 ml199,99 EURNa objednávkuFictech Car Lift XPERT Crystal (100 ml) Doprava zadarmoKeramická ochrana Fictech Car Lift XPERT Crystal (100 ml)Rýchly náhľadkeramická ochrana s výdržou až 3 roky, 100 ml169,99 EURDočasne nedostupnéFictech Car Lift XPERT Crystal (30 ml)Keramická ochrana Fictech Car Lift XPERT Crystal (30 ml)Rýchly náhľadkeramická ochrana s výdržou až 3 roky, 30 ml89,99 EURSkladomFictech Car Lift XPERT Crystal (50 ml) Doprava zadarmoKeramická ochrana Fictech Car Lift XPERT Crystal (50 ml)Rýchly náhľadkeramická ochrana s výdržou až 3 roky, 50 ml109,99 EURSkladomFictech Car Lift XPERT Marine (100 ml) Doprava zadarmoKeramická ochrana Fictech Car Lift XPERT Marine (100 ml)Rýchly náhľadkeramická ochrana pre lode s výdržou na jednu sezónu, 100 ml179,99 EURSkladomFictech Car Lift XPERT Motorbike (30 ml)Keramická ochrana pre motocykle Fictech Car Lift XPERT Motorbike (30 ml)Rýchly náhľadhybridná keramická ochrana pre motocykle s výdržou až 2 roky, 30 ml66,99 EURDočasne nedostupnéFictech Car Lift XPERT Regenerate (30 ml) Doprava zadarmoOpravná keramika Fictech Car Lift XPERT Regenerate (30 ml)Rýchly náhľadopravná keramika, 30 ml134,99 EURNa objednávkuFictech Car Lift XPERT Restorer (30 ml)Keramický povlak na plasty Fictech Car Lift XPERT Restorer (30 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)keramická ochrana na exteriérové plasty, životnosť 1 rok, 30 ml59,99 EURSkladomFictech Car Lift XPERT Rims (100 ml) Doprava zadarmoKeramická ochrana na kolesá Fictech Car Lift XPERT Rims (100 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)keramická ochrana na kolesá, životnosť 1 rok, 100 ml119,99 EURSkladomFictech Car Lift XPERT Rims (30 ml)Keramická ochrana na kolesá Fictech Car Lift XPERT Rims (30 ml)Rýchly náhľadkeramická ochrana na kolesá, životnosť 1 rok, 30 ml59,99 EURSkladomFictech Car Lift XPERT Windshield (30 ml)Keramická ochrana na sklá Fictech Car Lift XPERT Windshield (30 ml)TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)keramická ochrana na okná / tekuté stierače, 30 ml33,99 EURSkladomFictech Car Lift XPERT Wrap Bright (50 ml)Keramická ochrana pre lesklé autofólie Fictech Car Lift XPERT Wrap Bright (50 ml)Rýchly náhľadkeramická ochrana pre lesklé polepy s výdržou až 2 roky, 50 ml94,99 EURSkladomFictech Car Lift XPERT Wrap Mat (50 ml)Keramická ochrana pre matné autofólie Fictech Car Lift XPERT Wrap Mat (50 ml)Rýchly náhľadkeramická ochrana pre matné polepy s výdržou až 2 roky, 50 ml94,99 EURSkladomFictech Moto Matt (500 ml)Prípravok na umývanie bez vody Fictech Moto Matt (500 ml)Rýchly náhľadprípravok na umývanie motocyklov bez vody, pre matné povrchy, 500 ml12,99 EURSkladomFictech Moto Bubble (500 ml)Motošampón Fictech Moto Bubble (500 ml)Rýchly náhľadpH neutrálny šampón pre motocykle, 500 ml14,99 EURSkladomFictech Moto Coat (500 ml)Ochranný povlak na motocykel Fictech Moto Coat (500 ml)Rýchly náhľadkeramika v spreji na motocykle, 500 ml12,99 EURSkladomFictech Moto Engine (1 l)Čistič motorov motocyklov Fictech Moto Engine (1 l)TipRýchly náhľadvýkonný čistič motorov motocyklov, 1 l16,99 EURSkladomFictech Moto Shine (500 ml)Prípravok na umývanie bez vody Fictech Moto Shine (500 ml)Rýchly náhľadprípravok na umývanie bez vody, 500 ml12,99 EURSkladomFictech Moto Wash (1 l)Čistič motocykla Fictech Moto Wash (1 l)Rýchly náhľadčistič na motocykle, 1 l13,99 EURSkladomFictech Lagoon - Boat Soft Shampoo (1 l)Šampón na lode Fictech Lagoon - Boat Soft Shampoo (1 l)Rýchly náhľadpH neutrálny šampón na lode, 1 l22,99 EURSkladomFictech Lagoon - Boat Soft Shampoo (5 l)Šampón na lode Fictech Lagoon - Boat Soft Shampoo (5 l)Rýchly náhľadpH neutrálny šampón na lode, 5 l87,99 EURNa objednávkuFictech Acidizer (1 l)Dezoxidátor Fictech Acidizer (1 l)Rýchly náhľaddezoxidátor pre renováciu hliníkových ráfikov, 1 l14,99 EURSkladomFictech Acidizer (5 l)Dezoxidátor Fictech Acidizer (5 l)Rýchly náhľaddezoxidátor pre renováciu hliníkových ráfikov, 5 l49,99 EURNa objednávku

Podobné články

Nové prípravky, ktoré prídu vhod na jarnú sezónu
Michael Cipriani a jeho značka Infinity Wax uvádzajú na trh množstvo nových zaujímavých produktov, ktoré už máme v našej ponuke. Nenechajte si ich ujsť - odporúčame vám kliknúť!
Celý článok
Nové leštiace pasty a sady od Auto Finesse
Pre priaznivcov spoločnosti Auto Finesse máme dobrú správu. Zaradili sme ich nové profesionálne leštiace pasty, ktoré mali vo Veľkej Británii veľký úspech.
Celý článok
Koch Chemie, Made in Germany
Od základu sme prepracovali popisy produktov Koch Chemie a pridali všetky nové produkty na rok 2024. Doporučené ceny zostali nezmenené.
Celý článok
Zaujímavé novinky Ewocar
Presne pred rokom sme spustili predaj litovskej autokozmetiky Ewocar a teraz je čas na aktualizáciu a ukážku nových produktov na sezónu 2024.
Celý článok