Môj účet

Nová značka v ponuke - autokozmetika Nasiol

27.5.2023 je deň, kedy sa v Prahe organizuje zraz pre všetkých automobilových nadšencov. Áno, píšeme tu o legendách. My sme si ale pre vás nachystali jednu špeciálnu legendu, a to z oblasti starostlivosti o auto. Zaradili sme do našej ponuky vysoko uznávanú a po celom svete rozšírenú autokozmetiku Nasiol, ktorú pre vás máme v ponuke ako prvú v Slovenskej a Českej republike. Autokozmetika Nasiol sa špecializuje na keramické povlaky s tvrdosťou až 10H, ktoré sú určené pre profesionálnych detailerov. Ponúka ale aj širokú škálu produktov, ako sú leštiace pasty, kotúče, prípravky na kožu, tekuté stierače alebo mikrovláknové utierky.

Kompletná ponuka značky Nasiol na auto

  • Keramická ochrana laku Nasiol NL272 (50 ml) - profesionálna nano keramická ochrana laku s tvrdosťou až 10H, vysokým leskom a vynikajúcou hydrofóbnosťou. Zaistí dlhotrvajúcu ochranu laku až na 5 rokov. Jednou vrstvou vytvorí tenký a tvrdý keramický povlak na karosérii vozidla, čím poskytne ochranu pred drobnými škrabancami, UV lúčmi, chemikáliami či inými vonkajšími nečistotami, ako je vtáčí trus, posypová soľ či dážď.
  • Keramická ochrana laku Nasiol ZR53 (50 ml) - profesionálna nano keramická ochrana laku karosérie s tvrdosťou až 10H, vysokým leskom a vynikajúcou hydrofóbnosťou. Zaistí dlhotrvajúcu ochranu laku až na 3 roky. Jednou vrstvou vytvorí tenký a tvrdý keramický povlak na karosérii vozidla, čím poskytne ochranu pred drobnými škrabancami, UV lúčmi, chemikáliami či inými vonkajšími nečistotami, ako je vtáčí trus, posypová soľ či dážď.
  • Keramická ochrana laku Nasiol XR03 (50 ml) - profesionálna nano keramická ochrana laku s tvrdosťou až 9H, vysokým leskom a vynikajúcou hydrofóbnosťou. Zaistí dlhotrvajúcu ochranu laku až na 1,5 roka. Jednou vrstvou vytvorí tenký a tvrdý keramický povlak na karosérii vozidla, čím poskytne ochranu pred drobnými škrabancami, UV lúčmi, chemikáliami či inými vonkajšími nečistotami, ako je vtáčí trus, posypová soľ či dážď.
  • Keramická ochrana na PPF fólie Nasiol PPF GUARD (50 ml) - profesionálna nano keramická ochrana na PPF fóliu vytvorí tenký a tvrdý keramický povlak na PPF fólii, čím poskytne ochranu pred drobnými škrabancami, UV lúčmi, chemikáliami či inými vonkajšími nečistotami, ako je vtáči trus, posypová soľ či dážď. Keramika PPF GUARD sa nanáša v 2 vrstvách a zaistí dlhotrvajúcu ochranu laku až na 1,5 roka. Nezabraňuje samoregenerácii PPF fólie.
  • Keramická ochrana na plasty Nasiol TRIMCOAT (30 ml) - nano keramická ochrana na vonkajšie plasty, vďaka svojej vysokej tvrdosti 7H a vynikajúcej hydrofóbnosti chráni plastové časti vozidla. Zaistí dlhotrvajúcu ochranu plastov až na 2 roky. Vytvorí tenký a tvrdý keramický povlak, čím poskytne ochranu pred drobnými škrabancami, UV lúčmi, chemikáliami či inými vonkajšími nečistotami, ako je vtáčí trus, posypová soľ či dážď.
  • Keramická ochrana laku Nasiol NEOCOATX (100 ml) - nano keramická ochrana Nasiol s tvrdosťou 6H, vysokým leskom a vynikajúcou hydrofóbnosťou. Zaistí dlhotrvajúcu ochranu laku až na 1 rok (pri aplikovaní 2 vrstiev). Vytvorí tenký a tvrdý keramický povlak na karosérii vozidla, čím poskytne ochranu pred drobnými škrabancami, UV lúčmi, chemikáliami či inými vonkajšími nečistotami, ako je vtáčí trus, posypová soľ či dážď. Nasiol NEOCOATX je možné aplikovať v 2 vrstvách.
  • Keramická ochrana laku Nasiol METALCOAT F2 (50 ml) - nanokeramická ochrana v spreji s vysokým leskom a vynikajúcou hydrofóbnosťou. Zaistí dlhotrvajúcu ochranu laku až na 1 rok. Jednou vrstvou vytvorí tenký a tvrdý keramický povlak na karosérii vozidla, čím poskytne ochranu pred drobnými škrabancami, UV lúčmi, chemikáliami či inými vonkajšími nečistotami, ako je vtáčí trus, posypová soľ či dážď.
  • Hybridný povlak na sklo Nasiol GLASSHIELD (50 ml) - sprej s hydrofóbnou ochranou na sklá vytvorí vodoodpudivú neviditeľnú vrstvu na čelnom skle vozidla, čím zaistí bezpečnejšiu jazdu a jasnú viditeľnosť počas daždivého počasia. Pri kontakte s vodou zmení kvapôčky na drobné guličky, takže v daždivom počasí môžete jazdiť s minimálnym použitím stieračov. Zaistí dlhotrvajúci efekt až na 2 roky.
  • Sada utierok Nasiol WIPE-ON - špeciálna sada utierok s hydrofóbnou ochranou vytvorí vodoodpudivú neviditeľnú vrstvu na čelnom skle. Hydrofóbna vrstva zaistí bezpečnejšiu jazdu a jasnú viditeľnosť počas daždivého počasia. Aplikácia je rýchla a efektívna. Zaistí dlhotrvajúci efekt až na 1 rok.
  • Čistič pneumatík Nasiol DETAILERSHINE (500 ml) - univerzálny čistič na odstraňovanie špiny a nečistôt z pneumatík vozidla. Navyše dodá pneumatikám dlhotrvajúci saténový lesk.
  • Čistič Nasiol CLEAN (500 ml) - univerzálny čistič laku pomáha odstraňovať nečistoty pred aplikovaním nano keramickej ochrany. Odstraňuje nečistoty, prach, škvrny a zvyšky všetkých starých produktov.
  • Impregnácia na textil Nasiol NANO SEAT (500 ml) - impregnačný ochranný sprej na textilné autosedačky. Vytvorí nano keramický povlak na látkovom povrchu, ktorým ochráni sedadlá vášho vozidla pred znečistením (napr. rozliatymi nápojmi, mokrým oblečením) a zároveň ponúka sviežu vôňu ako bonus. Zaistí dlhotrvajúci efekt až na 4 mesiace.
  • Čistič na kožu Nasiol LEATHER CLEANER (250 g) - čistič určený na odstraňovanie nečistôt a škvŕn z povrchu prírodnej a umelej kože. Umožňuje bez poškodenia očistiť matné, lesklé a farebné kožené povrchy.
  • Impregnácia na kožu Nasiol LEATHERBOOST (150 ml) - impregnačná ochranná emulzia na kožené autosedačky a povrchy. Chráni pred popraskaním, vyblednutím a deformáciou kože, pričom zachováva odtieň povrchu. Zaistí dlhotrvajúci efekt až na 1 rok.
  • Čistič a ochrana na plasty Nasiol CABINSHINE (500 ml) - ochranný a revitalizačný sprej na plastové časti interiéru vozidla. Chráni pred pôsobením UV žiarenia, vyblednutím a eliminuje praskanie plastových častí interiéru. Znižuje priľnavosť prachu, špiny a uľahčuje čistenie.
  • Ochrana na poťahy Nasiol CABINCARE (500 ml) - impregnačný ochranný sprej na textilné poťahy a koberčeky. Vytvorí nano keramický povlak na látkovom povrchu, ktorý je odolný voči vode, mastnote a iným nečistotám. Zaistí dlhotrvajúci efekt až na 6 mesiacov.
  • Čistič Nasiol TEM APC PRO (500 ml) - univerzálny čistič určený na odstraňovanie nečistôt a škvŕn z povrchov sedadiel, podláh, plastových častí a striech interiéru vozidiel. Odolné škvrny, ktoré nemožno odstrániť bežnými čistiacimi prostriedkami, vyžadujú koncentrát, ktorý je dostatočne silný na to, aby škvrny odstránil bez poškodenia povrchu alebo okolitých oblastí.
  • Leštiaca pasta Nasiol CLEARUB 105-S (500 g) - silná leštiaca pasta navrhnutá na odstránenie hlbokých škrabancov. Pripraví povrch na nanášanie nano keramickej ochrany a je tiež ideálnou voľbou pre dokončovacie práce na odolných vrchných náteroch a voskoch. Zaistí efekt vysokého stupňa lesku.
  • Leštiaca pasta Nasiol CLEARUB 305-S (500 g) - stredne silná leštiaca pasta navrhnutá na odstránenie stredne hlbokých škrabancov. Pripraví povrch na nanášanie nano keramickej ochrany a je tiež ideálnou voľbou pre dokončovacie práce na odolných vrchných náteroch a voskoch. Zaistí efekt vysokého stupňa lesku.
  • Leštiaca pasta Nasiol CLEARUB 505-S (500 g) - jemná leštiaca pasta navrhnutá na odstránenie jemných škrabancov. Pripraví povrch na nanášanie nano keramickej ochrany a zaistí efekt vysokého stupňa lesku. Leštiacu pastu je možné použiť na úplne nové aj staré nátery.
  • Leštiaca pasta Nasiol CLEARUB 705-S (500 g) - extra jemná leštiaca pasta navrhnutá na odstránenie škvŕn a mikro škrabancov po leštení. Leštiacu pastu je možné použiť na úplne nové aj staré laky. Zaistí efekt vysokého stupňa lesku.
  • Aplikátor Nasiol APPLICATOR BLOCK - ergonomický aplikátor na nanášanie keramickej ochrany.
  • Autošampón Nasiol CLEANION PRO-S (500 ml) - profesionálny šampón na umývanie áut. Účinný pri odstraňovaní nečistôt a špeciálne vyvinutý na umývanie vozidla s aplikovanou nano keramickou ochranou. Vysoká penivosť s citrusovou vôňou.
  • Leštiace kotúče Nasiol PAD LAMBS WOOLNasiol PAD HEAVYNasiol PAD MEDIUMNasiol PAD FINENasiol SUPER FINE.
  • Utierky Nasiol WIPE&BUFFNasiol SUEDE GRAYNasiol COTTON BLACK.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Nasiol APPLICATOR BLOCKAplikátor Nasiol APPLICATOR BLOCKRýchly náhľadergonomický aplikátor na nanášanie keramickej ochrany37,46 EURObvykle naskladňujeme za 1-2 dniNasiol CABINCARE (500 ml)Ochrana na poťahy Nasiol CABINCARE (500 ml)Rýchly náhľadochranný sprej na poťahy a koberčeky, 500 ml38,71 EURSkladomNasiol CABINSHINE (500 ml)Čistič a ochrana na plasty Nasiol CABINSHINE (500 ml)Rýchly náhľadčistič a ochrana na interiérové plasty, 500 ml18,29 EURSkladomNasiol CLEAN (150 ml)Čistič Nasiol CLEAN (150 ml)Rýchly náhľadčistič pred aplikáciou keramického povlaku, 150 ml11,21 EURSkladomNasiol CLEAN (500 ml)Čistič Nasiol CLEAN (500 ml)Rýchly náhľadčistič pred aplikáciou keramického povlaku, 500 ml17,88 EURSkladomNasiol CLEANION PRO-L (5 l)Autošampón Nasiol CLEANION PRO-L (5 l)Rýchly náhľadprofesionálny autošampón, 5 l69,54 EURSkladomNasiol CLEANION PRO-S (500 ml)Autošampón Nasiol CLEANION PRO-S (500 ml)Rýchly náhľadprofesionálny autošampón, 500 ml19,96 EURSkladomNasiol CLEARUB 105-L (1 kg)Leštiaca pasta Nasiol CLEARUB 105-L (1 kg)Rýchly náhľadsilná leštiaca pasta, 1 kg76,21 EURSkladomNasiol CLEARUB 105-S (500 g)Leštiaca pasta Nasiol CLEARUB 105-S (500 g)Rýchly náhľadsilná leštiaca pasta, 500 g49,58 EURSkladomNasiol CLEARUB 305-L (1 kg)Leštiaca pasta Nasiol CLEARUB 305-L (1 kg)Rýchly náhľadstredne silná leštiaca pasta, 1 kg76,21 EURSkladomNasiol CLEARUB 305-S (500 g)Leštiaca pasta Nasiol Nasiol CLEARUB 305-S (500 g)Rýchly náhľadstredne silná leštiaca pasta, 500 g49,58 EURSkladomNasiol CLEARUB 505-L (1 kg)Leštiaca pasta Nasiol CLEARUB 505-L (1 kg)-3 %Rýchly náhľadjemná leštiaca pasta, 1 kg76,21 EUR78,75 EURSkladomNasiol CLEARUB 505-S (500 g)Leštiaca pasta Nasiol CLEARUB 505-S (500 g)Rýchly náhľadjemná leštiaca pasta, 500 g54,13 EURSkladomNasiol CLEARUB 705-L (1 kg)Leštiaca pasta Nasiol CLEARUB 705-L (1 kg)Rýchly náhľadextra jemná leštiaca pasta, 1 kg68,71 EURSkladomNasiol CLEARUB 705-S (500 g)Leštiaca pasta Nasiol CLEARUB 705-S (500 g)Rýchly náhľadextra jemná leštiaca pasta, 500 g45,79 EURSkladomNasiol COTTON BLACKSada utierok Nasiol COTTON BLACKRýchly náhľadsada bavlnených utierok na leštenie, 10 ks48,71 EURObvykle naskladňujeme za 1-2 dniNasiol DETAILERSHINE (500 ml)Čistič pneumatík Nasiol DETAILERSHINE (500 ml)Rýchly náhľaduniverzálny čistič na pneumatiky s leskom, 500 ml31,63 EURSkladomNasiol LEATHER CLEANER (250 g)Čistič na kožu Nasiol LEATHER CLEANER (250 g)Rýchly náhľadčistič kože, 250 g20,79 EURSkladomNasiol LEATHERBOOST (150 ml)Impregnácia na kožu Nasiol LEATHERBOOST (150 ml)Posledné kusyRýchly náhľadimpregnácia na kožu, 150 mlSkladomNasiol NANO SEAT (500 ml)Impregnácia na textil Nasiol NANO SEAT (500 ml)Rýchly náhľadimpregnácia na textil, 500 ml47,46 EURSkladomNasiol NEOCOATX (100 ml)Keramická ochrana laku Nasiol NEOCOATX (100 ml)Posledné kusyRýchly náhľadkeramický povlak, ochrana 1 rok, tvrdosť 6H, 100 ml66,63 EURSkladomNasiol PAD FINELeštiaci kotúč Nasiol PAD FINERýchly náhľadextra jemný leštiaci kotúč navrhnutý na odstránenie malých škrabancov25,79 EURSkladomNasiol PAD HEAVYLeštiaci kotúč Nasiol PAD HEAVYRýchly náhľadtvrdý leštiaci kotúč navrhnutý na odstránenie hlbokých škrabancov25,79 EURSkladomNasiol PAD LAMBS WOOLLeštiaci kotúč Nasiol PAD LAMBS WOOLRýchly náhľadleštiaci kotúč z ovčej vlny navrhnutý na odstránenie hlbokých škrabancov27,04 EURSkladomNasiol PAD MEDIUMLeštiaci kotúč Nasiol PAD MEDIUMRýchly náhľadstredne tvrdý leštiaci kotúč navrhnutý na odstránenie stredne hlbokých škrabancov25,79 EURSkladomNasiol PPF GUARD (50 ml) Doprava zadarmoKeramická ochrana na PPF Nasiol PPF GUARD (50 ml)Posledné kusyRýchly náhľadkeramický povlak na PPF fólie, ochrana až 1,5 roka, 50 mlSkladomNasiol SUEDE GRAYSada aplikačných utierok Nasiol SUEDE GRAYRýchly náhľadsada semišových utierok ideálna na aplikáciu nano keramickej ochrany, 10 ks18,29 EURSkladomNasiol PAD SUPER FINELeštiaci kotúč Nasiol PAD SUPER FINERýchly náhľadleštiaci kotúč, extra jemný, na odstránenie škvŕn a mikro škrabancov po leštení25,79 EURSkladomNasiol TEM APC PRO (500 ml)Čistič Nasiol TEM APC PRO (500 ml)Rýchly náhľaduniverzálny čistič na interiér, 500 ml21,63 EURSkladomNasiol TRIMCOAT (30 ml)Keramická ochrana na plasty Nasiol TRIMCOAT (30 ml)Posledné kusyRýchly náhľadkeramický povlak na plasty, ochrana až 2 roky, tvrdosť 7H, 30 ml47,04 EURSkladomNasiol WIPE-ONSada utierok Nasiol WIPE-ONRýchly náhľadutierky s hydrofóbnou ochranou, výdrž až 1 rok10,79 EURSkladomNasiol WIPE&BUFFSada utierok Nasiol WIPE&BUFFRýchly náhľadsada mikrovláknových utierok ideálna na leštenie keramickej ochrany, 10 ks28,75 EURSkladom

Podobné články

Ideme proti inflácii - nižšie ceny a 2 novinky IW
Vďaka tomu, že ČNB posilňuje korunu, môžeme niektoré značky aj mierne zlacniť. Práve sme upravili ceny u špičkovej autokozmetiky Infinity Wax a zároveň nahrali na e-shop 2 novinky.
Celý článok
Návšteva v sídle ADBL
ADBL je najpredávanejšia autokozmetika na Ahifi.sk. V marci sme navštívili ich základňu vo Varšave a priviezli sme vám novinky a nové informácie na sezónu 2023.
Celý článok
100% nitrilové rukavice od Brela Pro Care
Používanie ochranných rukavíc je základné pravidlo, pravidlo zdravia na prvom mieste! Novo zaraďujeme vysoko kvalitné 100% nitrilové rukavice do našej ponuky. Už na sklade!
Celý článok
Nové produkty novej značky Cleantle
Cleantle sa postupne dostáva do povedomia a s príchodom jarnej sezóny uvádza na trh niekoľko nových produktov, ktoré môžete od začiatku marca zakúpiť aj u nás!
Celý článok