Môj účet

Boli sme na návšteve v ADBL

ADBL je príkladom toho, ako by mala značka rásť a vyvíjať sa. V roku 2019 sme začali oficiálne dovážať poľskú značku ADBL a sami sme v tom čase vôbec netušili, aký úspech táto značka bude mať na slovenskom a českom trhu. Značka samotná vznikla iba "nedávno", v roku 2016. Akonáhle sme ju dali do predaja, boli sme trošku neistí, ako ju naši zákazníci prijmú. Predsa len išlo o našu najlacnejšiu autokozmetiku, ale nakoniec práve vďaka tomu, že ponúka asi najlepší pomer cena/výkon, sa stala postupne najpredávanejšou značkou a preskočila všetky známe svetové značky ako Dodo Juice, Auto Finesse alebo Meguiars. Za týmto úspechom stojí niekoľko faktorov: neustála a intenzívna snaha zlepšovať vlastné produkty, vyvíjať nové produkty, zvyšovať kvalitu a udržať dostupné ceny. Dnes je ADBL jednoznačne a bezkonkurenčne jednotkou v predajnosti na slovenskom i českom trhu, v Poľsku je jednotkou už od roku 2020.

Výlet do Varšavy

V marci sme sa spoločne vydali s majiteľom Karlom Šudákom a riaditeľom spoločnosti Karlom Konečným do Varšavy, kde nás čakal obchodný zástupca ADBL a majiteľ firmy. Preberali sme možnosti ďalšej spolupráce, doterajšiu spoluprácu a taktiež novinky do budúcnosti. Dopoludnia sme si prezreli školiace stredisko, kde sa nielen školia, ale aj testujú novinky. Školiace centrum bude tento rok úplne nové, a my sme tak boli jedni z posledných návštevníkov, ktorí mali možnosť zoznámiť sa s pôvodným priestorom, kde sa to všetko začalo. ADBL sa totiž v lete bude sťahovať do novej administratívnej budovy, ktorá bude mať úplne nové, moderné školiace centrum, resp. štyri školiace centrá, podzemné parkovisko, posilňovňu, možnosť grilovania na strešnej terase a ultra moderné priestory pre všetkých zamestnancov ADBL na jednom mieste. Aj toto je symbolom úspechu. Prehliadku novej budovy sme absolvovali popoludní a musíme konštatovať, že budova pred dokončením vyzerá skvele. Tešíme sa na jej otvorenie, ktorého sa veľmi radi zúčastníme. Súčasne sme prerokovali aj možnosť menšieho zrazu v spojení s „Openning Days“ u nás v Brne na novej adrese, a pokiaľ o to bude záujem a podarí sa nám konečne dokončiť interiér novej predajne, máte sa na čo tešiť!

Nové produkty ADBL

V súvislosti s návštevou v Poľsku sme na mieste objednali všetky novinky na sklad a tie, ktoré boli už k dispozícii, sme pre vás naskladnili a je možné ich už zakúpiť. Zásadnou inováciou sú rozprašovače Canyon, ktoré ADBL od roku 2023 k svojim produktom dodáva a ktoré už aj vy dostávate, pokiaľ si u nás niečo od ADBL objednáte. (Canyon je japonský výrobca rozprašovačov najvyššej kvality!) Nových produktov do vašej garáže je hneď niekoľko, a preto vás s nimi teraz zoznámime. Sú to:

  • Čistiaci set na kolesá ADBL Wheel Cleaner Set - praktická sada štyroch prípravkov na umývanie pneumatík a ráfikov v darčekovom balení.
  • Set na ochranu alu kolies ADBL Wheel Protect Set - sada troch produktov, vďaka ktorým ľahko a rýchlo ochránite pneumatiky a ráfiky vo svojom vozidle.
  • Rýchla ochrana na alu kolesa ADBL Rimtector - extrémne jednoduché a rýchle riešenie na ochranu lakovaných ráfikov. Pri pravidelnom používaní tvorí na povrchu bariéru a uľahčuje tak každé ďalšie umývanie. Mokrá aplikácia vytvára na ráfiku uzavretý povlak, ktorý mu dodáva lesklý povrch bez obáv z nevzhľadných stôp. V závislosti na podmienkach použitia vydrží až niekoľko týždňov. Ponúkame v objemoch 500 ml, 1 liter a 5 litrov.
  • Rýchly detailer ADBL Speed QD - extrémne ľahko použiteľný Quick Detailer. Ľahko sa odparuje z akéhokoľvek laku auta, dokonca aj z tých najnáročnejších typov, ako je čierna, nezanecháva šmuhy. Ideálne na použitie po každom umývaní na všetky typy karosérie, vrátane chránených tvrdým voskom, sealantom, PPF alebo keramickým povlakom. Medzi jednotlivými umývaniami pomáha udržovať lak v perfektnom stave tým, že odstraňuje drobné nečistoty, ako sú odtlačky prstov, prach a zvyšky hmyzu, čím vytvára efekt mierneho stmavenia a jasného lesku. Všetky tieto vlastnosti v kombinácii s nadpriemerným výkonom a ľahkým používaním robia zo Speed QD produkt prvej voľby pre nadšencov a profesionálov. Vonia po mangu. Ponúkame v objemoch 500 ml, 1 liter a 5 litrov.
  • Prípravok na plasty ADBL BlackOuter - ochranný prípravok na vodnej báze určený pre nelakované vonkajšie plastové diely, ktoré šednú alebo sú ľahko odreté. Odolnosť a vizuálny efekt konkuruje produktom na báze rozpúšťadiel. Skvele poslúži na obnovu starých a zašlých dielov. Navyše hustá tekutá forma umožňuje jednoduchú a príjemnú aplikáciu. Poskytuje hlboké stmavenie a saténový povrch s trvanlivosťou až niekoľko týždňov. Výhodou je aj príjemná vôňa horúceho mlieka. Ponúkame v objemoch 500 ml, 1 liter a 200 ml.
  • Protipenový prípravok ADBL Defoamer - výnimočne účinný protipenivý prípravok na použitie v nádržiach na odpadovú vodu v umývacích vysávačoch a tepovačoch. Umožňuje dlhú a efektívnu prevádzku, zabraňuje tvorbe nadmernej peny, ktorá bráni čisteniu čalúnenia.
  • Prípravok na kožu ADBL Leather QD - revolučný prípravok na každodenné čistenie, starostlivosť a údržbu čalúnenia z kože. Leather QD dokonale odstraňuje nečistoty, ako sú škvrny od make-upu, zvyšky jedla a všetky ostatné nečistoty vzniknuté každodenným používaním. Čistiaca sila je nastavená tak, aby umožňovala odstránenie nečistôt iba pomocou utierky z mikrovlákna. Silnejšie nečistoty môžu vyžadovať použitie kefy ADBL Ther. Zanecháva perfektný a čistý povrch na akomkoľvek koženom čalúnení. Po nanesení prípravku a odparení jeho zvyšku je koža príjemná na dotyk, rovnomerne matná a bez viditeľných tmavších miest.
  • Čistič čalúnenia a koberčekov ADBL Pre Spray - čistiaci prostriedok určený na extrakčné čistenie čalúnenia pomocou tepovača. V závislosti od koncentrácie tiež perfektne poslúži ako predumývanie na nečistoty, ako sú zvyšky potravín, mastné škvrny, zafarbenie alebo nečistoty z každodenného používania. Pre Spray môžete použiť aj ako oplachovú prísadu, urýchľuje proces vymývania skôr rozpustených nečistôt a sušenia čalúnenia, zanecháva sviežu a príjemnú vôňu. Ponúkame v objemoch 500 ml, 1 liter a 5 litrov.
  • Zástera z mikrovlákna ADBL Detailing Apron - detailingová zástera je vyrobená z mäkkého materiálu, ktorý je dokonale bezpečný pre povrch karosérie, (ideálna pri strojovom leštení laku). Oddeľuje oblečenie od karosérie auta a chráni ho tak pred poškriabaním. Dve pútka na opasok so suchým zipsom zaisťujú rýchlu a pohodlnú ochranu napájacieho kábla pred poškodením karosérie vozidla, posúvajú organizáciu a pracovný komfort na úplne novú úroveň. Má jednoduché a univerzálne zaväzovanie v páse a dve praktické vrecká, do ktorých sa ľahko zmestia aktuálne používané prípravky a potrebné doplnky.
  • Sušiaci uterák ADBL Twisted Towel - extrémne savý sušiaci uterák určený na vysušenie karosérie automobilu. Vďaka svojmu veľkému rozmeru sa veľmi pohodlne používa. Má krútené vlákna, ktoré umožňujú sušenie bez zanechania šmúh. Je vyrobený s najvyššou starostlivosťou z vysoko kvalitných mikrovlákien, nepoškriabe vysušený povrch, je veľmi odolný vďaka veľmi kvalitnému okraju, jeho krátke vlákna zlepšujú klzkosť na laku.
  • Kefa na pneumatiky ADBL Tire Brush - kefa určená na čistenie pneumatík rôznych typov behúňov. Trojuholníkový tvar a patrične tvrdé štetiny umožňujú efektívne dosiahnuť a vyčistiť aj ťažko dostupné miesta. Ergonomická rukoväť je pokrytá vrstvou protišmykovej gumy na pohodlné používanie. Malá veľkosť umožňuje prácu s vysokoprofilovými aj nízkoprofilovými pneumatikami.
  • Set štetcov ADBL Round Detailing Brush Pro Set - táto sada obsahuje tri vymeniteľné kefové nadstavce s rôznou mierou mäkkosti a odnímateľnou rukoväťou. Štetce sú určené na čistenie detailov, štrbín alebo ťažšie odstrániteľných nečistôt na chúlostivých povrchoch. V každom hrote sú štetiny husto vrúbkované, veľmi odolné, odolné voči chemikáliám a ich hroty sú odolné voči degradácii. Jazýčky na špičkách zabraňujú ich pádu zo šikmej plochy. Viacúčelová rukoväť je vyrobená z kvalitného plastu, je potiahnutá protišmykovou vrstvou z gumy a navyše opatrená magnetom pre upevnenie na kovové povrchy. Vďaka kompaktnej veľkosti a praktickému baleniu je sada ideálna na použitie v detailingovom štúdiu alebo ako praktická vychytávka do auta. Jednotlivé nadstavce je možné zakúpiť aj samostatne. ADBL Round Detailing Brush Pro Medium Soft + ADBL Round Detailing Brush Pro Soft + ADBL Round Detailing Brush Pro Ultra Soft. V prípade potreby je možné zakúpiť samostatne aj rukoväť ADBL Round Detailing Brush Pro Handle.
  • Po novom sme pre veľkoodberateľov zaradili do ponuky aj 25litrové kanistre: odstraňovač hmyzu ADBL Beetle Juice Squeezer (25 l) + lesk na pneumatiky ADBL Black Water (25 l) + autošampón ADBL Snowball (25 l) + odstraňovač asfaltu ADBL Tar and Glue Remover (25 l) + šetrný odstraňovač vzdušnej hrdze ADBL Vampire Light - New Formula (25 l) + aktívnej peny ADBL Yeti Chemical Berry (25 l) + ADBL Yeti Tropical Night (25 l) + ADBL Yeti Polynesian Forest (25 l).
  • 3 nové unášače ADBL Longer 30 mm Backing Plate, ADBL Longer 50 mm Backing Plate a ADBL Longer 75 mm Backing Plate.
  • Nová DA leštička ADBL Roller D21125-01 - 21mm excentrická leštička s obežnou dráhou (výkmit) 21 mm. Motor a unášač boli starostlivo vyvážené a na unášač presne pasujú 150mm leštiace kotúče. Je možné zakúpiť aj v sete s taškou ADBL Roller D21125-01 + taška.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

ADBL Pre Spray (1000 ml)Čistič čalúnenia a koberčekov ADBL Pre Spray (1000 ml)Rýchly náhľadčistič čalúnenia a kobercov do tepovača, 1000 ml10,90 EURSkladomADBL Pre Spray (5 l)Čistič čalúnenia a koberčekov ADBL Pre Spray (5 l)Rýchly náhľadčistič čalúnenia a kobercov do tepovača, 5 l36,90 EURSkladomADBL Pre Spray (500 ml)Čistič čalúnenia a koberčekov ADBL Pre Spray (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič čalúnenia a kobercov do tepovača, 500 ml6,90 EURSkladomADBL Beetle Juice Squeezer (25 l) Doprava zadarmoOdstraňovač hmyzu ADBL Beetle Juice Squeezer (25 l)Rýchly náhľadodstraňovač hmyzu a vtáčieho trusu, 25 l129,90 EURSkladomADBL Black Water (25 l) Doprava zadarmoLesk na pneumatiky ADBL Black Water (25 l)Rýchly náhľadlesk na pneumatiky, 25 l249,90 EURNa objednávkuADBL Snowball (25 l) Doprava zadarmoAutošampón ADBL Snowball (25 l)Rýchly náhľadpH neutrálny autošampón, vysoko penivý, 25 l129,90 EURSkladomADBL Tar and Glue Remover (25 l) Doprava zadarmoOdstraňovač asfaltu ADBL Tar and Glue Remover (25 l)Rýchly náhľadprípravok na odstránenie asfaltu a lepidiel, 25 l249,90 EURDočasne nedostupnéADBL Vampire Light - New Formula (25 l) Doprava zadarmoŠetrný odstraňovač vzdušnej hrdze ADBL Vampire Light - New Formula (25 l)Rýchly náhľadveľmi šetrný odstraňovač vzdušnej hrdze, pH neutrálny, 25 l249,90 EURSkladomADBL Vampire Liquid - New Formula (25 l) Doprava zadarmoOdstraňovač vzdušnej hrdze z laku ADBL Vampire Liquid - New Formula (25 l)Rýchly náhľadprípravok na odstránenie vzdušnej hrdze z laku, 25 l249,90 EURSkladomADBL Yeti Chemical Berry (25 l) Doprava zadarmoAktívna pena ADBL Yeti Chemical Berry (25 l)TipRýchly náhľadpH neutrálna aktívna pena, vysoko koncentrovaná, 25 l159,90 EURSkladomADBL Yeti Tropical Night (25 l) Doprava zadarmoAktívna pena ADBL Yeti Tropical Night (25 l)TipRýchly náhľadpH neutrálna aktívna pena, vysoko koncentrovaná, 25 l159,90 EURSkladomADBL BlackOuter (1000 ml)Prípravok na plasty ADBL BlackOuter (1000 ml)Rýchly náhľadčernidlo na exteriérové plasty, 1000 ml26,90 EURSkladomADBL BlackOuter (200 ml)Prípravok na plasty ADBL BlackOuter (200 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)černidlo na exteriérové plasty, 200 ml9,90 EURSkladomADBL BlackOuter (500 ml)Prípravok na plasty ADBL BlackOuter (500 ml)Rýchly náhľadčernidlo na exteriérové plasty, 500 ml17,49 EURSkladomADBL Defoamer (1000 ml)Protipenový prípravok ADBL Defoamer (1000 ml)Rýchly náhľadprípravok proti nadmernej pene, 1000 ml13,90 EURSkladomADBL Defoamer (500 ml)Protipenový prípravok ADBL Defoamer (500 ml)Rýchly náhľadprípravok proti nadmernej pene, 500 ml8,49 EURSkladomADBL Detailing ApronZástera z mikrovlákna ADBL Detailing ApronRýchly náhľadzástera z mikrovlákna pre strojové leštenie laku29,90 EURSkladomADBL Leather QD (1000 ml)Prípravok na kožu ADBL Leather QD (1000 ml)Rýchly náhľadkomplexný prípravok na starostlivosť o kožu, 1000 ml22,90 EURSkladomADBL Leather QD (5 l)Prípravok na kožu ADBL Leather QD (5 l)Rýchly náhľadkomplexný prípravok na starostlivosť o kožu, 5 l86,90 EURSkladomADBL Leather QD (500 ml)Prípravok na kožu ADBL Leather QD (500 ml)AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)komplexný prípravok na starostlivosť o kožu, 500 ml13,49 EURSkladomADBL Speed QD (1000 ml)Rýchly detailer ADBL Speed QD (1000 ml)Rýchly náhľadrýchly detailer s vôňou manga, 1000 ml16,49 EURSkladomADBL Speed QD (5 l)Rýchly detailer ADBL Speed QD (5 l)Rýchly náhľadrýchly detailer s vôňou manga, 5 l53,90 EURSkladomADBL Speed QD (500 ml)Rýchly detailer ADBL Speed QD (500 ml)Rýchly náhľadrýchly detailer s vôňou manga, 500 ml11,49 EURSkladomADBL Tire BrushKefa na pneumatiky ADBL Tire BrushRýchly náhľad (3 hodnotenia)ergonomická kefa na čistenie pneumatík6,29 EURSkladomADBL Twisted TowelSušiaci uterák ADBL Twisted TowelRýchly náhľad (1 hodnotenie)sušiaci uterák, gramáž 620 gsm, 70 x 90 cm17,49 EURSkladomADBL 5L Tap CapUzáver na kanister ADBL 5L Tap CapRýchly náhľad (1 hodnotenie)nalievací uzáver na kanister, priemer 50 mm7,49 EURDočasne nedostupnéADBL Round Detailing Brush Pro HandleRukoväť ADBL Round Detailing Brush Pro HandleTipRýchly náhľadsamostatná rukoväť pre Brush Pro štetce7,49 EURSkladomADBL Round Detailing Brush Pro Medium SoftNadstavec ADBL Round Detailing Brush Pro Medium SoftTipRýchly náhľadstredne mäkký nadstavec8,90 EURSkladomADBL Round Detailing Brush Pro SetSet štetcov ADBL Round Detailing Brush Pro SetTipRýchly náhľadset inovatívnych štetcov s vymeniteľnými nadstavcami27,90 EURSkladomADBL Round Detailing Brush Pro SoftNadstavec ADBL Round Detailing Brush Pro SoftTipRýchly náhľadmäkký nadstavec8,90 EURSkladomADBL Round Detailing Brush Pro Ultra SoftNadstavec ADBL Round Detailing Brush Pro Ultra SoftTipRýchly náhľadextra mäkký nadstavec8,90 EURSkladomADBL Rimtector (1000 ml)Rýchla ochrana na alu kolesá ADBL Rimtector (1000 ml)AktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)rýchla ochrana na alu kolesá v spreji, 1000 ml16,90 EURSkladomADBL Rimtector (5 l)Rýchla ochrana na alu kolesá ADBL Rimtector (5 l)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)rýchla ochrana na alu kolesá v spreji, 5000 ml57,90 EURSkladomADBL Rimtector (500 ml)Rýchla ochrana na alu kolesá ADBL Rimtector (500 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)rýchla ochrana na alu kolesá v spreji, 500 ml12,49 EURSkladomADBL Longer 30 mm Backing PlateUnášač ADBL Longer 30 mm Backing PlateRýchly náhľad30 mm unášač, závit M146,29 EURSkladomADBL Longer 50 mm Backing PlateUnášač ADBL Longer 50 mm Backing PlateRýchly náhľad50 mm unášač, závit M147,49 EURSkladomADBL Longer 75 mm Backing PlateUnášač ADBL Longer 75 mm Backing PlateRýchly náhľad75 mm unášač, závit M148,90 EURSkladomADBL Roller D21125-01 Doprava zadarmoLeštička ADBL Roller D21125-01Rýchly náhľaddual action leštička, 1150 W, výkmit 21 mm299,90 EURSkladomADBL Roller D21125-01 + taška Doprava zadarmoLeštička ADBL Roller D21125-01 + taškaRýchly náhľaddual action leštička, bag v balení, 1150 W, výkmit 21 mm309,90 EURSkladomADBL Wheel Protect SetSet autokozmetiky ADBL Wheel Protect SetRýchly náhľadset prípravkov na ochranu alu kolies 29,90 EURSkladomADBL Wheel Cleaner SetSet autokozmetiky ADBL Wheel Cleaner SetRýchly náhľad (2 hodnotenia)set prípravkov na čistenie alu kolies24,90 EURSkladom

Podobné články

Ideme proti inflácii - nižšie ceny a 2 novinky IW
Vďaka tomu, že ČNB posilňuje korunu, môžeme niektoré značky aj mierne zlacniť. Práve sme upravili ceny u špičkovej autokozmetiky Infinity Wax a zároveň nahrali na e-shop 2 novinky.
Celý článok
100% nitrilové rukavice od Brela Pro Care
Používanie ochranných rukavíc je základné pravidlo, pravidlo zdravia na prvom mieste! Novo zaraďujeme vysoko kvalitné 100% nitrilové rukavice do našej ponuky. Už na sklade!
Celý článok
Ochrana kožených sedačiek v novom aute
Už sa nemusíte obávať svetlej kože! Máme pre Vás účinné a jednoduché riešenie, ako ochrániť kožu v novom aute pomocou keramickej ochrany na kožu od CarPro. Ukážeme Vám, ako na to!
Celý článok
Nové produkty novej značky Cleantle
Cleantle sa postupne dostáva do povedomia a s príchodom jarnej sezóny uvádza na trh niekoľko nových produktov, ktoré môžete od začiatku marca zakúpiť aj u nás!
Celý článok