Môj účet

Nové produkty novej značky Cleantle

Mnohí z vás, ktorí sa o svoje auto dôkladne starajú, v minulosti pravdepodobne zaregistrovalo aj značku Cleantech. Táto známa poľská značka sa rozhodla urobiť revolúciu, spočívajúcu v ukončení značky Cleantech. Nahradila ju technologicky vyspelejšou značkou Cleantle, ktorá priamo z Cleantech vychádza a nadväzuje na jej dlhoročné skúsenosti. Rozdiel hľadajte v niekoľkých bodoch, avšak vhodnejší výraz ako rozdiel, je vylepšenie a posun dopredu. Cleantle ponúka nové, ergonomicky tvarované fľaše s modernou generáciou rozprašovačov. Ponuka značky Cleantle zahŕňa nielen úplne nové prípravky, ale aj vôňou osviežené zloženie tejto obľúbenej kozmetiky. Cleantle si v Poľsku držia prvenstvo v odstránení nebezpečných látok, ako je hydroxid sodný, zo svojich prodoktov. Cleantle znamená účinnejšie zloženie, biologicky odbúrateľné prípravky, menej piktogramov a upozornení. Od začiatku marca budú novinky skladom aj u nás.

Predstavenie noviniek Cleantle na jar 2023

  • Populárny univerzálny čistič Cleantle APC2 teraz v 1 litrovom balení, ktoré vyjde výhodnejšie, oproti 500 ml baleniu.
  • Vyživenie keramiky Cleantle Ceramic Booster v menšom, lacnejšom 100 ml balení.
  • Čistič okien Cleantle Glass Cleaner2 v 5 litrovom kanistri, keď za 19,99 EUR dostanete 5 litrov čističa na okná, čo je bezkonkurenčná cena naprieč celým trhom.
  • Čistič na interiér Cleantle Interior Cleaner+ v novom 1 litrovom balení. 
  • Čistič na kolesá Cleantle Tire & Wheel Cleaner teraz vo výhodnejšom 1 litrovom balení.
  • Nový koncentrovaný autošampón Cleantle Tech Cleaner, ktorý sa ponúka v 500 ml, 1 litrovom alebo veľkom 5 litrovom balení. Tento šampón vyživuje keramický povlak a vonia po jablku.
  • Najzaujímavejšou novinkou je keramický povlak Cleantle Admirektorý obsahuje čiastočky grafénu a uhlíkové vlákna, vďaka čomu vydrží až 3 roky alebo 50 000 km.
  • Cenovo veľmi zaujímavé mriežky do vedra v dvoch farebných variantoch - čierna mriežka Cleantle Separator Black a biela Cleantle Separator White.
  • Černé aplikační hadříky vo veľkosti 10 x 10 cm, ktoré vás budú stáť bezkonkurenčnú cenu 3,99 EUR za balenie 10 ks.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Cleantle APC² (1 l)Univerzálny čistič Cleantle APC² (1 l)-99 %AktualizovanéRýchly náhľadvysokoúčinný univerzálny čistič na interiér a exteriér, koncentrár, 1000 ml9,99 EUR999,00 EURSkladomCleantle Ceramic Booster (100 ml)Vyživenie keramiky Cleantle Ceramic Booster (100 ml)AktualizovanéRýchly náhľadvyživenie keramického povlaku alebo samotná rýchla ochrana, 100 ml14,99 EURSkladomCleantle Glass Cleaner² (5 l)Čistič okien Cleantle Glass Cleaner² (5 l)AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič okien a LCD obrazoviek, 5 l19,99 EURSkladomCleantle Interior Cleaner+ (1 l)Čistič na interiér Cleantle Interior Cleaner+ (1 l)TipAktualizovanéRýchly náhľadvysoko účinný čistič na interiér, 1 l8,99 EURSkladomCleantle Tire & Wheel Cleaner (1 l)Čistič na kolesá Cleantle Tire & Wheel Cleaner (1 l)AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič na alu kolesá, 1 l 9,99 EURSkladomCleantle Tech Cleaner² (500 ml)Autošampón Cleantle Tech Cleaner² (500 ml)TipAktualizovanéRýchly náhľadvysoko koncentrovaný autosampón, 500 ml8,99 EURSkladomCleantle Tech Cleaner² (1 l)Autošampón Cleantle Tech Cleaner² (1 l)TipAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)vysoko koncentrovaný autosampón, 1000 ml12,99 EURSkladomCleantle Tech Cleaner² (5 l)Autošampón Cleantle Tech Cleaner² (5 l)TipAktualizovanéRýchly náhľadvysoko koncentrovaný autosampón, 5000 ml39,99 EURSkladomCleantle Admire (15 ml)Keramický povlak Cleantle Admire (15 ml)TipAktualizovanéRýchly náhľadvšestranný keramický povlak s prídavkom grafénu a uhlíkových vlákien, 15 ml59,99 EURSkladomCleantle Admire (30 ml) Doprava zadarmoKeramický povlak Cleantle Admire (30 ml)TipAktualizovanéRýchly náhľadvšestranný keramický povlak s prídavkom grafénu a uhlíkových vlákien, 30 ml112,99 EURSkladomCleantle Admire (50 ml) Doprava zadarmoKeramický povlak Cleantle Admire (50 ml)TipAktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)všestranný keramický povlak s prídavkom grafénu a uhlíkových vlákien, 50 ml166,99 EURSkladomCleantle Suede (10 x 10 cm) - 10 kusovCleantle Suede (10 x 10 cm) - 10 kusovPosledné kusyRýchly náhľadaplikačný handrík, 10 x 10 cm, 10 ks3,99 EURSkladom

Podobné články

Poďme vyskúšať nové produkty od Cleantle
Prišiel čas na nové, svieže značky z kategórie starostlivosti o auto. Jedna z ďalších nových značiek u nás je Cleantle. Značka, ktorá vyrástla z veľmi známej značky Cleantech. Čoskoro skladom!
Celý článok
Aqua Car Cosmetics najnovšie na Ahifi
Novinkou v našej ponuke je sortiment Aqua Car Cosmetics, v ktorom nájdete najmä špičkové keramické ochrany pre začínajúcich aj profesionálnych detailerov. Viac info v článku.
Celý článok
Niekoľko noviniek od Stjärnagloss
Doplnili sme pre našich zákazníkov všetky novinky od Stjärnagloss do virtuálnych poličiek nášho e-shopu. Došlo tiež k miernej korekcii cien, niekde smerom dole, niekde bohužiaľ hore.
Celý článok
Niekoľko nových produktov od Purestar
Ako už býva zvykom, tak s naskladnením vašich obľúbených produktov od juhokórejského výrobcu Purestar, sa objaví aj niekoľko noviniek. Na tie sa pozrieme v tejto aktualite.
Celý článok