Môj účet

Vysoko kvalitné nitrilové ochranné rukavice Brela Pro Care

Pri údržbe auta, pri upratovaní domácnosti, pri práci v reštaurácii, v laboratóriu a vlastne v nespočetných prevádzkach a činnostiach je vhodné, a často aj nutné používať ochranné rukavice. Zo začiatku sa môže stať, že si ich zabudneme nasadiť. Uvedomíme si to až v momente, keď je neskoro, chémia už stiekla na pokožku. Časté namáčanie rúk kožu vysušuje, tá môže praskať a predčasne starne. Kvalitné nitrilové rukavice dokážu predchádzať starnutiu a poškodzovaniu pokožky. Rukavice však musia byť vyrobené zo 100% nitrilu, a to bohužiaľ nie sú všetky, aj keď sa tak niektoré tvária. Uvedomujeme si potrebu ochranných rukavíc, a preto sme sa rozhodli našu ponuku rozšíriť. Vedľa značiek Black Mamba a Carbon Collective u nás po novom nájdete rukavice značky Brela Pro Care, ktorá vyrába 100% nitrilové rukavice. Sme presvedčení o tom, že každý dnes potrebuje ochranné rukavice.

100% nitril Brela Pro Care

Ako už bolo spomenuté, nie každé rukavice, ktoré deklarujú, že sú nitrilové rukavice, sú naozaj vyrobené zo 100% nitrilu. Často sa pod označením nitrilovej rukavice skrýva iba určité percento nitrilu a zvyšok tvoria iné látky, ako sú latex alebo púder. Určitá časť populácie je na latex alergická a tieto nevhodné rukavice môžu spôsobovať alergickú reakciu. Brela Pro Care sú vyrobené zo 100% nitrilu a ich kvalita patrí k tomu najlepšiemu, čo sa dá v súčasnosti zaobstarať. Navyše cenovo tieto rukavice vychádzajú veľmi dobre, za klasickú nitrilovú rukavicu miniete 0,19 € a za rukavicu s gripmi - vrúbkami potom 0,39 €.

Základná chemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care

Absolútnou jedinečnosťou rukavíc BRELA PRE CARE je fakt, že nemajú žiadne negatívum. Pri ich kúpe nehľadáte kompromis medzi priaznivou cenou, kvalitou, zdravotnou nezávadnosťou a účelom použitia. Jediným kritériom výberu tak zostáva veľkosť podľa Vašej potreby – S, M, L, XL. Pri výrobe kvázi-nitrilových rukavíc je, bohužiaľ, bežnou praxou pridávanie rôznych lacnejších prímesí. A to za účelom zníženia výrobných nákladov a zvýšenia komerčného zisku. Všetko na úkor kvality aj na úkor spotrebiteľa. Kvázi-nitrilové rukavice sú tenšie, o čom svedčia spravidla aj ich gramáž. Viac sa pri navliekaní aj používaní trhajú, tým zvyšujú vaše prevádzkové náklady a v konečnom dôsledku ohrozujú vašu bezpečnosť aj zdravie. Rukavice BRELA PRO CARE sú vyrobené zo 100% nitrilu, bez pridaných aditív, bez púdru a nespôsobujú alergické reakcie. Vrúbkovanie na končekoch prstov dáva vašej práci v nich obrovskú citlivosť, potrebnú pre tie najjemnejšie profesie. Rolovacia manžeta rukavíc Brela zaisťuje ochranu vašich rúk pred baktériami, vírusmi i tekutinami, a to vrátane olejových či tukových. Hmotnosť a kvalita rukavíc zaručuje spoľahlivú pevnosť, vďaka ktorej sa rukavice netrhajú pri práci a už vôbec nie ihneď pri navliekaní. Výdrž sa automaticky prejaví ich nižšou spotrebou. Rukavice BRELA PRE CARE majú najvyšší hygienický štandard. Vďaka tomu je možné ich využívať vo všetkých existujúcich službách vrátane gastronómie. Pre ich jemnosť sú ideálne na použitie aj v službách kaderníckych či umeleckých (maľovanie, tetovanie atď.). Vďaka svojej pevnosti vás ochráni aj v oblastiach ako automobilový priemysel, detailing, pri domácich prácach a údržbe. Rukavice BRELA PRE CARE sú obojstranné - identické pre ľavú aj pravú ruku.

Vrúbkovaná chemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril

BRELA PRO CARE CDC Nitril Grip Gloves sú viacúčelové nitrilové rukavice, ktoré sú niekoľkokrát hrubšie ako bežné nitrilové pracovné rukavice. Poskytujú preto nielen všetky výhody bežných nitrilových rukavíc, ale aj podstatne väčšiu ochranu všade tam, kde je potrebná. Sú ideálne pri hrubších prácach, ako sú mechanické, elektrické, čistiace a stavebné práce. Výborné uplatnenie nájdu aj v hydraulickom či elektrotechnickom priemysle, ale aj v gastronómii či domácnostiach. Ešte výraznejšie chránia ruky pred kontaktom s chemikáliami, škodlivinami, plesňami, baktériami alebo nežiaducou vlhkosťou. Vďaka svojej povrchovej diamantovej štruktúre zabezpečujú BRELA PRO CARE CDC Nitril Grip Gloves vynikajúci a maximálne spoľahlivý úchop a priľnavosť. A to aj prichúlostivej práci s olejmi, mazivami alebo vo vlhkom prostredí. Ich hrúbka poskytuje zvýšenú ochranu proti oderu, poškriabaniu, porezaniu atď. To všetko bez straty citlivosti alebo jemnosti prstov. Sú tiež bezpudrované, a teda antialergické ako štandardné nitrilové rukavice BRELA PRO CARE. Oranžová verzia rukavíc dokonca minimalizuje riziko prenosu nečistôt, ku ktorému môže dôjsť pri práci s tmavými materiálmi, a to aj pri použití veľmi elegantnej čiernej verzie. Rukavice s gripmi sú veľmi obľúbené hlavne u fanúšikov do detailingu. Vďaka výstupkom sa chemické fľaše ľahšie držia, nešmýkajú sa a nakoniec to aj oveľa lepšie vyzerá, tak trochu profesionálne. Rukavice sa predávajú v 1 kuse a nerozlišujú sa na ľavé a pravé, sú univerzálne a obojstranné.

Vrúbkovaná chemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril

BRELA PRE CARE CDC Nitril Grip Gloves sú viacúčelové nitrilové rukavice, niekoľkokrát hrubšie ako klasické nitrilové pracovné rukavice. Poskytujú preto nielen všetky prednosti bežných nitrilových rukavíc, ale navyše aj výrazne masívnejšiu ochranu všade tam, kde je to potrebné. Sú ideálne pri hrubších prácach, ako sú činnosti mechanické, elektrikárske, upratovacie a stavebné. Vynikajúce uplatnenie nachádzajú aj v hydraulickom či elektrotechnickom priemysle, avšak rovnako aj v gastronómii či domácnosti. Ešte výraznejšie chránia ruky pred stykom s chemikáliami, škodlivinami, plesňami, baktériami či nežiaducou vlhkosťou. Vďaka svojej povrchovej diamantovej štruktúre zabezpečujú rukavice BRELA PRE CARE CDC Nitril Grip Gloves vynikajúcu a maximálne spoľahlivý úchop a priľnavosť. A to aj pri chúlostivej práci s olejmi, mazivami či vo vlhkom prostredí. Svojou hrúbkou poskytujú zvýšenú ochranu pred odrením, poškriabaním, porezaním a pod. To všetko bez akejkoľvek straty citlivosti či jemnosti v prstoch. Sú tiež nepudrované a teda antialergické ako štandardné BRELA PRE CARE nitrilové rukavice. Oranžový variant rukavíc dokonca minimalizuje riziko prenosu znečistenia, ku ktorému môže dôjsť pri práci s tmavými materiálmi aj za použitia veľmi elegantnej čiernej verzie. Rukavice s gripmi sú veľmi obľúbené hlavne u fanúšikov do detailingu. Vďaka výstupkom na rukaviciach sa fľaše s chémiou lepšie držia, nešmýkajú a vo finále aj oveľa lepšie vyzerajú, tak nejako „profi“. Rukavice predávame po 1 ks a nie sú rozlíšené na ľavú a pravú, sú univerzálne a obojstranné.

Veľkosti a prevedenie rukavíc Brela Pro Care

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Nitrilová rukavica Brela Pro Care - LChemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care - LTipRýchly náhľad (10 hodnotení)chemicky odolná rukavica, veľkosť L, farba čierna, cena za 1 ks0,19 EURSkladomNitrilová rukavica Brela Pro Care - MChemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care - MTipRýchly náhľad (3 hodnotenia)chemicky odolná rukavica, veľkosť M, farba čierna, cena za 1 ks0,19 EURSkladomNitrilová rukavica Brela Pro Care - SChemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care - STipRýchly náhľad (1 hodnotenie)chemicky odolná rukavica, veľkosť S, farba čierna, cena za 1 kus0,19 EURSkladomNitrilová rukavica Brela Pro Care - XLChemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care - XLTipRýchly náhľad (1 hodnotenie)chemicky odolná rukavica, veľkosť XL, farba čierna, cena za 1 ks0,19 EURSkladomNitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril - LChemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril - LTipRýchly náhľad (6 hodnotení)chemicky odolná rukavica s gripmi, veľkosť L, farba čierna, cena za 1 ks0,39 EURSkladomNitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L (oranžová)Chemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L (oranžová)TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)chemicky odolná rukavica s gripmi, veľkosť L, farba oranžová, cena za 1 ks0,39 EURSkladomNitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril - MChemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril - MTipRýchly náhľad (4 hodnotenia)chemicky odolná rukavica s gripmi, veľkosť M, farba čierna, cena za 1 ks0,39 EURSkladomNitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril - M (oranžová)Chemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril - M (oranžová)TipRýchly náhľadchemicky odolná rukavica s gripmi, veľkosť M, farba oranžová, cena za 1 kus0,39 EURDočasne nedostupnéNitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril - XLChemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril - XLTipRýchly náhľad (2 hodnotenia)chemicky odolná rukavica s gripmi, veľkosť XL, farba čierna, cena za 1 ks0,39 EURSkladomNitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril - XL (oranžová)Chemicky odolná nitrilová rukavica Brela Pro Care CDC Grip Nitril - XL (oranžová)TipRýchly náhľadchemicky odolná rukavica s gripmi, veľkosť XL, farba oranžová, cena za 1 ks0,39 EURSkladom

Podobné články

Ideme proti inflácii - nižšie ceny a 2 novinky IW
Vďaka tomu, že ČNB posilňuje korunu, môžeme niektoré značky aj mierne zlacniť. Práve sme upravili ceny u špičkovej autokozmetiky Infinity Wax a zároveň nahrali na e-shop 2 novinky.
Celý článok
Ako ochrániť vonkajšie okná nového auta
Obyčajné tekuté stierače "končia", prichádza nová generácia ochrany na okná! Predstavujeme keramický povlak na sklo Aqua Glass Protection, ktorý funguje až 2 roky. Aplikácia na BMW X1.
Celý článok
Ochrana kožených sedačiek v novom aute
Už sa nemusíte obávať svetlej kože! Máme pre Vás účinné a jednoduché riešenie, ako ochrániť kožu v novom aute pomocou keramickej ochrany na kožu od CarPro. Ukážeme Vám, ako na to!
Celý článok
Poďme vyskúšať nové produkty od Cleantle
Prišiel čas na nové, svieže značky z kategórie starostlivosti o auto. Jedna z ďalších nových značiek u nás je Cleantle. Značka, ktorá vyrástla z veľmi známej značky Cleantech. Čoskoro skladom!
Celý článok