Môj účet

2 nové produkty Infinity Wax a plošné zlacnenie sortimentu značky

Infinity Wax už minulý rok výrazne zlacnil (vyjednali sme pre vás lepšie podmienky) a teraz s aktuálnym kurzom sme s cenami mohli opäť málinko pohnúť smerom dole. Síce nie o veľa, ale v čase, keď sa veľa vecí zdražuje o desiatky percent, je to určite potešujúca správa. Infinity Wax patrí u našich zamestnancov k tým najviac obľúbeným značkám a na základe vlastných skúseností radi túto značku sami odporúčame. Produkty značky pochádzajú z Veľkej Británie a za ich funkčnosť dáme „ruku do ohňa“. Kto ešte nejaký produkt tejto skvelej značky nevyskúšal, má príležitosť niečo otestovať s prichádzajúcou jarnou sezónou.

2 novinky Infinity Wax

  • Infinity Wax Synergy Boost (250 ml) - najvýkonnejší keramický sealant na svete a najrýchlejší spôsob ochrany vášho vozidla. Synergy Boost je koncentrát keramického sealantu, ktorý sa na karosérii aplikuje snehovou penou, ktorá poskytuje neuveriteľný výkon pri veľmi nízkom pomere riedenia. Boost používa nový typ polyméru SiO2, ktorý bol navrhnutý na konci roka 2021. Tento živicový polymér MQ poskytuje bezkonkurenčný výkon v triede sealantov pre mokré aplikácie a obsahuje prísadu zabraňujúcu tvorbe vodných škvŕn, čo je problém u iných sealantov nanášaných tryskou. Synergy Boost poskytuje neuveriteľný hydrofóbny výkon vďaka rýchlej a jednoduchej aplikácii. Niektorí jeho výkon prirovnávajú k výkonu keramického povlaku, pokiaľ ide o kvapôčkovanie. Je ideálny na údržbu vášho už ochráneného vozidla, alebo pre rýchly a jednoduchý spôsob ochrany vášho neochráneného vozidla. Synergy Boost je jednoducho najjednoduchší spôsob, ako ochrániť lak, kolesá, sklo a akýkoľvek iný vonkajší povrch.
  • Autošampón Infinity Wax Pure Shampoo LTD Edition (500 ml) - extrémne hladký a vysoko koncentrovaný šampón, ktorý jednoducho poskytuje najvyšší možný výkon. Je bez pridaných voskov, polymérov alebo zlepšovačov leskov. Je perfektný pre vozidlá s keramickým povlakom. Ide o čistý šampón, ktorý je určený na umývanie s dobrou lubrikáciou v priebehu umývania vášho vozidla, aby sa zabránilo náhodnému poškodeniu umývaním alebo akémukoľvek poškodeniu spôsobenému kontaktným umývaním. Jeho extrémne klzká povaha ho predurčuje na umývanie vozidiel s keramickým povrchom. Pretože tento šampón neobsahuje žiadne prísady, neriskujete upchatie alebo prekrytie existujúcej ochrany laku nekvalitným voskom, aký môžete nájsť v niektorých iných šampónoch s pridaným voskom. Pure je vyrobený iba z 3 zložiek, 2 čistiacich povrchovo aktívnych látok a emulgátora, ktorý pomáha pri čistení ťažko odstrániteľných dopravných filmov a zároveň je prirodzene antistatický. Vďaka tomu je možné šampón ľahko opláchnuť bez zanechania zvyškov. Vysoký pomer riedenia 1:2000, bezpečnosť na všetkých vozidlách vrátane matného a saténového laku alebo PPF fólií a extrémne vysoký výkon, to sú hlavné vlastnosti tohto šampónu. Je jednoducho radosť ho používať, je to spoľahlivý prémiový šampón. Pure šampón sa používa vo fáze kontaktného umývania. Odporúčame vozidlo vždy vopred umyť (napr. Citrus Pre-wash alebo Powerfoam snowfoam), aby ste odstránili čo najviac viditeľných nečistôt, než sa vozidla dotknete. Tým sa minimalizuje možnosť spôsobenia akejkoľvek škody.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Niekoľko nových produktov od Purestar
S naskladnením mikrovlákien od juhokórejského výrobcu Purestar sa obvykle objaví aj niekoľko noviniek a inak tomu nebolo ani tentoraz. Na všetky novinky sa pozrieme v aktualite.
Celý článok
Nové produkty novej značky Cleantle
Cleantle sa postupne dostáva do povedomia a s príchodom jarnej sezóny uvádza na trh niekoľko nových produktov, ktoré môžete od začiatku marca zakúpiť aj u nás!
Celý článok
Aqua Car Cosmetics najnovšie na Ahifi
Novinkou v našej ponuke je sortiment Aqua Car Cosmetics, v ktorom nájdete najmä špičkové keramické ochrany pre začínajúcich aj profesionálnych detailerov. Viac info v článku.
Celý článok
Ewocar - autokozmetika (nielen) pre profesionálov
Po novom na našom e-shope nájdete autokozmetiku Ewocar, ktorá je zameraná najmä na vysoko odolnú keramickú ochranu, prípravky na leštenie laku a bohaté príslušenstvo.
Celý článok