Môj účet

Niekoľko nových produktov od juhokórejského výrobcu Purestar

Sortiment obľúbeného juhokórejského výrobcu Purestar naskladňujeme vo veľkom množstve niekoľkokrát do roka a prakticky vždy sa v ňom objaví niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré nás príjemne prekvapia svojou kvalitou a účelom použitia. Tentoraz to nie je inak a my vám predstavíme niekoľko zaujímavých produktov. Okrem toho sme naskladnili všetky výrobky, ktoré boli pre veľký dopyt v krátkom čase vypredané.
  • Purestar Microfibre Applicator - skvelý aplikátor z mikrovlákna, ktorý sme nechali vyrobiť na zákazku pre český trh. Môžete sa spoľahnúť na vysokokvalitné mikrovlákna, ktoré sú šetrné ku všetkým povrchom a hlavne nevypadávajú. Okrúhly tvar, priemer 12 cm a široké spektrum použitia od nanášania tmelu na kožu až po ručné leštenie laku. 
  • Purestar Color Pop Wash Pad Dark Green - už skôr predstavené umývacie špongie a rukavice "Color Pop" s rôznymi farbami sú rozšírené o ďalšie dve farebné kombinácie, v tomto prípade tmavozelenú. Mimoriadne mäkké a odolné mikrovlákna, ktoré nepoškodia ani ten najchúlostivejší lak, zostávajú, samozrejme, silnou stránkou tohto pomocníka.
  • Purestar Color Pop Wash Pad Dark Pink - už skôr predstavené viacfarebné umývacie hubky a rukavice "Color Pop" sú rozšírené o ďalšie dve farebné kombinácie, v tomto prípade o tmavoružovú. Mimoriadne mäkké a odolné mikrovlákna, ktoré nepoškodia ani ten najjemnejší lak, zostávajú samozrejme silnou stránkou tohto pomocníka.
  • Purestar Speed Polish Multi Towel Mint - ďalšie rozšírenie radu obľúbených utierok z mikrovlákna s uzavretou slučkou, ktoré sú ideálne nielen na všeobecné použitie, ale najmä na odstraňovanie keramických chráničov a tmelov. Nový v krásnej mätovej farbe.
  • Purestar Waffle Glass Towel - rad utierok na sklo Purestar má nový prírastok v podobe klasickej vafľovej utierky s rozmermi 40 x 60 cm v kakaovej farbe. Ideálny pomocník pre čisté sklo bez šmúh. Vďaka veľkej veľkosti môžete sklo dôkladne vysušiť bez potreby dvoch utierok. 
  • Purestar Speed Polish Multi Towel Mini Black - teraz tu nájdete aj dve sady uterákov s uzavretou slučkou, ktoré sú veľmi všestranné. Menšia veľkosť 32 x 32 cm, tradičné vysokokvalitné mikrovlákno, čierna farba a úplne skvelá cena za balenie 5 kusov.
  • Purestar Speed Polish Multi Towel Mini Green - teraz tu nájdete aj dve sady uterákov s uzavretou slučkou, ktoré sú veľmi všestranné. Menšia veľkosť 32 x 32 cm, tradičné kvalitné mikrovlákno, zelená farba a úplne skvelá cena za balenie 5 kusov.
  • Purestar Dust Glove - špeciálny pár rukavíc z mikrovlákna na čistenie prachu a iných nečistôt. Rukavice môžete používať v interiéri auta na ťažko prístupných miestach, ale aj v domácnosti a prakticky všade, kde chcete udržiavať čistotu. Podľa informácií výrobcu je najpredávanejším výrobkom v USA, uchytí sa aj u nás? 
  • Purestar Reflective Cooler Bag - konečne taška, ktorá nie je práve nástrojom na detailné spracovanie, ale môže byť skvelým nástrojom na výlety. Je to chladiaca taška, ktorá udržuje potraviny a nápoje v chlade, a navyše je v reflexnej sivej farbe. Pre nás veľmi zaujímavá novinka
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Tradičný japonský výrobca Nakamichi teraz na Ahifi
Novo si môžete kúpiť sortiment japonského výrobcu Nakamichi, ktorý sa môže pochváliť viac ako 70-ročnou históriou. Zaujímavé produkty so skvelým pomerom cena/kvalita.
Celý článok
Novinky v sortimentu značky Pioneer
Potešujúca správa pre všetkých milovníkov značky Pioneer. Novinky pre rok 2021/2022 máme zaradené v našej ponuke. Nájdete u nás množstvo nových autorádií a záznamových kamier.
Celý článok
SGM - ďalší prvotriedny výrobca odhlučnenia!
Rozširujeme našu ponuku aj o druhého popredného výrobcu materiálov pre odhlučnenie vozidiel z Ruska, ktorý ponúka prémiové antivibračné a zvukovoizolačné materiály najnovšej generácie.
Celý článok
Tiež Hertz prichádza s niekoľkými novinkami
Cez víkend sme dokončili aktualizáciu značky Hertz, kde pribudlo niekoľko noviniek. Vzhľadom na rastúce ceny surovín, došlo aj k malému zdraženiu, ale nejde o nič dramatické.
Celý článok
Novinky od Purestar pre nadchádzajúcu sezónu
S naskladnením produktov obľúbeného juhokórejského výrobcu Purestar sme doplnili sortiment o niekoľko zaujímavých produktov, na ktoré sa môžete pozrieť v našej aktualite.
Celý článok
Novinky Purestar v znamení letných farieb
Obľúbený juhokórejský výrobca mikrovláknových utierok a sušiacich uterákov predstavil novinky pre sezónu 2020, ktoré už u nás môžete zakúpiť. Viac informácií v našej aktualite.
Celý článok
Prémiové mikrovláknové utierky a uteráky Purestar!
Neustále pracujeme na tom, aby sme prinášali zaujímavé produkty z celého sveta. S príchodom jesene vám predstavujeme prémiové utierky a sušiace uteráky PURESTAR.
Celý článok