Môj účet

Ahifi club - náš nový vernostný systém!

Po dlhej dobe vývoja a testovania dnes oficiálne spúšťame náš nový vernostný systém, ktorý sme nazvali Ahifi club. Ten prinesie našim zákazníkom niekoľko zaujímavých výhod, ktoré si zhrnieme v tomto článku. Systém je založený na princípe zliav až 5% na všetky produkty v závislosti na hodnote objednávok v rámci obdobia 1 roka. Okrem toho umožní veľa ďalších výhod v podobe predĺženej záruky, špeciálnych zliav a akcií len pre členov, predĺženého času k vráteniu tovaru, zjednodušenie reklamácií a ďalších. Pre vstup do clubu sa stačí zaregistrovať na e-shope a môžete začať ihneď využívať výhody clubu.

Výhody členstva v Ahifi clubu

Vernostný systém Ahifi clubu je založený na princípe "čím viac nakupujete, tým väčšie zľavy získate". Tešiť sa tak môžete na zľavy od jedného do piatich percent podľa hodnoty objednávok za posledný rok. Veľké množstvo výhod však získate už obyčajnou registráciou, vďaka ktorej sa stanete členom Ahifi clubu. Nakúpiť môžete kedykoľvek v budúcnosti a motivovať vás k tomu budú výhody ako päťročná záruka, špeciálne zľavy pre členov clubu, zjednodušená reklamácia, vylepšené podmienky pre vrátenie a veľa ďalších výhod, ktoré si zhrnieme nižšie.

Zľavy na produkty

Vernostný systém Ahifi clubu sa skladá celkom zo 4 úrovní, ktoré sú rozdelené na základe hodnoty objednávok vytvorených v rámci obdobia 1 roka. Jednotlivé úrovne sme pomenovali podľa farieb, konkrétne zelená, strieborná, zlatá a platinová. Prvá úroveň členstva (teda len registrácia do clubu) je bez zľavy, pri druhej zakúpite so zľavou 1%, v prípade presunu do tretej skupiny nakupujete so zľavou 3% a najvyššie platinové členstvo umožní zľavu 5%. Pritom platí, že do presunu do druhej úrovne stačí zakúpiť za 200 € za rok. Presné rozdelenie do jednotlivých úrovní sa dozviete po prihlásení do systému v sekcii "moje členstvo", kde nájdete aj podmienky pre presun do vyššej alebo nižšej úrovne aj všetky ďalšie výhody. A ako systém funguje? Body získavate vždy za objednávky za posledných 365 dní spätne. Uvedieme si príklad. Ak vytvoríte objednávku za 400 € 1.12.2021, budete zaradení do zlatého členstva so zľavou 3% na nákup. Ak počas celého roka nevytvoríte žiadnu objednávku, tak 1.12.2022 sa už táto objednávka nebude započítavať do systému a spadnete do základného zeleného členstvo bez zľavy na nákup. Pre udržanie zliav je teda nevyhnutný pravidelný nákup a v sekcii "moje členstvo" sa vždy dozviete koľko bodov vám schádza do ďalšieho členstva, aj kedy vám určitý počet bodov expiruje.

Predĺžená záruka na 5 rokov

Všetci členovia clubu získajú od nás automaticky predĺženú záruku 5 rokov na všetky produkty nami dovážaných značiek na Slovensko a do Českej republiky. Pri nákupe produktov obľúbených výrobcov, ako je Hertz, Audison, Gladen, Morel, Mac Audio a kopu ďalších sa teda môžete spoľahnúť na bezproblémové vybavenie reklamácie aj po zákonnej záručnej dobe dvoch rokov.

Špeciálne zľavy len pre členov clubu

Členom Ahifi clubu budeme v rámci nášho newsletteru zasielať "tajné" zľavy na konkrétne produkty alebo jednotlivé kategórie e-shopu. Po prihlásení teda uvidíte okrem bežnej ceny aj špeciálnu cenu pre členov clubu podľa dosiahnutej úrovne. Postupne sa môžete tešiť aj na personalizované ponuky a zľavy založené na opakovanom nákupe vašich obľúbených produktov.

Okamžitá výmena tovaru pri reklamácii

Ak sa rozhodnete reklamovať tovar v hodnote do 80 €, nemusíte sa už obávať mnohokrát dlhého čakania po dobu až 30 dní, ktoré udáva zákon. Reklamovaný výrobok, na ktorý sa vzťahuje zákonná záruka podľa platného Občianskeho zákonníka členom Ahifi clubu ihneď vymeníme za nový kus. Reklamáciu je možné uplatniť na kamennej predajni aj zaslaním na našu adresu a službu je možné uplatniť v rámci prvých 24 mesiacov od zakúpenia.

Vrátenie tovaru na predajni a predĺžená lehota na vrátenie

Členom clubu ponúkame aj možnosť vrátiť v rámci 14 dní aj tovar, ktorý bol zakúpený na našej kamennej predajni v Brne. Môžete teda využiť poradenstvo našich predajcov, produkt si doma vyskúšať a v prípade nespokojnosti ho vrátiť. Zároveň predlžujeme dobu k vrátenie zo 14 dní daných zákonom až na 90 dní v závislosti od dosiahnutého členstvo v rámci Ahifi clubu.

Zľava 10% ako darček k meninám

V deň menín člena clubu zašleme e-mailom zľavu 10%. Nezáleží na tom, za koľko peňazí ste u nás zakúpil, je to naše poďakovanie, že ste s nami. Zľava v podobe špeciálneho kupónu je platná pod dobu 1 mesiaca odo dňa menín a je možné ho využiť iba v rámci jednej objednávky.

História objednávok a hodnotenie produktov

Ďalšou užitočnou funkciou Ahifi clubu je archivácia všetkých objednávok a objednaných produktov, vrátane možnosti opätovného objednania a tiež rýchleho hodnotenia zakúpených produktov. Už čoskoro sprevádzkujeme aj ďalšiu funkciu, vďaka ktorej pri každej objednávky bude aj uložená faktúra. V prípade reklamácie teda nebude nutné faktúry uchovávať, všetko bude už uložené v systéme.

Nákup na kamennej predajni v Brne

V súčasnej dobe je možné využívať všetky výhody Ahifi clubu iba pri objednávke cez internetový obchod a nie je bohužiaľ možné pripísať body za nákup v predajni. Ak teda plánujete nákup na našej brnenskej predajni, odporúčame tovar objednať cez eshop a zvoliť osobné odber na predajni. Aktuálne však pracujeme na riešení, ktoré umožnia využiť všetky výhody Ahifi clubu, teda aj pričítanie bodov za nákup, aj pri nákupe na predajni. Ďakujeme za pochopenie tohto dočasného riešenia.

Spätný import objednávok za posledný rok

Hoci Ahifi club funguje oficiálne od dnešného dňa, o body za svoje predchádzajúce objednávky však neprídete. Všetkým registrovaným zákazníkom sme totiž objednávky za posledný rok automaticky importovali do nového systému a preradili do zodpovedajúcej úrovne členstva. Je teda pravdepodobné, že už na budúci nákup môžete uskutočniť so zľavou až 5%. Všetko sa dozviete po prihlásení do systému.

Ďalšia funkcia už vo vývoji!

V blízkej budúcnosti sa môžete tešiť na veľa ďalších funkcií a už teraz môžeme spomenúť benefity ako vyššie uvedená možnosť nákupov na predajni, poštovné zadarmo podľa dosiahnutého členstva, zľava k narodeninám, personalisované ponuky, elektronická archivácia účteniek a faktúr pre ľahkú reklamáciu a mnoho ďalších funkcií.

Byť členom Ahifi clubu sa jednoducho oplatí a preto neváhajte a registrujte sa!

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Tradičný japonský výrobca Nakamichi teraz na Ahifi
Novo si môžete kúpiť sortiment japonského výrobcu Nakamichi, ktorý sa môže pochváliť viac ako 70-ročnou históriou. Zaujímavé produkty so skvelým pomerom cena/kvalita.
Celý článok
Množstvo zaujímavých noviniek od Comfortmatu
Nový dizajn produktov, zvýšená účinnosť, vylepšené vlastnosti, ale najmä niekoľko úplne nových produktov, ktoré opäť predstavujú absolútnu svetovú špičku v odhlučnení vozidiel.
Celý článok
Niektoré nové produkty od spoločnosti Purestar
Ako zvyčajne, spolu so zásobami vašich obľúbených produktov od juhokórejského výrobcu Purestar pribudne aj niekoľko noviniek. Na tie sa pozrieme v tejto aktualizácii.
Celý článok
SGM prichádza aj s niekoľkými novými funkciami
Zásobili sme sa množstvom nových výrobkov od ruského výrobcu zvukovej izolácie SGM, medzi ktorými sú obzvlášť zaujímavé koberce, syntetická koža a semiš. Zároveň spúšťame predaj modernizovaných produktov.
Celý článok
Nové Focal reproduktory pre Mercedes-Benz
Focal uviedol na trh svoj prvý, luxusný rad Plug & Play reproduktorov do vozidiel Mercedes-Benz s Flax membránou.
Celý článok
Ako na dekontamináciu laku ľahko v 3 krokoch
Dekontaminácia laku patrí k dôležitým bodom prípravy laku pred aplikáciou vosku, sealantu alebo keramickej ochrany. Ako ju s úspechom zvládnuť sa dozviete v našom článku.
Celý článok
Ako vybrať reproduktory do auta?
Ak sa neorientujete v širokej ponuke reproduktorov do auta a ich základných vlastnostiach a parametroch, práve pre vás je tento článok, ktorý vám pomôže s výberom.
Celý článok
Novinky v sortimentu značky Pioneer
Potešujúca správa pre všetkých milovníkov značky Pioneer. Novinky pre rok 2021/2022 máme zaradené v našej ponuke. Nájdete u nás množstvo nových autorádií a záznamových kamier.
Celý článok