Môj účet

Fresso autokozmetika s vôňou parfumu

Dovoľte nám, aby sme vám predstavili nový rad produktov Fresso, ktorý vás úplne nadchne. Vo Fresso strávili stovky hodín brainstormingom, komunikáciou, výmenou pripomienok a skúseností na to, aby priniesli na trh svoju vlastnú autokozmetiku. V laboratóriách spoločne s celým tímom testovali viac ako rok nespočet receptúr. To všetko preto, aby vytvorili dokonalý produkt, ktorý spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov. Každý z produktov, ktoré vo Fresso vytvorili, má individuálne zloženie parfumovej vône, ktorej úlohou (ihneď po privoňaní) je preniesť vás do stredomorského podnebia, sviežeho rána, slnečného horúceho leta... To ale nie je všetko! Vo Fresso si dali za cieľ vytvárať produkty špičkovej kvality, ktoré nielenže prinesú pozitívne spomienky spojené s vôňou, ale zároveň budú pre každého bezpečné. Fresso chce ponúkať plný komfort a najlepší pomer cena/výkon. Ich výrobky sú jedinečné, vynikajú predovšetkým vynikajúcim pomerom kvality a trhovej ceny. Vône, ktoré ich sprevádzajú, sú parfumované a vysoko koncentrované. Každý produkt je vybavený unikátnym značkovým rozprašovačom, ktorý zaručuje pohodlie pri aplikácii. Pri výrobe navyše používajú suroviny tej najvyššej kvality. Najdôležitejšie je, že sú založené na pokročilých receptúrach, ktoré zaručujú najlepšie účinky a zaisťujú maximálnu bezpečnosť pri používaní. Veríme, že budete mať chuť sa s novinkami zoznámiť a že sa do nich a ich vône, ktorá ich sprevádza, zamilujete.

6 nových produktov Fresso - autokozmetika s parfumom v sebe

  • Ochrana na plasty Fresso Interior Dressing - prípravok, ktorý dôkladne vyživí a ochráni plastové, gumené a vinylové prvky vo vnútri vášho vozidla. Vytvára dlhotrvajúci antistatický povlak, ktorý odpudzuje prach a nečistoty. Obsahuje UV filtre, ktoré chránia plast pred degradáciou a zafarbením. Tento prípravok sa postará o prirodzený vzhľad plastových prvkov a zaistí efekt stmavenia, vďaka ktorému bude vaše vozidlo vyzerať exkluzívne. Vďaka vysokej účinnosti produktu si môžete užívať krásny interiér po dlhú dobu a vychutnávať si jazdu v tých najlepších estetických podmienkach. Buďte opatrní! Vďaka jednoduchej aplikácii a dosiahnutému účinku je produkt jednoducho návykový.
  • Čistič na kožu Fresso Leather Cleaner - vráťte koženému čalúneniu jeho bývalú slávu. Dajte mu nový život s Fresso Leather Cleaner, ktorý premení kožu vo vašom aute jednoduchým dotykom. Vďaka svojej extrémnej čistiacej sile produkt okamžite odstraňuje všetky nečistoty. Hustá a dlhotrvajúca pena preniká do štruktúry kože a navyše eliminuje nepríjemné pachy. Zanecháva kožu hladkú, mäkkú a sviežu (ako pôvodnú). Užite si jedinečnú vôňu, ktorú produkt na povrchu zanecháva. Neutrálne pH.
  • Čistič na kolesá Fresso Wheel Cleaner - snívate o lesklých ráfikoch a podbehoch kolies bez nečistôt a usadenín? Čistič kolies Fresso je základným prvkom všetkých vlastností produktu, ktorý je navrhnutý tak, aby dôkladne vyčistil vonkajšie prvky vášho vozidla úplne bezpečným spôsobom. Vďaka pokročilému zloženiu Wheel Cleaner priľne k akémukoľvek prvku a účinne rozpúšťa nahromadené nečistoty. Prípravok môžete riediť vodou v pomere až 1:10. Výrobok neobsahuje kyseliny a je bezpečný na použitie na všetky typy ráfikov, pneumatík a hliníka. Navyše obsahuje inhibítory korózie, ktoré chránia čistené diely pred tvorbou hrdze.
  • Čistič na interiér Fresso Interior Cleaner - viacúčelový všestranný čistič, ktorý dôkladne a účinne vyčistí plast, kožu, čalúnenie, alcantaru, vinyl, hliník alebo dokonca drevo. Zanecháva povrch dokonale čistý, bez šmúh a vodných škvŕn. Vďaka modernej receptúre a neutrálnemu pH je jeho použitie bezpečné a zároveň veľmi účinné. Príjemná, parfumovaná vôňa doznieva na čistenom povrchu a spríjemňuje chvíle strávené v aute. Je tiež perfektný na čistenie drevených, mramorových a žulových dosiek, rovnako ako dlaždíc, kovania, hliníka a nábytku. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu zanecháva povrch úplne hladký, čo minimalizuje opätovné usadzovanie prachu a iných nečistôt.
  • Čistič na okná Fresso Glass Cleaner - dokonalý výhľad za jazdy je hlavným predpokladom bezpečnej jazdy. Doprajte si preto čistenie skiel s prípravkom Fresso Glass Cleaner, ktorý účinne a s najvyššou dôkladnosťou odstraňuje z autoskiel všetky nečistoty. Efektívny a výkonný, neuveriteľne rýchlo sa odparuje a zanecháva sklo bez akýchkoľvek šmúh. A myslite aj na to, že umývanie okien môže trvať iba pár sekúnd. Vonia jedinečnou zmesou citrusov!
  • Autošampón Fresso Shampoo - vysoko koncentrovaný šampón Fresso Premium Shampoo dokáže z karosérie odstrániť všetky nečistoty a na povrchu vášho vozidla vytvoriť ľahko umývateľnú penu. Vďaka vysoko koncentrovaným zložkám je extrémne účinný. Na 10 l vody potrebujete iba 35 ml šampónu. Produkt má neutrálne pH, je bezpečný pre vosky a sealanty a zanechá vaše auto čisté. Jeho svieža a extrémne jemná vôňa vám znemožní tento šampón len tak ľahostajne míňať.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Fresso Shampoo (1000 ml)Autošampón Fresso Shampoo (1000 ml)Posledné kusyRýchly náhľad (2 hodnotenia)pH neutrálny, vysoko koncentrovaný autošampón, 1000 ml8,29 EURSkladomFresso Shampoo (500 ml)Autošampón Fresso Shampoo (500 ml)Posledné kusyRýchly náhľad (2 hodnotenia)pH neutrálny, vysoko koncentrovaný autošampón, 500 ml5,79 EURSkladomFresso Wheel Cleaner (1000 ml)Čistič na kolesá Fresso Wheel Cleaner (1000 ml)Posledné kusyRýchly náhľadčistič kolies s parfumovanou vôňou citrusov, 1000 ml10,38 EURSkladomFresso Wheel Cleaner (5 l)Čistič na kolesá Fresso Wheel Cleaner (5 l)Posledné kusyRýchly náhľadčistič kolies s parfumovanou vôňou citrusov, 5000 ml32,46 EURSkladomFresso Wheel Cleaner (500 ml)Čistič na kolesá Fresso Wheel Cleaner (500 ml)-30 %Posledné kusyRýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič kolies s parfumovanou vôňou citrusov, 500 ml5,79 EUR8,29 EURSkladomFresso Glass Cleaner (500 ml)Čistič na okná Fresso Glass Cleaner (500 ml)Posledné kusyRýchly náhľadčistič na sklá s parfumovanou vôňou citrusov, 500 ml5,79 EURSkladomFresso Interior Cleaner (1000 ml)Čistič na interiér Fresso Interior Cleaner (1000 ml)Posledné kusyRýchly náhľad (4 hodnotenia)pH neutrálny čistič na interiér s aromatickou parfumovanou vôňou citrusov, 1000 ml7,04 EURSkladomFresso Interior Cleaner (500 ml)Čistič na interiér Fresso Interior Cleaner (500 ml)Posledné kusyRýchly náhľad (2 hodnotenia)pH neutrálny čistič na interiér s aromatickou parfumovanou vôňou citrusov, 500 ml5,38 EURSkladomFresso Leather Cleaner (1000 ml)Čistič na kožu Fresso Leather Cleaner (1000 ml)Posledné kusyRýchly náhľadparfumovaný čistič kožu, 1000 ml15,38 EURSkladomFresso Leather Cleaner (500 ml)Čistič na kožu Fresso Leather Cleaner (500 ml)Posledné kusyRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfumovaný čistič kožu, 500 ml9,54 EURSkladomFresso Glass Cleaner (5 l)Čistič na okná Fresso Glass Cleaner (5 l)Posledné kusyRýchly náhľadčistič na sklá s parfumovanou vôňou citrusov, 5000 ml20,38 EURSkladomFresso Glass Cleaner (1000 ml)Čistič na okná Fresso Glass Cleaner (1000 ml)Posledné kusyRýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič na sklá s parfumovanou vôňou citrusov, 1000 ml8,29 EURSkladom

Podobné články

Meguiar's novinky na leto 2022
Americký Meguiar's kontinuálne prináša novinky do svojej širokej ponuky. Teraz prichádza s 11 novými produktmi, ktoré máme už objednané.
Celý článok
Nové produkty CarPro 2022/2023
Teraz, na začiatku jarnej sezóny, zaraďujeme do našich virtuálnych poličiek niekoľko noviniek od značky CarPro. Budú sa vám určite páčiť.
Celý článok
Spot repair systém od nemeckej značky FLEX
Najlepší spot repair systém na svete od nemeckej značky FLEX je teraz v našej ponuke! Viete ale vôbec čo spot repair systém znamená?
Celý článok
Gyeon novinky pre sezónu 2022
Kórejský Gyeon konečne uvádza na trh novú generáciu keramických povlakov EVO, ale aj mnoho ďalšieho. Ceny však zostávajú väčšinou pôvodné, alebo len mierne vyššie.
Celý článok