Môj účet

Desiatky nových produktov od nemeckého výrobcu Ground Zero

Po návrate z výstavy CarMediaWorld, ktorá sa koná každoročne na jar v Salzburgu, sme sa rozhodli pridať do našej ponuky všetky novinky z Ground Zero. Tohtoročná výstava bola rekordná v počte návštevníkov a je skvelé vidieť, že záujem o zvukové systémy do automobilov po rokoch covidu dramaticky rastie, a teda aj oživenie záujmu o tento skvelý koníček. V dnešnej dobe, keď automobilky šetria úplne na všetkom, je takmer nemožné získať kvalitný zvukový systém z výroby, a preto toľko nových zákazníkov hľadá niečo lepšie. Sme veľmi radi, že môžeme byť súčasťou tohto trendu, neustále sa zlepšovať a ponúkať lepšie služby a produkty. Budujeme širokú ponuku produktov na ozvučenie automobilov a nezaobídeme sa bez každodennej aktualizácie nášho e-shopu. Ground Zero je jednou z najsilnejších značiek v Nemecku, preto sme sa rozhodli na túto značku zamerať trochu viac. Cez víkend sme zariadili na e-shop (ako prví v Európe) všetky novinky tejto značky a postupne budeme naskladňovať najzaujímavejšie novinky. Všetky novinky (a je ich veľa!) nájdete v časti súvisiace výrobky pod týmto článkom.

Rozdelenie radov Groun Zero

Ground Zero ponúka 12 modelových radov svojich produktov. Pokiaľ začíname od toho najlepšieho, potom je tu ultimátny referenčný rad Ground Zero Ultra. Po nej nasledujú rady Reference, Plutonium, Nuclear a Uranium. Cenovo dostupnejšie pokračujú smerom nadol radmi Hydrogen, Radioactive, Titanium a Iridium. Potom sú tu vysoko výkonné série Competition a Competition PRO a nakoniec OEM reproduktory špecifické pre BMW alebo Mercedes-Benz. 

Ground Zero Ultra - Ultra referenčný rad - Ultra-High-End

Po viac ako 25 rokoch zhromažďovania skúseností v oblasti reprodukcie SQ a všeobecného automobilového zvuku pri vývoji reproduktorov, subwooferov a zosilňovačov pre veľmi náročných zákazníkov a uvedení širokej škály automobilových audio produktov používaných na súťažiach kvality zvuku po celom svete začala GROUND ZERO využívať všetky tieto nahromadené zručnosti na vynájdenie úplne nového a super špičkového produktového radu. Pre najnáročnejšie požiadavky teraz GROUND ZERO predstavuje mimoriadny dvojkanálový zosilňovač a zodpovedajúce reproduktory! Výrobky série REFERENCE ULTRA vyvíjajú skúsení inžinieri z Anglicka, Švédska a Nemecka, ktorí vytvárajú produkty pre najnáročnejších zákazníkov bez toho, aby akceptovali alebo robili akékoľvek kompromisy v oblasti celkového SQ a výkonu.

Ground Zero Reference - čistá kvalita zvuku na vysokej úrovni

Čistá, špičková kvalita zvuku! Komponenty REFERENCIE ocenené EISA získavajú najvyššiu pozornosť a starostlivosť počas dlhodobého vývoja. Bez akýchkoľvek kompromisov sa každý komponent vyberá z toho najlepšieho, čo je na trhu k dispozícii. Najvyššia kvalita výroby a najprecíznejší dohľad nad každou jednotlivou súčiastkou zaručujú nie menej ako dokonalý výkon, maximálnu kvalitu zvuku a spracovanie pre najnáročnejšieho zákazníka. S dôrazom na dokonalosť produktového radu REFERENCE je každý zosilňovač, reproduktor a subwoofer nakoniec certifikovaný interným oddelením kvality spoločnosti GROUND ZERO a dodáva sa v elegantnej drevenej krabici s logom, ručne vyrobenej v Nemecku.

Ground Zero Plutonium - High-End zážitok

Produkty série PLUTONIUM sú vhodné pre maximálne úrovne SPL alebo špičkovú kvalitu zvuku. Pri vývoji sa používajú výnimočné materiály a technológie na dosiahnutie niektorého z týchto cieľov. Technické, elektrické a mechanické zručnosti výsledných produktov presviedčajú nielen počas celosvetových súťaží SPL, ale aj High End nadšencov svojimi vynikajúcimi schopnosťami reprodukcie zvuku. Od uvedenia na trh stanovili subwoofery referenčné hodnoty vo všetkých celosvetových súťažiach SPL a mnohé testovacie časopisy ich ocenili za najlepší výkon.

Ground Zero Nuclear - Ultimate Performance

Vďaka niekoľkým špeciálnym vlastnostiam High End série PLUTONIUM sa spoločnosti GROUND ZERO podarilo umiestniť produkty série NUCLEAR na nižšiu cenovú úroveň. Napriek tomu sú tieto úžasne znejúce reproduktory čiastočne "Made in Germany". Subwoofery sú predurčené na nastavenie zvuku na vysokej úrovni a súťaž SPL, zatiaľ čo masívne viackanálové a pôsobivo výkonné mono zosilňovače poskytujú vynikajúci výkon.

Ground Zero Uranium - Vzrušujúci Sound Quality

Každý výrobok z radu URANIUM bol starostlivo vyvinutý tak, aby spĺňal požiadavky hudobných nadšencov s vysokými audiofilskými očakávaniami za rozumnú cenu. Využitie všetkých skúseností spoločnosti Ground Zero s kvalitou zvuku v konkurenčnom prostredí pri starostlivom vyladení detailov produktu vedie k emocionálnej a úžasnej reprodukcii zvuku. Charakteristické označenia zosilňovačov poukazujú na ich hlavný účel: nadpriemerný SQ!

Ground Zero Hydrogen - Vysokokvalitná technológia

Výrobky radu HYDROGEN spĺňajú požiadavky vysoko náročných zákazníkov. Úžasný výkon, skvelá kvalita zvuku a vysoké SPL - vždy, keď je to potrebné. Subwoofery boli vyvinuté tak, aby zvládli obrovské množstvo vstupného výkonu dosahujúceho extrémne vysoké úrovne basov, takže ich možno úspešne používať aj v súťažných podmienkach. Zodpovedajúci dvojpásmový komponentný reproduktorový systém a rad zosilňovačov MINI s kompaktnými rozmermi pre obmedzený inštalačný priestor dopĺňajú tento slávny rad GROUND ZERO.

Ground Zero Radioactive - Výkon a dynamika

Séria RADIOACTIVE ponúka širokú škálu výnimočných reproduktorov a subwooferov s vysokou účinnosťou na každodenné použitie a použitie v oblasti SPL. Pri svojom vývoji sa značka GROUND ZERO zamerala predovšetkým na prirodzenú a dynamickú reprodukciu zvuku digitálne komprimovanej hudby. Okrem niektorých výkonných zosilňovačov obsahuje tento rad aj extrémne malé zosilňovače pre prostredie s obmedzeným priestorom.

Ground Zero Titanium - Prémiová kvalita

Výrobky radu TITANIUM v sebe spájajú prémiovú kvalitu a vysokú účinnosť. Široký sortiment špecializovaných reproduktorov spĺňa väčšinu potrieb zákazníkov. Zosilňovače sú vybavené sofistikovanou technológiou a sú uložené v luxusnom chladiči s povrchovou úpravou z brúseného titánu. Špeciálne pre nákladné vozidlá ponúka spoločnosť GROUND ZERO dva modely série zosilňovačov TITANIUM ako 24V verzie.

Ground Zero Iridium - Vysoký výkon za skvelé ceny

Rad IRIDIUM predstavuje základnú úroveň spoločnosti GROUND ZERO a ponúka množstvo užitočných funkcií a úžasný výkon. Séria zahŕňa rad cenovo dostupných zosilňovačov, reproduktorov a subwooferov na každodenné použitie a na účely SPL. Tieto sú k dispozícii ako samostatné meniče pre zákaznícke aplikácie, ako aj v pasívnych a aktívnych skriniach.

Súťaž Ground Zero - Živá, hlasná hudba

Zážitok zo skutočnej koncertnej atmosféry alebo klubovej atmosféry si vyžaduje profesionálne dosiahnutie vysokej úrovne SPL. To si však vyžaduje veľmi špeciálne a výkonné reproduktory, ako aj zosilňovače. Vývojové oddelenie spoločnosti GROUND ZERO nerobí žiadne kompromisy vždy, keď je účel výrobku tak jasný. Z tohto dôvodu je produkt COMPETITION tou správnou voľbou pre náročných zákazníkov s vysokými požiadavkami na SPL.

Ground Zero Competition PRO - séria PRO

Séria COMPETITION PRO predstavuje v súčasnosti najvyššiu možnú úroveň elektrickej a mechanickej regulácie výkonu. Tieto meniče boli navrhnuté špeciálne pre otvorené vystúpenia na dlhé vzdialenosti a demonštrácie pri veľmi vysokých úrovniach SPL pre čoraz populárnejšie pódiá pod holým nebom "Pancadão" so stenou z reproduktorov, čo je súťažný trend pochádzajúci z Brazílie.

Ground Zero OEM - OEM reproduktory pre BMW alebo Mercedes-Benz

Väčšina továrenských reproduktorových systémov nedokáže úplne uspokojiť očakávania náročných zákazníkov. Najmä základné vybavenie ponecháva veľký priestor na zlepšenie dynamiky a kvality zvuku. Inštalácia reproduktorov pre montážne dielne je jednoduchý spôsob, ako zlepšiť váš audiosystém. Sortiment CAR SPECIFIC pozostáva z rôznych komponentov určených na jednoduchú OEM inštaláciu do moderných automobilov.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Ground Zero GZCC 0.5X-TPSignálový kábel Ground Zero GZCC 0.5X-TPRýchly náhľadsignálový kábel - dĺžka 0,5 m, 3x tienený19,00 EURSkladomGround Zero GZCC 1.0X-TPSignálový kábel Ground Zero GZCC 1.0X-TPRýchly náhľadsignálový kábel - dĺžka 1 m, 3x tienený24,58 EURSkladomGround Zero GZCC 3.0X-TPSignálový kábel Ground Zero GZCC 3.0X-TPRýchly náhľadsignálový kábel - dĺžka 3 m, 3x tienený28,75 EURSkladomGround Zero GZCC 5.5X-TPSignálový kábel Ground Zero GZCC 5.5X-TPRýchly náhľadsignálový kábel - dĺžka 5,5 m, 3x tienený41,25 EURSkladomGround Zero GZDB 4.50/8.20MANLDistribučný blok Ground Zero GZDB 4.50/8.20MANLRýchly náhľaddistribučný blok70,42 EURSkladomGround Zero GZRW 300-D2 FLAT Doprava zadarmoSubwoofer Ground Zero GZRW 300-D2 FLATRýchly náhľadsubwoofer, Ø 12" (300 mm), 450 W RMS, 85 dB (SPL 1W/1m), 2 + 2 Ω187,08 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZIA 1.2000D Doprava zadarmoZosilňovač Ground Zero GZIA 1.2000DRýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 750 / 1300 / 1800 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), trieda D445,42 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZIW 10XSPL-D2 Doprava zadarmoSubwoofer Ground Zero GZIW 10XSPL-D2Rýchly náhľadsubwoofer, Ø 10" (250 mm), 500 W RMS, 84 dB (SPL 2,83V/1m), 2 + 2 Ω187,08 EURSkladomGround Zero GZIB 2.12SPL Doprava zadarmoSubwoofer v boxe Ground Zero GZIB 2.12SPLRýchly náhľadsubwoofer v boxe, 2 x Ø 12" (300 mm), 1000 W RMS, 2 x 2 + 2 Ω570,42 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCA 500.Q1 Doprava zadarmoZosilňovač Ground Zero GZCA 500.Q1Rýchly náhľad4kanálový zosilňovač, 4 x 185 W RMS (4 Ω) / 4 x 315 W RMS (2 Ω) / 4 x 450 W RMS (1 Ω), trieda D624,58 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCA 1500.M2 Doprava zadarmoZosilňovač Ground Zero GZCA 1500.M2Rýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 825 / 1400 W RMS (4 / 2 Ω), trieda D362,08 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCA 3000.M1 Doprava zadarmoZosilňovač Ground Zero GZCA 3000.M1Rýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 925 / 1600 / 2600 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), trieda D520,42 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCA 3000.M2 Doprava zadarmoZosilňovač Ground Zero GZCA 3000.M2Rýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 1600 / 2600 W RMS (4 / 2 Ω), trieda D520,42 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCA 6000.M1 Doprava zadarmoZosilňovač Ground Zero GZCA 6000.M1Rýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 1850 / 3250 / 5000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), trieda D832,92 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCF 165NEO-PRO Doprava zadarmoReproduktor Ground Zero GZCF 165NEO-PRORýchly náhľadkoaxiálny reproduktor, Ø 165 mm, 200 W RMS, 4 + 4 Ω, 96 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 86 mm312,08 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCF 200NEO-PRO Doprava zadarmoReproduktor Ground Zero GZCF 200NEO-PRORýchly náhľadkoaxiálny reproduktor, Ø 200 mm, 300 W RMS, 4 + 4 Ω, montážna hĺbka 104 mm362,08 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCF 6.5SPL-NEO Doprava zadarmoReproduktory Ground Zero GZCF 6.5SPL-NEORýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 93 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 68 mm520,42 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCT 28M-SPLReproduktor Ground Zero GZCT 28M-SPLRýchly náhľadvýškový reproduktor, Ø kaloty 28 mm, 80 W RMS, 85 dB (2,83V/1m), 4 Ω82,92 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZ ProtectOchranný obvod reproduktora Ground Zero GZ ProtectRýchly náhľad (1 hodnotenie)ochrana reproduktora28,75 EURSkladomGround Zero GZDSP BTS 4-8XII Doprava zadarmoUSB rozhranie Ground Zero GZDSP BTS 4-8XIIRýchly náhľadUSB rozhranie pre bezdrôtové streamovanie hudby124,58 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCS 100MB-S Doprava zadarmoReproduktor Ground Zero GZCS 100MB-SRýchly náhľadstredový reproduktor, Ø 100 mm, 40 W RMS, 4 Ω, 82 dB (2,83 V/1m), pre automobily Mercedes-Benz124,58 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCS 100MB-CReproduktor Ground Zero GZCS 100MB-CRýchly náhľadstredový reproduktor, Ø 100 mm, 40 W RMS, 4 + 4 Ω, 82 dB (2,83 V/1m), pre automobily Mercedes-Benz82,92 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCS BMW-CENTER Doprava zadarmoCentrálny Ground Zero GZCS BMW-CENTERRýchly náhľadcentrálny, Ø 100 mm, 60 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83 V/1m), pre automobily BMW153,75 EURSkladomGround Zero GZCS F-4.0BMW Doprava zadarmoReproduktory Ground Zero GZCS F-4.0BMWRýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 100 mm, 60 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), pre automobily BMW291,25 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCS T-25S Doprava zadarmoVýškové reproduktory Ground Zero GZCS T-25SRýchly náhľadvýškové reproduktory, Ø kaloty 25 mm, 50 W RMS, 87 dB (2,83V/1m), 4 Ω124,58 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCS T-25VW Doprava zadarmoVýškové reproduktory Ground Zero GZCS T-25VWRýchly náhľadvýškové reproduktory, Ø kaloty 25 mm, 50 W RMS, 87 dB (2,83V/1m), 4 Ω103,75 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCS K-200VW Doprava zadarmoReproduktor Ground Zero GZCS 200VWRýchly náhľadstredobasový reproduktor, Ø 200 mm, 80 W RMS, 3 Ω, 89 dB (2,83V/1m), pre automobily VW, Škoda a Seat153,75 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCS SW-1000A Doprava zadarmoSubwoofer Ground Zero GZCS SW-1000ARýchly náhľadaktívny subwoofer, Ø 10" (250 mm), 150 W RMS312,08 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCS Y-BOXRozdvojka Ground Zero GZCS Y-BOXRýchly náhľadrozdvojka pre 2 diaľkové ovládanie28,75 EUR1 až 4 týždneGround Zero Ultra 165-Grill Doprava zadarmoKrycia mriežka Ground Zero Ultra 165-GrillRýchly náhľadkrycia mriežka pre reproduktor 6,5", cena za 1 ks257,92 EUR1 až 4 týždneGround Zero Ultra A-2 Doprava zadarmoHigh-End zosilňovač Ground Zero Ultra A-2Rýchly náhľad2kanálový zosilňovač, 2 x 200 W RMS (4 Ω) / 2 x 330 W RMS (2 Ω) / 2 x 450 W RMS (1 Ω)6.245,42 EUR1 až 4 týždneGround Zero Ultra K-165 Doprava zadarmoReproduktory Ground Zero Ultra K-165Rýchly náhľadstredobasové reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 87 dB (1W/1m), montážna hĺbka 67 mm2.078,75 EUR1 až 4 týždneGround Zero Ultra T-30 Doprava zadarmoReproduktor Ground Zero Ultra T-30Rýchly náhľadvýškové reproduktory, Ø kaloty 30 mm, 100 W RMS, 82 dB (2,83V/1m), 4 Ω2.078,75 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZNT 28SQ Doprava zadarmoReproduktory Ground Zero GZNT 28SQRýchly náhľadvýškové reproduktory, Ø kaloty 28 mm, 90 W RMS, 91 dB (2,83 V/1m), 4 Ω257,92 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZUA 2SQ Doprava zadarmoZosilňovač Ground Zero GZUA 2SQRýchly náhľad2kanálový zosilňovač, 2 x 170 W RMS (4 Ω) / 2 x 300 W RMS (2 Ω) / 2 x 450 W RMS (1 Ω), trieda AB624,58 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZUA 6SQ Doprava zadarmoZosilňovač Ground Zero GZUA 6SQRýchly náhľad6kanálový zosilňovač, 4 x 110 W RMS + 2 x 150 W RMS (4 Ω) / 4 x 160 W RMS + 2 x 270 W RMS (2 Ω), trieda AB1.041,25 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZHA MINI FIVE-DSP Doprava zadarmoZosilňovač Ground Zero GZHA MINI FIVE-DSPRýchly náhľad5kanálový zosilňovač s DSP, 4 x 75 + 1 x 190 W RMS (4 Ω) / 4 x 125 + 1 x 320 W RMS (2 Ω) / 1 x 500 W RMS (1 Ω), trieda D520,42 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZHM 80 Doprava zadarmoReproduktory Ground Zero GZHM 80Rýchly náhľadstredové reproduktory, Ø 80 mm, 50 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 34 mm237,08 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZHW 8SPL-D2 FLAT Doprava zadarmoSubwoofer Ground Zero GZHW 8SPL-D2 FLATRýchly náhľadsubwoofer, Ø 8" (200 mm), 500 W RMS, 83 dB (SPL 2,83V/1m), 2 + 2 Ω257,92 EURSkladomGround Zero GZHW 10SPL-D2 FLAT Doprava zadarmoSubwoofer Ground Zero GZHW 10SPL-D2 FLATRýchly náhľadsubwoofer, Ø 10" (250 mm), 600 W RMS, 85 dB (SPL 2,83V/1m), 2 + 2 Ω362,08 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZHW 12SPL-D2 FLAT Doprava zadarmoSubwoofer Ground Zero GZHW 12SPL-D2 FLATRýchly náhľadsubwoofer, Ø 12" (300 mm), 700 W RMS, 88 dB (SPL 2,83V/1m), 2 + 2 Ω445,42 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZRW 250-D2 FLAT Doprava zadarmoSubwoofer Ground Zero GZRW 250-D2 FLATRýchly náhľadsubwoofer, Ø 10" (250 mm), 400 W RMS, 84 dB (SPL 1W/1m), 2 + 2 Ω153,75 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCT 25M-SPLReproduktor Ground Zero GZCT 25M-SPLRýchly náhľadvýškový reproduktor, Ø kaloty 25 mm, 70 W RMS, 84 dB (2,83 V/1m), 4 Ω70,42 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCS 100.2MB Doprava zadarmoReproduktory Ground Zero GZCS 100.2MBRýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 100 mm, 70 W RMS, 4 Ω, 93 dB (2,83 V/1m), pre automobily Mercedes-Benz341,25 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCS 100.2BMW Doprava zadarmoReproduktory Ground Zero GZCS 100.2BMWRýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 100 mm, 70 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), pre automobily BMW341,25 EURSkladomGround Zero GZCS K-165VW Doprava zadarmoReproduktor Ground Zero GZCS K-165VWRýchly náhľadstredobasový reproduktor, Ø 165 mm, 70 W RMS, 3 Ω, 87 dB (2,83 V/1m), pre automobily VW, Škoda a Seat124,58 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZDF 400SISamolepiaca pena Ground Zero GZDF 400SIRýchly náhľadsamolepiaci materiál / polyetylénová pena, balenie: 20 ks (37,5 x 50 cm), hrúbka 4 mm91,25 EURSkladomGround Zero GZDA 1200AL-GOLDTlmiaci materiál Ground Zero GZDA 1200AL-GOLDRýchly náhľadsamolepiaca hliníková fólia, balenie: 6 ks (37,5 x 50 cm), hrúbka 300 μm66,25 EURSkladomGround Zero GZCA 1500.M1 Doprava zadarmoZosilňovač Ground Zero GZCA 1500.M1Rýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 900 / 1350 W RMS (2 / 1 Ω), trieda D362,08 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCM 6.5NEO-DC Doprava zadarmoReproduktor Ground Zero GZCM 6.5NEO-DCRýchly náhľadstredový reproduktor, Ø 165 mm, 120 W RMS, 3 Ω, 98 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 65 mm149,00 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCM 8.0NEO-DC Doprava zadarmoReproduktor Ground Zero GZCM 8.0NEO-DCRýchly náhľadstredový reproduktor, Ø 200 mm, 180 W RMS, 3 Ω, 100 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 76 mm209,00 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCM 6.5N-PROX Doprava zadarmoReproduktor Ground Zero GZCM 6.5N-PROXRýchly náhľadstredový reproduktor, Ø 165 mm, 200 W RMS, 4 Ω, 96 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 63 mm249,58 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZCM 8.0N-PROX Doprava zadarmoReproduktor Ground Zero GZCM 8.0N-PROXRýchly náhľadstredový reproduktor, Ø 200 mm, 300 W RMS, 4 Ω, 98 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 82 mm312,08 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZPM 80SQ-C Doprava zadarmoReproduktory Ground Zero GZPM 80SQ-CRýchly náhľadstredové reproduktory, Ø 80 mm, 70 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 34 mm312,08 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZNM 80SQ-K Doprava zadarmoReproduktory Ground Zero GZNM 80SQ-KRýchly náhľadstredové reproduktory, Ø 80 mm, 70 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 34 mm278,75 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZAP 70YNátrubok Ground Zero GZAP 70YRýchly náhľadbassreflexový nátrubok20,42 EURSkladomGround Zero GZDM DOORKIT PRO Doprava zadarmoSet tlmenia Ground Zero GZDM DOORKIT PRORýchly náhľad (1 hodnotenie)set tlmiacich materiálov na dvere124,58 EURSkladomGround Zero GZNK 165SQ-K Doprava zadarmoReproduktory Ground Zero GZNK 165SQ-KRýchly náhľadstredobasové reproduktory, Ø 165 mm, 130 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 68 mm416,25 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZPK 165SQ-C Doprava zadarmoReproduktory Ground Zero GZPK 165SQ-CRýchly náhľadstredobasové reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 68 mm624,58 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZDF 1500SA-PRO Doprava zadarmoMateriál pohlcujúci zvuk Ground Zero GZDF 1500SA-PRORýchly náhľad (9 hodnotení)materiál pohlcujúci zvuk, 500 x 375 mm, hrúbka 15 mm, 8 ks v balení109,00 EURSkladomGround Zero GZUT 28SQX Doprava zadarmoReproduktory Ground Zero GZUT 28SQXRýchly náhľadvýškové reproduktory, Ø kaloty 28 mm, 80 W RMS, 91 dB (2,83V/1m), 4 Ω132,92 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZIK 165SPL Doprava zadarmoReproduktor Ground Zero GZIK 165SPLRýchly náhľad (1 hodnotenie)stredobasový reproduktor, Ø 165 mm, 80 W RMS, 3 Ω, 87 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 68 mm103,75 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZDSP 4.60ISO Doprava zadarmoZosilňovač Ground Zero GZDSP 4.60ISORýchly náhľad4kanálový zosilňovač, 4 x 40 W RMS (4 Ω) / 4 x 50 W RMS (2 Ω), ISO DSP520,42 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZDM 3750AB-GOLD Doprava zadarmoTlmiaci materiál Ground Zero GZDM 3750AB-GOLDRýchly náhľadsamolepiaci antivibračný materiál, balenie: 10 ks (37,5 x 50 cm), hrúbka 2,2 mm124,58 EURSkladomGround Zero GZDM 3750AB-SILVER Doprava zadarmoTlmiaci materiál Ground Zero GZDM 3750AB-SILVERRýchly náhľadsamolepiaci antivibračný materiál, balenie: 10 ks (75 x 50 cm), hrúbka 1,7 mm112,08 EURSkladomGround Zero GZDM 1900ML-GOLD Doprava zadarmoTlmiaci materiál Ground Zero GZDM 1900ML-GOLDRýchly náhľadsamolepiaci antivibračný materiál, balenie: 10 ks (37,5 x 50 cm), hrúbka 4,2 mm103,75 EURSkladomGround Zero GZCS SW-800A Doprava zadarmoSubwoofer Ground Zero GZCS SW-800ARýchly náhľadaktívny subwoofer, Ø 8" (200 mm), 120 W RMS257,92 EUR1 až 4 týždneGround Zero GZDM 1900MC-GOLD Doprava zadarmoTlmiaci materiál Ground Zero GZDM 1900MC-GOLDRýchly náhľadsamolepiaci viacvrstvový izolačný materiál, balenie: 10 ks (37,5 x 50 cm), hrúbka 7 mm103,75 EUR1 až 4 týždne

Podobné články

Nemecký Helix najnovšie na Ahifi
Na eshope aj v našich inštaláciách teraz najnovšie nájdete produkty nemeckého výrobcu Helix, ktorý sa špecializuje najmä na DSP procesory a ďalšie autohifi produkty. Viac v našej aktualite.
Celý článok
Ako počúvať hudbu vo vysokom rozlíšení v aute?
Trendom poslednej doby je počúvanie hudby vo vysokom rozlíšení, ktoré prináša štúdiovú kvalitu zvuku. Všetko dôležité o Hi-Res súboroch a ich počúvaní v automobile sa dozviete v článku.
Celý článok
Nové zosilňovače Audison Forza pod lupou
Taliansky Audison koncom minulého roka predstavil dlho očakávané zosilňovače Forza a prepracovaný program DSP procesora bit Drive. Všetko dôležité sa dočítate v našej recenzii!
Celý článok
Horúce novinky z Talianska od Hertz a Audison
Veľa zaujímavých a oceňovaných noviniek od populárnych výrobcov Hertz a Audison aj zníženie cien naprieč sortimentom. To sú hlavné lákavé témy našej aktuality.
Celý článok