Môj účet

Niekoľko nových produktov od Purestar

Sortiment obľúbeného juhokórejského výrobcu Purestar naskladňujeme vo väčšom množstve niekoľkokrát do roka a prakticky vždy sa objaví aj niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré nás milo prekvapia svojou kvalitou aj účelom použitia. Inak tomu nie je ani tentoraz a predstavíme vám niekoľko produktov, ktoré stoja za zmienku. Okrem toho sme naskladnili všetky produkty, ktoré boli krátko kvôli veľkému záujmu vypredané.

  • Purestar Speed Polish Multi Towel Mini Yellow - základná sada mikrovláknových utierok od Purestar bola doposiaľ k dostaniu v čiernej a zelenej farbe, teraz prichádza pre veľký záujem aj variant vo farbe žltej. Utierky disponujú gramážou 320 g/m², bezokrajovým dizajnom s laserom rezanými hranami a mikrovláknami s uzavretou štruktúrou, ktoré nepúšťajú a sú veľmi šetrné ku všetkým povrchom. Ideálne pre všestranné využitie aj napríklad na vyleštenie keramickej ochrany alebo sealantu. V sade 5 utierok s rozmerom 30 x 30 cm za dostupnú cenu 11,21 €.
  • Purestar Two Face Buffing Towel Purple/Gray - Two Face Buffing Towel patrí už medzi stálice a najpredávanejšie utierky od Purestar. Dvojstranný dizajn s laserom rezanými hranami, gramáž 320 g/m², rozmery 40 x 40 cm a super kvalitné mikrovlákna robia z tejto utierky ideálneho všestranného pomocníka. Dve strany utierky s rôznym typom vlákien využijete naozaj na čokoľvek. Teraz tento obľúbený rad, v ktorom nájdete utierky žltej a tyrkysovej farby, dopĺňa sada dvoch utierok s trendy fialovou a sivou farbou. Cena 8,29 € za 2 kusy.
  • Purestar Speed-Up Polish Multi Towel Coral - rad Speed Polish Multi Towel je už k dostaniu na našom eshope v mnohých rozmerových variantoch a ešte viacerých farbách. Utierky sú obľúbené pre svoju všestranosť, vysokú kvalitu mikrovlákien s uzavretou štruktúrou s gramážou 320 g/m². Teraz však prichádza vylepšená verzia Speed-Up Multi Towel, ktorá disponuje zvýšenou gramážou 430 g/m², rozmermi 40 x 40 cm v celkom troch sadách s krásnymi pastelovými farbami. Oranžová farba Coral je dostupná v sade po 2 kusoch za cenu 9,13 €.
  • Purestar Speed-Up Polish Multi Towel Aqua - tyrkysová farba momentálne vládne detailingovému svetu a preto nesmie chýbať v novej sade Speed-Up Multi Towel vo farbe Aqua. Parametre teda zostávajú rovnaké ako pri farbe Coral. Zvýšenú gramáž oceníte najmä pri leštení ochrany laku ako sú keramické povlaky, sealanty, ale aj vosky. Vyššia gramáž a hrúbka oproti klasickej utierke Purestar Speed Polish Towel zaisťuje zlepšenú absorbciu a rýchlejšie vyleštenie. Balené opäť po dvoch kusoch za cenu 9,13 €.
  • Purestar Speed-Up Polish Multi Towel Lavender - poslednou sadou nového radu Speed-Up je Lavender v tlmenej fialovej farbe. Pokiaľ by ste si teda z nejakého dôvodu nevybrali medzi tyrkysoú a oranžovú, máte ďalší variant. Všetko ostatné zostáva rovnaké, vrátane ceny 9,13 € za sadu dvoch utierok. Všetky sady sú balené v uzatvárateľnom obale na zamedzenie vniknutiu prachu a nečistôt.
  • Purestar High Density Glass Towel Navy - naša najpredávanejšia utierka na sklá teraz v alternatívnej modrej farbe. Utierka, ktorá nepúšťa je zložená z pevných vlákien veľmi vysokej hustoty, nie sú abrazívne a nezanechávajú šmuhy. Utierky na sklá Purestar s ľahkosťou odstráni zo skla mastnotu, odtlačky prstov, šmuhy, prach a všetky ďalšie nečistoty. Vďaka svojej veľmi jemnej štruktúre sú bezpečné pre okná, zrkadlá a dokonca aj dotykové obrazovky a ďalšie vysoko lesklé povrchy. Rozmery 40 x 50 cm.
  • Purestar Nano-Fiber Scrubbing Pad - poslednou zaujímavou novinkou je multifunkčný dvojstranný aplikátor, ktorý využijete na rozdielne účely. Každá strana aplikátora je vyrobená z iného materiálu, čo umožňuje použitie na rôznych povrchoch. Na jednej strane aplikátora sú použité jemné biele nylonové vlákna, ktoré vynikajú nielen svojou jemnosťou, ale aj trvanlivosťou a schopnosťou rýchlo schnúť. Svoje hlavné využitie nájde napríklad na čistenie kože. Čierna strana aplikátora je vyrobená z hustej a jemnej peny, ktorú využijete napríklad na nanášanie sealantu alebo vosku.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.