Môj účet

Svetlo Unilite SLR-6000

veľmi výkonné hexagonálne svetlo na nasvietenie pri práci, 6000 lúmenov
Viac o produkte
Pomôžeme vám s nákupom
Svetlo Unilite SLR-6000

Svetelná lampa Unilite SLR-6000

Dobíjacia lampa SLR-6000 poskytuje ultra silný výstup 6000 lúmenov. Disponuje duálnym napájaním, ktoré je možné používať prostredníctvom integrovanej dobíjacej batérie alebo zapojiť priamo do sieťovej zásuvky. Svetlo je vyrobené z tvrdeného, tlakovo liateho hliníka s vynikajúcou odolnosťou proti nárazom IK07. Stupeň krytia IP65 poskytuje vysokú ochranu proti vode a prachu a jeho robustný 180° nastaviteľný stojan / rukoväť zaisťuje umiestnenie v mnohých pozíciách. Toto svetlo je možné tiež použiť so všetkými statívmi Unilite a prídavnými magnetmi. Dodáva sa so sieťovou nabíjačkou s adaptérmi pre UK/EU/US/AUS.

Nabíjanie a konštrukcia svetla

Počas nabíjania budú tri indikátory nabíjania na zadnej strane zobrazovať priebeh nabíjania, pričom jedna kontrolka začne blikať než začne svietiť, a ďalšia kontrolka bude blikať, kým nebudú všetky tri LEDky trvalo svietiť približne po 4 hodinách a 30 minútach úplného nabitia. Tri LED indikátory sa tiež rozsvietia, keď je zapnuté svetlo, aby zobrazovali zostávajúcu energiu batérie na aktuálnom výstupe. Svetlo je vyrobené z priemyselného hliníka s leteckou pevnosťou a so super húževnatým žltým stredom pre väčšiu viditeľnosť. Na zadnej strane má veľký hliníkový chladič na rozptyl tepla.

Možnosti uchytenia

Svetlo má zo zadnej strany stojan, ktorý je zastrčený a je možné ho vytiahnuť a otáčať v rozsahu 180°, takže môže byť naklonené v ľubovoľnom smere, rukoväť je možné vytiahnuť úplne von. V spodnej časti stojana je veľký otvor, kam je možné eventuálne vložiť super silný magnet, aby bolo možné svetlo prichytiť na magnetické povrchy. Toto svetlo je tiež kompatibilné s výsuvnými statívmi s jednoduchou alebo dvojitou hlavou.

Hlavné vlastnosti svetla Unilite SLR-6000

  • Typ: dobíjacie svetlo.
  • Prevádzkové režimy: vysoký / stredný / nízky.
  • Svetelný tok: až 600 lúmenov.
  • Teplota farieb: cca 6500 K.
  • LED: 65 W COB LED.
  • Dosah lúča: 89 m.
  • Potrebná batéria: vstavaná lítium-iónová batéria 11,1 V 5200 mAh.
  • Možnosť svetlo využiť ako powerbanku.
  • Doba nabíjania: 4 hodín a 30 minút.
  • Rozmery: 266 x 237 x 59 mm.
  • Hmotnosť: 1355 g.
  • Odolnosť proti nárazu: IK07.
  • Pracovné prostredie: odolné voči vode a prachu podľa štandardu IP65.
  • Dodržiavanie predpisov: CE / RoHS.

O značke

Unilite je jednotka na trhu s pracovnými svietidlami a osvetlením na detailing v Spojenom kráľovstve. Firma bola založená už v roku 1981 a za tú dobu doviedla svoje produkty k úplnej dokonalosti. Produkty Unilite sa oproti konkurencii vyznačujú extrémnou odolnosťou. Svietidlá Unilite znesú aj veľmi hrubé zaobchádzanie, najrôznejšie pády, vodu, prach atď. Ich signifikantným znakom je zeleno-čierne prevedenie, ktoré nielen skvele vyzerá, ale ktoré je aj z pohľadu bezpečnosti veľmi praktické. Krikľavo zelenú čelovku na hlave uvidí každý, a to sa nebavíme o tom, keď ju hľadáte v dielni alebo v garáži. Unilite sa špecializuje na ručné svietidlá, na praktické čelovky, na výkonné pracovné svetlá a hexagonálne svetlá nielen na detailing. Medzi super praktickými pomocníkmi stojí za zmienku ich nové svietidlá, ktoré sa dokážu nabíjať bezdrôtovo. Zložíte čelovku z hlavy, položíte ju na bezdrôtovú nabíjačku a za pár hodín máte nabité!

Katalógové čísloSLR-6000
ZnačkaUnilite
OdkazyOficiálna webová prezentácia

Hodnotenie

Celkové hodnotenie
0 %
Nikto zatiaľ produkt nehodnotil
Ohodnoťte produkt:
Spýtajte sa nás
Vaše údaje použijeme len pre zaslanie odpovede.