Môj účet

Pracovné svetlo Unilite CRI-3250

výkonné pracovné svetlo nielen na nasvietenie pri leštení laku, 3250 lúmenov
Viac o produkte
Pomôžeme vám s nákupom
Pracovné svetlo Unilite CRI-3250

Pracovné svetlo Unilite CRI-3250

Unilite CRI-3250 je vysoko kvalitné CRI pracovné svetlo, ktoré je súčasťou série CRI dobíjacích LED svetiel Unilite a má schopnosť byť napájané zo siete alebo používané vďaka dobíjacej batérii, + ponúka 2 A powerbanku. CRI-3250 má variabilný výkon s maximom 3250 lúmenov pri najvyššom nastavení a minimálne 200 lúmenov pri najnižšom nastavení z 30 W COB LED, rovnako ako možnosť variabilnej farebnej teploty medzi 2700 K a 6500 K. Index farebného podania (CRI) je meranie schopnosti svetelných zdrojov verne odhaliť skutočnú farbu objektu v porovnaní s prirodzeným zdrojom svetla, ako je slnečné svetlo, a meria sa medzi 0-100. CRI-3250 má vysokú hodnotu CRI 96+, čo znamená, že kvalita svetelného zdroja je extrémne dobrá a zobrazuje farby v skutočnej podobe. Pomáha tiež znižovať namáhanie očí, ktoré môže nižšie svetlo CRI spôsobiť. Svetlo má stojan, ktorý je zastrčený na zadnej strane a je možné ho vytiahnuť a otočiť v rozsahu 170°, aby bolo možné svetlo natočiť v dokonalom smere, a tiež slúži ako silný magnet pre pripevnenie k magnetickým povrchom pre prácu bez použitia rúk. Rukoväť umožňuje jednoduchú prepravu svetelnej jednotky. Po zapnutí sa rozsvieti indikátor stavu batérie, ktorý ukazuje zostávajúcu energiu. Svetlo je vyrobené zo super tvrdej nylonovej a hliníkovej konštrukcie s fluorescenčným žltým stredom.

Možnosti ovládania

Model CRI-3250 ponúka vynikajúce šírenia a výkon svetla, je vybavený dvoma otočnými prepínačmi na zadnej strane, ktoré ovládajú všetky nastavenia. Ľavé tlačidlo je tlačidlo pre zapnutie / vypnutie a ovláda výstup jasu otočením prepínača doprava, aby sa výstup postupne zvyšoval a nastavoval na požadovanú úroveň. Pravý prepínač CCT mení teplotu farieb otočením prepínača doľava pre teplejšie svetlo, alebo doprava pre chladnejšie svetlo.

Batéria a dobíjanie

Model CRI-3250 využíva 11,1V 5200mAh dobíjaciu lítium-iónovú dobíjaciu batériu a pri najvyššom nastavení vydrží až 2 hodiny. Akumulátor je možné ľahko dobiť zdvihnutím protiprachového krytu na zadnej strane svetla a zasunutím nabíjacieho kábla do nabíjacieho portu na jednom konci a zasunutím druhého konca do sieťovej zásuvky. Priložený sieťový adaptér je dodávaný so štyrmi rôznymi zásuvkami pre použitie vo viacerých krajinách (Spojené kráľovstvo, USA, Austrália a EU). Svietidlo je možné tiež nepretržite používať, keď je pripojené k elektrickej sieti, a to aj s plne nabitou batériou, čo umožňuje šetriť energiu batérie, pokiaľ je pri používaní svetla k dispozícii prístup do elektrickej zásuvky. Počas nabíjania budú indikátory nabíjania na zadnej strane zobrazovať priebeh nabíjania, pričom jedna kontrolka začne blikať, než začne svietiť a ďalšia kontrolka začne blikať, až budú nakoniec všetky LED diódy po približne 4 hodinách úplného nabitia svietiť. Okrem funkcie svetla má CRI-3250 aj funkciu 2A powerbanky a môže nabíjať externé zariadenie prostredníctvom štandardného USB-A portu umiestneného vedľa nabíjacieho portu na zadnej strane. Ak chcete nabíjať externé zariadenie, jednoducho zapojte koniec USB-A kábla požadovaného pre vaše zariadenie do portu USB-A na osvetlenie a zariadenie by sa malo začať automaticky nabíjať.

Hlavné vlastnosti pracovného svetla Unilite CRI-3250

  • Vysoké CRI a nastaviteľné výstupy teploty farieb.
  • Nabíjacie batérie + napájanie zo siete.
  • Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť.
  • Skladací magnetický stojan.
  • Najvyšší režim: 3250 lúmenov; 2 hodiny behu; dosah lúča 60 m.
  • Najnižšia režim: 200 lúmenov; doba prevádzky 64 hodín; dosah lúča 14 m.
  • Svetelný tok: až 3250 lúmenov.
  • Teplota farieb: variabilná od 2700 K do 6500 K.
  • LED: 30 W COB LED.
  • Dosah lúča: až 60 m.
  • Batéria: vstavaná lítium-iónová batéria 11,1 V 5200 mAh alebo napájanie zo siete.
  • Doba nabíjania: 4 hodiny.
  • Rozmery: 243 x 236 x 125 mm.
  • Hmotnosť: 1500 g.
  • Odolný voči vode a prachu podľa štandardu IP65.
  • Obsah balenia: dobíjacie priemyselné svetlo Unilite CRI-3250, 1x UK napájací kábel, 4x výmenné konektorové pripojenie.

O značke

Unilite je jednotka na trhu s pracovnými svietidlami a osvetlením na detailing v Spojenom kráľovstve. Firma bola založená už v roku 1981 a za tú dobu doviedla svoje produkty k úplnej dokonalosti. Produkty Unilite sa oproti konkurencii vyznačujú extrémnou odolnosťou. Svietidlá Unilite znesú aj veľmi hrubé zaobchádzanie, najrôznejšie pády, vodu, prach atď. Ich signifikantným znakom je zeleno-čierne prevedenie, ktoré nielen skvele vyzerá, ale ktoré je aj z pohľadu bezpečnosti veľmi praktické. Krikľavo zelenú čelovku na hlave uvidí každý, a to sa nebavíme o tom, keď ju hľadáte v dielni alebo v garáži. Unilite sa špecializuje na ručné svietidlá, na praktické čelovky, na výkonné pracovné svetlá a hexagonálne svetlá nielen na detailing. Medzi super praktickými pomocníkmi stojí za zmienku ich nové svietidlá, ktoré sa dokážu nabíjať bezdrôtovo. Zložíte čelovku z hlavy, položíte ju na bezdrôtovú nabíjačku a za pár hodín máte nabité!

Katalógové čísloCRI-3250
ZnačkaUnilite
OdkazyOficiálna webová prezentácia

Hodnotenie

Celkové hodnotenie
0 %
Nikto zatiaľ produkt nehodnotil
Ohodnoťte produkt:
Spýtajte sa nás
Vaše údaje použijeme len pre zaslanie odpovede.