Môj účet

Novinky Tershine pre rok 2021

Kto z vás už vyskúšal nejaký produkt od značky Tershine? Túto značku máme v ponuke necelý jeden rok a za ten čas sme si vyskúšali väčšinu ich prípravkov. Niekoľkokrát nás to utvrdilo v názore, že ak je niekto naozaj náročný a hľadá veľmi vysokú kvalitu, potom pripadá výber práve na značku Tershine. Tershine je drahá značka, ale má to neodškriepiteľne svoje opodstatnenie. Podarilo sa nám pre vás vyjednať lepšie nákupné ceny a tie sme okamžite premietli do poklesu predajných cien, ktoré sme znížili o 3 - 10%.

Pripomeňme si príbeh švédskej značky - May the gloss be with you

U zakladateľa značky Tobiasa Ericsona všetko začalo jeho prvým autom, grafitovo sivým Saabom 900 Turbo s plyšovými sedačkami, elektrickým strešným oknom a všetkým možným vybavením, ktoré bolo v tom čase možné objednať. Na auto si postupne vrstvil rôzne ochrany laku od najrôznejších výrobcov a začal si uvedomovať, že potrebuje mať vozidlo neustále leské, veľmi lesklé. Auto nakoniec malo technickú chybu a tak začal autá viac meniť. Jeho garážou prešlo množstvo áut a pri všetkých sa snažil o maximálne brilantný lesk laku. Mnoho rokov trávil učením sa všetkého, čo súviselo so starostlivosťou o auto. Všetko od rôznych techník leštenia, výrobkov, prípravkov, pomôcok atď., koľko vrstiev a ako sa môžu na lak aplikovať, aby bol lesk a ochrana maximálna. Potom, čo sa mu darilo mať svoje auto natoľko lesklé, že to upútavalo pozornosť, začal dostávať otázky od priateľov, ktorí tiež chceli, aby ich autá takto žiarili. Ľudia, ktorí ho postupne začali sledovať na sociálnych sieťach, vedia, že v minulosti dokázal dokonale vyleštiť exkluzívne športové automobily alebo exotické autá, kde sú na konečný výsledok kladené tie najvyššie požiadavky. Po celé roky si predstavoval, že by bolo veľmi zábavné, keby si mohol v určitej dobe vyrobiť vlastnú produktovú radu, kde by sa zameral na široké spektrum nadšencov, ktorí by mohli produkty používať a získať skvelý konečný výsledok, bez toho aby museli byť "čudáci" ako Tobias, alebo platiť veľa peňazí detailingovým firmám.

Novinky Tershine 2021

  • Rýchly detailer Tershine Apex V2 - Quick Wash - ide o rýchly umývací detailer v novej verzii s novým zložením, ktorý je špeciálne vyvinutý na použitie, kedy chcete zvýšiť lesk a nemáte iné možnosti umývania auta, napríklad na zrazoch automobilov atď. Je skvelý na čistenie jazdných bicyklov, snežných skútrov, nákladných vozidiel, stavebných strojov, obytných automobilov / karavanov a ďalších, hranice určuje len vaša predstavivosť. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu dvíha nečistoty z povrchu a zanecháva ochranný film. Verzia V2 je koncentrát, takže ho môžete ľahko zriediť podľa svojich potrieb (z 500 ml je možné namiešať až 10 litrov hotového produktu!). Stáva sa tak extrémne cenovo dostupným. Je perfektné, keď si ho namiešate do malej fľaštičky a vložíte do batohu napr. pri jazde bicykli, enduro trate, na výstave alebo kdekoľvek, kde je žiaduci čistý povrch. Mimochodom - vonia fantasticky. Nový Apex je skvelý na odstraňovanie vtáčieho trusu, zvyškov hmyzu, blata a iných organických nečistôt (rovnako ako tukov / olejov) a ďalších. Skvelé pre cyklistiku.
  • Darčekový set Tershine Box Of Gloss - pekná a štýlová krabička so siedmimi bestsellermi značky Tershine v 100 ml balení. Perfektné balenie, ktoré môžete použiť ako darček, alebo si ho kúpiť v prípade, že chcete vyskúšať skoro všetky produkty značky.
  • 2 nové vedrá Tershine made in Norway - chcete všetkým ukázať, akú autokozmetiku používate a ste na to hrdí? Kúpte si čierne alebo biele detailingové vedro Tershine.
  • Set 2 extra jemných štetcov - nové úžasné mäkké štetce, ktoré ponúka rovnaký pocit ako napr. štetec na make-up. Dodávajú sa v dvoch veľkostiach (16 a 18 mm). Ten väčší (18 mm) je fantastický okolo emblémov, lámp, líšt atď. - proste na exteriér. Trochu menší (16 mm) je skvelý na interiér.
  • 2 zaujímavé postrekovače so širokým dnom - kvalitné a dizajnovo vydarené postrekovače so širokým hrdlom a dnom, ktoré značne uľahčujú umývanie. Fľaša má poistný ventil slúžiaci pre jednoduché uvoľnenie tlaku po dokončení. Na plastovej fľaši Tershine je uvedené pre aký typ chémie je produkt určený. Fľaša je navyše nehorľavá.
  • Veľký penový aplikátor na pneumatiky Tershine Applicator - aplikátor vysokej kvality, ktorý je väčší ako väčšina bežných aplikátorov na pneumatiky. Výhodou je, že si nezašpiníte ruky od prípravku. Ideálne pre veľké autá, karavany, dodávky a celkovo vozidlá alebo stroje s vysokou pneumatikou. Aplikátor je zložený z dvoch pien, ktoré majú rôznu tvrdosť.
  • Čistič laku Tershine Prime - Panel Wipe - dokonale vyčistí povrch a pripraví ho na voliteľnú ochranu laku. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu hlboko čistí povrch a odstraňuje všetky zvyšky leštiacej pasty, mastnotu a ďalšie nečistoty. Je ideálny pred aplikáciou keramického povlaku Tershine Magnify Coating.
  • To najlepšie nakoniec - keramický povlak Tershine Magnify Coating (30 ml) - keramický povlak, ktorý môže aplikovať ktokoľvek, bez ohľadu na predchádzajúce skúsenosti a znalosti. Je úplne bez vysoko fluórovaných látok a VOC (prchavá organická zlúčenina), inými slovami - neobsahuje žiadne škodliviny a jeho aplikácia je naozaj fantasticky jednoduchá. Magnify Coating zanecháva čarovný lesk, vďaka ktorému sa povrch laku vášho vozidla posunie na vyššiu úroveň. Spolu s veľmi dlhotrvajúcou ochranou, ktorá odoláva ako chémiu, tak prírodným živlom (až 12 mesiacov +), je to jasná voľba pre všetkých milovníkov lesku. Samozrejmosťou sú tiež extrémne hydrofóbne vlastnosti a vysoká odolnosť proti mechanickému oderu. Môže byť aplikovaný na lak, plast, sklo, kovy atď. Tento typ produktu vyžaduje čo najčistejší povrch, aby ste z neho mohli vyťažiť maximum.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Nové produkty od ValetPRO v ponuke
ValetPRO patrí medzi dlhodobo overené značky v našom sortimente. Máme tu niekoľko noviniek a plošné zníženie cien u všetkých produktov.
Celý článok
Sam's Detailing novinky v ponuke
Jednotlivé značky autokozmetiky sa predháňajú, ktorá má najúčinnejší produkt, lepší obal alebo dlhšiu výdrž. Do tohto "súboja" prichádzajú novinky od Sam's Detailing. Väčšinu už máme na sklade.
Celý článok
Infinity Wax prichádza s grafénom
Začalo to voskom, potom sealantom, potom keramikou a teraz tu máme grafén. Nová technológia ochrany laku a vysokého lesku! Novinky od anglických Infinity Wax.
Celý článok
Typy mikrovláknových utierok a ich použitie
Mikrovláknové utierky sú nevyhnutnou pomôckou pri starostlivosti o autá a ich kvalita aj správne použitie môže ovplyvniť výsledok práce. Viac o utierkach a ich použitie v našom článku.
Celý článok