Môj účet

Veľké množstvo noviniek od kórejského výrobcu autokozmetiky Gyeon

Gyeon je značka s osobitou tvárou

Ak sa trošku pohybujete vo svete autokozmetiky, tak poznať, že ide o výrobky Gyeon, je vcelku jednoduché. Iba Gyeon má dizajn obalov - fliaš, ktoré majú jedinečný hranatý tvar podobný brúsenému diamantu. Dizajn, logo a etiketa patria k tomu najkrajšiemu, čo sa v dnešnej dobe dá zaobstarať. Mať v garáži poličku s výrobkami Gyeon - radosť pozerať! A nielen to! Funkčnosť a vlastnosti produktov tejto značky sú na vysokej úrovni a sú v Česku aj na Slovensku veľmi obľúbené. V Gyeonu sú hrdí na svoje výrobky, ktoré vyrába vo vlastnej modernej továrni v srdci Južnej Kórey. Všetky výrobky si sami vyvíjajú a miešajú na základe veľmi náročných testov a skúšok. Gyeon dnes pôsobí na 6 kontinentoch, v 90 krajinách a má sieť viac ako 700 certifikovaných detailerov.

Zoznam noviniek Gyeon

Vzali sme to od podlahy a celý sortiment značky sme dôkladne zaktualizovali a čo hlavne - doplnili sme 78 noviniek, ktoré sme doteraz v ponuke vôbec nemali. Novinky skladom zatiaľ nemáme, ale sú už viac ako týždeň objednané u nášho dodávateľa a každým dňom by k naskladneniu väčšiny noviniek malo dôjsť. Preto už teraz môžete objednávať, tovar vám bude počas júna doručený. Ak sa tešíte na novinky, ktoré si pre vás Gyeon nachystal - na ďalších riadkoch sa s nimi môžete zoznámiť!

Nové prípravky Gyeon na očistu lodí

  • Inšpekčný odmasťovač Gyeon Q2R Degrease (1000 ml) - efektívny inšpekčný odmasťovač povrchu lodí pred aplikáciou keramických ochrán, ktorý bol navrhnutý tak, aby zbavil povrch všetkých leštiacich olejov alebo skôr aplikovaných ochrán, aby bol povrch dokonale hladký, čistý a pripravený na novú ochranu. Q2R Degrease je zásadný v procese prípravy.
  • Šampón na lode Gyeon Q2R Wash (1000 ml) - čistí a odstraňuje nečistoty a zvyšky, ako aj ľahké organické znečistenie. Možné použitie na všetkých vonkajších povrchoch, vrátane dreva. Q²R Wash je možné použiť ako bežný šampón zriedený vodou, alebo ako účinnú aktívnu penu.
  • Keramický detailer na lode Gyeon Q2R Maintain (1000 ml) - keramický detailer na lode a vodné skútre s perfektnými čistiacimi a hydrofóbnymi vlastnosťami. Q²R Maintain je univerzálny produkt údržby pre všetky vonkajšie povrchy, a to od lakovaných častí, drevo alebo uhlíkové vlákno.
  • Čistič vinylových častí Gyeon Q2R VinylCleaner (1000 ml) - efektívny čistič vinylu, kože a plastových častí na lodiach a vodných skútroch. Q²R VinylCleaner je šetrný, ale účinný produkt údržby, ktorý je určený pre pravidelné používanie. Zabraňuje následnému blednutiu, odstraňuje prach a ľahké nečistoty v jednom okamihu a nezanecháva žiadne šmuhy. Q²R VinylCleaner má ľahké antistatické vlastnosti, čo z neho robí skvelý každodenný produkt pre všetky plastové časti.

Veľa krásnych samolepiek Gyeon

Ukážte všetkým aká značka je blízka vášmu srdcu. Rôzne veľkosti samolepiek Gyeon v moderných farbách.

Rôznorodé príslušenstvo pre detailing

  • Aplikátory na keramické ochrany Gyeon Q2M Coating Applicator 2-pack - obojstranné aplikátory pre nanášanie keramických povlakov. Aplikátory Q²M Coating Applictor sú navrhnuté výhradne pre aplikáciu keramických povlakov. Ich obojstranná štruktúra ponúka na jednej strane semišovú plochu pre presnú aplikáciu a na druhej strane štýl krátkych vlákien z mikrovlákna. Žiadne ostré hrany, žiadne riziko poškodenia.
  • Aplikátor na keramické povlaky Gyeon Q2M Coating Applicator - obojstranný aplikátor pre nanášanie keramických povlakov. Aplikátor Q²M Coating Applictor je navrhnutý výhradne pre aplikáciu keramických povlakov. Jeho obojstranná štruktúra ponúka na jednej strane semišovú plochu pre presnú aplikáciu a štýl krátkych vlákien z mikrovlákna na strane druhej. Žiadne ostré hrany, žiadne riziko poškodenia.
  • Sušiaci uterák Gyeon Q2M WaffleDryer (40 x 40 cm) - sušiaci uterák z kvalitných a extrémne absorpčných mikrovlákien.
  • Prívesok na kľúče Gyeon Triangle Key Ring - veľmi cool gumový prívesok Gyeon Quartz v tvare obalov ich obľúbených coatingov.
  • Prívesok na kľúče Gyeon Metal Key Ring - je kovový prívesok v tvare ikonického znaku G - Gyeon.
  • Aplikátor na pneumatiky Gyeon Q2M Tire Applicator Large - zväčšený základný dvojvrstvový penový aplikátor na pneumatiky. Dvojvrstvový profilovaný aplikátor pre rovnomerné nanesenie impregnácie na pneumatiky. Vďaka zakrivenému tvaru a pene s vysokou hustotou sa aplikovanie impregnácie na pneumatiky stáva hračkou.
  • Aplikátor na pneumatiky Gyeon Q2M Tire Applicator Small - základný dvojvrstvový penový aplikátor na pneumatiky. Dvojvrstvový profilovaný aplikátor pre rovnomerné nanesenie impregnácie na pneumatiky. Vďaka zakrivenému tvaru a pene s vysokou hustotou sa aplikovanie impregnácie na pneumatiky stáva hračkou.
  • Kefa na pneumatiky Gyeon Q2M Tire Brush - kefa s tuhými, ale jemnými syntetickými štetinami, umiestnenými v chemicky odolnej rukoväti ergonomického tvaru. Kefa na pneumatiky je navrhnutá tak, aby bola čo najbezpečnejšia a najúčinnejšia na všetkých typoch pneumatík. Jej tuhé syntetické štetiny účinne odstraňujú nečistoty a špinu zo štruktúry pneumatík. Ergonomická, chemicky odolná rukoväť má zaoblené hrany, ktoré zabraňujú poškodeniu a zaisťujú dobrú priľnavosť, aj keď je mokrá.
  • Návleky na liate kolesá Gyeon Q2M WheelCovers - ochranné návleky na liate kolesá všetkých typov a veľkostí. Gyeon Q2M WheelCovers sú perfektnou ochranou akýchkoľvek kolies (do celkového priemeru 80 cm) pred prachom a vodou v rámci detailingových prác a tiež pri skladovaní. Návleky sú vyrobené zo šetrného, ale pevného materiálu. Jednoducho len nasadíte a zapnete.
  • Veľké množstvo leštiacich a brúsnych kotúčov pre excentrické leštičky Gyeon Eccentric - ponúka sa v 2 priemeroch: 145 a 80 mm.
  • Ešte väčšie množstvo brúsnych a leštiacich kotúčov pre rotačné leštičky Gyeon Rotary - opäť sa ponúka v 2 rozmeroch, malé a veľké kotúče.

Prípravky na ochranu a údržbu PPF fóliou

  • Leštiaca pasta na PPF fólie Gyeon Q2M PPF Renew (1000 ml) alebo Gyeon Q2M PPF Renew (120 ml) - pokročilá leštiaca pasta s kremičitou technológiou kombinovaná s užívateľsky prívetivými vlastnosťami. Q²M PPF Renew kombinuje ľahké abrazívne častice s ochrannými (a odpudzujúcimi) prísadami a vytvára tak UV odolný povlak. Renew umožňuje ako strojové, tak aj ručné použitie. Odstraňuje zákal a oxidáciu a zároveň zaisťuje hladký a lesklý povrch. Ide o prvú pastu pre údržbu PPF fólií na svete obsahujúcu oxid kremičitý, ktorá je navrhnutá od prvopočiatku tak, aby pracovala na všetkých typoch PPF fólií, vrátane moderných "samoliečivých" fóliách. Q2M Renew je tzv. all-in-one - zabezpečuje údržbu a ošetrenie lesklého povrchu PPF fólie.
  • Dekontaminačný autošampón Gyeon Q2M PPF Wash (400 ml) - koncentrovaný, dekontaminačný pH neutrálny šampón navrhnutý pre umývanie najmä PPF fóliou. Dekontaminačný šampón rozpustí značné množstvo vzdušnej hrdze z akejkoľvek PPF fólie a laku bez nutnosti použitia claya. Q2M PPF Wash je možné navyše bez obáv použiť aj na akýchkoľvek typoch kolies, či už lakovaných, alebo len leštených. Hoci je PPF Wash prioritne vyvinutý pre umývanie a dekontamináciu PPF fóliou, je bezpečný aj pre všetky ostatné povrchy.
  • Sealant na ochranné fólie Gyeon Q2M PPF Maintain (400 ml) - ochranný sealant na báze SiO2 pre PPF fólie zvyšujúci hydrofobitu a samočistiace schopnosti. Je vyvinutý pre dokonalú údržbu akékoľvek PPF fólie (matné aj lesklé). Môže byť aplikovaný ako na suchý, tak aj mokrý povrch. Po aplikácii sa zvýši lesk, predlžuje sa životnosť coatingu na ochrannej fólii, uľahčuje následné umývanie a odstránenie šmúh.
  • Keramická ochrana PPF fóliou Gyeon Q2 PPF (50 ml) - keramická ochrana na všetky typy PPF a vinylových fólií s perfektnými samočistiacimi a hydrofóbnymi vlastnosťami. Unikátny keramický povlak pre všetky typy PPF a vinylových ochranných fólií, zvyšujúci hydrofóbne a samočistiace účinky. Ide o jednovrstvový povlak s vysokou odolnosťou.

Ďalšie prípravky Gyeon pre starostlivosť o Vaše auto

  • Čistič kolies Gyeon Q2M Iron WheelCleaner (1000 ml) a Gyeon Q2M Iron WheelCleaner (500 ml) - vysoko účinný, rýchlo reagujúci čistič hliníkových kolies a brzdových strmeňov. Q2M Iron WheelCleaner bol vyvinutý pre naozaj silnú čistiacu schopnosť, ktorý si hravo poradí aj so zapečeným brzdovým prachom. Q2M Iron WheelCleaner má gélovú konzistenciu, extrémne dobre priľne k povrchu a uvoľňuje a rozpúšťa častice nečistôt. Názov "IRON" vo svojom názve znamená veľkú schopnosť odstraňovať železné usadeniny, bez toho aby došlo k strate typického charakteru čističa kolies.
  • Interiérový detailer Gyeon Q2M InteriorDetailer (1000 ml)Gyeon Q2M InteriorDetailer (500 ml) - silný, hygienický a dezinfekčný detailer na odstraňovanie nečistôt v interiéri vozidla. V dnešnej dobe má hygienická čistota vášho okolia úplne nový význam a môže rozhodovať nielen o vašom zdraví, ale aj zdraví vašich blízkych. Q²M InteriorDetailer má vzorec na báze alkoholu (60%), ktorý odstraňuje väčšinu organických nečistôt z akéhokoľvek povrchu.
  • Keramický detailer Gyeon Q2M Ceramic Detailer (1000 ml) a Gyeon Q2M Ceramic Detailer (400 ml) - skvelý keramický detailer vhodný pre použitie ako na keramických ochranách, tak aj na neošetrenom povrchu ako samostatná ochrana. Perfektný produkt pre údržbu automobilov s keramickou povrchovou ochranou, ktorý zodpovedá tomu najlepšiemu z dvoch svetov - rychlo aplikačných sealantov a bežných rýchlych detailerov.
  • Tekuté stierače Gyeon Q2 QuickView (120 ml) - rychlo aplikačný vodoodpudivý povlak - tekuté stierače na okná so životnosťou najmenej 6 mesiacov. Jeho aplikácia je otázkou sekúnd vďaka jedinečnému dizajnu fľaše a plsteného aplikátora.
  • Sada autokozmetiky Gyeon Q2M Wash&Clean Set - kompletná sada 9 ks 80 ml balenie autokozmetiky pre čistenie, dekontamináciu a ošetrenie automobilu.
  • Sada autokozmetiky Gyeon Q2M Experience Set - kompletná sada 9 ks 80 ml balenie autokozmetiky pre čistenie a starostlivosť o automobil.
  • Syntetický vosk Gyeon Q2 Wax (175 g) - vývojári u Gyeon vzali svoje know-how a odborné znalosti v oblasti keramických povlakov a použili ich na vytvorenie nekonvenčného vosku. Q² Wax obsahuje vo svojom vzorci fluór, rovnako ako legendárny Q² Booster.
  • Univerzálny čistič Gyeon Q2M APC (1000 ml) a Gyeon Q2M APC (4000 ml) - využijete ho všade tam, kde šetrné čističe jednoducho nestačia. Ako názov napovedá, Q²M APC (All Purpose Cleaner) je možné použiť na rôzne úkony, ako je čistenie podbehov kolies, odmasťovanie motorového priestoru, odstraňovanie škvŕn v interiéri a v mnohých ďalších prípadoch. Jeho čistiaca sila závisí na správnom riedení pre požadovanú aplikáciu, počnúc od 1:5 pre externé aplikácie, až po 1:15 na čistenie interiéru. V extrémnych prípadoch, ako sú špinavé podbehy kolies alebo pozícia motora, môže byť použité riedenie 1:1.
  • Čistič na textil Gyeon Q2M Fabric Cleaner (1000 ml) - jeho zloženie bolo navrhnuté tak, aby účinne a bezpečne odstránil nečistoty, škvrny a zápach na všetkých typoch tkanín. Zanechá interiér svieži, čistý a pripravený k ochrane pomocou Q2 FabricCoat.
  • Dekontaminačný autošampón Gyeon Q2M Restart Wash (1000 ml) a Gyeon Q2M Restart Wash (400 ml) - keramické povlaky sú skvelým nástrojom, ktorý vám pomôžu udržať vaše auto v čo najlepšej vizuálnej podobe. Časom alebo nedostatočnou údržbou však narastá znečistenie povlaku, ktoré znižuje hlavne vodoodpudivý výkon. Q²M Restart Wash je koncentrovaný a lubrikačný šampón určený k ľahkému čisteniu ošetrených povrchov od kontaminácie.

Nové keramické ochrany Gyeon Lightbox

  • Keramická ochrana Gyeon Q2 Mohs Lightbox - inovované zloženie ochrany laku na báze keramiky s vysokou tvrdosťou povrchu a životnosťou až 18 mesiacov. Trvanlivosť je hlavnou charakteristikou a prednosťou produktu. Je schopný udržať 80% svojej pôvodnej hydrofóbnej vlastnosti a vydrží na laku po dobu najmenej 18 mesiacov, čo je zárukou optimálnej ochrany vozidla proti pôsobeniu negatívnych vplyvov prostredia za jazdy. V porovnaní s najodolnejšími voskami je minimálne 3x odolnejší. Varianty 50, 30 a 100 ml.
  • Keramická ochrana Gyeon Q2 One Lightbox - základná keramická ochrana s možnosťou vrstvenia a životnosťou 12 mesiacov. Q² One prináša výhody všetkých foriem ochrany v jednej aplikácii. Je rovnako ľahko použiteľný ako prírodný vosk, lesklý ako skutočná glazúra, odolný ako bežné keramické ochrany. Táto rýchlo vytvrdzujúca ochrana nevyžaduje žiadne špeciálne vybavenie, a napriek tomu premení vašu garáž na detailingové štúdio. Varianty 50, 30 a 100 ml.
  • Keramická ochrana Gyeon Q2 Pure Lightbox - vysoko moderná ochrana laku na báze keramiky s úžasne jednoduchou aplikáciou a extra lesklým finišom s výdržou 18 mesiacov alebo 30 000 km. Q² Pure povznáša vzhľad laku na novú úroveň. Jeho silná formulácia vyžaduje iba jednu vrstvu, čo uľahčuje a urýchľuje proces aplikácie, pričom ponúka neuveriteľný výsledný lesk. Q² Pure má vlastnú špecifickú aplikačnú techniku rozdelenú do troch krokov: aplikácia, vyrovnanie vrstiev a stieranie. Vďaka tejto metóde získate dokonalý povrch pre jednoduché stieranie. Varianty 50, 30 a 100 ml.
  • Keramická ochrana Gyeon Q2 Syncro Lightbox (100 ml + 50 ml)Gyeon Q2 Syncro Lightbox (50 ml + 30 ml) - pokročilá keramická dvojvrstvová ochrana s možnosťou vrstvenia a so životnosťou minimálne 24 mesiacov. Najmodernejší keramický povlak pre detailingových nadšencov a profesionálov. Sofistikovaná dvojfázová receptúra prináša skvelé výsledky s minimálnym úsilím. Q² Syncro ponúka neuveriteľnú hladkosť a odpudivosť. Základný povlak Q² Mohs poskytuje tvrdosť a významnú životnosť. Q² Skin je tučný a flexibilný vrchný náter, ktorý poskytuje skvelé samočistiace schopnosti. Známy Q² Mohs je super hladký, napriek tomu Q² Skin dokáže hladkosť ešte navýšiť, a tým aj lesk a odpudivosť dostať na úplne inú úroveň!
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Gyeon Q2M APC (1 l)Univerzálny čistič Gyeon Q2M APC (1 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľaduniverzálny koncentrovaný čistič interiéru a exteriéru, 1000 ml14,97 EUR16,63 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M APC (4 l)Univerzálny čistič Gyeon Q2M APC (4 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľaduniverzálny koncentrovaný čistič interiéru a exteriéru, 4000 ml43,09 EUR47,88 EURSkladomGyeon Q2M Fabric Cleaner (1 l)Čistič na textil Gyeon Q2M Fabric Cleaner (1 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (4 hodnotenia)čistič textilu, 1000 ml14,97 EUR16,63 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M Restart Wash (1 l)Dekontaminačný autošampón Gyeon Q2M Restart Wash (1 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľaddekontaminačný autošampón pre keramické povrchy, 1000 ml31,46 EUR34,96 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M Restart Wash (400 ml)Dekontaminačný autošampón Gyeon Q2M Restart Wash (400 ml)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (4 hodnotenia)dekontaminačný autošampón pre keramické povrchy, 400 ml15,34 EUR17,04 EURSkladomGyeon Q2M Eccentric Cut 145 mmLeštiaci kotúč Gyeon Q2M Eccentric Cut 145 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)stredne tvrdý leštiaci kotúč, 145 mm, pre orbitálne leštičky12,34 EUR13,71 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M Eccentric Cut 80 mmLeštiaci kotúč Gyeon Q2M Eccentric Cut 80 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľadstredne tvrdý leštiaci kotúč, 80 mm, pre orbitálne leštičky6,71 EUR7,46 EURSkladomGyeon Q2M Eccentric Finish 145 mmLeštiaci kotúč Gyeon Q2M Eccentric Finish 145 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľadmäkký leštiaci kotúč, 145 mm, pre orbitálne leštičky9,34 EUR10,38 EURSkladomGyeon Q2M Eccentric Finish 80 mmLeštiaci kotúč Gyeon Q2M Eccentric Finish 80 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)mäkký leštiaci kotúč, 80 mm, pre orbitálne leštičky5,21 EUR5,79 EURSkladomGyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 145 mmBrúsny kotúč Gyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 145 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)tvrdý leštiaci kotúč, 145 mm, pre orbitálne leštičky12,34 EUR13,71 EURSkladomGyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 80 mmBrúsny kotúč Gyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 80 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľadtvrdý leštiaci kotúč, 80 mm, pre orbitálne leštičky6,71 EUR7,46 EURSkladomGyeon Q2M Eccentric Polish 145 mmLeštiaci kotúč Gyeon Q2M Eccentric Polish 145 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľadstredne mäkký leštiaci kotúč, 145 mm, pre orbitálne leštičky12,34 EUR13,71 EURSkladomGyeon Q2M Eccentric Polish 80 mmLeštiaci kotúč Gyeon Q2M Eccentric Polish 80 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľadstredne mäkký leštiaci kotúč, 80 mm, pre orbitálne leštičky6,71 EUR7,46 EURSkladomGyeon Q2M Rotary Cut 145 mmBrúsny kotúč Gyeon Q2M Rotary Cut 145 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)stredne tvrdý leštiaci kotúč, 145 mm, pre rotačné leštičky13,46 EUR14,96 EURSkladomGyeon Q2M Rotary Cut 80 mmBrúsny kotúč Gyeon Q2M Rotary Cut 80 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)stredne tvrdý leštiaci kotúč, 80 mm, pre rotačné leštičky7,46 EUR8,29 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M Rotary Finish 145 mmLeštiaci kotúč Gyeon Q2M Rotary Finish 145 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľadmäkký leštiaci kotúč, 145 mm, pre rotačné leštičky10,09 EUR11,21 EURSkladomGyeon Q2M Rotary Finish 80 mmLeštiaci kotúč Gyeon Q2M Rotary Finish 80 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľadmäkký leštiaci kotúč, 80 mm, pre rotačné leštičky5,97 EUR6,63 EURSkladomGyeon Q2M Rotary Heavy Cut 145 mmBrúsny kotúč Gyeon Q2M Rotary Heavy Cut 145 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)tvrdý leštiaci kotúč, 145 mm, pre rotačné leštičky13,46 EUR14,96 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M Rotary Heavy Cut 80 mmBrúsny kotúč Gyeon Q2M Rotary Heavy Cut 80 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)tvrdý leštiaci kotúč, 80 mm, pre rotačné leštičky7,46 EUR8,29 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M Rotary Polish 145 mmLeštiaci kotúč Gyeon Q2M Rotary Polish 145 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľadstredne mäkký leštiaci kotúč, 145 mm, pre rotačné leštičky13,46 EUR14,96 EURSkladomGyeon Q2M Rotary Polish 80 mmLeštiaci kotúč Gyeon Q2M Rotary Polish 80 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľadstredne mäkký leštiaci kotúč, 80 mm, pre rotačné leštičky5,97 EUR6,63 EURSkladomGyeon Q2M Rotary Wool Cut 130 mmBrúsny kotúč Gyeon Q2M Rotary Wool Cut 130 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)rezný vlnený kotúč, 130 mm, pre rotačné leštičky20,96 EUR23,29 EURSkladomGyeon Q2M Rotary Wool Cut 80 mmBrúsny kotúč Gyeon Q2M Rotary Wool Cut 80 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)rezný vlnený kotúč, 80 mm, pre rotačné leštičky7,84 EUR8,71 EURSkladomGyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 130 mmBrúsny kotúč Gyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 130 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)agresívne vlnený kotúč, 130 mm, pre rotačné leštičky20,96 EUR23,29 EURSkladomGyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 80 mmBrúsny kotúč Gyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 80 mm-10 %AktualizovanéRýchly náhľadagresívne vlnený kotúč, 80 mm, pre rotačné leštičky7,84 EUR8,71 EURSkladomGyeon Q2M PPF Maintain (400 ml)Sealant na ochranné fólie Gyeon Q2M PPF Maintain (400 ml)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)sealant na PPF fólie s SiO2, 400 ml25,46 EUR28,29 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M PPF Renew (1 l)Leštiaca pasta na PPF fólie Gyeon Q2M PPF Renew (1 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadleštiaca pasta s SiO2 na PPF fólie, 1000 ml62,59 EUR69,54 EURSkladomGyeon Q2M PPF Renew (120 ml)Leštiaca pasta na PPF fólie Gyeon Q2M PPF Renew (120 ml)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadleštiaca pasta s SiO2 na PPF fólie, 120 ml13,09 EUR14,54 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M PPF Wash (400 ml)Dekontaminačný autošampón Gyeon Q2M PPF Wash (400 ml)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)dekontaminačný autošampón, 400 ml14,59 EUR16,21 EURSkladomGyeon Q2 Wax (175 g)Syntetický vosk Gyeon Q2 Wax (175 g)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadsyntetický vosk, 175 g, aplikátor, utierka46,47 EUR51,63 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2 QuickView (120 ml)Tekuté stierače Gyeon Q2 QuickView (120 ml)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)tekuté stierače, životnosť 6 mesiacov, 120 ml29,21 EUR32,46 EURSkladomGyeon Q2M Ceramic Detailer (1 l)Detailer Gyeon Q2M Ceramic Detailer (1 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (6 hodnotení)rýchly keramický detailer, 1000 ml22,46 EUR24,96 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M Ceramic Detailer (400 ml)Detailer Gyeon Q2M Ceramic Detailer (400 ml)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)rýchly keramický detailer, 400 ml13,46 EUR14,96 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M Coating ApplicatorAplikátor na keramické povlaky Gyeon Q2M Coating Applicator-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)aplikátor na keramické ochrany, 1ks5,97 EUR6,63 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M Coating Applicator 2-packAplikátory na keramické ochrany Gyeon Q2M Coating Applicator 2-pack-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)aplikátory na keramické ochrany, cena za pár11,21 EUR12,46 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M WaffleDryer (40 x 40 cm)Sušiaci uterák Gyeon Q2M WaffleDryer (40 x 40 cm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)sušiaci uterák, rozmery 40 x 40 cm7,09 EUR7,88 EURSkladomGyeon Q2M Wash&Clean SetSada autokozmetiky Gyeon Q2M Wash&Clean Set-10 %AktualizovanéRýchly náhľadsada autokozmetiky na umývanie, dekontamináciu a ošetrenie, 9 x 80 ml47,21 EUR52,46 EURSkladomGyeon Q2M Experience SetSada autokozmetiky Gyeon Q2M Experience Set-10 %AktualizovanéRýchly náhľadsada autokozmetiky pre umývanie a starostlivosť o automobil, 9 x 80 ml47,21 EUR52,46 EURSkladomGyeon G Sticker Black (100x65,6 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Black (100x65,6 mm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)čierna samolepka Gyeon, veľkosť 10 x 6,6 cm1,09 EUR1,21 EURSkladomGyeon G Sticker Black (200x131,3 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Black (200x131,3 mm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadčierna samolepka Gyeon, veľkosť 20 x 13,1 cm1,47 EUR1,63 EURSkladomGyeon G Sticker Blue (100x65,6 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Blue (100x65,6 mm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadmodrá samolepka Gyeon, veľkosť 10 x 6,6 cm1,09 EUR1,21 EUR1 až 4 týždneGyeon G Sticker Gold (100x65,6 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Gold (100x65,6 mm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadzlatá samolepka Gyeon, veľkosť 10 x 6,6 cm1,09 EUR1,21 EURSkladomGyeon G Sticker Pink (100x65,6 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Pink (100x65,6 mm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadružová samolepka Gyeon, veľkosť 10 x 6,6 cm1,09 EUR1,21 EURSkladomGyeon G Sticker Pink (200x131,3 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Pink (200x131,3 mm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadružová samolepka Gyeon, veľkosť 20 x 13,1 cm1,47 EUR1,63 EURSkladomGyeon G Sticker Silver (100x6,6 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Silver (100x65,6 mm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadstrieborná samolepka Gyeon, veľkosť 10 x 6,6 cm1,09 EUR1,21 EURSkladomGyeon G Sticker Silver (400x254,8 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Silver (400x254,8 mm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadstrieborná samolepka Gyeon, veľkosť 40 x 25,5 cm2,21 EUR2,46 EURSkladomGyeon G Sticker White (100x65,6 mm)Samolepka Gyeon G Sticker White (100x65,6 mm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadbiela samolepka Gyeon, veľkosť 10 x 6,6 cm1,09 EUR1,21 EURSkladomGyeon G Sticker White (200x131,3 mm)Samolepka Gyeon G Sticker White (200x131,3 mm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadbiela samolepka Gyeon, veľkosť 20 x 13,1 cm1,47 EUR1,63 EURSkladomGyeon Q2M Tire Applicator LargeAplikátor na pneumatiky Gyeon Q2M Tire Applicator Large-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)veľký aplikátor na pneumatiky2,59 EUR2,88 EURSkladomGyeon Q2M Tire Applicator SmallAplikátor na pneumatiky Gyeon Q2M Tire Applicator Small-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)malý aplikátor na pneumatiky2,21 EUR2,46 EURSkladomGyeon #gyeonized Sticker Black (17,9x100 mm)Samolepka Gyeon #gyeonized Sticker Black (17,9x100 mm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)čierna samolepka Gyeon, veľkosť 1,79 x 10 cm0,71 EUR0,79 EURSkladomGyeon #gyeonized Sticker White (17,9x100 mm)Samolepka Gyeon #gyeonized Sticker White (17,9x100 mm)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)biela samolepka Gyeon, veľkosť 1,79 x 10 cm0,71 EUR0,79 EUR1 až 4 týždneGyeon Q2M Iron WheelCleaner (1 l)Čistič kolies Gyeon Q2M Iron WheelCleaner (1 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)čistič kolies na ironovej báze, "krvácajúci" efekt, 1 l20,59 EUR22,88 EURSkladomGyeon Q2M Iron WheelCleaner (500 ml)Čistič kolies Gyeon Q2M Iron WheelCleaner (500 ml)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)čistič kolies na ironovej báze, "krvácajúci" efekt, 500 ml12,34 EUR13,71 EURSkladomGyeon Q2M InteriorDetailer (1 l)Interiérový detailer Gyeon Q2M InteriorDetailer (1 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)interiérový detailer s dezinfekciou, 1000 ml23,21 EUR25,79 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M InteriorDetailer (500 ml)Interiérový detailer Gyeon Q2M InteriorDetailer (500 ml)-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (5 hodnotení)interiérový detailer s dezinfekciou, 500 ml13,46 EUR14,96 EURDočasne nedostupnéGyeon Q2M Tire BrushKefa na pneumatiky Gyeon Q2M Tire Brush-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (6 hodnotení)kefa na pneumatiky3,72 EUR4,13 EURSkladomGyeon Q2M WheelCoversNávleky na liate kolesá Gyeon Q2M WheelCovers-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)ochranné návleky na liate kolesá, 4 kusy46,84 EUR52,04 EURSkladomGyeon Q2R Wash (1 l)Šampón na lode Gyeon Q2R Wash (1 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadšampón na lode, vodné skútre, 1000 ml19,47 EUR21,63 EURSkladomGyeon Q2R Maintain (1 l)Keramický detailer na lode Gyeon Q2R Maintain (1 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadkeramický detailer na lode a vodné skútre, 1000 ml44,96 EUR49,96 EURSkladomGyeon Q2R Degrease (1 l)Inšpekčný odmasťovač Gyeon Q2R Degrease (1 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadinšpekčný odmasťovač lodí, 1000 ml19,84 EUR22,04 EURSkladomGyeon Q2R VinylCleaner (1 l)Čistič vinylových častí Gyeon Q2R VinylCleaner (1 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadčistič vinylu, kože, plastu, 1000 ml20,21 EUR22,46 EURSkladomGyeon Q2R GlassCleaner (1 l)Čistič okien Gyeon Q2R GlassCleaner (1 l)-10 %AktualizovanéRýchly náhľadčistič okien na lodiach, 1000 ml14,97 EUR16,63 EURSkladom

Podobné články

Ako na dekontamináciu laku ľahko v 3 krokoch
Dekontaminácia laku patrí k dôležitým bodom prípravy laku pred aplikáciou vosku, sealantu alebo keramickej ochrany. Ako ju s úspechom zvládnuť sa dozviete v našom článku.
Celý článok
Smršť nových produktov od ADBL
ADBL sa prepracovalo za veľmi krátku dobu na jednu z najpredávanejších značiek autokozmetiky na slovenskom a českom trhu. Práve uvádzame na trh novinky ADBL, poznáte Holawesome?
Celý článok
Typy mikrovláknových utierok a ich použitie
Mikrovláknové utierky sú nevyhnutnou pomôckou pri starostlivosti o autá a ich kvalita aj správne použitie môže ovplyvniť výsledok práce. Viac o utierkach a ich použitie v našom článku.
Celý článok
Ako dezinfikovať klimatizáciu?
Jar je tu a s ním prichádza ideálny čas na dezinfekciu klimatizácie. Tá odstráni nepríjemný zápach aj baktérie usadené vo ventilácii. Návod ako na to, nájdete v našom článku.
Celý článok