Môj účet

Smršť nových produktov od ADBL

Niekto by mohol ohŕňať nos, že ide o poľského výrobcu, ale už dávno neplatí, že to, čo je poľské, nutne musí byť zlé! Poľsko je asi najviac detailingom postihnutou európskou krajinou, a preto tunajší výrobcovia musia ponúkať kvalitné, funkčné, ale aj cenovo dostupné produkty. ADBL je jedna z najväčších značiek, možno najrozšírenejšia v samotnom Poľsku. My sme túto značku začali ponúkať v roku 2019, kedy boli predaje ešte relatívne malé. V tomto roku sa táto značka ale natoľko "rozbehla", že veľakrát nestačíme objednávať tovar, ako rýchlo sa niektoré výrobky predávajú a následne aj vypredajú. Z ADBL sa stala veľmi populárna značka. Asi aj preto, že sa neustále zdokonaľujú, veľmi často prináša nové produkty a sami si produkty aj vyrábajú a zložito testujú. A tiež aj skutočnosť, že ADBL je oproti iným výrobcom (napr. anglickým) o dosť lacnejší.

Novinky ADBL prehľadne

Vždy minimálne raz za rok robíme veľkú aktualizáciu každého výrobcu, ktorého máme v našej ponuke. V priebehu mesiaca marec sme dostali nový cenník ADBL, kde nedochádza k zdraženiu, naopak - niektoré produkty navyše mierne zlacneli, ale hlavne pribudlo veľa nových a veľmi zaujímavých produktov pre starostlivosť o exteriér a interiér auta. A ďalšie neverejné produkty sa práve testujú a čoskoro prídu do predaja, a to konkrétne leštiace pasty ADBL, ale to je na programe až na letnú sezónu 2021. Zaujímavou novinkou sú priehľadné fľaše s meniacou sa etiketou v závislosti na uhle svetla, ADBL Holawesome.

  • Detailer s obsahom kremíka ADBL Ceramic QD - produkt na exteriér, ktorý sa veľmi ľahko používa. Funguje na báze sillic polymérov s časticami nano veľkosti. Ide o detailer s vysokým obsahom SiO2, ktorý umožňuje silnú priľnavosť k laku, plastom a sklu. Dokonale vypĺňa malé nepravidelnosti a zvyšuje lesk. Ako samostatná ochrana vytvára na karosérii hydrofóbnu vodoodpudivú vrstvu. V ponuke nájdete 4 veľkosti balenia: 200, 500, 1000 a 5000 ml.
  • Čistič okien generácie Holawesome ADBL Glass Cleaner2 - účinný čistič okien a zrkadiel, ktorý oproti konkurenčným čističom obsahuje veľmi malé množstvo alkoholu. Alkohol samotný bol nahradený netoxickými rozpúšťadlami v upravenom, vyššom zložení. Glass Cleaner2 necháva sklo po vyčistení dokonale odmastené a bez šmúh. Navyše neobsahuje fosfáty alebo amoniak, ale naopak príjemne vonia.
  • Čistič a ochrana v jednom ADBL Hybrid Glass - vynikajúci produkt na čistenie a ochranu všetkých sklenených povrchov. Zanecháva hydrofóbny účinok a znižuje priľnavosť nečistôt k vyčistenému sklu. Po použití zanecháva sklo krištáľovo čisté a antistatické.
  • Darčekový set autokozmetiky na interiér ADBL Interior Sample Kit - sada autokozmetiky, ktorá je určená na údržbu okien, údržbu tvrdých povrchov v interiéri, zakončená osviežovačom vzduchu. Zostava autokozmetiky je zabalená v originálnej darčekovej krabičke ADBL, ktorú môžete niekomu venovať ako darček.
  • Darčekový set autokozmetiky na exteriér ADBL Exterior Sample Kit - sada autokozmetiky, ktorá je určená na umývanie, dekontamináciu a k ochrane karosérie vášho plechového miláčika. Súprava autokozmetiky je zabalená v originálnej krabičke ADBL, ktorá je tak vhodná ako darček.
  • Kit autokozmetiky na kožu ADBL Leather Kit - kompletný set prípravkov a príslušenstvo pre čistenie kožených povrchov a následnú ochranu. V sete (oproti konkurenčným setom) môžete nájsť aj osviežovač vzduchu. S touto sadou hravo vyčistíte a ochránite niekoľko sedačiek v interiéri auta.
  • Samotný čistič kože ADBL Leather Cleaner - čistič kože, ktorý odmasťuje bez vysušenia povrchu kože. Je navrhnutý na základe prírodných čistiacich prísad a je úplne bezpečný pre vrchnú vrstvu kože. Vytvára stabilnú penu, ktorá umožňuje dlhú prácu bez nadmerného namáčania kože. Súčasťou balenia je aj 150 ml napeňovač. Objemové varianty 500, 1000 a 5000 ml.
  • Impregnácia na vyčistenú kožu ADBL Leather Conditioner - po novom sformulovaná impregnácia na kožu, ktorá vyživuje a zároveň stmavuje. Vykazuje vynikajúce ochranné vlastnosti. Žiadny efekt lesku, robí kožu hladkú a vláčnu. Prácu vám spríjemní špecifická vôňa tohto prípravku. Balenie 200, 500 a 1000 ml.
  • Legendárny odmasťovač IPA - izopropylalkohol, ADBL IPA - ideálny odmasťujúci a čistiaci roztok na prípravu povrchu laku karosérie. Vhodné pre vyčistenie a odmastenie vonkajších plastov pred aplikáciou ochranných prípravkov alebo pre odmastenie po strojovom leštení laku. Vhodné tiež na čistenie okien, kontaktov, video čítacie hlavy, mobilných telefónov, LCD monitorov a pod.
  • Holawesome autošampón ADBL Shampoo2 - vysoko koncentrovaný šampón s neutrálnym pH, ktorý je bezpečný pre všetky povrchy karosérie. Nenarušuje existujúcu voskovú vrstvu, naopak ju pomáha udržiavať. Prísady s citrónovým a pomarančovým olejom pomáhajú čistiť aj tie najsilnejšie nečistoty. Šampón obsahuje prídavky zvyšujúce lesk laku. Príjemná vôňa čerešňovej coly vám spríjemní prácu pri umývaní vozidla. Balenie 500, 1000 a 5000 ml.
  • Lubrikant pre clay ADBL Slippy - produkt, ktorý sa používa ako lubrikácia počas clayovania. Tento lubrikant bol vytvorený pre užívateľov, ktorým záleží na minimalizáciu pracovnej doby s následnou najvyššou efektivitou a bezpečnosťou používania. Produkt vám umožní dokončiť prácu utrením bez nutnosti vymývania a je možné ho použiť aj ako čistič v riedení 1:2. Balenie 200, 500, 1000 a 5000 ml.
  • Nový druh šampónu pre autá, ktoré sú chránené keramickým povlakom ADBL Tangy - šampón s kyslou reakciou, ktorý sa používa pri umývaní vozidiel chránených keramickou ochranou laku, rovnako ako chránenými voskami, alebo vozidlá vôbec nechránené. Husto pení a krásne vonia. Je možné zakúpiť v 500, 1000 a 5000 ml balení.
  • Hybridný vosk ADBL Wax One - špeciálna receptúra vosku ADBL Wax One bola vyvinutá pre maximálne jednoduché použitie a vynikajúcu trvanlivosť v rôznych poveternostných podmienkach. Vosk je vhodný pre všetky farby laku. Dodáva veľmi silný lesk a vytvára hladký a klzký povrch. Wax One chráni lak až 3 mesiace. Príjemná jahodová vôňa.
  • pH neutrálna aktívna pena ADBL Yeti Pearl - vysoko koncentrovaná a dlho očakávaná pH neutrálna aktívna pena. Vďaka extrémnej penivosti a špeciálnemu zloženiu je pena veľmi hustá a podobná šľahačke. Neuveriteľne silno preniká do nečistôt, ktoré rýchlo oddelí od laku. Vďaka pH neutrálnemu zloženiu je pena bezpečná k laku aj aplikovanému vosku, sealant alebo inej ochrane laku. Ak používate tlakový čistič, rieďte s vodou v pomere 1:9 až 1:14, záleží ako hustú chcete penu a ako veľmi je auto znečistené. V prípade použitia ručného napeňovača, rieďte v pomere 1:200. K dostaniu v troch objemoch balenia - 500, 1000 a 5000 ml.
  • 2 nové kefy - na textil ADBL Textile Brush a na kožené povrchy ADBL Ther.
  • Okrúhle kefky na strojové čistenie kože ADBL Leather Twister - okrúhle kefy, ktoré sú koncipované na čistenie kožených povrchov. Stačí pripnúť na aku vŕtačku a použiť čistič na kožu a môžete sa pustiť do čistenia kožených sedačiek.
  • Okrúhle kefky na strojové čistenie textilných povrchov ADBL Twister. 2 druhy jemnosti a 3 rôzne priemery - 50, 100 a 125 mm.
  • Veľa nových mikrovláknových utierok: žltá viacúčelová ADBL Chick, modrá na sklá ADBL G, viacúčelová zelená ADBL Neon, viacúčelová ružová ADBL Pinky a malá viacúčelová na jedno použitie ADBL One Shot Microfibre Cloth.
  • Detailingové tampóny ADBL Detailing Swabs - detailingové tampóny, vďaka ktorým môžete vyčistiť aj zle prístupné miesta v interiéri, ale aj v exteriéri auta. V balení nájdete 4 kusy rôznych druhov tampónov. Tampón je uchytený na plastovej tyčinke.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

ADBL Detailing SwabsTampóny ADBL Detailing SwabsAktualizovanéRýchly náhľad (9 hodnotení)4 druhy tampónov na detailné čistenie2,49 EURSkladomADBL Ceramic QD (1000 ml)Detailer ADBL Ceramic QD (1000 ml)Rýchly náhľad (4 hodnotenia)detailer s obsahom SiO2, 1000 ml20,90 EURSkladomADBL Ceramic QD (500 ml)Detailer ADBL Ceramic QD (500 ml)AktualizovanéRýchly náhľad (4 hodnotenia)detailer s obsahom SiO2, 500 ml12,90 EURSkladomADBL Ceramic QD (200 ml)Detailer ADBL Ceramic QD (200 ml)Rýchly náhľaddetailer s obsahom SiO2, 200 ml7,49 EURSkladomADBL Tangy (5 l)Autošampón ADBL Tangy (5 l)Rýchly náhľadšampón pre vozidlá chránené keramickým povlakom, 5 l57,90 EURSkladomADBL Tangy (1000 ml)Autošampón ADBL Tangy (1000 ml)Rýchly náhľadšampón pre vozidlá chránené keramickým povlakom, 1000 ml16,90 EURSkladomADBL Tangy (500 ml)Autošampón ADBL Tangy (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)šampón pre vozidlá chránené keramickým povlakom, 500 ml9,90 EURSkladomADBL Yeti Pearl (5 l)Aktívna pena ADBL Yeti Pearl (5 l)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)pH neutrálna aktívna pena, vysoko koncentrovaná, 5 l39,90 EURSkladomADBL Yeti Pearl (1000 ml)Aktívna pena ADBL Yeti Pearl (1000 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)pH neutrálna aktívna pena, vysoko koncentrovaná, 1000 ml12,49 EURSkladomADBL Shampoo2 (5 l)Autošampón ADBL Shampoo2 (5 l)Rýchly náhľadkoncentrovaný, pH neutrálny autošampón s pridaným leskom, 5 l57,90 EURSkladomADBL Shampoo2 (1000 ml)Autošampón ADBL Shampoo2 (1000 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)koncentrovaný, pH neutrálny autošampón s pridaným leskom, 1000 ml17,49 EURSkladomADBL Shampoo2 (500 ml)Autošampón ADBL Shampoo2 (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)koncentrovaný, pH neutrálny autošampón s pridaným leskom, 500 ml9,90 EURSkladomADBL Glass Cleaner2 (5 l)Čistič okien ADBL Glass Cleaner2 (5 l)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič okien druhej generácie s príjemnou vôňou ovocia, 5 l32,90 EURSkladomADBL Ceramic QD (5 l)Detailer ADBL Ceramic QD (5 l)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)detailer s obsahom SiO2, 5 l59,90 EURSkladomADBL Exterior Sample KitSet autokozmetiky ADBL Exterior Sample KitRýchly náhľad (10 hodnotení)set prípravkov na exteriér vozidla32,90 EURSkladomADBL Leather Twister 50 mmOkrúhla kefa na kožu ADBL Leather Twister 50 mmRýchly náhľadokrúhla kefa na čistenie kože, na vŕtačku, priemer 50 mm12,49 EURSkladomADBL Leather Twister 125 mmOkrúhla kefa na kožu ADBL Leather Twister 125 mmRýchly náhľad (3 hodnotenia)okrúhla kefa na čistenie kože, na vŕtačku, priemer 125 mm14,90 EURSkladomADBL Leather Twister 100 mmOkrúhla kefa na kožu ADBL Leather Twister 100 mmRýchly náhľad (1 hodnotenie)okrúhla kefa na čistenie kože, na vŕtačku, priemer 100 mm13,90 EURSkladomADBL Slippy (5 l)Lubrikant pre clay ADBL Slippy (5 l)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)lubrikant na prácu s clayom, 5 l49,90 EURSkladomADBL Slippy (1000 ml)Lubrikant pre clay ADBL Slippy (1000 ml)Rýchly náhľad (10 hodnotení)lubrikant na prácu s clayom, 1000 ml14,90 EURSkladomADBL Slippy (500 ml)Lubrikant pre clay ADBL Slippy (500 ml)Rýchly náhľad (6 hodnotení)lubrikant na prácu s clayom, 500 ml9,90 EURSkladomADBL Slippy (200 ml)Lubrikant pre clay ADBL Slippy (200 ml)Rýchly náhľadlubrikant na prácu s clayom, 200 ml4,90 EURSkladomADBL Interior Sample SetSet autokozmetiky ADBL Interior Sample SetAktualizovanéRýchly náhľad (4 hodnotenia)set prípravkov na interiér vozidla34,90 EURSkladomADBL Hybrid Glass (5 l)Čistič a ochrana skiel ADBL Hybrid Glass (5 l)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič a ochrana na okná, 5 l36,90 EURSkladomADBL Hybrid Glass (1000 ml)Čistič a ochrana skiel ADBL Hybrid Glass (1000 ml)Rýchly náhľad (4 hodnotenia)čistič a ochrana na okná, 1000 ml13,90 EURSkladomADBL Hybrid Glass (500 ml)Čistič a ochrana skiel ADBL Hybrid Glass (500 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)čistič a ochrana na okná, 500 ml9,90 EURSkladomADBL Hybrid Glass (200 ml)Čistič a ochrana skiel ADBL Hybrid Glass (200 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič a ochrana na okná, 200 ml7,49 EURSkladomADBL Glass Cleaner2 (1000 ml)Čistič okien ADBL Glass Cleaner2 (1000 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)čistič okien druhej generácie s príjemnou vôňou ovocia, 1000 ml9,90 EURSkladomADBL Glass Cleaner2 (500 ml)Čistič okien ADBL Glass Cleaner2 (500 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)čistič okien druhej generácie s príjemnou vôňou ovocia, 500 ml7,49 EURSkladomADBL Twister Medium 100 mmADBL Twister Medium 100 mmRýchly náhľad (2 hodnotenia)okrúhla kefka na textilné povrchy, stredná tvrdosť, priemer 100 mm12,49 EURSkladomADBL Twister Medium 125 mmADBL Twister Medium 125 mmRýchly náhľad (4 hodnotenia)okrúhla kefka na textilné povrchy, stredná tvrdosť, priemer 125 mm16,49 EURSkladomADBL Ther BrushKefa na kožu ADBL Ther BrushRýchly náhľad (29 hodnotení)kefa na čistenie kože4,99 EURSkladomADBL Leather KitSet na kožu ADBL Leather KitAktualizovanéRýchly náhľad (22 hodnotení)kompletný set prípravkov na kožu39,90 EURSkladomADBL Textile BrushKefa ADBL Textile BrushRýchly náhľad (16 hodnotení)detailingová kefa na textilné povrchy6,29 EURSkladomADBL Leather Conditioner (1000 ml)Impregnácia na kožu ADBL Leather Conditioner (1000 ml)Rýchly náhľadimpregnácia na kožu, 1000 ml29,90 EURSkladomADBL Leather Conditioner (500 ml)Impregnácia na kožu ADBL Leather Conditioner (500 ml)Rýchly náhľadimpregnácia na kožu, 500 ml19,90 EURSkladomADBL Leather Conditioner (200 ml)Impregnácia na kožu ADBL Leather Conditioner (200 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)impregnácia na kožu, 200 ml12,49 EURSkladomADBL Leather Cleaner (5 l)Čistič na kožu ADBL Leather Cleaner (5 l)Rýchly náhľadčistič kože, 5 l59,90 EURSkladomADBL Leather Cleaner (1000 ml)Čistič na kožu ADBL Leather Cleaner (1000 ml)Rýchly náhľadčistič kože, 1000 ml18,90 EURSkladomADBL Leather Cleaner (500 ml)Čistič na kožu ADBL Leather Cleaner (500 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)čistič kože, 500 ml11,49 EURSkladomADBL IPA (1000 ml)Čistiaci roztok ADBL IPA (1000 ml)AktualizovanéRýchly náhľad (6 hodnotení)obľúbený čistiaci a odmasťovací roztok, 1000 ml9,90 EURSkladomADBL Twister Medium 50 mmADBL Twister Medium 50 mmRýchly náhľad (6 hodnotení)okrúhla kefka na textilné povrchy, stredná tvrdosť, priemer 50 mm9,90 EURSkladomADBL Twister Soft 100 mmADBL Twister Soft 100 mmRýchly náhľad (12 hodnotení)jemná okrúhla kefka na textilné povrchy, priemer 100 mm12,49 EURSkladomADBL Wax One (100 ml)Hybridný vosk ADBL Wax One (100 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)hybridný ochranný vosk, 100 ml14,90 EURDočasne nedostupnéADBL ChickMäkká mikrovláknová utierka ADBL ChickRýchly náhľad (1 hodnotenie)mäkká utierka z mikrovlákna, 40 x 40 cm, gramáž 300 GSM, 1 kus3,99 EURSkladomADBL T2Utierka z mikrovlákna ADBL T2Rýchly náhľad (6 hodnotení)viacúčelová technická utierka z mikrovlákna, 30 x 30 cm, gramáž 440 GSM, 1 kus2,90 EURSkladomADBL T1Utierka z mikrovlákna ADBL T1AktualizovanéRýchly náhľad (4 hodnotenia)viacúčelová technická utierka z mikrovlákna, 40 x 40 cm, gramáž 260 GSM, 1 kus2,49 EURSkladomADBL GUtierka na čistenie sklenených povrchov ADBL GAktualizovanéRýchly náhľad (4 hodnotenia)utierka na čistenie sklenených povrchov, 40 x 40 cm, gramáž 300 GSM, 1 kus3,49 EURSkladomADBL PinkyMikrovláknová utierka ADBL PinkyRýchly náhľad (12 hodnotení)viacúčelová bezšvová utierka z mikrovlákna, 40 x 40 cm, gramáž 350 GSM, 1 kus2,49 EURSkladomADBL NeonMikrovláknová utierka ADBL NeonRýchly náhľad (10 hodnotení)viacúčelová bezšvová utierka z mikrovlákna, 40 x 40 cm, gramáž 250 GSM, 1 kus1,99 EURSkladomADBL One Shot Microfibre ClothMikrovláknová utierka ADBL One Shot Microfibre ClothRýchly náhľad (19 hodnotení)viacúčelová bezšvová utierka z mikrovlákna, 30 x 30 cm, gramáž 200 GSM, 1 kus1,00 EURSkladomADBL IPA (5 l)Čistiaci roztok ADBL IPA (5 l)AktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)obľúbený čistiaci a odmasťovací roztok, 5 l32,90 EURSkladomADBL LeaMikrovláknová utierka ADBL LeaRýchly náhľad (4 hodnotenia)mikrovláknová utierka na kožené povrchy, 40 x 40 cm3,79 EURSkladomADBL Twister Soft 50 mmADBL Twister Soft 50 mmRýchly náhľad (4 hodnotenia)jemná okrúhla kefka na textilné povrchy, priemer 50 mm9,49 EURSkladomADBL Twister Soft 125 mmADBL Twister Soft 125 mmRýchly náhľad (8 hodnotení)jemná okrúhla kefka na textilné povrchy, priemer 125 mm13,90 EURSkladomADBL Yeti Pearl (500 ml)Aktívna pena ADBL Yeti Pearl (500 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)pH neutrálna aktívna pena, vysoko koncentrovaná, 500 ml7,49 EURSkladom

Podobné články

Konečne veľké množstvo noviniek od Dodo Juice
Nové logo, veľa nových produktov, nové etikety, ale aj mnoho produktov, ktoré končia a ktoré ponúkame za diskontné ceny vo výpredaji. Mega aktualizácia značky Dodo Juice!
Celý článok
Novinky od Purestar pre nadchádzajúcu sezónu
S naskladnením produktov obľúbeného juhokórejského výrobcu Purestar sme doplnili sortiment o niekoľko zaujímavých produktov, na ktoré sa môžete pozrieť v našej aktualite.
Celý článok
Novinky Tershine pre rok 2021
Tobias Ericson a jeho tím prináša do roku 2021 zaujímavé novinky, napr. svoju prvú keramickú ochranu Magnify Coating. Podarilo sa nám tiež vyjednať nižšie ceny.
Celý článok
Nové produkty od ValetPRO v ponuke
ValetPRO patrí medzi dlhodobo overené značky v našom sortimente. Máme tu niekoľko noviniek a plošné zníženie cien u všetkých produktov.
Celý článok