Môj účet

Rozšírenie ponuky obľúbených tlmiacich materiálov Profidamp

Pod názvom Profidamp už nenájdete iba náš najpredávanejší tlmiaci materiál Profidamp Alubutyl, ktorý je zároveň vôbec najpredávanejším produktom celého nášho e-shopu. Nielen vďaka popularite tohto materiálu sme sa rozhodli rozšíriť portfólio značky Profidamp. Pre sezónu 2020 sa teda môžete tešiť na niekoľko noviniek, medzi ktoré patrí nielen inovovaná verzia spomínaného antivibračného materiálu profidamp Alubutyl 2.0, ale aj niekoľko materiálov pre odhlučnenie vozidla. Profidamp sa stáva synonymom vysoko účinných materiálov za bezkonkurenčnú cenu na našom trhu. Niekoľko noviniek sme už naskladnili a na ďalšie sa môžete tešiť v priebehu mesiaca apríl.

  • Profidamp Alubutyl 2.0 - najpredávanejší antivibračný materiál v ČR a SR, teraz v inovovanej verzii pre rok 2020. Nový design, silnejšia hrúbka 2 mm, nižšia váha, vyššia priľnavosť na kov a väčšia flexibilta. To všetko za ešte nižšiu cenu, ako v minulom roku!
  • Profidamp Neoprene 6 - obľúbený materiál pre odhlučnenie vozidiel prešiel taktiež inováciou, a to pomerne zásadnou. Určite oceníte väčšie rozmery materiálu 1000 x 700 mm za výrazne nižšiu cenu ako predtým. Neoprene 6 môžete použiť pre odhlučnenie dverí, podlahy, kufra, podbehov, kapoty a ďalších plôch vozidla.
  • Profidamp Wave 15 - samolepiaci materiál na báze polyuretánovej peny s vlnitým povrchom, ktorý efektívne absorbuje zvukové vlny v širokom rozsahu, bez toho aby ich odrážal. Je ideálny pre odhlučnenie reliéfnych plôch, ako sú plastové výplne dverí a ďalšie plasty v interiéri. Používa sa aj ako druhá vrstva pri odhlučnení strechy.
  • Profidamp SP 4 - zvukovo a tepelne izolačný materiál s hrúbkou 4 mm, vyrobený z polyetylénovej peny, so samolepiacou a adhezívnou montážnou vrstvou. Využíva sa najmä pre zvukovú a tepelnú izoláciu podlahy, batožinového priestoru, strechy alebo dverí.
  • Profidamp SP 8 - zvukovo a tepelne izolačný materiál s hrúbkou 8 mm, vyrobený z polyetylénovej peny, so samolepiacou a adhezívnou montážnou vrstvou. Využíva sa najmä pre zvukovú a tepelnú izoláciu podlahy, batožinového priestoru, strechy alebo dverí.
  • Profidamp Felt 10 - zvukovo izolačný materiál s vysokou schopnosťou absorbcie vonkajšieho aj vnútorného hluku. Je vyrobený z akustickej plsti pomocou technológie tepelného spájania. Svoje využitie však nájde aj mimo automobilový priemysel, napríklad v nahrávacích štúdiách, pri inštalácii stien a pod.
  • Profidamp Lock 4 - vysoko výkonný materiál pohlcujúci hluk s hrúbkou 4 mm, vyrobený zo sekundárnej penovej elastickej polyuretánovej peny, s modifikovanou polymérovou impregnáciou pre zlepšenie akustických a vodoodpudivých vlastností. V automobilovom priemysle je široko používaný ako konštrukčný a tlmiaci materiál, je elastický a odolný voči vlhkosti a teplote.
  • Profidamp Lock 8 - vysoko výkonný materiál pohlcujúci hluk s hrúbkou 8 mm, vyrobený zo sekundárnej penovej elastickej polyuretánovej peny, s modifikovanou polymérovou impregnáciou pre zlepšenie akustických a vodoodpudivých vlastností. V automobilovom priemysle je široko používaný ako konštrukčný a tlmiaci materiál, je elastický a odolný voči vlhkosti a teplote.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Novinky Focal à la carte
Vo februári sa k nám dostali novinky od značky Focal. Nový cenník prináša inovovaný rad reproduktorov Focal Flax Evo. Viete, že máme v ponuke aj nový rad Utopia M? Máme skladom.
Celý článok
Populárna autokozmetika Auto Finesse na Ahifi!
Na začiatok sezóny dobrá správa, v našej ponuke po novom nájdete kompletný sortiment tejto obľúbenej anglickej autokozmetiky, vrátane horúcich noviniek.
Celý článok
Nové modely autorádií JVC pre rok 2020
Dnes sme doplnili na e-shop novinky od JVC. Zaujímavou novinkou je 1DIN autorádio s LCD displejom za super cenu.
Celý článok
Prémiová autokozmetika zo Švédska Tershine
Jarná sezóna sa blíži a my budeme pridávať rad nových značiek do sortimentu autokozmetiky. Začíname prémiovou švédskou autokozmetikou Tershine.
Celý článok