Môj účet

Prémiová autokozmetika zo Švédska Tershine na Slovensku

Viete kto je Tobias Ericson?

Tjing tjong (čítaj šing šong) - týmto pozdravom Tobias zdravie svojich fanúšikov vo videách na Youtube a na Instagramu. Tobias je Švéd, ktorý severne od Štokholmu v roku 2017 spustil predaj značky Tershine. Z videí a jeho prístupu na vás dýchne totálne nadšenie a zapálenie pre všetko, čo sa týka detailingu. Svoju prácu a produkty predvádza vo veľkej hale, kde autá čistí, umýva, predáva autokozmetiku, alebo len tak v medzičase hrá s kamarátmi Xbox. Tobias nás natoľko zaujal svojím prístupom a svojimi produktmi, že sme sa s ním spojili a jeho značku doviezli aj do ČR a SR.

Jeho príbeh

Všetko to začalo jeho prvým autom, grafitovo sivým Saabom 900 Turbo s plyšovými sedačkami, elektrickým strešným oknom a všetkým možným vybavením, ktoré bolo v tom čase k dispozícii. Na auto si postupne vrstvil rôzne ochrany laku od najrôznejších výrobcov a začal si tiež uvedomovať, že potrebuje mať vozidlo neustále leské, veľmi lesklé. Auto nakoniec malo technickú chybu a tak začal autá viac meniť. Jeho garážou prešlo množstvo áut a pri všetkých sa snažil o maximálne brilantný lesk laku. Počas rokov trávil veľa času učením sa všetkého, čo súviselo so starostlivosť o auto. Všetko od rôznych techník leštenia, výrobkov, doplnkov atď., koľko vrstiev a ako sa môžu na lak aplikovať, aby bol lesk a ochrana maximálna. Potom, čo sa mu darilo mať svoje auto natoľko lesklé, že to upútavalo pozornosť, začal dostávať otázky od priateľov, ktorí tiež chceli, aby ich autá takto žiarili. Ľudia, ktorí ho sledovali na sociálnych médiách, vedia, že v minulosti dokázal dokonale vyleštiť exkluzívne športové automobily alebo exotické autá, kde sú na konečný výsledok kladené tie najvyššie požiadavky. Po celé roky si predstavoval, že by bolo veľmi zábavné, keby si mohol v určitej dobe vyrobiť vlastnú produktovú radu, kde by sa zameral na široké spektrum nadšencov, ktorí by mohli produkty používať a získať skvelý konečný výsledok, bez toho aby museli byť "čudáci" ako Tobias, alebo platiť veľa peňazí špecializovaným firmám.

Portfólio značky Tershine

V roku 2015 začal Tobias jednať s ľuďmi z priemyslu o autochémií. Po tisícoch e-mailoch, stretnutiach, prísahách, neúspešných mixoch a zamietnutých návrhoch produktov, nakoniec svoj rad produktov stvoril. Vydanie prvých produktov prebehlo v lete 2017 v Täby, severne od Štokholmu. Produkty Tershine boli vytvorené s dôrazom na maximálnu možnú kvalitu a účinnosť, ktorá je síce na úkor mierne vyššej ceny, môžete si byť však istí, že za peniaze dostanete vždy prémiový produkt. A to nie hocijaký. Hľadáte vosk alebo detailer s SiO2? Spoľahnite sa, že tak vysoké percento oxidu kremičitého vám žiadna konkurencia neponúkne. Alebo očakávate vysoko koncentrovaný autošampón? To je v dnešnej dobe bežná klasika, ale ponúka nejaký výrobca riedenie v pomere 1:1900? O žiadnom inom nevieme. A tak by sme mohli pokračovať, každý výrobok je svojím spôsobom unikát v dnešnom presýtenom trhu. Veľký dôraz je kladený tiež na jednoduché použitie autokozmetiky aj pre zákazníkov bez veľkých skúseností a znalostí. S Tershine je aplikácia rýchla a jednoduchá. Táto značka vás nikdy nesklame, vyskúšajte ju!

  • Tershine Purify - prémiový a extrémne koncentrovaný autošampón s nadštandardnými čistiacimi a lubrikačnými schopnosťami. Riedenie neuveriteľných 1:1900, čo je svetový unikát.
  • Tershine Purify S - autošampón s vysokým obsahom SiO2, ktorý aj pri bežnom umývaní dodá laku ochranu na niekoľko týždňov s vysokým leskom a hydrofóbnymi účinkami. Riedenie 1:1000 je taktiež vysoko nadpriemerný.
  • Teshine Refract - sealant s vysokým obsahom SiO2 a veľmi jednoduchou aplikáciou. Stačí aplikovať na mikrovláknovú utierku, naniesť na lak a rozleštiť. Výsledkom je vysoký lesk, hydrofóbne účinky a ochrana na niekoľko mesiacov.
  • Tershine Vision - vysoko účinný čistič skiel, ktorý nezanechá žiadne šmuhy a zabraňuje aj zahmlievaniu okien.
  • Tershine Relive - šetrný odstraňovač vzduchom roznášanej hrdze, ktorý je pH neutrálny a nealkalický. Je teda bezpečný pre všetky povrchy, odstráni všetku špinu z kolies, vrátane brzdového prachu.
  • Tershine Apex - rýchly detailer obsahujúci kvalitný karnaubský vosk, ktorý dodá laku vysoký lesk. Vhodný aj pre umývanie bez vody, alebo na čistenie hmyzu a trusu.
  • Tershine Apex + Gloss Booster - špičkový detailer s ešte väčšou dávkou karnaubského vosku pre maximálny a hlboký mokrý vzhľad laku. Je možné ho vrstviť aj použiť ako samostatnú ochranu laku.
  • Tershine APC Interior Cleaner - všestranný čistič interiéru, ktorý môžete použiť na čistenie plastov, kože, alebo napríklad alcantary. Oproti bežným APC má aj schopnosť absorbcie zápachu. Na výber limetková alebo melónová vôňa.
  • Tershine Magnify Ceramic Wax - prémiový vosk s obsahom SiO2, ktorý ponúka extrémny odvod vody a lesk porovnateľný s plnohodnotnou keramickou ochranou.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.